90 kilo ve üzeri hamile kalanlar

aaa Rıza bey benim ilk gebeliğimde takibimi yapmıştı çok iyidir hakikaten tabi ben o zaman 55 kilo ile hamile kaldığım için fazla kiloya nasıl baktığını bilmiyordum. benim kilo problemim doğumdan sonra oldu doğumyaptığımda 67 idim 2 senede 87 ye çıktım lmaz:

zynpmrt teşekkürler canım hala nişantaşındaysa bende iletişim bilgileri var bigün lazım olur diye saklamıştım kaydirigubbakcemile3

zynpmrt teşekkürler canım hala nişantaşındaysa bende iletişim bilgileri var bigün lazım olur diye saklamıştım kaydirigubbakcemile3

Şekerim kesinlikle düşünme Rıza Beye git derim zaten daha önce gitmişsin emin ol artık başka hiçbir doktoru beyenmessin zaten.

Arkadaşım bu dediğin dr karşıda avrupa yakasındamı oluyor ben yeniyimde pek bilmiyorum neresi olduğunu

Şekerim kesinlikle düşünme Rıza Beye git derim zaten daha önce gitmişsin emin ol artık başka hiçbir doktoru beyenmessin zaten.

kesinlikle haklısın zate aklımın bir köşesinde o hep vardı daha önce de dediğim gibi kilomdan korkuyordum bu konuda da rahat olduğunu öğrenmem iyi oldu yerimseniben

Son düzenleme:

açıkçası 83ten aşağı inemedim ikinciden sonra 90 100 olursam ordan nasıl inerim bilmiyorum gözüm korkuyo ama eşim isyan etti artık yaklaşık bir 6-7 aydır benim kilo vermemi bekliyo madem veremiyorsun ikinciden sonra toptan ver o zaman diyo inşallah ilkindeki kadar çok kilo almam

Son düzenleme:
selam kızlar bende çarşamba günü doktora gittim.doktorumu değiştirdim bu arada,yeni gittiğim doktor çok nazikti devlet hastanesinde gittim 2li tarama için hemde o doktora devam etmek için,hiç bu ne kilosu falan demedi..ultrasonda bakalım dedi..11 haftayım ben aslında ama bebek daha küçük dedi 10 haftalık gibi dedi tarama testini erteledi 2 hafta..umarım kötü bişi değildir bu durum devlet hastanesi olduğu için çok soru sorup vaktini alamıyoruz tabi doktorun ama içime sindi bu doktor..2 hafta sonra muaynehanesine de gidicem..o zaman sorarım artık aklıma takılan herşeyi..şu 2 li tarama çok geriyor beni bi atlatsam..

Arkadaşlar banada dr kilo vermen gerk dedi herkass dedi ama ben dün hamile olduğumu öğrendim 85 kiloyla çok şükür hamileuyim tabiki verebilseydim iyiyidi ama veremedim meleğim bana süpriz yaptı 6 cı senede

Arkadaşlar banada dr kilo vermen gerk dedi herkass dedi ama ben dün hamile olduğumu öğrendim 85 kiloyla çok şükür hamileuyim tabiki verebilseydim iyiyidi ama veremedim meleğim bana süpriz yaptı 6 cı senede

hayırlı olsun cnım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin opuyorumnanaktan

Hayırlısı olsun canım gözün aydın. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

tşrler arkadaşlar inşallah sıkı tutnunur bir sorun olmadan geçerim bu aşamları:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

hayırlısı olsun bende 87.500 hamile kaldım şimdi 15 hafta bitti dikkat ediyorum ödem olmasa daha az gösterir kilom da su topluyo vücudum acayip 91.500 kiloyum şimdi bazen tuzlu kaçırdımmı 93 lere kadar çıkıyorum dikkat edersek bişey olmaz inşallah

merhabalar herkese...

uzun zaman olmuş, fırsat bulamadım bi türlü ben de.. müjdeli haberler verenler var, hayırlısı olsun inşallah.. biz haftasonu kontroldeydik, 26. haftamdayım ve herşey yolunda gidiyor, ve hala kilo almadım ama 100 kiloda sabitim :) şeker yüklemesi yapıldı geçen hafta ve tokluk kan şekerim 133 çıktı, 140'ın altı olması gerekiyormuş, bir risk görmedi doktorum gebelik diyabeti açısından. Allah'ın izniyle herşey yolunda gidiyor, inşallah sizler de sağlık ve sıhhatle devam ediyorsunuzdur... kendinize ve bebişlerinize dikkat edin, kiloları da kafaya takmayın derim ben... öptüm herkesi olumunekankayizsmile

herkesin iyi olmasına sevindim..yeni hamile kalan arkadaşlara sağlıklı hamilelikler diliyorum..ben hala hamile kalmaya çalışıyorum..tık yok malesef..4 ay oldu .tabi bu arada ya hamileysem diye diyet falan yapmıyorum..kilolar aldı başını gitti..100 olmadan hamile kalsam hiç fena olmayacak..

Canım bence yediklerine dikkat et sonuçta dikkat ederek yemek hamileysen bile yapman gereken bişey. Ayrıca senin yediğinin içtiğinin bebeğin özellikle ilk 3 ay hiçbir etkisi yok. Aksine çok yemen bebeğe zararlı. İlk 3 ay çubuk krakerle geçiren insanlar var bulantıdan hiçbişey yiyemeyenler var ve bebekleride gayet sağlıklı. Ben dün doktora gittim 4,5 aylık hamileyim doktorun verdiği vitamini içmiyorum (yanlış anlaşılmasın unuttuğum için içemiyorum) ayrıca ekstra süt falan hiçbişey içmem yok cevizdi pekmezdi asla tüketmedim sebze yiyorum bol bol yoğurt ve peynir yiyorum birde et yemeğe özen gösteriyorum bebeğimde gayet sağlıklı hatta alması gerekenden daha fazla kilo almış. Doktorum hep benim yediklerimden çok sağlığımın önemini vurguluyor. Rahim içi kan akısı bebeğe giden damarların durumuymuş önemli olan onun dışında sen açda gezsen o senden alacağını alır olan sana olur dedi. Sende şimdiden dikka et bence tatlı e hamurişinden uzak dur kesinlikle

Ben de adaşımın dediklerine aynen katılıyorum.doktorlar ilk 3 ay yediklerin bebek için çok önemli olmadığını söylüyor.zaten için almıyor yiyemiyorsun. patates haşlama,peynir ekmek,galeta...benim yediklerim bunlardı.yani zaten diyet demek aç kalamak değil bunu hepimiz biliyoruz.güzel bir beslenme programı hamileyken de uyman gereken şey!bence hamile kalmadan beslenme tarzını değiştirerek hamileliğe hazırlık yapabilirsin.battı balık yan gider diye düşünme asla.bak benim 13 hafta oldu yaklaşık 1 kilo almadım bile.yani 1-2 kiloyla 3-4 ayı bitirebilirsin.o kadar vermek bile önemli.bir de kilolular beynini resmen zorluyor kilo almamalıyım fazla diye hamilelikte.benim bulantılarım geçti gibi.iştahım artmaya başladı.birden deli gibi acıkıyorum.yemezsem birşey bayılacak gibi oluyorum.sonra yiyince hafif bulantı oluyor.ama hiiiiççç tatlı almıyor içim ve bu beni çok mutlu ediyor.o kadar karbonhidrat ağırlıkla beslenip kilo almamanın sırrı sanırım tatlıyı kesmekmiş benim için:CüvCüv:

Kızlar yine sessizleşti topiğimiz.. Kimseden ses çıkmıyor nasılsınız nasıl gidiyor bi ses verinnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…