Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlarrrr. nasilsiniz gelmiyeli???

Geçmis cooook birikmis.... o yuzden okuyamiycagim...

Neden girmedigimi size ozetliyeyim...

Pek vaktim olmadi kiz krese gitmeyince evde olunca, onunla ilgilen falan filan, ondan sonra malum ramazan ayinda iftara misafirlige git, misafir agirla derken boyle oldu...

Bende kilo durumu vahim... bu sabah tartildim 96,9kg olmusum... ki 97bucugu gecmisimdirde, 1haftadir biraz dikkat ediyorum...

Psikologa basladim ya orda konustuklarim, beni uzen seyleri konustugumuz icin iyilesmem icin tabikide, beni coook uzdu ve aksamlari kendimi abur cubur yemeye verdim diyebilirim...
ha su 1haftadir biraz daha iyiyim... psikologun etkisini gormeye basladim artik. Insallah bundan sonra hep eksileri gorurum...

Neyse ben sizleri cooook ozledim :)
Hepiciginizi opuyorum kocamannn

canım benim iyi yapmışsın çoğumuz ihtiyaç duyuyoruz bazen tarafsız bir dinleyiciye ...
mutlaka faydasını görürsün inşşallah allahım şifamızı versin cümlemizin

sabhatan beri dur durak bilmeyen enerjimle evi sil süpür kızları yıka çarşıy a git su faturası yatır iftar hazırla yolluk kurabiye puaça yap duş aldım en son 1 şişe suyla attım kendimi buraya eşimi bekliyorumm traş olup gelcek valizleri yerleştirirp vıınnnn yapmayı planlıyoruz allah sağ sağlim gitmek nasip etsin inşallah bu yollar beni öldüürüyo valla

hayırlı yolculuklar kazasız belasız inşallah

Yorumlar icin thnx ama ben bu laflarin ustune bugunki menumu yazamiycam cok fena seyler yedim bugun ultrasonda karacigerimde buyume ve yaglanma baslangici teshisi kondu yrnda kan tahlillerim cikcak o ultrason kagidini gorunce moralim bozuldu bozuluncada yedim:KK43:( ben adam olmam... Yrnda ymkli misafirim var sicak bi yandan bi turlu toparliyamadim kndime bi gelsem havuza gitcem hergun yuzmeye ...

canım zaten kilolu olan herkeste bu olaylarvar sen ne zannediyordun ki bizim yağlar sadece görsel mi...
iç organlarımızın durumunu düşünsene vıcık vıcık yağ içinde çalışmaya çalışıyorlar tabi yorulup şişecekler..
bizlerin en büyük hedefi kilo vermek olsada sağlığımıza kavuşmak olmalıaslında ..

canını sıkma halledeceğiz hepimiz burda bunun için uğraşıyoruz..
sağlığımızxa geri kavuşacağız inşallah tez zamnda :KK16::KK16::KK16:

selamun aleyküm kızlaarr
bugün oldukca yoğun bir gündü. tam 4 tepsi tatlı yaptım. işlerimi hallettim. eşyalarımı topladım. kısmetse sabah köye gidicem.
yola çıkanlara hayırlı yolculuklar diliyorum.
birdaha girme fırsatım olmaz belki
şimdiden bayramınız mübarek olsun. hayırlı bayramlar :KK16::KK16::KK54::KK54::KK3::KK3:

sanada iyi yolculuklar hayırlı bayramlar:KK16::KK16::KK16:

Herkes Bayram telaşında olunca kimseler gelmemiş tabii
Bizde de durum aynı temizlik vs yaptı kızlarla tatlı felan yapmayacağım yapanlar verdi sağolsunlar
Yolculuğa gidenler sağ salim gidip dönsünler inşallah
Ben buralarda olurum yine arada bakınırım sadece yarın gündüz büyükleri ziyaret ederiz evde olmayız

Selamlar,

aşağıda Asuman ablamla Nevinim görünüyor. öperim ikinizi de :KK16:

bugün son orucumuzu tutuyoruz bu senelik. inşallah seneye de sağlıkla, ağız tadıyla, daha güçlü duygularla yaşarız ramazanı. Allah tekrarına kavuştursun hepimizi.

şimdiden Bayramınızı kutlarım, güzel geçer inşallah hepimiz için. biz de buralardayız ama gezmeler olabilir günü birlik. cuma günü inşallah listeyi yaparım geç olmadan, zaten çoğumuz izinli. pazartesi diyetlerimize dört elle sarılalım inşallah.

Merhaba veeeee tatil basladi benim icin ....

Gorumcemin esi iftar saati iste olucakmis bizde onun yanina geldik.insallah bu gunude burda tamamlayip bu sene Ramazanida bitirmis olucaz.
Rabbim tekrarini nasib etsin...

Yolculuga gidecek herkese kazasiz belasiz huzurlu bir tatil diliyorum...

Operim herkesi:KK14:

Selamlar,

aşağıda Asuman ablamla Nevinim görünüyor. öperim ikinizi de :KK16:

bugün son orucumuzu tutuyoruz bu senelik. inşallah seneye de sağlıkla, ağız tadıyla, daha güçlü duygularla yaşarız ramazanı. Allah tekrarına kavuştursun hepimizi.

şimdiden Bayramınızı kutlarım, güzel geçer inşallah hepimiz için. biz de buralardayız ama gezmeler olabilir günü birlik. cuma günü inşallah listeyi yaparım geç olmadan, zaten çoğumuz izinli. pazartesi diyetlerimize dört elle sarılalım inşallah.
Canim benim dualarina amin diyorum...

Bende unutmazsam cuma sabahi tartilir oyle cikarim...evet pazartesi yepyeni bir baslangic olucak..

mrh arkadaşlar...ramazan bitiyor ve herkese hayırlı bayramlar...

Rabbim seneyede kavuştursun hepimizi sağlıcakla inş...

ramazana 94.7 kilo ile veda ediyorum ve sanırım 2-3 arasında kilo verdim çok şükür ...inş bayramda geri almam:)

herkese tekrardan iyi bayramlar...

sağlıcakla kalın...

Kizlar selam sabah9 dan beri ayaktayim yemek temizlik misafir gelcek ya aksam6da bitti isim ama bnde bittim bayilacak gibi hissediorum kndimi bi tartiya cikiyim bakiyim dedim 98,4 yani aldigim2-3 kiloyu 1 haftada vermisim hatta1 kilosunu bugun vermisim ins yarindan itibaren duzenli diyetime dvm ediyim
tahlil sonuclarimida aldim bugun sekerim dusuk kolestrol yuksek bide kan degerlerimde sapma demir depomda sifiri tuketmek uzereyim bu sonuclar beni korkutuyor kanser fln aklima gelio en kisa zamnda bi hematologa gitmeyi dusunuorum...
bugun menumu yazmiyacagim cunku sofra hazirlamam gerekiyor misafirden snra halim kalirsa gorusuruz
herkese ii bayramlarrrrrEn Büyük TÜRKİYE

şuan şu saat itibari ile 108.500 gramdayım kızlar uğrayamazsam bu kilo geçerli...300 gram vermişim bu hafta spor ve su olmayınca veremiyorum ben

herkese hayırlı iftarlar

kızlar iyi akşamlar çok geç vakitte işten geldim özel sektörmü :KK20::KK20:

ama ne yapalım elimiz mahkum.

bayrama giden hatunlar ne güzel ailelerinin yanlarındalar bende 2. günü manavgata gidicem babamgil oraya geliyorlar konyadan.

hepimize hayırlı bayramlar şimdiden herkeslere kocaman öperimm:KK16::KK16::KK16:

Eklentiler

• $ramazan.jpg
    $ramazan.jpg
    13,1 KB · Görüntüleme: 25
kizlarrrr. nasilsiniz gelmiyeli???

Geçmis cooook birikmis.... o yuzden okuyamiycagim...

Neden girmedigimi size ozetliyeyim...

Pek vaktim olmadi kiz krese gitmeyince evde olunca, onunla ilgilen falan filan, ondan sonra malum ramazan ayinda iftara misafirlige git, misafir agirla derken boyle oldu...

Bende kilo durumu vahim... bu sabah tartildim 96,9kg olmusum... ki 97bucugu gecmisimdirde, 1haftadir biraz dikkat ediyorum...

Psikologa basladim ya orda konustuklarim, beni uzen seyleri konustugumuz icin iyilesmem icin tabikide, beni coook uzdu ve aksamlari kendimi abur cubur yemeye verdim diyebilirim...
ha su 1haftadir biraz daha iyiyim... psikologun etkisini gormeye basladim artik. Insallah bundan sonra hep eksileri gorurum...

Neyse ben sizleri cooook ozledim :)
Hepiciginizi opuyorum kocamannn

canımm en kısa sürede eksileri görüsün inşallah herşey düzelip yoluna girecektir sen canını sıkma yeter ki :KK16::KK16:

Yorumlar icin thnx ama ben bu laflarin ustune bugunki menumu yazamiycam cok fena seyler yedim bugun ultrasonda karacigerimde buyume ve yaglanma baslangici teshisi kondu yrnda kan tahlillerim cikcak o ultrason kagidini gorunce moralim bozuldu bozuluncada yedim:KK43:( ben adam olmam... Yrnda ymkli misafirim var sicak bi yandan bi turlu toparliyamadim kndime bi gelsem havuza gitcem hergun yuzmeye ...

Ama canım böyle düşünme hepimiz topiğe gelmeden önce hatalı dengesiz besleniyorduk ama zamanla öğrendik ben 2 koca cipsi 2 bardak kolayla yerdim şimdi artık tadını unuttum sen menülerini yazmaya devam ettiki biz seni yönledirelim çok faydalı olacağına eminim sağlık çok önemli ve bu hastalıkta kilo vermen senin yararına çok geçmiş olsun canımm unutma herşey sende bitiyor ancak sen istersen kilo verebilirsin

Ohhh beeee sonunda gelebildim bakabildim özlemiştim sizleri :KK52::KK52: Yoğun iş temposu ve evin bayram hazırlığı arasında sıkışıp kalmıştım hele ki bugün.Çok yorucuydu.Neyse geçti bitti diyelim artık.

Bu süreçte tatile giden herkese hayırlı yolculuklar diliyorum güle güle gidin güle güle gelin inşallah.Bayramın birinci günü yarın.Bayramıızı kutlayan herkse yine teşekkür ederim.

Ben yarın buralarda olurum o yüzden bakar yazarım.

İyi gecelerrrrrrrrrrrrr

Ama canım böyle düşünme hepimiz topiğe gelmeden önce hatalı dengesiz besleniyorduk ama zamanla öğrendik ben 2 koca cipsi 2 bardak kolayla yerdim şimdi artık tadını unuttum sen menülerini yazmaya devam ettiki biz seni yönledirelim çok faydalı olacağına eminim sağlık çok önemli ve bu hastalıkta kilo vermen senin yararına çok geçmiş olsun canımm unutma herşey sende bitiyor ancak sen istersen kilo verebilirsin

Zaten birinin beni durtmesi gerek marketten cekirdek aliodum esim solenince biraktim gerizekaliyim herhalde biri diyince dank edio😄

Zaten birinin beni durtmesi gerek marketten cekirdek aliodum esim solenince biraktim gerizekaliyim herhalde biri diyince dank edio

Kendine böyle söylediğini bir daha duymak istemiyorum burcu :KK20::KK20::KK20::KK20::KK20: Yakışmıyor sana .Önce sen kendini düşünüceksin sonra başkasının düşünmesini isticeksin.Sen hele bi başla hele bi azmet ilk hafta çık tartıya eksilerini gör zaten o saatten sonra istesende bırakamıcaksın.Ama önce beynen kendini hazırla.Bak kilonun sana yaşattıklarını hatırla.Zor bir dönem ama bil ki sana burda herkes olacak.Lütfen bir an önce toparlan ve kendine gel.Zamanla nasıl alıştığnı görünce çok şaşıracaksın.Anlaştık mı :KK34::KK34::KK34::KK34:

msjın başına o kırmız ünlem nasıl geldi ben de anlamadım yanlış anlama :)

Son düzenleme:
selamün aleyküm:KK3:
sağlıklı mutlu huzurlu nice güzel bayramlara,bayramınız mübarek olsun:KK16::KK16::KK16:

X