90 lar.....

Eskici geçerdi. Kırık sarı leblebi, şekerli leblebi, keçi boynuzu satardı. Eskileri ya da demir parçaları verir onlardan alırdık. Çok lezzetli gelirdi.

Bir de bohçacı lar gezerdi. Çarşaf, ip felan satarlardi. Örtüsünü serip otururdu kadınlar arasına. Booohçaacı geeldiii haaaaaanııım diye bağırarak gezerlerdi.

Sabah kalkıp teletabileri izlerdik
Her sabah annem bakkala gider rondo bisküvi alırdı bana halen var ama tadı ozmanki gbi tatlı gelmıyor tabi :) çocukken herşey daha bi kıymetli daha güzel
Seksek, yakartop ,7 kiremit , muçi , ip :spor:üçgen ,saklambaç oynardık hergün
Çekilişli muhallebiler satardı mahallenin bir teyzesi , sadece bayram için elbise alırdık baska zaman almazdık mesela:) her pazar aksamı banyo yapar sobanın basında ödev yapardık :) saçlar hep örülü olurdu tabi :) ve bunun gibi sayacak okadr çok şey varki :KK52:

Eskici geçerdi. Kırık sarı leblebi, şekerli leblebi, keçi boynuzu satardı. Eskileri ya da demir parçaları verir onlardan alırdık. Çok lezzetli gelirdi.

Bir de bohçacı lar gezerdi. Çarşaf, ip felan satarlardi. Örtüsünü serip otururdu kadınlar arasına. Booohçaacı geeldiii haaaaaanııım diye bağırarak gezerlerdi.
evet ya bohcacilar sisman kisa boylu koca popolu olurdu geneli :)) biz de toplanirdik etrafinda dikkatle bakardik cikardiklarina

İçinden bebek resmi çıkan çikolatalar vardı hep yüze kadar biriktircem sanardım:KK51: ah o bebekler şimdiki çocuklar oyuncağın yüzüne bakmıyor
Benimde barbi bebeklere ayri bir ozentim vardi babam maasini alinca almisti o bebegimi 5. Sinifa kadar saklamistim eskimesin diye. Beslerden elbise dikerdim onlara:)))

X