- 21 Aralık 2009
- 1.324
- 2
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birşey soracağım size kızlar.benim son zamanlarda soğukta kalınca evde yani üşüyünce meme uçlarım feci şekilde acıyor anlatamam nasıl bir yanma acı gibi bişi.dün gece uykumdan uyandım o derece acıyodu..bu neden olurki anlayamadım..şuandada acı var sobayı yeni yaktım ev haliyle biraz serin ama ööle çok soğukta değil,ucunu kesiyolar sanki yaaaa..iğrenç bir şey.
sorum bu ne olduğunu bilen varmı? siz dede oluyormu?
canım slm .o söylediğin bende de oluyordu.sütyeninin numarasını 2 beden büyüt bi de göğüsuçlarına bepanthen sür geçer....geçmiş olsun.ihmal etme ama ...birşey soracağım size kızlar.benim son zamanlarda soğukta kalınca evde yani üşüyünce meme uçlarım feci şekilde acıyor anlatamam nasıl bir yanma acı gibi bişi.dün gece uykumdan uyandım o derece acıyodu..bu neden olurki anlayamadım..şuandada acı var sobayı yeni yaktım ev haliyle biraz serin ama ööle çok soğukta değil,ucunu kesiyolar sanki yaaaa..iğrenç bir şey.
sorum bu ne olduğunu bilen varmı? siz dede oluyormu?
canım slm .o söylediğin bende de oluyordu.sütyeninin numarasını 2 beden büyüt bi de göğüsuçlarına bepanthen sür geçer....geçmiş olsun.ihmal etme ama ...
sağolasın,cevabını ömeden önce bepanten sürdüm geçen gece iyi geldi olmadı bi daha ööle sancı..sütyen sıkmıyoki büyümedi ama yine de sıkı sütyen takmıyorum tabi..teşekkürler...opuyorumnanaktan
Bir de zynpmrt sen de istanbuldasın doktorunu merak ettim isim vereblirmisin açıkçası hamile kalır isem eğer doktorun vay niye kilolu hamile kaldın diye beni germesini istemiyorum zaten takıntılıyım
hımmm bak bu iyi olda zeynepcim eğer kilolarımı veremeyip de hamile kalırsam bende du doktora gitmek isterim
Muayenesi pahalıdır ama ya :)