Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herbal canım uğrasıyom dünden beri tutuyom boğazımı :) ve sporumu ihmal ediyordum basladım artık düzenli olarak 1 gün fitnes 1 gün yürüyüs böle yapacam :) bakalım cumaya sonuçlar çıkar:) sen verdin sanırm tebrik ederim :) bana yakınsın el ele tutusakta 89-80 grubuna gecelim :))

masallah 1 gun fitnes 1 gun yuruyus, super olur. insallah devam et.

ya kizlarr, ben bugun tartildim, yine bekleyemedim 1 hafta. tam 92 oldum artik. :teytey:
rampi rampi :dance: :dance: tartinin orasina bastim burasina bastim hep ayni 92 kiloyum artik . eferin herbal eferin ..

92.5 idim persembe sabahi tartildigimda.

bu carsamba diyetisle randevum var. guzel haberler goturucem kendisine. eger carsambaya kadar 1 kilo daha verebilirsem. iki haftada tam 4 kilo vermis olucam.

kizlar iyi gidiyoz galiba, cok sukur.

unutmayalim. onemli olan devam etmek. basladigimiz isin gerisini getirmek insallah.

hepinize saglik ve basarilar canlarim. a.s.

tebrik ederim herbalcim . senin adina cok sevindim .
9 gün sonra 2 nci ay'im doluyor ve insallah 15 kg gitmis olur :dance:

baska bir topikte arkadaslarima koymustum resmi .. sizinle paylasmak istedim
bakalim degisim fark ediliyormu ??

silindi...

Son düzenleme:
selam askito cum. tebrikler. masallah cok guzel kilo vermissin.

ben de tam saclarimi kahveye mi cevirsem diyodum ama su sol alt kosedeki resmin cok hos. biraz daha duseneyim. kaydirigubbakcemile3

canim bebisinize ve size saglik ve huzur dilerim. bebekle bu kadar azimle devam etmis olman harika.
ben de optum onu. masallah cok tatli.

bi de yanlis mi yazdin, o senin annennnn miiii? ama ablan ya da arkadasin gibi duruyor?? hatta onun nisani ya da sozu mu diye tekrar okudum. fisfisfis

gözün aydın herball masallahhhhhhhhh allah devamını getirsin canım:)))) evet bi gün fitnes bi gün yürüyüs bölesi daha iyi olur ne kendimi yorim nede spordan uzaklasım dimi:))

askitoooooo masallahhh canım kilo gerçekten yine yazıyom insanı yasından büyük gösteriyo resimlerde sanki gün geçtikce gençlesmisin:) bu hızla kesin k.kardesinin düğününde straplez bile giyersin vucudun güzellesmis:)

arkadalar bende 93 kıloyum boyum 170 yani 20 kılo vermem lazım cunku kendıme baktıgımda nefret edıyom esımde zayıf oldugu ıcın onla dısarı cıkmak ıstemıyorum tek basıma bıle dısarı cıkmak ıstemıyorum herkes aynı lafı soyluyor akrabalarım annemgıl kılolusun zayıfla dıye artık usandım ama dıyet yapmaya calısıyom dayanamıyorum 2 gun bile surmuyor ne yapacagımı sasırdım bu hafta yuruyuse baslıyacam bide sogan suyunu denıyecem bakalım ne olacak

saolun kizlar moral oldu bana yazdiklariniz..
herbal canim annem bu fotoda yasli cikmis aslinda daha genc duruyo :)
kimse inanamiyo annem olduguna .. ufak tefek birde bende manda gibi heheh

sultancim seni cok ii anliyorum..
insanlarin kücümseyici bkislari cok can yakiyor.

kilolu olmayan anlayamaz iste.. kolay saniyorlar vermeyi..

kilo yapmayan seyler ye madem duramiyorsan.
crash diyet yapma, yani birden herseyden kesme.
yavas yavas ver, yeterki ver..

sagol canım onerılerınızı beklıyom cok sagol

simdilik sana tavsiyem beyaz ekmegi yeme.
ve aksam saat 6 dan sonra meyve dahi olsa yeme.
gecen tv de izledim bir elma iki dilim beyaz ekmekten daha cok kaloriliymis :S

sultana öncelikle hos gelidin canım :) ama hemen bu topikden gitmen dilegi ile:) yalnıs anlama 80+89 topicgine :)gitmeni isterim:)

canım herkezin bünyesi farklı benden sana tavsiye bi arastırma hastanesine endokrin bölümüne git .. simdi ugrasırsın veremessin umudun kırılır hormon testleri vs bi baksınlar ... ondan sonra sana güzel bi diyet verirler ve ona göre devam edersin...

simdilik sana tavsiyem beyaz ekmegi yeme.
ve aksam saat 6 dan sonra meyve dahi olsa yeme.
gecen tv de izledim bir elma iki dilim beyaz ekmekten daha cok kaloriliymis :S

herkeze iyi aksamlar bende araniza katildim su an 120 kiloyum ve diyete basladim ilk hedefim 20 kilo vermek toplam 50 kilo bana morel olursunuz diye düsündüm .. :çok üzgünüm: canim ben artik en fazla aksam 7ye kadar yemis oluyorum sonra bazen acikiyorum 1 elma veya yagsiz yogurt yiyorum .. elmayi yemimmi yani ben ?

merhabalar bende geldim şuan 98 kiloyum boyum 1.70 bende 6 olmak stiyorum eskiden 60 kilo idim 2 çocuktan sonra maalesef böyle oldum artık zayıflamak istiyorummmmm

asmimo ve hüzün hosgeldiniz.
allah yardimciniz olsun. insallah istediginiz kiloya ulasirsiniz.
azmin elinden ne kurtulmuski ..
önemli olan kararli olmak . gerisi gelecektir zaten.

hüzüncüm bilmiorum canim. tv de izledim bende.
ama kaliteli bir programdi. gece meyve yemek dogrumudur bisi diyemicem.
ben yemiorum.
özellikle muz u hemen hemen hic yemiyorum.
arastirmak lazim aslinda.

bende hic sevmiorum arastirmayi :S diyetisyene flnda gitmedim.
bi kalori hesabi yapmaya calisiyorum kendi capimda.
bazen 1500 bazen ise 1000 kalori ile bitiriyorum günü.

normal günlük ihtiyac 2000 kalori.
el den ayaktan düsmeyecek kadar yiyiorum . malum bebegim var.
annem artik ölümü gör bunu yemezsen die yalvariyor.
ama kararliyim sonuna kadar devam...

merhaba sultang, hosgeldim canimcim. ayniyiz seninle boy ve kilo. ben 95 kilo basladim. 92 oldum. yediklerimi kontrol ediyorum. 1500 kalorilik bir diyet yapiyorum 3 haftadir.

inan devam edince oluyor. hadi yaza kadar dikkat edelim. basaricaz insallah. :sm_cool:

merhaba canimcim hosgeldin. bence ye, elma 60 cal. biraz dikkat edip , devam edersen abartmadigimiz surece yeme isini vericez bu kilolari.

ama vazgecmek yok kizlar , tamam . kaydirigubbakcemile5 buraya yediklerini yaz istersen. kendini kontrol etmis olursun. biz de kontrol ederiz.

elele bu kilolardan kurtulucaz insallah.

ama mutlaka hormon testlerini yaptir. tiroid hormonu dusuk olanlar zor kilo veriyormus. ona once bi baktir bakalim xhuzunx.

aramiza hosgeldin. iyi ki geldin. 100 olana kadar pesindeyiz, seninleyiz. ama ilk hedefin 110 olsun.

ben diyetisyene gitmeye basladim. ogrendiklerimi sizinle de paylasirim canimcim. kaydirigubbakcemile5

merhabalar bende geldim şuan 98 kiloyum boyum 1.70 bende 6 olmak stiyorum eskiden 60 kilo idim 2 çocuktan sonra maalesef böyle oldum artık zayıflamak istiyorummmmm

hosgeldin asmimo. ben de ayni sekilde evlilik ve dogum sonrasi aldigim 30 kiloyu vermeye calisanlardanim.

buraya yazmak benim icin cok faydali oldu kizlar. 3 haftadir cok sukur Allah'a 3 kilo verdim. 95 de 92 ye indim. Ilk hedefim 80 leri gormek. yani 89 .
sonrasi Allah kerim.

basaricaz , yeter ki hayatimiza spor katip, unlulari, seker, pasta borek, vs abur cuburu cikaralim. saglikli beslenelim. geldikleri gibi gidecek insallah bu kilolar. kendimize bu iyiligi yapalim kizlar. salivermeyelim, toparlayalim. hadi canlarim. a.s. :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…