- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Hatırlıyorum :)) defterlerinize kenar süsü yapar mıydınız?Su sıkan yüzükler vardı
Bir de ben lessie izlediğimi hatırlıyorum haftasonları sabahları çıkıyordu. Pembe panter de izlerdik sabah çizgi filmleri :)))
Merhaba ben neden yokum burda
Gel bacım :))Merhaba ben neden yokum burda
Saadettin teksoy ve reha muhtarı da unutmadım. :)) Uğur dündar çok daha eski :))
89 olmazmiEe buyur gel
Hoşgeldin
90 lar çocuğu musun
Bir köpeğin adı. Onun maceralarını anlatıyordu yabancı bir seri aslında 60larda çekilmiş ama biz çocukken çıkıyordu tvde :)Lessei hatırlamıyorum
Ama pembe panteri hatırladım
☺☺
Lesi köpek değil miydi film di galiba şöyle tüylü tüylü bir köpekti izlerdim bendeBir de ben lessie izlediğimi hatırlıyorum haftasonları sabahları çıkıyordu. Pembe panter de izlerdik sabah çizgi filmleri :)))
Ayy cok guzeldi o yarisma bardagin icine kasiks sokmaŞans kapıyı çalınca diye bir yarışma vardı bi akşam da bizim kapımızı çalsın diye çok bekledim ama çalmadı
Evet :)Lesi köpek değil miydi film di galiba şöyle tüylü tüylü bir köpekti izlerdim bende
Bir adam 500 telefon numarası ezberlemişti hayret etmiştimAyy cok guzeldi o yarisma bardagin icine kasiks sokma
O boncukları takmak için çok heves etmiştim :))Rosaalindaaa jenerik müziği aklımda
Maria Mercedes vardı
Başına gelmeyen kalmamıştı
Türk dizilerinden böyle mi olacaktı vardı onlar da dünyanın en bahtsız arkadaş grubuydu
Sanal bebeğim vardı benim, tetrisim vardı
Yerden yüksek, körebe, hırsız polis oynardık.
Bisikletimizin jantlarina renkli boncuklar takardik
Sabah kahvaltimizi yapinca sokaga kacardik simdiki gibi biri yavrumuzu kacirir demezdi analarimiz. Her komsunun bakkalin mobipyaci dukkaninin cocuguyduk o zamsn kotuluk yoktuRosaalindaaa jenerik müziği aklımda
Maria Mercedes vardı
Başına gelmeyen kalmamıştı
Türk dizilerinden böyle mi olacaktı vardı onlar da dünyanın en bahtsız arkadaş grubuydu
Sanal bebeğim vardı benim, tetrisim vardı
Yerden yüksek, körebe, hırsız polis oynardık.
Bisikletimizin jantlarina renkli boncuklar takardik
O dönem ki yarışmalar diziler daha güzeldi :)Şans kapıyı çalınca diye bir yarışma vardı bi akşam da bizim kapımızı çalsın diye çok bekledim ama çalmadı