- 28 Ocak 2009
- 33.631
- 54.431
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Kıyafet versiyonu vardı birde ama beğenmezlerdi sözde :) deri ceket isterlerdi sanki benim varda ona vereceğim almazlardı kıyafetleri.Alemunyum kablar verilip duduklu balon alirdik
Daldim gitti:)Dal gitsin
O dönen salıncaklardan hala var eğer onları diyorsan :)Eskiden mahalleye salıncaklar gelirdi eşek olurdu sanırım önünde yada atmıydı ikisinden biri olurdu
Dal gitsinDaldim gitti:)
Kıyafet versiyonu vardı birde ama beğenmezlerdi sözde :) deri ceket isterlerdi sanki benim varda ona vereceğim almazlardı kıyafetleri.
Seni bir konuda etiket yapmıştım canım arada kaynadı sanırım sen anlarsın diye eşinden ötürü gördün mü.Yardımcı olursun diye etiket yapmıştım.Ben de sonradan gördüm 46 sayfa dolmuştu ben gelene kadar
Öyle ama 90 larda deri ceketi kim buldu :) da vereceksanki benim var da :)))
Ben ona hic denk gelmedim. Telefonlar yeni ciktigi siralarda sakizlardan etiket toplardik ama o son etiket hic cikmazdiKıyafet versiyonu vardı birde ama beğenmezlerdi sözde :) deri ceket isterlerdi sanki benim varda ona vereceğim almazlardı kıyafetleri.
Yok kuzum görmedim :/ pazar meselesi mi yine?Seni bir konuda etiket yapmıştım canım arada kaynadı sanırım sen anlarsın diye eşinden ötürü gördün mü.Yardımcı olursun diye etiket yapmıştım.
Evet etiket yapayım şimdi görürsünYok kuzum görmedim :/ pazar meselesi mi yine?
Carlinin doğal şartlarına uygun yaşamadığı için bunalıma girdiğini Amerika'da mi Kanada'da mi ne bir hayvanat bahçesinde hala rehabilitasyon edildiği yazıyordu birkac yil once haberlerdeCarli vardi hatirliyormusunuz cok tatli bir maymundu.
Tamam yap bakalım :)Evet etiket yapayım şimdi görürsün
Aaa ama mutluysu o dizideCarlinin doğal şartlarına uygun yaşamadığı için bunalıma girdiğini Amerika'da mi Kanada'da mi ne bir hayvanat bahçesinde hala rehabilitasyon edildiği yazıyordu birkac yil once haberlerde
Değilmiş demek kiAaa ama mutluysu o dizide
Ahh canim benimDeğilmiş demek ki
Cok istemiyom soyle orta okuluma gitsem20 yıl önceye gidebilsek
Lise yıllarını özledimCok istemiyom soyle orta okuluma gitsem
Şimdi de güzel şükürler olsun canım ya, dertlrimiz de bizmle beraber büyüdü tabi ki ama şükredecek şeylerimiz de var. Allah daim etsin huzur ve mutluluğumuzu :)20 yıl önceye gidebilsek
BendeLise yıllarını özledim