herbal canım uğrasıyom dünden beri tutuyom boğazımı :) ve sporumu ihmal ediyordum basladım artık düzenli olarak 1 gün fitnes 1 gün yürüyüs böle yapacam :) bakalım cumaya sonuçlar çıkar:) sen verdin sanırm tebrik ederim :) bana yakınsın el ele tutusakta 89-80 grubuna gecelim :))
sultancim seni cok ii anliyorum..
insanlarin kücümseyici bkislari cok can yakiyor.
kilolu olmayan anlayamaz iste.. kolay saniyorlar vermeyi..
kilo yapmayan seyler ye madem duramiyorsan.
crash diyet yapma, yani birden herseyden kesme.
yavas yavas ver, yeterki ver..
simdilik sana tavsiyem beyaz ekmegi yeme.
ve aksam saat 6 dan sonra meyve dahi olsa yeme.
gecen tv de izledim bir elma iki dilim beyaz ekmekten daha cok kaloriliymis :S
arkadalar bende 93 kıloyum boyum 170 yani 20 kılo vermem lazım cunku kendıme baktıgımda nefret edıyom esımde zayıf oldugu ıcın onla dısarı cıkmak ıstemıyorum tek basıma bıle dısarı cıkmak ıstemıyorum herkes aynı lafı soyluyor akrabalarım annemgıl kılolusun zayıfla dıye artık usandım ama dıyet yapmaya calısıyom dayanamıyorum 2 gun bile surmuyor ne yapacagımı sasırdım bu hafta yuruyuse baslıyacam bide sogan suyunu denıyecem bakalım ne olacak
herkeze iyi aksamlar bende araniza katildim su an 120 kiloyum ve diyete basladim ilk hedefim 20 kilo vermek toplam 50 kilo bana morel olursunuz diye düsündüm .. :çok üzgünüm: canim ben artik en fazla aksam 7ye kadar yemis oluyorum sonra bazen acikiyorum 1 elma veya yagsiz yogurt yiyorum .. elmayi yemimmi yani ben ?
merhabalar bende geldim şuan 98 kiloyum boyum 1.70 bende 6 olmak stiyorum eskiden 60 kilo idim 2 çocuktan sonra maalesef böyle oldum artık zayıflamak istiyorummmmm