- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.741
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Bizde oynuyordukKendimiz uretmistik galiba
O oyunun asıl adi mikado ve hala satılıyor kızımla çok oynadık:)) ama kalem değil mikado çubukları...Kendimiz uretmistik galiba
Bak varmis demekki tuh biz uretmemisizBizde oynuyordukbulca hatta mesela sen oynayacaksan ben atıyorum ben oynayacaksam sen atıyorsun
Birde seninki kolaydı benimki zordu atışması yapardık :))
Hahaha varmis demekki bizim zamanimizdaO oyunun asıl adi mikado ve hala satılıyor kızımla çok oynadık:)) ama kalem değil mikado çubukları...
Bizim zamanımızda kim nerden bulacaktı çubukları aynısını kalemlerle yapiyormusuz
Tüftürük :))Erkek cocuklari kagittan mermi yapip elektrik borulariyla icinden atiyorlardi
Savas yapiyolardi balkonlara cikipTüftürük :))
Evet :))Savas yapiyolardi balkonlara cikip
Şöyle kız neymiş oBu konuda bir çizgi film bile var hep eskileri gösteriyor adını soylemiyim neyse anladınız siz
Anlamadim benBu konuda bir çizgi film bile var hep eskileri gösteriyor adını soylemiyim neyse anladınız siz
Adını soylersem sorun olurmuAnlamadim ben
Bı çok işim marka yazdık sorun olmadı amaAy konu sahibesine sonsuz
Adını soylersem sorun olurmu
Ozelden yaz bakayim:) belli olmazAy konu sahibesine sonsuz
Adını soylersem sorun olurmu
Ramadan tayfa kizima hep iletirim değişik oyunlar öğertiyorlarBı çok işim marka yazdık sorun olmadı ama
Buldum yolumu şuan sayende
Sorun olmaz kiz bu film izmi falan yaziliyo siyaset bide oculu boculubyazma yeterRamadan tayfa kizima hep iletirim değişik oyunlar öğertiyorlar
Peri gelmis hosgelmis kac dogumlusunkiii:))Buldum yolumu şuan sayende90lar hakkında çok bilgim var ama yaşayamadım o yılların güzelliğini tam olarak. Başında doğsaydım keşke derim hep. Bi bakayım neler yazılmış. 90ları anlatan şeyleri seviyorum minnakım