- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Uuuuu yaaa adamdaki hafizaya bakBir adam 500 telefon numarası ezberlemişti hayret etmiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uuuuu yaaa adamdaki hafizaya bakBir adam 500 telefon numarası ezberlemişti hayret etmiştim
Evet bulcam ya :) hala açar eski dizilerden izlerim youtubedan yeni dizilerden daha çok keyif veriyor bana :))O dönem ki yarışmalar diziler daha güzeldi :)
Ama kazanamadı galiba karıştırdıUuuuu yaaa adamdaki hafizaya bak
Kuzenlerimi bir ara bol bol veriyordu trt ama ece,oğuz ölünce eski tadı kalmamıştı benceOkuma yazmayı yeni öğrenmişim hevesliyim akşamları carkifelek izliyoruz ben bilicem en önce ben diye nasıl heyecanlı ve hirsliyim çünkü okuyorum ben herkes ne güzel okudu demeli
Tabi ufacık kelime haznemle nasıl bileyim o atasozlerini
Çarli vardı maymun. Bir de kuzenlerim dizisini çok severdim :)
Ben sana 3 boncuk vereyim sen bana o yıldızdan ver pazarlıkları yapardık. Kendi aramızda değiş tokuş yapardık. :)O boncukları takmak için çok heves etmiştim :))
HatırlıyorumCarli vardi hatirliyormusunuz cok tatli bir maymundu.
Tam hatilayamiyok bardaktaki kasik kalmis hafizada sadeceAma kazanamadı galiba karıştırdı
Biri de bozuk paraları üst üste çizmeye çalışıyordu o da çok zordu :))
Ben de sonradan gördüm 46 sayfa dolmuştu ben gelene kadarAyy guzel olmus bura valla gormesem haberim yoktu(
O zamanminik cezalandirilacakBen de sonradan gördüm 46 sayfa dolmuştu ben gelene kadar
Sanki hatırlıyorumBir köpeğin adı. Onun maceralarını anlatıyordu yabancı bir seri aslında 60larda çekilmiş ama biz çocukken çıkıyordu tvde :)
Benim aklımdaki tek sey o kadar bozuk para ile bakkaldan neler alınır uff süper zenginlik düşünceleri. Öyle fazla süpermarket de yoktu migrosun sahibinin çocuğu ne şanslı diye düşünürdüm vizyonum yemek içmek üzerineAma kazanamadı galiba karıştırdı
Biri de bozuk paraları üst üste çizmeye çalışıyordu o da çok zordu :))
Olur gız 1 yaştan ölmeyiz89 olmazmi
Daldim valla esesOlur gız 1 yaştan ölmeyiz
Daldim valla eses