Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar Kadir geceniz mübarek olsun inşallah bu güzel geceyi en iyi şekilde ihya etmenizi dilerim

Dafi abla ( herkes abla diyor ben de diyim dedim )

Sende kilo vermeye başladığında 107 kiloymuşsun şimdilerde sekizleri görüyorsun maaşallah

Ablam ne kadar sürede verdin bu kiloyu ?

GÜNAYDIN KIZLAR
Öncelikle kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar rabbim gönlünüzden geçirip duasını edebildiğiniz bütün güzellikleri sizinle yapsın bu gece inşallah
Benim öle uykum varki ayakta zor duruyorum rabbim bu geceyi güzel geçirmeyi nasip etsin inşallah
Yasemin ablacım merak etme o artılar antibiyotiğin ödemidir inşallah haftaya kadar atıp kurtulmuş olursun çok öpüyorum
Kızlar tebrik ederim
Elizim eline koluna emeğine sağlık
Şimdi artık olacak öle artçılar gidip gelmeler hayırlısı
HAFTANIN 1.si _________ - 1 kg. ________ esrammm00

HAFTANIN 2.si _________ - 0,7 kg. _______________ Nilceeee :81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 0,6 kg. __________ elizabeth_bath
Kızlar tebrik ederim
Esram eline koluna emeğine sağlık

Yenam kuzum senin kendini iyi hissetmen bizi ancak mutlu eder oyüzden sen şuan hangi hlde mutlu olmak istiyosan onu yap biz hep seninleyiz senin yanındayız arada bi ben iyiyim de yeter bize kuzum çok öpüyorum

merhaba kızlar..gelen giden yok pek...

Hepimizin kadir gecesi mübarek olsun ,gönlümüzden geçen dualarımız kabul olsun...affedilenlerden olmak duasıyla...herkesi çok öpüyorum...

Yenacım tekrar tekrar sabırlar versin Rabbim. tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin...

iyi olduğunda gel,canın ne zaman isterse o zaman gel ,merakta bırakma bizi ince ruhlu güzel kadın...

*Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize,
Bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize.
Bire bin yazilan bu gecede dua edelim Rabbimiz'e!
* Kadir Geceniz Mübarek olsun*

Mübarek kadir gecemiz kutlu olsun..

Rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin inşallah...

Birbirimize dua etmeyi unutmayalım arkadaşlar..

Günaydın güzeller

Kadir gecemiz mübarek olsun bu geceyi boş geçirmeyelim.Allah dualarımızı ibadetlerimiz kabul etsin

bir önceki mesajda günaydın demişim saçma olmuş biraztünaydın diyecektim

Yenam son söz hep senin kuzum nasıl mutlu olacaksan öle olsun.bilki biz hep burdayız ama seni özleyip merak ediyoruz

Esram elizim listeler için ellerinize sağlık derecedeki hatunlar tebrik ederim.

ve aleykümselam ayşecim
amiiiinnn

Dafi abla ( herkes abla diyor ben de diyim dedim )

Sende kilo vermeye başladığında 107 kiloymuşsun şimdilerde sekizleri görüyorsun maaşallah

Ablam ne kadar sürede verdin bu kiloyu ?
evet canım 107 kiloyla ameliyata girdim. belki öncesinde daha fazlaydım tartılmamıştım. 1 yıl dizimdeki yırtıkların acısını çektim. biraz verdiğimi hissediyordum ama tartılmamıştım. ameliyata girerken tartıldım 107 kiloydum.
şubatta ameliyat oldum, martta diyete başladım.dört beş ayda 86 küsurlara geldim.dizim problemli olduğu için hiç spor yapmadım.sonra (hedefim 85 ti.)hedefime yaklaşınca korumaya geçtim.1 yıla yakın bir süre korudum sayılır.yaz dönemi dikkat etmedim 89 lara çıktım. kışa kadar böyle idare edeyim. kısmetse kışın hedefim 80 . burdan ayrıldığımda almaya başlıyorum. yazlıkta internet yok ne zaman yazlığa gitsem kilo almış olarak dönüyorum. yani senin anlıyacağın beni istediğim yerde tutan burda olmam.

ha şunuda ekleyeyim bana rahatlıkla abla diyebilirsin hatta teyze bile diyebilirsin yaşım 48 kasımda 49 olucak .bu yaşta bu kadar oluyor işte

Son düzenleme:
slm kızlar öncelikle Mübarek Kadir Gecemiz kutlu olsun..
yarın yolcuyuz oyuzden bayram sonrasına kadr yokum canlarım
şimdiden herkesin Ramazan Bayramı kutlu olsun..

dünde bugun de geçmişe pek bakamadım ama kilo ve sporda ikinci olmusum onu gördüm ve sevindim
inşallah bayramda artılanıp gelmem eliz ve clutch ellerinize sağlık kızlar

meyramm tatlı kuzum kv ler gelcekti umarım güzel geçmiştir eminim sen güzel yemeklerinle şenlendirmişsindir günü
öpüyorum seni cnm benim kendine çok iyi bak Allaha emanet cnm

hepinizi kocamaan kocaman öpüyorum bayram dönüşü görüşmek dileğiyle

sen bi tanesin yaa yaşa değil marifete bak ablam çok iyi kilo verdin...

Nilaycım hayırlı yolculuklar...

Esra ve Eliz ellerine sağlık demeyi unutmuşum kusura bakmayın canlarım...hakınızı helal edin...

benim işim erken bitti birazdan çıkıcam...

görüşmek üzre...

dört beş ayda yirmi kilo demek vayyy bee ayyy darısı başıma ablacım ben 1,5 ayda 10 kilo verdim ama şimdi biraz yavaşladı hızım hafta bir kilo veriyorum sanırım önümüzdeki 3 ayda on-oniki kilo vermiş olurum hedefim aralıkta 80 olmak zor ama inanmak istemek önemli tabi Allah sağlık versin en başta sanada çok geçmiş olsun ablacım artık daha iyisin hemm sen daha da verirsin ben eminimm ama ben sana anca abla derim ne teyzesiiii

Yolun açık olsun nilcecim kendine çok dikkat et oralarda özlüceğiz seni şimdiden bayramın mübarek olsun küçük kuzuyu da çok öpüyorum

sizlerin sayesinde canım siz bir tanesiniz

önemli olan sağlıklı bir şekilde verip, kalıcı olması. sen verirsin ben eminim. Azmin daim olsun canım

kızlar buaralar cok yogunum gozumden kacan seyler olursa kusura bakmayın lutfen.

asuman mı araba almıstı hayırlı olsun dıyemedım bır turlu.

nılce tatıle cıkmıs sanırım.

bebısı hasta olanlar vardı sanırım hepsıne acıl sıfalar dılıyorummm

eliz ellerıne saglık yorgunluguna ragmen hazırlamıssın cok tsklerrrrrrrr

kılo olarak herzamankı gıbı az vermısım bu hafta daha az ama spor bırıncı olmusummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…