90 lar.....

O hangi okula gitse benide o okula yazdirtti. Ben onun abisiyim benimle gidecek derdi. Okulda beni tanimamazliktan gelirdi ama hep gozu uzerimdeydi. Ahh o yillar
Biz de aynıydık şimdi böyle dostlukları bulmak imkansız ben ne yersem ona verirdim oda aynı şekilde evlerinde ne pişerse bana verirdi yaz tatilinde yatılı tatile gittiğimde hergün kendisi ne yediyse bulca da bunu sever diye dolapta saklamış annesi oğlum bozulur ben ona yenisini yaparım demiş yapardı da annesi,o tatile gittiğinde de ben saklardım :)

Ahh ahh cocuklugumu ozledim

Butun kalemleri toplayim karmasik sekilde otyata atiyorduk. Onlari kipirdatmadan almaya calidiyorduk. Eski oyunlar ne guzeldi gecen memlekete gittim esimin. Cocuklarla istop yakan top oynadik. Oglum anne bu nasil oyun cok guzelmis diyor
Aaaaa onu bizde yapıyorduk bak aklıma geldi tabi nereden bulcan jengayi

Koyu öğretmenler in kızlar hayatımızda iz bırakan bize öğütler veren öğretmenimiz de olmuştur

Mesela hikaye anlatan bı kimya hocamız vardı her hikayesi güzel msjlari içerirdi
Evet bir din kültürü öğretmenimiz vardı öyle güzel konu islerdiki ders hiç bitmesin isterdik

5tas oyunu da güzeldi

Çocukluğum dan aklımda lezzeti kalan tek şey yaşlı Malatya li bı teyzenin getirdiği dut kurusu öldüyse Allah rahmet eylesin ...

Birde çocukluk arkadaşım vardı ayrılırken fotomu ve numaramı vermiştim görüşelim diye ama fotoyu düşürmüş giderken ne çok uzulmustum bı daha goremeyecegim diye

Butun kalemleri toplayim karmasik sekilde otyata atiyorduk. Onlari kipirdatmadan almaya calidiyorduk. Eski oyunlar ne guzeldi gecen memlekete gittim esimin. Cocuklarla istop yakan top oynadik. Oglum anne bu nasil oyun cok guzelmis diyor
Bu oyunu oynamadım hiç hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…