- 4 Eylül 2007
- 1.409
- 8
huzun um kilo cizelgene bayildim. yapmissin iste, tebrikler. a.s.
selam kızlar ben diyetis konusunda hemen hemen herşeyi denedim artık pek sabrım kalmadı gibi cerrahpaşanın obezite bölümüne gittim çok ünlü bir diyetisyene aylık 250 ytl verdim gittim ama baktım ki oda hiçbir tahlil yamadan herkese aynı listeleri veriyor zaten işe yaramadı bende hipotiroidi var ve tsh ım yine artmış doktorum en son haşimato diye bir hastalıktan söz etti bu hafta onun tahlilleri yapılacak inşallah o yoktur artık çok üzülüyorum 25 yaşıma kadar 55 kilonun üstünü görmedim şuan 32 yaşımdayım ve 98 kiloyum kaldıramıyorum artık inşallah hep beraber zayıflarız aminnnnn
saol canim valla ugrastim biraz ama oldu sonundahihoyyyt bu arada felaket aciktimcokacimcoook
uyguladigin belli bir diyet var mi huzun ?
yok canim ben zaten asiri yiyen bir insan degildim sadece gece yemelerim vardi yani aksam yemeginden sonra yerdim cerez bisküvi cayin yaninda ne varsa.. birde gün boyunca ac kalirdim aksam esim isten gelince homini girtlak yapardim artik yoksüprizzzzz
tabiki gün boyu yediklerime dikkat ediyorum yagli tatli ve beyaz unu kestim kepek ekmegi yiyorum bakalim nasil olcekk
kizlar,
bi de yarin sabah , ac karna , mumkunse tuvalet sonrasi, tartilip buraya yazalim. herkes yazsin lutfen.
artik bilelim. carsambadan carsambaya, kim ne yapiyor.
hüzüncüm bende aynen senin gibiydim.bütün gün aç kalıp.eşim gelince yemeye başlıyodum.ama 3 haftadır kestim gece yemeklerini.çok acıkırsanm meyve yada diet bisküviyi tercih ediyorum.diğer şeylerin yerini tutmuyo ama olsun.sonunda güsel olcamkaydirigubbakcemile3
kizlar,
bi de yarin sabah , ac karna , mumkunse tuvalet sonrasi, tartilip buraya yazalim. herkes yazsin lutfen.
artik bilelim. carsambadan carsambaya, kim ne yapiyor.
merhaba canım a.s. çarşamba olmasının özel bi nedeni var mı çünkü takımlarda cuma sabahı yapıyoruz bunu ve ben sabah okula gidiyorum 2 sefer zor olacak biraz cuma olma imkanı varmı acabaçünkü malum giyin soyun wc de bekle uzun sürüyo bnm :roflol:
insallah canimm insallah hepimiz güzeliz de güzelligimize güzzelik katicaz insallah ama ben bugün birazcik kacirdim ya annemin dogumgünü vardi pasta yedim vallacokacimcoook
ama yarin salata ve meyve disinda bisey yemicem ben cumadan cumaya tartilmaya karar vermistim sartmi yarin tartilmam yarin tartilirsam morelim bozulabilir cünki daha persembe basladim ben
tamam canimcim, hem cumaya daha var. biraz da vaktimiz olur. cuma sabahi bana da uygun. ben carsambalari diyetisyene gidiyom o yuzden secmistim. cok bencilim yaa . :1no2:size uymayabilecegini hic dusunmedim dilencii cim. kusura bakmayin canlarim. :1hug:
aşk olsun kızlar beni hiç mi göreniniz olmadı?? bende cuma günü tartılıp bu yolculuğa bende çıkmak istiyorum..
ayrıca bende adım adım hareket etmek istiyorum. bu günden itibaren kendine bir ödev verdim.. akşam yemektern sonra ki abur cubur yemelerini kesicem.. sadece meyve.. bakalım bu ödevimi becerebilecekmiyim