Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar, ben kendime cicili bicili cok guzel bir defter aldim.
Gunluk yediklerimi yaziyorum. Size de tavsiye ediyorum.
Motivasyon acisindan cok guzel bi sey.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza bende bugün doktora gitcem bakalım bu hafta dikkat edemedim amasonucu akşam bildiririm:dilcikar:

herkese günaydıııııııııııııın.bu hafta 300 gr verebilmişim.çok misafirim oldu.arada bende kçırmışım biraz demek ki:)

günaydın kızlarrr
herbalcim defter tuttuğunu görünce hemen dolapları karıştırıp mini bir ajanda buldum ve bende yediklerimi yazmaya karar verdim.hem gün gün iyi oluyor ajanda da hem de ben yanına kalorilerini de yazmayı düşünüyorum böylece en azından 1500 lük bir diyet yapıyorsak yeter dur diyebiliriz kendimize:)) a.s.

günaydın kızlarrr
herbalcim defter tuttuğunu görünce hemen dolapları karıştırıp mini bir ajanda buldum ve bende yediklerimi yazmaya karar verdim.hem gün gün iyi oluyor ajanda da hem de ben yanına kalorilerini de yazmayı düşünüyorum böylece en azından 1500 lük bir diyet yapıyorsak yeter dur diyebiliriz kendimize:)) a.s.

süper fikir valla

günaydın kızlarrr

hic de boyle guzel dilenci gormedim hee. tebrik ederim canimcim. defterin hayirli olsun. diger arkadaslar da kendine bi iyilik yapsin.. hadi canlarim :1hug: sismanlik kaderimiz degil kizlarr :lepi:

herkese günaydıııııııııııııın.bu hafta 300 gr verebilmişim.çok misafirim oldu.arada bende kçırmışım biraz demek ki:)

iyi gidiyosun cimcime en azinda yine de vermissin 300 gr da olsa. bu da iyi. yeni hafta basladi hadi bu hafta daha dikkatli olucaz. 90lara cok az kaldi cimcime, hadi gorelim seni. kaydirigubbakcemile5

iyi gidiyosun cimcime en azinda yine de vermissin 300 gr da olsa. bu da iyi. yeni hafta basladi hadi bu hafta daha dikkatli olucaz. 90lara cok az kaldi cimcime, hadi gorelim seni. kaydirigubbakcemile5

sağol canımcım çok öpüldüna.s.kaydirigubbakcemile5

süper fikir valla

sağol cimcimecim sen de denea.s.

hic de boyle guzel dilenci gormedim hee. tebrik ederim canimcim. defterin hayirli olsun. diger arkadaslar da kendine bi iyilik yapsin.. hadi canlarim :1hug: sismanlik kaderimiz degil kizlarr :lepi:

ay canım sıkkınken gülümsettin o senin güzelliğin:eek: a.s. sevgi dilencisiyim diye arabesk bi yorum yapayımmı:)) yaptm bile:asigim:

defter fikri gerçekten iyiymiş insan gün içinde vay be iyi gidiyorum diye seviniyor mesela ben şu an 700 kalorideyim.akşam yemeği ve ara öğünle sağlam kapatmak istiyorum günü:Saruboceq:

bir de takımıma yazdım buraya da aynen ekliyim faydalı olur belki:nazar:

kızlar nacizane tavsiyelerim olcak sağlığımız ve diyet için ben kendime bir yazı hazırlayıp dolabıma astım.
herkes kendisine uygun olan bir checklist hazırlasın.artizliğe bak checklist ne nan:)) kontrol etmek için bir yazı.

benimkinde şunlar var
2 bardak yeşil çay
2 ceviz 10 fındık 5 badem 10kuru üzüm
2lt su
en az 30 dk spor
2 - 3 günde bire denk gelecek şekilde supradyn,balık yağı hapı,bebe aspirini (kalp sağlığı için,rejimde özellikle güçsüzleşiyor ve vitaminde bazı şeylerden eksik kalabiliriz die çünkü kızkardeşimin saçları döküldü az yediği için):nazar:
en az 1 elma
en az 1 kase yoğurt (karın yağlarını eritiyor)
1 bardak light süt
1 çay kaşığı tarçın (insülin dengesi sağlasın tatlı krizine girmeyeyim diye)
10 sigarayı geçme :nazar:

evet sizin ekleyeceğiniz bişey var mı?
gerçekten işe yarıyor ister istemez gözüm takılıyor. a.s.

Slm kızlar bende aranıza katılmak istiyorum. Üç gün önce 91 kilo ile başladım diyete şu anda 89 olmuşum. Bir diyetisyene gittim onun verdiği listeye uyuyorum. Zorlanmıyorda değilim hani... Şimdilik tanışmak için yazdım. Devamı gelecek... By...

wa__89__02fd00000g41MjQ4aGRwfDIwNzk2MTBoYXxTZW4geWFyZGltIGV0IHlhcmFiYmlpaWlpaW1tbW0h.gif

aramiza hosgeldin buse cim. cok guzel 80lere donmen. devam et canimcim. azimle devami gelecek insallah. yeter ki pes etmeyelim

selam kızlar ben diyetis konusunda hemen hemen herşeyi denedim artık pek sabrım kalmadı gibi cerrahpaşanın obezite bölümüne gittim çok ünlü bir diyetisyene aylık 250 ytl verdim gittim ama baktım ki oda hiçbir tahlil yamadan herkese aynı listeleri veriyor zaten işe yaramadı bende hipotiroidi var ve tsh ım yine artmış doktorum en son haşimato diye bir hastalıktan söz etti bu hafta onun tahlilleri yapılacak inşallah o yoktur artık çok üzülüyorum 25 yaşıma kadar 55 kilonun üstünü görmedim şuan 32 yaşımdayım ve 98 kiloyum kaldıramıyorum artık inşallah hep beraber zayıflarız aminnnnn

evet ben de boyle notlar yazsam iyi olcek. hatirlattigin icin sagol dilencii. cok faydali.
bu arada canimcim sen baya iyi vermissin 10 kilo vermissin. hadi bakalim yolculuk 80lere.. ben de 89 u bi gorsem cok mutlu olcem.

ben de bayanlara ozel olan bi multivitamin aldim. bir de C vitamini. dedigin gibi kilo verirken halsiz kalmayalim. diyetisyen balik yagi kapsulunu onerdim hala alamadim. sonra zafiyet felan geciririz. kaydirigubbakcemile3 saka bi yana duzenli kullanmaya calisiyom ama bazen unutuyorum. ben de not yazip asicam. saol dilencii cim. :1hug:

sağol cimcimecim sen de denea.s.

ay canım sıkkınken gülümsettin o senin güzelliğin:eek: a.s. sevgi dilencisiyim diye arabesk bi yorum yapayımmı:)) yaptm bile:asigim:

defter fikri gerçekten iyiymiş insan gün içinde vay be iyi gidiyorum diye seviniyor mesela ben şu an 700 kalorideyim.akşam yemeği ve ara öğünle sağlam kapatmak istiyorum günü:Saruboceq:

bir de takımıma yazdım buraya da aynen ekliyim faydalı olur belki:nazar:

kızlar nacizane tavsiyelerim olcak sağlığımız ve diyet için ben kendime bir yazı hazırlayıp dolabıma astım.
herkes kendisine uygun olan bir checklist hazırlasın.artizliğe bak checklist ne nan:)) kontrol etmek için bir yazı.

benimkinde şunlar var
2 bardak yeşil çay
2 ceviz 10 fındık 5 badem 10kuru üzüm
2lt su
en az 30 dk spor
2 - 3 günde bire denk gelecek şekilde supradyn,balık yağı hapı,bebe aspirini (kalp sağlığı için,rejimde özellikle güçsüzleşiyor ve vitaminde bazı şeylerden eksik kalabiliriz die çünkü kızkardeşimin saçları döküldü az yediği için):nazar:
en az 1 elma
en az 1 kase yoğurt (karın yağlarını eritiyor)
1 bardak light süt
1 çay kaşığı tarçın (insülin dengesi sağlasın tatlı krizine girmeyeyim diye)
10 sigarayı geçme :nazar:

evet sizin ekleyeceğiniz bişey var mı?
gerçekten işe yarıyor ister istemez gözüm takılıyor. a.s.

merhaba canimcim hosgeldin. bence ye, elma 60 cal. biraz dikkat edip , devam edersen abartmadigimiz surece yeme isini vericez bu kilolari.

ama vazgecmek yok kizlar , tamam . kaydirigubbakcemile5 buraya yediklerini yaz istersen. kendini kontrol etmis olursun. biz de kontrol ederiz.

elele bu kilolardan kurtulucaz insallah.

ama mutlaka hormon testlerini yaptir. tiroid hormonu dusuk olanlar zor kilo veriyormus. ona once bi baktir bakalim xhuzunx.

aramiza hosgeldin. iyi ki geldin. 100 olana kadar pesindeyiz, seninleyiz. ama ilk hedefin 110 olsun.

ben diyetisyene gitmeye basladim. ogrendiklerimi sizinle de paylasirim canimcim. kaydirigubbakcemile5

canim benim zaten tiroid problemim var düsük calisiyor iki yildir hap kullaniyorum onun icin düzenli bir sekilde kontrolümü oluyorum...ilk hedefim 14.05 kadar 110 kilo olmak ondan sonra gerisi gelir insallah allah yardimiciz olsun

Slm kızlar bende aranıza katılmak istiyorum. Üç gün önce 91 kilo ile başladım diyete şu anda 89 olmuşum. Bir diyetisyene gittim onun verdiği listeye uyuyorum. Zorlanmıyorda değilim hani... Şimdilik tanışmak için yazdım. Devamı gelecek... By...
hoşgeldin canım zorlukları birlikte aşıcaza.s.

selam kızlar ben diyetis konusunda hemen hemen herşeyi denedim artık pek sabrım kalmadı gibi cerrahpaşanın obezite bölümüne gittim çok ünlü bir diyetisyene aylık 250 ytl verdim gittim ama baktım ki oda hiçbir tahlil yamadan herkese aynı listeleri veriyor zaten işe yaramadı bende hipotiroidi var ve tsh ım yine artmış doktorum en son haşimato diye bir hastalıktan söz etti bu hafta onun tahlilleri yapılacak inşallah o yoktur artık çok üzülüyorum 25 yaşıma kadar 55 kilonun üstünü görmedim şuan 32 yaşımdayım ve 98 kiloyum kaldıramıyorum artık inşallah hep beraber zayıflarız aminnnnn
canım iş diyetisyen de değil biz de bitiyor ben daha diyetiyen ağzını açmadan cümlelerini tahmin edecek kadar ezberlemişim herşeyi insülin dengesinden tut ta besinlerin glisemik endekslerine kadarsırnaşık şey ama düşün ancak irademi toplayıp başarmaya çalışıyorum.sen de yapacaksın.hep beraber:içelim:
evet ben de boyle notlar yazsam iyi olcek. hatirlattigin icin sagol dilencii. cok faydali.
bu arada canimcim sen baya iyi vermissin 10 kilo vermissin. hadi bakalim yolculuk 80lere.. ben de 89 u bi gorsem cok mutlu olcem.

ben de bayanlara ozel olan bi multivitamin aldim. bir de C vitamini. dedigin gibi kilo verirken halsiz kalmayalim. diyetisyen balik yagi kapsulunu onerdim hala alamadim. sonra zafiyet felan geciririz. kaydirigubbakcemile3 saka bi yana duzenli kullanmaya calisiyom ama bazen unutuyorum. ben de not yazip asicam. saol dilencii cim. :1hug:

ne güzel birbirime yardımımız dokunuyohihoyyyt
şimdilk kıytırık bi vitamin olan supradyni kullancama.s biraz param olunca solgardan almayı düşünüyorum.
ahh ahh sen beni buraya yeni üye olduğumda görseydin 5 ayda 19 kilo vermiştim ama temmuzdan sonra şubata kadar 10kilo aldm.kilo aldıkça motivasyonum tekrar imkansızlaştı:1no2: verdiğim kiloları tekrar vermek inan başarı gibi bile gelmiyor.88 i görmştm vücudum şekillenmeye başlamıştı.ama bir depresyonla herşeyi mahvettim
siz siz olun bir kere yapın tam yapın diyeti:eek:klava:

Sağolun kızlar inşallah hep birlikte kurtulalım şu kilolardan ya inanın kendime olan saygımı, sevgimi, özgüvenimi kaybettim. 6 ay önce doğum yaptım hala veremedim. Tabiki iş beyinde bitiyor diğerleri fasa fiso ama işte birilerinin beynimize girmesi gerekiyormuş galiba :))) 1 ay diyetimi yapıp sonrasındada xenical hapını kullanmak istiyorum çabuk verdiriyormuş. Ya doktordan yazmasını isteyeceğim yada kendim eczaneden alacağım. Bilmiyorum ya tek bildiğim yaz gelmeden bu kilolardan kurtulmak. Kışın bir şekilde saklanıyor kilolar (deve kuşu misali saklandığını sanıyorum :)) ) Ama yazın insan içine çıkmaya utanıyor insan. Allahım hepimize sabır versin,güç versin, irade versin (Amin) Sizlerle olmak insanı motive ediyor, moral oluyor,azim oluyor. Yılmak yok yola devam ... By...

wa__89__02fd00000g41MjQ4aGRwfDIwNzk2MTBoYXxTZW4geWFyZGltIGV0IHlhcmFiYmlpaWlpaW1tbW0h.gif

Son düzenleme:
Sağolun kızlar inşallah hep birlikte kurtulalım şu kilolardan ya inanın kendime olan saygımı, sevgimi, özgüvenimi kaybettim. 6 ay önce doğum yaptım hala veremedim. Tabiki iş beyinde bitiyor diğerleri fasa fiso ama işte birilerinin beynimize girmesi gerekiyormuş galiba :))) 1 ay diyetimi yapıp sonrasındada xenical hapını kullanmak istiyorum çabuk verdiriyormuş. Ya doktordan yazmasını isteyeceğim yada kendim eczaneden alacağım. Bilmiyorum ya tek bildiğim yaz gelmeden bu kilolardan kurtulmak. Kışın bir şekilde saklanıyor kilolar (deve kuşu misali saklandığını sanıyorum :)) ) Ama yazın insan içine çıkmaya utanıyor insan. Allahım hepimize sabır versin,güç versin, irade versin (Amin) Sizlerle olmak insanı motive ediyor, moral oluyor,azim oluyor. Yılmak yok yola devam ... By...

buse cim spor yapiyor musun duzenli?
ne yapiyorsun?
yeteri kadar su iciyor musun?
yemekleri gec mi yiyorsun?
bir de kullandigin ekmek beyaz ekmek mi kepekli mi?

bu konulara dikkat edicez insallah. yuruyus yapma imkani olanlar yuruyus yapsin. 15 dk bile olsa, baslayalim.

bana diyetisyen soyle demisti. istersen dusuk kalorili bi diyet ve hareketsiz kal.
istersen yuksek kalorili bi diyet ve hareketli , aktif ol. tabi ki ikinciyi sectik.

sadece abartmadan, 1500 kalorilik bir diyet yapiyorum. devam edince yavas yavas gidiyorlar. yaza vaktimiz var. degerlendirelim kizlar. hihoyyyt yeter ki umitsiz olmayalim.

dilencii artik diyet bozmak yok guzelim. diyetini bozmayi dusunen hemen aklina yazi getirsin.
paltolarin ciktigi sicak yaz gunlerini. utana sikila yuruyup, ya keske su kilolardan kurtulsaydim, dedigimiz sicakkk yaz gunlerini..

eee yaza daha baya var. hadi kizlar. saglikli yasam icin, zinde olmak icin, kendimizi kontrol etmeliyiz.
insallah basaricaz..

benim kisa donem hedefim 89. sonra gelsin 79. sonrasi Allah kerim diyorum.

X