90 kilo ve üzeri hamile kalanlar

bende lcw den espirili hamile bodysi aldım 3 -4 tane falan sürekli onları giyiyorum gayet güzel hemde diğer yerlerden oldukça ucuz

ya kızlar siz bu lcw de nerden buluyosunuz badileri ben bulamadım pantolonda bulamadım hamileler içinnn bende pazar akşamı gittim ama göremedim bişi

Kızlar selam.3lü testinde risk çıkan var mı? beni dün doktorum aradı.2'li testim çok iyi olmasına rağmen 3lü de risk çıktığını hemen ayrıntılı ultrason çektirmem gerektiğini söyledi. 18.haftamı yeni bitirdim ve bugün hemen ayrıntılı çekildi.sonuç iyi dedi doktor.bir problem yok dedi.sizin de aranızda var mı böyle 3lü testinde risk çıkıp,ayrıntılı ultrasonu iyi çıkan?rahatladım ama epey korktum dün.yoksa amniyosentez yapılacaktı:KK43:

Geçmiş olsun canım neyseki sonu iyi çıkmış. Benim ikili testim iyi çıkınca doktor 3 lü yapmadı eğer onda sonuç kötü çıkarsa boşuna kafan karışır dedi onun yerine ayrıntılı ugs ile bakıcam bişşey olursa orda anlarım dedi. Benim doktorum riskli gebelik uzmanı zeten 18 haftada yaptı ayrıntılı usg yi ( gerçi herseferinde uyrıntılı ile bakıyor o açıdan şanslıyım farkta almıyor onun ulturason aleti öyle zaten ve perinatalog olduğu için sadece ayrıntılı için gelen hastası çok) seninde için rahat olsun

ya kızlar siz bu lcw de nerden buluyosunuz badileri ben bulamadım pantolonda bulamadım hamileler içinnn bende pazar akşamı gittim ama göremedim bişi

her mağazasında yok galiba canım ben cevahirdeki mağazadan almıştım internetten mağazalarının numarasını al istersen gitmeden önce arayıp sor hamile koleksiyonu varmı diye

her mağazasında yok galiba canım ben cevahirdeki mağazadan almıştım internetten mağazalarının numarasını al istersen gitmeden önce arayıp sor hamile koleksiyonu varmı diye

hımmm oda olabilir cnmm burdaa yokk heralde çünkü çalışanlarada sordum hamile pantolonu varmı diye yok dedi lastikli pantolon verdi oda rahat değildii araştirim bakim silivride varmı sağolasın

zynpmrt kaç kiloyla hamile kaldın canım,şuan devam ediyor sanırım yani henüz doğurmadın dimi bebişini.kaçıncı haftadasın ve kaç kilo aldın şuana kadar.doktorun kilonla ilgili herhangi bşe söyledimi canım.ya bilmiyorum pskolojik mi ne ama ben kendimi çok şişmiş ve çirkinleşmiş hissediyorum ya.oysaki henüz yarım kilo aldım.9 haftalık hamileyim.ayrıca ben kabızlık çekiyorum,bende kabızlık sorunu vardı hep arada bir bekuniz kullanıyordum.doktor bitkisel olduğu için vermişti.hamile olduğumu öğrenince bıraktım ve şimdi kabızlık çekiyorum.doktoruma da anlattım bana gliserin s.fitil verdi.2 günde bir kullanabilirsin dedi,kana karışmadan hallolur hemen dedi.işte bundan dolayıda kendimi çok şiş hissediyorum.bide 10 gündür acaip uykum geliyor,özellikle işteyken akşam olsada eve gider gitmez uyusam diyorum hep.ben saat 12 de uyuyup saat 7 de kalkıyorum eşimi yolcu edip kendim işe gidiyorum sonra.işte saat 18.30 gibi evde oluyorum.üç gündür gider gitmez uykum geliyor 1 saat uyuorum,sonrada uyanınca sersem gibi oluyorum,buda canımı sıkıyor çok.fikirlerini bekliyorum canım...

gulbe_seker canım öncelikle aramıza hoşgeldin bebişin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla al kucağına. Ben 26 haftalık hamileyim ilk 3 ay 1,5 kilo almıştım şu anda 6. ayım pazar günü bitiyor toplamda 9 kilo aldım.95 kilo ile hamile kaldım benim doktorum kilo takıntılı biri değil ilk günden beri beni tartmıyor ben kendim tartılıp söylüyorum. Bebişin gidişatı iyi plensentanın oluşumu iyi şeker ve tansiyon problemimde yok allaha çok şükür bu nedenle doktorum çok üstünde durmuyor. Bazı doktorlar çok katı hangisinin daha iyi olduğunu bilemedim açıkçası.Ben memnunum doktorumdan Prof. Dr Rıza Madazlıya gidiyorum aynı zamanda riskli gebelik uzmanı . Uykuya gelince şu anda çok normal uyuman bende ilk 3 ay boyunca hatta 4. ayıma kadar nerdeyse sürekli uyudum. Akşam eve gelip koltukta uyuya kalıyordum bir süre sonra geçiyor merak etme. Sen kaç kilo ile hamile kaldın bu arada ?? Benim kabızlık sorunum olmadı hiç kuru kayısıyı dene istersen birde lifli gıdalar tüket

merhaba arkadaşlar
bende 12 haftalık hamileyim.83kilo ile hamile kaldım(hayatımda hiç bukadar kilo almamıştım tabi buda ayrı bir konu:KK43::KK43::KK43: ) su anda 84,4kg devam ediyorum.
doktorum her ay en fazla 1kg alarak 90kg da doğum yapmamı istiyo.
bankacıyım ve işim gereği çok fazla hareket yapamıyorum gün içerisinde :KK43:
bakalım ne olacak ilerleyen aylarda .

Merhaba arkadaşlar,

öncelikle hamile olan tüm arkadaşlara sıhhatli bir hamilelik diliyorum...Allahın izniyle kucağınıza aldığınız gnleride görelim inşallah...ben hamile değilim ama yazdıklarınızı tek tek okudum...103 kiloyum ve bebek istiyorum ....çok okumama çok araştırmama rağmen kendimi çok cahil hissediyorum bu konuda...2.5 senedir evliyim...düzenli olarak smear testlerimi yaptırıyorum...tiroid,şeker v.s gibi bir sorunumda yok...4-5 aydır korunmuyoruz...kiminle konuştuysam bu kadar düşünme zamanı gelince olur diyorlar...ama bi kere bebek fikri yerleşti ister istemez düşünüyorum..27 yaşındayım bebek için fazla da beklemek istemiyorum...doktora gitmek için erken mi davranıyorum sizce..bir akıl fikir verin moralim bozuldu yaa :KK43:((

Merhaba arkadaşlar,

öncelikle hamile olan tüm arkadaşlara sıhhatli bir hamilelik diliyorum...Allahın izniyle kucağınıza aldığınız gnleride görelim inşallah...ben hamile değilim ama yazdıklarınızı tek tek okudum...103 kiloyum ve bebek istiyorum ....çok okumama çok araştırmama rağmen kendimi çok cahil hissediyorum bu konuda...2.5 senedir evliyim...düzenli olarak smear testlerimi yaptırıyorum...tiroid,şeker v.s gibi bir sorunumda yok...4-5 aydır korunmuyoruz...kiminle konuştuysam bu kadar düşünme zamanı gelince olur diyorlar...ama bi kere bebek fikri yerleşti ister istemez düşünüyorum..27 yaşındayım bebek için fazla da beklemek istemiyorum...doktora gitmek için erken mi davranıyorum sizce..bir akıl fikir verin moralim bozuldu yaa :KK43:((

Canım bozma moralini sakın. Doktora gitmek için erken geç diye bişey yok. Bence kafana takılıyorsa gidebilirsin. Bende 2 ay denemiştim olmayınca aldım doktordan randevumu tesadüfen randevu aldığımda hamileymişim meğersem. Yumurtlama günlerini falan takip ettinmi okumuşsundur heryerde 2 günde bir ilişkiye girmek gerektiğini adeinn 8. günüyle 17 günü arasında denemen gerektiğini falan ilişki sonrası yarım saat kıpırdamaman gerektiği gibi şeyleri uyguladın mı. Gerçi bencede bunların önemi yok olacağı varsa oluyor ama ben hamile kaldığım ay hepsini uygulamıştım açıkçası. Ayrıntılı sormak istediğin bişey olursa seve seve yardımcı olurum. Allah tez zamanda bebişine kavuştursun arkadaşım.

merhaba arkadaşlar
bende 12 haftalık hamileyim.83kilo ile hamile kaldım(hayatımda hiç bukadar kilo almamıştım tabi buda ayrı bir konu:KK43::KK43::KK43: ) su anda 84,4kg devam ediyorum.
doktorum her ay en fazla 1kg alarak 90kg da doğum yapmamı istiyo.
bankacıyım ve işim gereği çok fazla hareket yapamıyorum gün içerisinde :KK43:
bakalım ne olacak ilerleyen aylarda .

aramızdaki hamişlerin sayısı arttı ne güzel hayırlı olsun canım. Darısı isteyen herkesin başına inşallah

Merhaba arkadaşlar,

Bende zeynebe katılıyorum canım amma velakin bende bir gebelik geçirdim 99 kg idim hamileyken birde çoğul gebelik olmuştu maalesef kürtaj oldum şu anda 96 kg dayım yaza kadar 10 kg daha versem yeterli artık beklemek istemiyorum yaş 28 oldu. Yani doktorada gitsen sana diyeceği ilk konu kilo vermen olucak ama genede sen bir git Başka sorunlar inşallah yoktur ama olduki bir kaç sorun var erken başlamış olursun yerimseniben :emir_bebek:

30 haftalık gebeyim 92 kiloyla hamile kaldım şuan 100 kiloyum.cok şükür şimdiye kadar kayda değer hiç bir sorun yaşamadım.her şey geyet yolunda gidiyor.doktorum da gidiş hattan cok memnun sadece iki gündür bacaklarım şiş başladı ama ben cok fazla ayakata zaman geçiriyorum ve lenf ödem hastasıyım bunların etkisi coktur.rabbim herkesin yardımcısı olsun.bu mubarek gecelerde bol bol dualar edelim.

canım çok teşekkür ederim zynpmrt.ben 91 kiloydumgeçen yıl martta,hazirana kadar rejim yaptım 77 kiloya düştüm,ocak ayına kadar 79 ile 79.6-7 arası gittim geldim.şuanda 80.8 kg.yim.boyum 1.70 iri kemikliyim,pantolonda 40 beden giyiyorum ama üst tarafım 42.yıllarca yüzdüyüm için omuzlarım geniş anlayacağın.ben şuanda pantolonlarımı giyiyorum ama sanki kendimi acaip şişmiş hissediyorum,bide wc.ye çıkamamında etkisi oluyo tabi.doktorum biraz kilonuz fazla dedi ama çok ö.diil dedi.keşke kilolarınızı vermiş olarak başlasaydınız dedi,bende 91 kilodan düştüm diyince bşe diyemedi tabi.aslında doktorum çok tatlı bir bayan özellikle onu tercih ettim.etraftan onun hakkında çok olumlu şeyler duyunca kendi doktorumu değiştirip buna geldim.aslında bulantım çok yok bu aralar ama mide yanması çok oluyor.bide uykum çok geliyor.ben akşamları eve gider gitmez yemek yaparım vede 2 çeşit olmak zorunda.çünkü eşim işe yemek götürüyor.kesinlikle dışarıdan yemek yemeyi sevmiyor.bu nedenle biraz zorlanıyorum uyku bastırınca.inşallah geçer diyorum.daha şimdiden böle uykum gelirse ilerde ne yaparım diye düşünüyordum hep.ama geçiciymiş anladığım kadarıyla.aslında wc. sorununda halledersem belkide bu şişlik gidecek ve aslında kiloda almamışımdır belkide:)

Günaydın kızlar ben bügün tetenoz aşımı yaptırdım sonunda.Bir haftadır hastayım zor bir hafta geçiriyorum. Çok öksürüğüm var doktora gittim öksürük şurubu ve pastil verdi ve zencefil-bal-limon-ıhlamur-kuşburnu-ve meyve önerdi. Hepsini yapıyorum ağrım sızım ateşim yok çok şükür ama öksürürken karnım acıyor resmen. Umarım en kısa sürede atlatırım.Bügün sağlık ocağındaki ebe kızımın kalp atışlarını dinletti merak etme kızın öksürükten etkilenmemiş dedi içim rahatladı:)

Son düzenleme:
Günaydın kızlar ben bügün tetenoz aşımı yaptırdım sonunda.Bir haftadır hastayım zok bir hafta geçiriyorum. Çok öksürüğüm var doktora gittim öksürük şurubu ve pastil verdi ve zencefil-bal-limon-ıhlamur-kuşburnu-ve meyve önerdi. Hepsini yapıyorum ağrım sızım ateşim yok çok şükür ama öksürürken karnım acıyor resmen. Umarım en kısa sürede atlatırım.Bügün sağlık ocağındaki ebe kızımın kalp atışlarını dinletti merak etme kızın öksürükten etkilenmemiş dedi içim rahatladı:)

çok geçmiş olsun cnm bende geçirdimm o öksürüğü hattaa hala tam geçmiş değill ciğerlerim kopuyodu karnım ağrıyodu öksürürkennn çok zorr insann bebişe bişi olck diye dahada çok korkuyoo ıhlamurr meyvee hepsini yaptım ama hiç fayda bulamadım ben çok istifra ettiğim için boğazlarım hep tahriş oluyodu umarım senin kısa sürer

Günaydın kızlar ben bügün tetenoz aşımı yaptırdım sonunda.Bir haftadır hastayım zor bir hafta geçiriyorum. Çok öksürüğüm var doktora gittim öksürük şurubu ve pastil verdi ve zencefil-bal-limon-ıhlamur-kuşburnu-ve meyve önerdi. Hepsini yapıyorum ağrım sızım ateşim yok çok şükür ama öksürürken karnım acıyor resmen. Umarım en kısa sürede atlatırım.Bügün sağlık ocağındaki ebe kızımın kalp atışlarını dinletti merak etme kızın öksürükten etkilenmemiş dedi içim rahatladı:)

geçmiş olsun canım inş. en ksa sürede atlatırsına.s.

Canım bozma moralini sakın. Doktora gitmek için erken geç diye bişey yok. Bence kafana takılıyorsa gidebilirsin. Bende 2 ay denemiştim olmayınca aldım doktordan randevumu tesadüfen randevu aldığımda hamileymişim meğersem. Yumurtlama günlerini falan takip ettinmi okumuşsundur heryerde 2 günde bir ilişkiye girmek gerektiğini adeinn 8. günüyle 17 günü arasında denemen gerektiğini falan ilişki sonrası yarım saat kıpırdamaman gerektiği gibi şeyleri uyguladın mı. Gerçi bencede bunların önemi yok olacağı varsa oluyor ama ben hamile kaldığım ay hepsini uygulamıştım açıkçası. Ayrıntılı sormak istediğin bişey olursa seve seve yardımcı olurum. Allah tez zamanda bebişine kavuştursun arkadaşım.

yumurtlama günleri takip ediyorum tabi hatta öyle bir takvim yaptım ki herşeyi yazıyorum..ilişki sonrası kıpırdamada yatıyorum kalçana yastık koy dedi birisi onuda yaptım bacaklarını hayava kaldır öyle yat dediler onuda yaptım ama henüz vakti gelmemiş demekki ne bileyim...Nurfezacığm da haklı doktor kilo ver önce diyecek tabi en iyisi kilo problemini halledene kadar bebek fikrini kafadan silmek herhalde :KK43:

bu arada zynpmrt cim çok geçmiş olsun zencefillli ballı çay çok iyi geliyor öksürüğe aman ihmal etme al aktardan kaynat iç bol bol

Son düzenleme:
Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Yarın inşallah evde dinlenicem.Atlatırım umarım.

noir_blanc bende senin gibi düşündüm daha önce kilo verene kadar bebek fikrini aklımdan çıkarayım dedim. 1 sene uğraştım mideme balon bile taktırdım ama olmadı maalesef.Baktım olmucak bebek çalışmalarına başladım dediğim gibi hem çabuk oldu hemde şimdilik herşey yolunda çok şükür.
Tabi ben bu kilo verme konusunda kötü bir örneğim umarım sen başarırsın ama madem önce kilo verip sonra hamile kalmaya karar verdin o zaman sana tavsiyem kilo konusunda profösyonel yardım alman ve bu zamanda kadın doğumcuyada gidip kontrol olman. Bu şekilde daha sağlıklı olur herşey. Hem başka bir sorun varsa bu çözülmüş olur hemde sağlıklı bir şekilde kilo verip hamileliğe hazırlanmış olursun.
Allah kalbine göre versin arkadaşım.

Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Yarın inşallah evde dinlenicem.Atlatırım umarım.

noir_blanc bende senin gibi düşündüm daha önce kilo verene kadar bebek fikrini aklımdan çıkarayım dedim. 1 sene uğraştım mideme balon bile taktırdım ama olmadı maalesef.Baktım olmucak bebek çalışmalarına başladım dediğim gibi hem çabuk oldu hemde şimdilik herşey yolunda çok şükür.
Tabi ben bu kilo verme konusunda kötü bir örneğim umarım sen başarırsın ama madem önce kilo verip sonra hamile kalmaya karar verdin o zaman sana tavsiyem kilo konusunda profösyonel yardım alman ve bu zamanda kadın doğumcuyada gidip kontrol olman. Bu şekilde daha sağlıklı olur herşey. Hem başka bir sorun varsa bu çözülmüş olur hemde sağlıklı bir şekilde kilo verip hamileliğe hazırlanmış olursun.
Allah kalbine göre versin arkadaşım.

saol canım desteğin için ama karar veremedim ki bi öyle diyorum bir böyle diyorum ama sor gönlüme illede bebek illede bebek :) ben iyi bir doktor bulayım bari tavsiyeleriniz neler ??

X