Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tamam kızlar cuma daha iyi bende c.tesileri diyetisyene gideceğim zaten. Ama ben yinede bugün sabah aç karnına ve wc'den sonra tartıldım 87-87,5 falan çıktım. Ama kahvaltıyı yapar yapmaz 88 oldum. Bilgilerinize cuma günü net kilo belli olur zaten. C.tesiye kadar 85'e düşmelisin demişti diyetisyenim.Düşebilecekmiyim bakalım. Byyyy

wa__88__02fd00000g41MjQ4aGRwfDIwNzk2MTBoYXxTZW4geWFyZGltIGV0IHlhcmFiYmlpaWlpaW1tbW0h.gif

cuma sabahına kadar veririm inşallah biraz kilo bari.bu arada herbalcim liste yapıcakmıyız...

offf kızlar tüm mesajları okudum başım agrıdı valla.. ama neyseki degdi bendee kış girene kadar 100 civarı idim ama geçenlerde tartılmamla 115.3 gördüm
inanın şok oldum depresyona girdim .. ama eşim sag olsun imdadıma yetişti koşu bandı aldık doktora gittim depresyonum için citol yazdı :KK70: .. şu an iyiyim
aslında benim önemli sorunum tokken bile yiyor olmam. yemegi görünce dayanamıyorum bide spor olayında çok isteksizim cnm istemiyo yapmayı sinir oluyorum kendime..

ya kızlar bende aranızdayım burdan sürekli taküp içinde olucam çünkü acayip motive oldum hatta akşam mısır patlatmıştık ben yemedim çekirdekte çitlemedim sabah ve öglende normalden çok az yedim ( yassam yediklerimi sizlere göre çok bile gelir ama eski yememe göre baya az)
birde diaformen kullanmaya başladım aslında uzun süre önce vermişti doktorum aama ben kullanmıyodum onada başladım ..

oo kızlar bu güne kadar neler denemedimkii bi bilsenizz off yoruldum dinlencem az grşrzz

kızlar bu ara kilo cizelgesini de yaptım ancak imzama da yapıştırdım ama görünmüyo?

canıımm o nası söz öle nerden bilecektin ki hem benimkide bencillik o zman hihoyyyt a.s bencil falan deil baldan tatlı bi arkadaşsın sena.s.

kusura bakma canım:eek: ama öle sadece abur cubur kesmekle olmaz ensendeyiz artk ona göre:jeyyar: a.s.

ay inşallah sevinirim valla .. ben buraya sık sık takılırım neler yediğimi yazarım. ayrıca yürüyüşede tekrardan başlıcam.. cuma günü tartılıp önüme sizlerle yeni bir yol açacağıma inanıyorum..

merhaba citol, acaba senden bir kac sey istesek uyar misin canimcim?

ekmek kontrolu
================
sabahlari 3 dilim kepekli ekmek
oglenleri 3 dilim kepekli ekmek
aksamlari 2 dilim kepekli ekmek

aksam ara ogun kontrolu
=====================
aksam dedigin gibi meyve + 1 bardak yagsiz sut.

bu hafta icin bu yenilikleri hayatina sokabilir misin?

sabah odulu
=========
-pasta, borek , corek yok. bu haftaya ozel sadece sabah ara ogunun icin bir ince dilim kek?

ne dersin bunlara bir hafta uyabilir misin canimcim? var misin citol?

yaza az kaldi.

offf kızlar tüm mesajları okudum başım agrıdı valla.. ama neyseki degdi bendee kış girene kadar 100 civarı idim ama geçenlerde tartılmamla 115.3 gördüm
inanın şok oldum depresyona girdim .. ama eşim sag olsun imdadıma yetişti koşu bandı aldık doktora gittim depresyonum için citol yazdı :KK70: .. şu an iyiyim
aslında benim önemli sorunum tokken bile yiyor olmam. yemegi görünce dayanamıyorum bide spor olayında çok isteksizim cnm istemiyo yapmayı sinir oluyorum kendime..

ya kızlar bende aranızdayım burdan sürekli taküp içinde olucam çünkü acayip motive oldum hatta akşam mısır patlatmıştık ben yemedim çekirdekte çitlemedim sabah ve öglende normalden çok az yedim ( yassam yediklerimi sizlere göre çok bile gelir ama eski yememe göre baya az)
birde diaformen kullanmaya başladım aslında uzun süre önce vermişti doktorum aama ben kullanmıyodum onada başladım ..

oo kızlar bu güne kadar neler denemedimkii bi bilsenizz off yoruldum dinlencem az grşrzz

aşk olsun kızlar beni hiç mi göreniniz olmadı?? bende cuma günü tartılıp bu yolculuğa bende çıkmak istiyorum..
ayrıca bende adım adım hareket etmek istiyorum. bu günden itibaren kendine bir ödev verdim.. akşam yemektern sonra ki abur cubur yemelerini kesicem.. sadece meyve.. bakalım bu ödevimi becerebilecekmiyim

merhaba rubi cim , hosgeldin canim. az citol'a yazdiklarimi sen de bu hafta hayatina sokabilir misin acaba canimcim? ya da senin sabah ve oglen ekmeklerini 2 dilim mi yapalim. var misin rubi cim?

dilenciii kullanıcısından alıntı
canıımm o nası söz öle nerden bilecektin ki hem benimkide bencillik o zman bencil falan deil baldan tatlı bi arkadaşsın sen

saol dilencii sen de oylesin guzelcim.a.s. iyi ki varsin bu grupta. :1hug:

vitaminimi içtim.yürüyüşümü yaptım.şimdi yeşil çayımı içip aerobiğimi yapıcam.sonra 1 yeşil çay daha..oooooh yeter dimi:))

cuma sabahına kadar veririm inşallah biraz kilo bari.bu arada herbalcim liste yapıcakmıyız...

evet canim 2 gun 2 gundur. hadi biraz daha kontrollu olalim. cumaya kadar 500 gr gitsin.
hadi cimcimem ikili rakamlari gormene az kaldi.hihoyyyt
liste cok iyi olur canimcim. herkes bir onceki yazan kisinin kilosuna ekler listeyi tamamlariz.

kizlar, ozellikle bu hafta ilk haftasi olanlar, eminim cogumuzun bildigi bir bilgiyi tekrardan paylasmak istiyorum. baklagiller var ya , kuru fasulye, nohut vs.

iste bunlar protein yerine geciyor ama kalorisi et'e gore cok cok dusuk.

yani aksam 4 adet kofte yiyeceginize 16 corba kasigi kuru fasulye yiyebilirsiniz. yanina iki adet kepekli ekmek, bir kase yagsiz yogurt. yesil salata, uzerinde biraz beyaz peynir gezdirin. oohhh mis gibi bi aksam yemegi.

gece de 4 adet kraker(veya 1 elma) + 1 bardak yagsiz sut(veya yogurt, veya 3 ceviz)

herbal cim sanırım senin bu bilgilerin diyetisyendem görendiklerim çok güzel devam et ben uymaya çalışıcam ....

ARKADAŞLAR DİYETİSYENİN BANA VERDİĞİ LİSTEYİ YAZIYORUM SABAH,2KİBRİT KUTUSU BEYAZ PEYNİR 2İNCE DİLİM EKMEK 5 ZEYTİN ŞEKERSİZ AÇIK ÇAY YEŞİLLİK SINIRSIZ ARA 1PORSİYON MEYVE ÖĞLE,1 SU BARDAĞI YOĞURT 3 KÖFTE KADAR IZGARA ET VEYA HAŞLANMIŞ TAVUK 2KEPÇE ÇORBA 1İNCE DİLİM EKMEK YAĞSIZ SALATA ARA, 1PORSİYON MEYVE AKŞAM. 8 YEMEK KAŞIĞI SEBZE YEMEĞİ 4 YEMEK KAŞIĞI MAKARNA VEYA PİRİNÇ PİLAVI 1İNCE DİLİM EKMEK 1 SU BARDAĞI YOĞURT YAĞSIZ SALATA YATARKEN ..,2 PORSİYON MEYVE 1 ÇAY BARDAĞI LEBLEBİ 1 SU BARDAĞI SÜT
GEÇEN HAFTA LİSTEYE UYDUM 2.KİLO 100GRAM VERDİM BAKALIM BUHAFTA NOLACAK:sm_cool:

yanlış hatırlamıyorsam sitede büyük har yasak yüksek sesi ifade ettigi için kıss küçült onları:KK70:kaydirigubbakcemile5

herbal cim sanırım senin bu bilgilerin diyetisyendem görendiklerim çok güzel devam et ben uymaya çalışıcam ....

evet canimcim. peki bize aksam yediklerini yazar misin citol? kac kasik ne yedin, kac dilim ekmek yedin. aksam yemeginden sonra ne yiyeceksin. gun icinde yediklerin sende kalsin. seni yormayalim. yani soyle

aksam yemegim
============
- x dilim kepek ekmegi
- salata
- az yagli veya yagsiz 1 kase yogurt
- x kasik sebze yemegi veya x adet kofte(tavuk, balik, omlet vs.)

not : 1 kase corba , 1 dilim ekmek yerine geciyor.

siz de katilmak ister misiniz? sadece aksam ogunumuzu yazalim. ve aksam ara ogun ne yemegi dusundugumuzu (ya da yedigimizi)

evet canim 2 gun 2 gundur. hadi biraz daha kontrollu olalim. cumaya kadar 500 gr gitsin.
hadi cimcimem ikili rakamlari gormene az kaldi.hihoyyyt
liste cok iyi olur canimcim. herkes bir onceki yazan kisinin kilosuna ekler listeyi tamamlariz.

peki nasıl tutcaz listeyi.bence birimiz yazalım .herkes tutarsa karışıklık olur.her cuma güncelleriz.biz öyle yapıyoruz diğer topikte.

evet canimcim. peki bize aksam yediklerini yazar misin citol? kac kasik ne yedin, kac dilim ekmek yedin. aksam yemeginden sonra ne yiyeceksin. gun icinde yediklerin sende kalsin. seni yormayalim. yani soyle

aksam yemegim
============
- x dilim kepek ekmegi
- salata
- az yagli veya yagsiz 1 kase yogurt
- x kasik sebze yemegi veya x adet kofte(tavuk, balik, omlet vs.)

not : 1 kase corba , 1 dilim ekmek yerine geciyor.

siz de katilmak ister misiniz? sadece aksam ogunumuzu yazalim. ve aksam ara ogun ne yemegi dusundugumuzu (ya da yedigimizi)

ok yazalım valla.burda ne kadar çok paylaşım yaparsak o kadar faydalı oluruz biririmize.eğer varsa bildiğimiz yanlışları da söylemiş oluruz

ben saat 3 buçuk gibi aşırı derecede açlık duydum valla iki dilim ekmekle bi şeyler atıştırdım birde havuç yedim ... şimdide 1 elma yiyorumm( bu ara 2 saate bir elma yiyorum ben ) akşam yemeginide 7 gibi yicez sanırım onu da yazıcam

ben saat 3 buçuk gibi aşırı derecede açlık duydum valla iki dilim ekmekle bi şeyler atıştırdım birde havuç yedim ... şimdide 1 elma yiyorumm( bu ara 2 saate bir elma yiyorum ben ) akşam yemeginide 7 gibi yicez sanırım onu da yazıcam

citolcüm.bu kadar çok elma yemeni tavsiye etmem.çünkü elma kan şekerini çok hızlı çıkarıp düşürdüğü için normalden fazla acıkmanı sağlıyor olabilir.acıktığında 1/2 kase yoğurtla bi meyve ye .ama tabi günde bi defa.bu acıkmanı geciktirecektir.

X