- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
73 yılında başlamış düşünsenize ve hala yeni bölümleri çekiliyormuş. Çok merak ediyorum başıyla şimdiki haliniYeni bölümleri sanırım bizim tv de çıksa annem de izler tekrar
Öcünlü bölümü yazma dedin canım bak yanına resminde koydumAnlamadim desem kufur edermisin
Benimkininde yok bir kere gordu ciktigimi saniyoBiraz inat yapım var inadına yaptığım çok şey olmuştur mesela sosyal medya hesabı kullanmadığımız halde burdayım eşimden habersiz :)) haberi olsa bakar illaki :))
Hee anladim simdiÖcünlü bölümü yazma dedin canım bak yanına resminde koydum
Benimkide geçenlerde Şakayla karışık bana bak o kk okuyup okuyup bana sarma dedi gizledigimi düşünüyordumBiraz inat yapım var inadına yaptığım çok şey olmuştur mesela sosyal medya hesabı kullanmadığımız halde burdayım eşimden habersiz :)) haberi olsa bakar illaki :))
Kız benim hiç dantel yakaliğim olmadı hep bebekli mebekliMavi onluk dantel yakalik
Benimkide geçenlerde Şakayla karışık bana bak o kk okuyup okuyup bana sarma dedi gizledigimi düşünüyordum
Annem yapmisti hepde kanser ornegindenKız benim hiç dantel yakaliğim olmadı hep bebekli mebekli
Merak edip bakar takip edebiliyo disardan:)Yok kız şifreyi bilmiyoki uygulamasını indirmistimde onu görmüş ondan diyo
Nasi yani anlamadım canımMerak edip bakar takip edebiliyo disardan:)
Uye olmadan takip ediliyoryasiteye bakmistir yoksa ikuyup ona sardigini nerden bilsin okumadiysaNasi yani anlamadım canım
Yok bole bi kulüpten haberi yoktu uygulamayı gördü bu ne dedi bende kk dedim sanal dedikodu dedimUye olmadan takip ediliyoryasiteye bakmistir yoksa ikuyup ona sardigini nerden bilsin okumadiysa
Yok bole bi kulüpten haberi yoktu uygulamayı gördü bu ne dedi bende kk dedim sanal dedikodu dedimyoksa bilmez bile ne işe yaradığını bile
Ohh ne güzel iyi harcamalar :))Kızlar geyik güzel gidiyor ama benimkine bugün kıyak geçti para verdi al kızıda alisverise diye ben gelene kadar mutlu kalın opuldunuz
Benim haberi olsa bakar dışardan çok baktık birlikte çünkü herhangi bişey için araştırma yapsam kk çıkıyor ilk link olarakBenimkininde yok bir kere gordu ciktigimi saniyo
Yok kız ne harcaması dışarda usta çalışıyor içerecek serin bişiler al dedi bakkala gittim geldim yoksa Benimkide aynı yani si.di oturdum kızımla cips ice tea keyfi yapıyorumOhh ne güzel iyi harcamalar :))
Benimki hiç para vermez elime vermiyorsun dediğimde cüzdanı sana bırakıyorum daha ne istiyorsun diyo
Pinti olduğumu bildiğinden çok rahat para birskir eve
90 lardab aklıma gelen ablamın birikimin azar azar yontar okulda harcardim
Oda guzel bisi keyf yapin:))Yok kız ne harcaması dışarda usta çalışıyor içerecek serin bişiler al dedi bakkala gittim geldim yoksa Benimkide aynı yani si.di oturdum kızımla cips ice tea keyfi yapıyorum