• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90 lar.....

Şimdi de güzel şükürler olsun canım ya, dertlrimiz de bizmle beraber büyüdü tabi ki ama şükredecek şeylerimiz de var. Allah daim etsin huzur ve mutluluğumuzu :)
Amin canim ama eskilerde ozleniyo eski dostlar

Benim aklımdaki tek sey o kadar bozuk para ile bakkaldan neler alınır uff süper zenginlik düşünceleri. Öyle fazla süpermarket de yoktu migrosun sahibinin çocuğu ne şanslı diye düşünürdüm vizyonum yemek içmek üzerine :KK48::KK48:
90lrda migros ne bilmzdim kasaba cocuguyum ben kiziiim:))

Migros varmiydiki o zaman benim tek hatirladigim mahalledeki Osman bakkal:KK70:
Bizim mahalle bakkalı hala aynı 30 yıllık bakkal :)) Allah hayırlı uzun ömür versin çok severim bakkal amcayı

jeton biter konusma yarida kalir :) jetonu delip ip baglayip konusanlar varmis diye efsane vardi digrumu acep
Ya aklıma bir reklam geldi :) bir çocuk yerden jeton bulup kulübeden 166yı arayıp masal dinleyerek uyuyordu :))

jeton biter konusma yarida kalir :) jetonu delip ip baglayip konusanlar varmis diye efsane vardi digrumu acep
:Dbenim amcam jetonu yuttu diye ahizeyi sokup getirmisti hic unutmuyorum onu 20 li yastaydi sanirim:D:D

Back