ben saat 3 buçuk gibi aşırı derecede açlık duydum valla iki dilim ekmekle bi şeyler atıştırdım birde havuç yedim ... şimdide 1 elma yiyorumm( bu ara 2 saate bir elma yiyorum ben ) akşam yemeginide 7 gibi yicez sanırım onu da yazıcam
peki nasıl tutcaz listeyi.bence birimiz yazalım .herkes tutarsa karışıklık olur.her cuma güncelleriz.biz öyle yapıyoruz diğer topikte.
tabiki tutarım seve seve.o zaman bu cuma mı başlıyım yoksa herkes kilosunu bildirsin,cuma karşılaştıralım mı?bana yardım edersen sevinirim.sende tut istersen benim kaçırdığım olursa karşılaştırırız oka.s.peki sen gonullu olur musun canimcim? bizim grubun kilo listesini sen tutar misin?
peki sen gonullu olur musun canimcim? bizim grubun kilo listesini sen tutar misin?
Beni yazmayı unutmayın kızlar hihoyyyt
huzuncum eger oyle yaparsan aclik krizi yasayip sonra daha cok yeme istegi duyabilirsin kan sekerin duser cunku. saglikli bi diyette protein ve karbonhidrat da olmali. bence mesela kahvalti da 2 dilim kepek ekmegi yiyecegine 1 dilim yesen olur.
internetten search edip kendine 1500 kalorilik bir ornek diyet bulabilirsin canim. elinin altinda belli bi liste olsa cok iyi olur.
ara ogununde meyve ve yaninda protein grubunu ihmal etme(yarim bardak yagsiz sut gibi)
arkadaslar ben anlamadim nasil bir kilo listesi tutulcak?acliktan kafam basmiyodacokacimcoookkaydirigubbakcemile3
herbalcim ben öyle diyet listesiyle diyet yapamiyorum kendimce yapmaya calsicam ama yogurtumu sütümü meyvemi yer icerim bugün sabah bir dilim kepek ekmegi yedim öglen salata bir kasik bulgur pilavikaydirigubbakcemile3 yogurt aksamda yien salata ve kepek ekmegi yedim
tabiki tutarım seve seve.o zaman bu cuma mı başlıyım yoksa herkes kilosunu bildirsin,cuma karşılaştıralım mı?bana yardım edersen sevinirim.sende tut istersen benim kaçırdığım olursa karşılaştırırız oka.s.
merhaba rubi cim , hosgeldin canim. az citol'a yazdiklarimi sen de bu hafta hayatina sokabilir misin acaba canimcim? ya da senin sabah ve oglen ekmeklerini 2 dilim mi yapalim. var misin rubi cim?
dilenciii kullanıcısından alıntı
canıımm o nası söz öle nerden bilecektin ki hem benimkide bencillik o zman bencil falan deil baldan tatlı bi arkadaşsın sen
saol dilencii sen de oylesin guzelcim.a.s. iyi ki varsin bu grupta. :1hug: