Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler fındık:)))

güzel vakit geçirdiğinize çok sevindim gerçekten :)
inşaallah diğeri bundan daha güzel geçer....

heycanla bakıcam şimdi fotolarınıza:)

ikinizide öpüyorum

iyi geceler fındık:)))

güzel vakit geçirdiğinize çok sevindim gerçekten :)
inşaallah diğeri bundan daha güzel geçer....

heycanla bakıcam şimdi fotolarınıza:)

ikinizide öpüyorum

sağol canım, bol bol muhabbet ettik. iyi geldi bana çok :)

inşallah bi gün hep beraber buluşabiliriz

slmm valla bugün sabahtan bi çıktım evden akşama kadar dışarıdaydım beynim kaynadı resmen sıcaktan ağrıyan başıma ağrılar girdi yeni yeniden
sabah küçük kızın gözü kanlandı dr a götürdüm alerjii dedi krem damla falan yazdı ordan hangi akla hizmetse bayramlık bakmaya gittim kızlarla adam oruç kıyamadımm anam zaptetmekte oadar zorlandımki küçükbi ara kendini kabine bile kitledi o kadar yani içine canavar kaçtı kurtluu en son ben mağzadan çıkarken askıdaki kıyafetlerin altına tünemiş parmak emiyodu yatmış bide rafa allahım çok şükür bayramlıkları aldık ankarada zaman olmayacak arife yolda olucaz çünkii

sonra eve geldim duşa aatık kendimizi bu sefer büyük kız başladı anne bademciiim ağrıyo yutamıyom haydee geri sağlık ocağıana gittik bademcikler şişmiş felaket derecede antibiyotik başladık arında davet var yalan oldu benim yaprak saarma güya saracaktım ordanda pazara gittim şuan klimayı açtım çamaşır asılacak makinada beni bekliyoo mayıştım kaldım valla daha ne yapcamada karar veremedimm

hhaa bu arada geçen face de selpak sitesine girmiştim anket vardı kazanmışım 2 koli selpak tuv kağıdı havlu kağıt peçeteler renk renk silat havlu kağıtlar geldii eşime diyorum boşuan dirsek çürütmüyomuşum demekkii

Nursena nerelerdesin ya, özlüyoruz seni :))

Yenam bak Nevinle de "Bay Dönerin yeni yüzü" olduk, gel artık :)))

içinemi doğdu yoksa canım:)
bende yenamı sorcaktım sana....
epeydir ses çıkmıyo nilüfer ablamdan, oyüzden merak ettim nasıl acaba diye?
sen görüştünmü telefonla yakınlarda???
görüştüysen nasıl?? iyimi??

Bi görüdü gitti demezsiniz umarım benim afacanlardan yetişemiyorum

bi hafta nassı geçti anlamadım bie annem hastanedeydi fizik tedavi için yatıyodu yarın sabah çıkacak inşallah ondan unutmadım haftalık bildirim yarın yapacagımda bi kayıp oldugunu sanmıyorum
hayu benim pc demi arıza vr yoksa site reklamda kendinimi aştı sayfanın sagında solunda sosyal paylaşım sitelerinin reklamları var

Bugün hiç girmedim kızlar öyle yoğunki resmen başımı kaşıyacak vaktim olmuyor sizleri özledim ama acayip yorgunum uykusuz sabah 9 akşam 7 aralıksız çalışıyorum artık pc den nefret ettitm eve gelince evin işleri falan bayram üzeri hiç mi hiç vakit bulamıyorum bi süre böyle olacak sanırım kusura bakmayın geçmişe bakmadan yazıyorum sadece menümü yazayım

dünkü menüm
sahur
bir bardak yarım yağlı süt
bir haşlama yumurta
iki dilim kepek ekmek
maydonoz

iftar
yarım kase şehriyesi az şehriye çorbacı
4-5 kaşık türlü
2 kaşık yoğurt
bir kase salata
1 litre su

ara
yarım armut
bitki çayım

20 dk leslile 10 dk koşum var

2.gün
sahur
bir yumurtadan menemen
iki dilim kepek ekmek
maydonoz

iftar
bir kaseden az mercimek çorbası
3-4 çatal ıspanak yemeği
bir kase salata

ara
yarım armut
bitki çayım

iftarım az oldu bugün su çok fena tıkadı spor olarak 10 dk koşu bir saat yürüyüş

kızlarrr umarım herşey yolundadır sizi çok öpüyorum

oyy aile boyu hasta olmuşsunuz, geçmiş olsun
senin o küçük alem ya, canlandıramıyorum hallerini gözümde :))

oh aylarca silersiniz artık terlerinizi selpaklan

Meyracım pazartesi görüşmüştük baş sağlığı için. sonra da rahatsız etmek istemedim. yarın ses çıkmazsa başlayayım ben tacizlere

geçmiş olsun annene, bu arada nerelisin hayu diye konuşunca merak ettim :)

canım kolaylıklar diliyorum sana. az kaldı, ramazandan sonra düzene girer uykun, çalışman inşallah. ben de özledim valla seni

ay ne güzelmişş bayıldım bu mantığaaa

selamun aleyküm kızlar
yine tenhalarda buralar
bende sayfalar birikmiştir diyordum.nursena uğramış neyseki. ama asunun sesi soluğu yok yine
bende bugün küçük eltime gittim iftara. eşim yoktu. onlarda üç arkadaş birleşip fomara metdanında ASKON çadırında iftar verdiler.birde bana sürpriz yapmış güya:44: arabayı değiştirmiş bende kapıda araba arıyorum ben evin alt katlarını yapsak derken adam araba değiştirmiş

nursena geçmiş olsun.nazaramı geldiniz ne
bol bol selpak var diye yaz günü grip olmaya kalkmayın sakın :)
misafirlerede yap bir çorbayla pideli köfte ortayada birşey ayarladınmı tamamdır. doyurucu oluyor fazla çeşit gerekmiyor.pilava bile gerek olmuyor.

ailecek geçmiş olsun canım......

şanslıymışsın peçeteleri kapmışsın:)
güle güle kullan.

Meyracım pazartesi görüşmüştük baş sağlığı için. sonra da rahatsız etmek istemedim. yarın ses çıkmazsa başlayayım ben tacizlere

tamam canım:)

hayırlı olsun yeni arabanız o zaman ablacım:)

asuman ablaaa nerelerdesiiiin......

bu topikte kimseleri göremeyince; bende başımı alıp gidesim geliyo bazen.......
birine gülmüştüm sıkıştığı zamanlarda "başımı alıp gitcem" dediğine, gülünce başıma geldi heralde.....
kötülüğüne gülmemiştim ama.....
eh işte; "iyi niyet ve güzel çaba" diye boşuna değil heralde......:44:

neyse ben sahuru hazırlamaya gidiyorum artık....
yarında misafirlerim gelcek, sadece kvler değil eşimin babanesigilde gelcekler....
gece kalırlar belki, belkide kalmazlar bilmiyorum.....
çünkü 2saatlik yoldan gelcekler.....
pazar günüde annemler gelicek inşaallah:)
biz bayramda evde olmicaz ama annemler bizde kalcaklar.....
biz kvlerde olcaz....
misafirlerim gidene kadar giremeyebilirim nete.

haydi ben kaçtım

1.73 !!!!!!!

Canım seninle konuştuğumuz hamim ipini cuma günü sela okunurken açmak lazımış inşallah girip okursunda yarın açarsın annemle konuşurken bugün söyledi ben kadir gecesi diye hatırlamıştm ama değilmiş yarın açman lazım

hayırlı sahurlarrr güzellerrr
ezanı bekliyorum ..

büyük buluşma gerçekleşmiş bizede iyi geliyor bu bulumlar kendimiz yaşıyomuşuz gibi oluyoruz.

inşallah hep beraber buluşabileceğimiz günlerde gelir.

hayırlı sahurlar ablacım :)

inşallah gelir o günler ya, hayali bile güzel.

burada da şimdi ezan okunuyor. zor uyandık, son dakika fırçaladık dişleri. buna da şükür, karnımız doydu.

az yarım saat geçsin de öyle yatayım dayanabilirsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…