90 kilo ve üzeri hamile kalanlar

iyi pazarlar merhaba canım..

kızlar merhaba iyiki sizleri gördüm burada...çok kilom var 98 kiloyum 2. kez anne olmak istiyorum veremiyorumda şu lanet kilomu bekleyemiyorumda bu ay bıraktık korunmayı...gerçi bu kiloyla kalabilirmiyim bilmiyorum...sizlerin yazılarını okuyunca gerçi biraz daha rahatladım...ne olur bana yardım edin canım çok sıkkın allah hepimizin yardımdısı olsun

umarım bir an önce hayırlı haberleri buradan paylaşırız..ben 89 kilo ile başladım çalışmalara..92 olmuşum..hala birşey yok..ya hamileysem diye rejim de yapamıyorum..spor dersen hak getire..önceden en azından rejim ve sporla kilo almamı engelliyordum..şimdi iyice saldım..

kızlar iyi akşamlar bende 85 kiloyla hamile kaldım şuan 20 haftalık hamileyim 86 kiloyum tansiyon çıktı bende gebelik tansiyonu tuz sıfır yiyemiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

güzel hamileliği yarılamışsınız ama 1 kilo almışsınız..darısı başımaaa....

iyi pazarlar merhaba canım..

umarım bir an önce hayırlı haberleri buradan paylaşırız..ben 89 kilo ile başladım çalışmalara..92 olmuşum..hala birşey yok..ya hamileysem diye rejim de yapamıyorum..spor dersen hak getire..önceden en azından rejim ve sporla kilo almamı engelliyordum..şimdi iyice saldım..

vermezmeyim haberleri inşallah hep birlikte paylaşıcaz...5 gün kaldı reglime bakalım allahım hayırlısını versin canım hepimize...

hastalandım :bbo:yine ümitler brdahaki aya kaldı...

hayırlısı canım takma kafana umarım en kısa sürede iyi haberlerini alırız.

kızlar hiç sesiniz çıkmıyooo...yoksa sizde benim gibi çok mu uyuyorsunuz.ben akşamları nasıl uyuyorum yaa..eşimde çok uykucu bir insandı zaten sorun olmuyor,beraber uyuyoruz :)

durucum sen kaç haftalık hamileydin ben 14. haftaya kadar acayip uyudum daha yeni yeni düzelmeye başladım :)

kızlar iyi akşamlar bende 85 kiloyla hamile kaldım şuan 20 haftalık hamileyim 86 kiloyum tansiyon çıktı bende gebelik tansiyonu tuz sıfır yiyemiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

Dikkat et canım Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kaçıncı hafta çıktı tansiyon problemin ??

kızlar merhaba iyiki sizleri gördüm burada...çok kilom var 98 kiloyum 2. kez anne olmak istiyorum veremiyorumda şu lanet kilomu bekleyemiyorumda bu ay bıraktık korunmayı...gerçi bu kiloyla kalabilirmiyim bilmiyorum...sizlerin yazılarını okuyunca gerçi biraz daha rahatladım...ne olur bana yardım edin canım çok sıkkın allah hepimizin yardımdısı olsun

Hoşgeldin aramıza kilo tek başına engel değil tabiki ama hamileyken hayatı zorlaştırdığı bi gerçek.Ben 17. haftamdayım 4,5 kilo aldım bile :KK43: Bu arada rejim yapamamaktan bahsediliyor ama çok yanlış tabi ölüm rejimleri yapmamak lazım (zaten bu tarz rejimleri hiçbirzaman yapmamak lazım) ama sağlıklı beslenmeye dikkat etmek bol bol su içmek ve günde 6 öğün yemek şart bunları yapmayan birisiysen şimdiden kendini alıştır bence. Allah tez zamanda ikinci bebeşini veriri inşallah.

durucum sen kaç haftalık hamileydin ben 14. haftaya kadar acayip uyudum daha yeni yeni düzelmeye başladım :)

canım 9. haftadayım..uyumaktan kilo aldım sanki hiç hareket edemiyorum paso uyuyorum..
koşimle..Şeniz

ya.. hiç benim gibi olan yok mu? benim mide bulantılarım tekrar başladı, bu saatten sonra çıkarıyorum eğer zorla yersem... 2 kilo daha verdim 98'e düştüm.. ben de kilo almak istiyorum.. bebeğim için endişelenmeye başladım.. hadi ilk aylar benim rezervlerimden alıyordu kafaya takmadım ama şimdi sağlıklı beslenmem lazım... ama yemem gerekenleri yiyemiyorum... başıma ağrılar saplanıyor.. bu hafta kan tahlillerimi yaptırıcam, kan sayımı, elektrolit vs... bi düşüklük anormallik var mı? gerçi domuz gibiyim maaşallah... biliyorum ama yiyemeyince bebeğim için üzülüyorum..

domuz demişken... adjuvansız aşı yaptıran var mı? ben hala karar veremedim..

ya.. hiç benim gibi olan yok mu? benim mide bulantılarım tekrar başladı, bu saatten sonra çıkarıyorum eğer zorla yersem... 2 kilo daha verdim 98'e düştüm.. ben de kilo almak istiyorum.. bebeğim için endişelenmeye başladım.. hadi ilk aylar benim rezervlerimden alıyordu kafaya takmadım ama şimdi sağlıklı beslenmem lazım... ama yemem gerekenleri yiyemiyorum... başıma ağrılar saplanıyor.. bu hafta kan tahlillerimi yaptırıcam, kan sayımı, elektrolit vs... bi düşüklük anormallik var mı? gerçi domuz gibiyim maaşallah... biliyorum ama yiyemeyince bebeğim için üzülüyorum..

domuz demişken... adjuvansız aşı yaptıran var mı? ben hala karar veremedim..

allah iyiliğini versin domuz gibiyim yazmışsın domuz gribiyim okudum (Allah korusun) ödüm koptu. Üzülme canım yiyemiyorum diye bebiş herzaman senin rezervinden alıyor. Seni rahatsız etmeyecek şeyler yemeye çalış. Bu arada benim aşıya karşı olan doktorumda artık aşı olmam konusunda ısrarcı sanırım bende yaptırıcam.

ya kızlar ben çokk mutsuzum doktora gittim bugün tam 103 kilo geldim doktorda azarladı biraz ve canım hala çikolata istiyo of yaaa çok mutsuzumm çokk çookk bu arada 26.haftadayım daha doktor sen kesin 10 kilo daha alırsın dedi:1no2:senağlamasenağlama

ya kızlar ben çokk mutsuzum doktora gittim bugün tam 103 kilo geldim doktorda azarladı biraz ve canım hala çikolata istiyo of yaaa çok mutsuzumm çokk çookk bu arada 26.haftadayım daha doktor sen kesin 10 kilo daha alırsın dedi:1no2:senağlamasenağlama

CANIM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM ÇİKOLATA YERİNE KURU ÜZÜM KURU KAYISI YESEN TATLI İSTEGİNİ ONLARLA KAPATSAN Bİ DENE DOGUMDADA ZORLANIRSIN BEN NELERDEN KISITLADIM KENDİMİ Bİ BİLSEN AMA HERŞEY BEBEYİM İÇİN O SAGLIKLI OLSUNDA GERİSİ ÖNEMLİ DEYİL ALLAH HEPİMİZE YARDIMCI OLSUN:Saruboceq:

sağol canım doğru söylüyosun önemli olan onların sağlığı hem zaten artık istesemde yiyemem bugün şeker yüklemesi yapıldı ve gebelik şekeri çıktı bende yarında dahiliyeye görünücem bakalım diyet listesi vs verecek dua edin kızlar bişi olmasın

selam kızlar bugün itibariyle 9+0 haftalık hamileyim..10.haftadayım,şaka maka 4 de 1 i gitti yaw..inanamıyor insan..bi hareket te olmadığı için içimde pek inanamıyorum hamile olduğuma 9 ocakta doktora gidicem ve 2li tarama testi olcak..umarım bişi çıkmaz.son zamanlarda hep bunu düşünüyoruz eşim ve ben.

sağol canım doğru söylüyosun önemli olan onların sağlığı hem zaten artık istesemde yiyemem bugün şeker yüklemesi yapıldı ve gebelik şekeri çıktı bende yarında dahiliyeye görünücem bakalım diyet listesi vs verecek dua edin kızlar bişi olmasın

doktor yönlendirmeden biz de diyetisyene gitsek ne olur ki..hamileyken bi liste olsada ona göre yesek içsek.kafamıza göre yemesek ne olur ki..

arkadaslar sıze bısey sorucam ssk kılolu olanların aşılama ucretını karsılamıyormus dogrumu???

haa pardon canım..hamile topiği olunca burası anlayamadım sorunu..o konu hakkında bir bilgim yok ama saçma değilmi umarım yoktur öyle birşey..

evet cnm sacma bencede cunku kılo asılamaya ve bebek sahıbı olmaya engel degılmıs ıstersem ozelde yaptırabilirmişim ama devlet karsılamıyomus.. :KK43:

X