- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Kakaolusuna bayiliuordum onun:)Piknik bisküvi vardı en ideal atıştırmalık :))
Zenginler de ağlar 1988de oynadı diye biliyorum 90 kuşağı bilmez onu... maria ve juan carlos vardıZenginlerde ağları hatırlıyormusun?
Özelden yazayım sana zaten olan gecmisimi anlattımAynen minik nerde yasiyodun sen
Ayy evet tabana giriyodu ip gibi bir yeri vardiBı ara halı deseni olan tshirtker vardı
Taytlar ayak altından geçirilirdi
O taytlarin renklisini giymistim da babam bacaklarını mı boyadın diye beni kovalamistiBı ara halı deseni olan tshirtker vardı
Biz de aynıydık şimdi böyle dostlukları bulmak imkansız ben ne yersem ona verirdim oda aynı şekilde evlerinde ne pişerse bana verirdi yaz tatilinde yatılı tatile gittiğimde hergün kendisi ne yediyse bulca da bunu sever diye dolapta saklamış annesi oğlum bozulur ben ona yenisini yaparım demiş yapardı da annesi,o tatile gittiğinde de ben saklardım :)O hangi okula gitse benide o okula yazdirtti. Ben onun abisiyim benimle gidecek derdi. Okulda beni tanimamazliktan gelirdi ama hep gozu uzerimdeydi. Ahh o yillar
Benim de vardı siyahtı sanırım :)Bı ara halı deseni olan tshirtker vardı
Tabi ki siyah herseyle uyumlu olsun diye :))Benim de vardı siyahtı sanırım :)
Ahh ahh cocuklugumu ozledimBiz de aynıydık şimdi böyle dostlukları bulmak imkansız ben ne yersem ona verirdim oda aynı şekilde evlerinde ne pişerse bana verirdi yaz tatilinde yatılı tatile gittiğimde hergün kendisi ne yediyse bulca da bunu sever diye dolapta saklamış annesi oğlum bozulur ben ona yenisini yaparım demiş yapardı da annesi,o tatile gittiğinde de ben saklardım :)
Aaaaa onu bizde yapıyorduk bak aklıma geldi tabi nereden bulcan jengayiButun kalemleri toplayim karmasik sekilde otyata atiyorduk. Onlari kipirdatmadan almaya calidiyorduk. Eski oyunlar ne guzeldi gecen memlekete gittim esimin. Cocuklarla istop yakan top oynadik. Oglum anne bu nasil oyun cok guzelmis diyor
Aaaaa onu bizde yapıyorduk bak aklıma geldi tabi nereden bulcan jengayi
Evet bir din kültürü öğretmenimiz vardı öyle güzel konu islerdiki ders hiç bitmesin isterdikKoyu öğretmenler in kızlar hayatımızda iz bırakan bize öğütler veren öğretmenimiz de olmuştur
Mesela hikaye anlatan bı kimya hocamız vardı her hikayesi güzel msjlari içerirdi
Bu oyunu oynamadım hiç hatırlamıyorumButun kalemleri toplayim karmasik sekilde otyata atiyorduk. Onlari kipirdatmadan almaya calidiyorduk. Eski oyunlar ne guzeldi gecen memlekete gittim esimin. Cocuklarla istop yakan top oynadik. Oglum anne bu nasil oyun cok guzelmis diyor
Kendimiz uretmistik galibaBu oyunu oynamadım hiç hatırlamıyorum