90 kilo ve üzeri hamile kalanlar

slm kızlar ya ben 95 olmuşum canım sıkıldı sabah sabah allah bi iştah vermiş hamiilelikte bile tam gaz yemeye devam keşke aş rsem off off ne olacek benim sonum bilmem
sizler kaç kilo aldınız 88 ile hamile kaldım ben

Canım benim durumu biliyosun zatem 95 ile hamile kaldım ve tam gaz devam sanırsın normal kiloda hamile kaldım. Bu hafta 6. ay bitiyor 9 kilo aldım toplamda offf offffffffff 120 ile doğuma girerim herhalde :sinifsinif:

kaç haftalık hamilesin cnm..ben hamile değilim ama 92 kiloyum ve 2 aydır bebek istiyoruz hakkımızda hayırlısı bakalım
hayırlısı 21 hafta bitti darısı sana ,inşallah
Canım benim durumu biliyosun zatem 95 ile hamile kaldım ve tam gaz devam sanırsın normal kiloda hamile kaldım. Bu hafta 6. ay bitiyor 9 kilo aldım toplamda offf offffffffff 120 ile doğuma girerim herhalde :sinifsinif:

ya benim ilk kızım normal doğum bunuda normal istiyorum onun için kiloyu derrt ediyom biraz bu kiloya sezeryanı kaldıramam sanırım tansiyon falanda çıkıyooo zor yanii

arkadaşlarrr, bende öğrendim cinsiyetini 'erkekmiş'... darısı herkesin başına...

bende 96 kiloyum.hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum kilodan dolayı.burada yazdıklarınızı okudukça içim ferahlıyo.

bende 96 kiloyum.hamile kalmak istiyorum ama korkuyorum kilodan dolayı.burada yazdıklarınızı okudukça içim ferahlıyo.

canım inş. en kısa sürede isteğine kavuşursun.. bende hamile kalmadan önce bu kiloyla işim çok zor diye korkuyordum ama şimdi 19 haftalık hamileyim ve çok şükür herşey yolunda:nazar:

merhabalar herkese bende bugün doktora gittim,bebeğimin ilk kalp atışlarını duyduk.9 hatfa 2 günlük hamileyim.herşey gayet normal dedi.düşük riskin görünmüyor dedi inşallah.tartıldım orada 80.7 çıktım ayakkabılarımla.biraz kilo var ama önemli diil dedi.ben 91 kilodan 77 lere düşmüştüm geçen aya kadarda hep 79.6 lerdeydim.çok heyecanlıydım tansiyonumu ölçttüler yüksek çıktı çok şaşırdım çünkü düşük tansiyonluyumdur hep.15 çıktı diğeride 7.7 normal dedi ama yaşına göre 15 yüksek dedi ama çok heyecanlısın ondanda yüksek çıkmış olabilirsin dedi.2 günde bir ölçtür bak dedi.12.haftada 2li test yani ense kalınlığına bakılacak randevü verdi.bakalım herşeyin hayırlısı inşallah allah hepimize tamamına erdirir.ama o kalp atışlarını görüp duymak varya inanılmaz bir duygu.allah isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah:)

merhabalar herkese bende bugün doktora gittim,bebeğimin ilk kalp atışlarını duyduk.9 hatfa 2 günlük hamileyim.herşey gayet normal dedi.düşük riskin görünmüyor dedi inşallah.tartıldım orada 80.7 çıktım ayakkabılarımla.biraz kilo var ama önemli diil dedi.ben 91 kilodan 77 lere düşmüştüm geçen aya kadarda hep 79.6 lerdeydim.çok heyecanlıydım tansiyonumu ölçttüler yüksek çıktı çok şaşırdım çünkü düşük tansiyonluyumdur hep.15 çıktı diğeride 7.7 normal dedi ama yaşına göre 15 yüksek dedi ama çok heyecanlısın ondanda yüksek çıkmış olabilirsin dedi.2 günde bir ölçtür bak dedi.12.haftada 2li test yani ense kalınlığına bakılacak randevü verdi.bakalım herşeyin hayırlısı inşallah allah hepimize tamamına erdirir.ama o kalp atışlarını görüp duymak varya inanılmaz bir duygu.allah isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah:)

Hayırlı olsun bebişin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende kızımın kalp atışlarını duyduğum gün tansiyonum 19 çıkmıştı hayatımda ilk defa doktor sonucunu söylemedi bile biraz sonra tekrar bakalım dedi. Ben kızımın kalp atışlarını 5+5 de vajinal ulturasonla görmüştüm. Hem kalp atışlarını görmenin heyecenı hemde çatala çıkmış olmanın korkusuyla tansiyonum fırlamış. Yarım saat sonra normale döndü şimdi düzenli ölçüyorum 11-7 ve 12-8 olarak değişiyor. Seninkide heyecandandır küçük 9 u geçmediği sürece problem yok dedi doktorum. Ama düzenli takip etmekte fayda ver tabi

ilgine çok teşekkür ederim canım.dün eşim yanımda gelemedi işinden dolayı oldu,bende yalnız gittiğim ve bebeğin kalp atışlarını duyabilecekmiyim diye çok endişeliydim ve açıkcası çok heyecanlandım kendimde farkettim.benim genelde 11 civarlarındadır hep tansiyonum doktorum öle diyince vede hep yüksek midir diye sorunca bende telaşlandım ama heyecanlandınız mı ondandır dedi.sonra bebişimin kalbini dinlettirdiğinde siz çok heyecanlısınız,rahatlayın biraz dedi.tabi doktoruma göre sıradan bşe nasılsa o hergün duyuyodur kalp atışlarını ama benim için inanılmaz bir duyguydu tarif edemem.bide 17 martta ikili test için randevu aldım.acaba nasıl yapılıyor,kan mı alınacak sabah gideceğim ama sormayı unuttum orada aç karna mı gitmem gerek,bilgisi olanların paylaşımlarını rica ediyorum:)

ilgine çok teşekkür ederim canım.dün eşim yanımda gelemedi işinden dolayı oldu,bende yalnız gittiğim ve bebeğin kalp atışlarını duyabilecekmiyim diye çok endişeliydim ve açıkcası çok heyecanlandım kendimde farkettim.benim genelde 11 civarlarındadır hep tansiyonum doktorum öle diyince vede hep yüksek midir diye sorunca bende telaşlandım ama heyecanlandınız mı ondandır dedi.sonra bebişimin kalbini dinlettirdiğinde siz çok heyecanlısınız,rahatlayın biraz dedi.tabi doktoruma göre sıradan bşe nasılsa o hergün duyuyodur kalp atışlarını ama benim için inanılmaz bir duyguydu tarif edemem.bide 17 martta ikili test için randevu aldım.acaba nasıl yapılıyor,kan mı alınacak sabah gideceğim ama sormayı unuttum orada aç karna mı gitmem gerek,bilgisi olanların paylaşımlarını rica ediyorum:)

Canım ikili testte önce bebeğin ense kalınlığı ölçülüyor sana tavsiyem yanında çikolata götür çünkü bebek müsait pozisyonda değilse ölçemiyorlar tatlı bişeyler yedirip birdaha deniyorlar. Birde bebek 5cm yi geçtiyse test yapılıyor geçmediyse birkaçgün sonraya yeniden randevu verebilir sakın telaşlanma . Ense kalınlığını ölçünce doktorun seni labaratuara yönlendirecek aynı gün içinde kan testi yaptırman gerekecek açlıkla ilgisi olmayan bir test aç gitmene gerek yok. Birde form dolduracaksın seninle ilgili ayrıntılı sorular soruyolar birde bebeğin burun kemiğinin oluşup oluşmadığını soracaklar doktorunun verdiği ulturason görüntülerini labaratuara vereceksin onlar ordaki değerleri kaydedecek. Sonra birkaç gün içinde sonuç çıkacak.

arkadaşlarrr, bende öğrendim cinsiyetini 'erkekmiş'... darısı herkesin başına...

Hayırlısı olsun şekerimmmmmmm

Umarım tez zamanda isteğine kavuşursun bende 95 le hamile kaldım şimdilik herşey yolunda allaha şükür. Sende bir yandan denemelere başla biryandanda yediğine içtiğine dikkat et bu arada birkaç kilo versen kardır

kızlar haftasonu lcw ye gidip hamile kıyafetlerine baktım gayet güzeller üstelik fiyatlarıda uygun ben bi tane elbise aldım ama bi tuniktede gözüm kaldı :kedi: en kısa zamanda gidip onuda alacağım

diyetteyim 1,5-2 ay oldu yaklaşık.100 kiloydum 96 ya düştüm.

Hadi bakalım hayırlısı olsun o zaman hamile kalıncada dikkat edersin belkide kilo bile almadan doğuma gidersin genelde bu şekilde oluyor bende olmadı gerçi normal kiloda hamile kalanlarla aynı kiloyu aldım. Ama bende ilk aylar bulantı kusmada olmadı genelde ilk aylarda birçok hamile kilo veriyor bende böyle olmadı gerçi çokta takmamak lazım bebişlerimiz sağlıkla gelsin kendi sağlığımızda bir sorun olmasın doğumdan sonra veririz kiloları

kızlar haftasonu lcw ye gidip hamile kıyafetlerine baktım gayet güzeller üstelik fiyatlarıda uygun ben bi tane elbise aldım ama bi tuniktede gözüm kaldı :kedi: en kısa zamanda gidip onuda alacağım

bende lcw den espirili hamile bodysi aldım 3 -4 tane falan sürekli onları giyiyorum gayet güzel hemde diğer yerlerden oldukça ucuz

Kızlar selam.3lü testinde risk çıkan var mı? beni dün doktorum aradı.2'li testim çok iyi olmasına rağmen 3lü de risk çıktığını hemen ayrıntılı ultrason çektirmem gerektiğini söyledi. 18.haftamı yeni bitirdim ve bugün hemen ayrıntılı çekildi.sonuç iyi dedi doktor.bir problem yok dedi.sizin de aranızda var mı böyle 3lü testinde risk çıkıp,ayrıntılı ultrasonu iyi çıkan?rahatladım ama epey korktum dün.yoksa amniyosentez yapılacaktı:KK43:

X