Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı sahurlar ablacım :)

inşallah gelir o günler ya, hayali bile güzel.

burada da şimdi ezan okunuyor. zor uyandık, son dakika fırçaladık dişleri. buna da şükür, karnımız doydu.

az yarım saat geçsin de öyle yatayım dayanabilirsem.

demi ama bana zor antalya nireee istanbul nireee.benimde eşim beklemiş sahura kadar ( kendisi tutmasa bile)) kalktık sahur yaptık şu an ezan okunuyor .Allah hepimizin oruçlarını niyetlerini kabul etsin

KIZLAR GÜNAYDIN :KK3::KK3:
Herkeslere sağlıklı mutlu huzurlu bi gün diliyorum cumanız mübarek olsun arkadaşlar:KK16::KK16:
Şuan belimin ortasına kocaman bi fil oturmuş benimle birlikte yaşıyo orda valla çok fena bi sökmedi gitti şu hastalık :KK50::KK50:
Neyse ben varam gidem işlerime öpüyorum sizleri:KK54::KK54:

İyi geceler canlar :)

Nevinciğimle gezdik, dolandık, iftar yapıp geldik. Uzun zamandır bu kadar güzel vakit geçirmemiştim :)

Fotoğraf çok çekinemedik ama kurbandan önce buluşmak için söz verdik birbirimize, biraz da kilo vermek için tabi. o zaman daha çok fotomuz olur :)

Zehracım, Meyracım ekliyorum fotoları. ikiniz de öpüldünüz :KK16:
Ah kuzum valla sevindim bulaşmanızın güzel geçmesine darısı bizlerin başına hadi bakalım :KK16::KK16:
Birazdan bakıcam fotolara eminim hepside çok güzel çıkmıştır:KK34::KK34:
slmm valla bugün sabahtan bi çıktım evden akşama kadar dışarıdaydım beynim kaynadı resmen sıcaktan ağrıyan başıma ağrılar girdi yeni yeniden
sabah küçük kızın gözü kanlandı dr a götürdüm alerjii dedi krem damla falan yazdı ordan hangi akla hizmetse bayramlık bakmaya gittim kızlarla adam oruç kıyamadımm anam zaptetmekte oadar zorlandımki küçükbi ara kendini kabine bile kitledi o kadar yani içine canavar kaçtı kurtluu en son ben mağzadan çıkarken askıdaki kıyafetlerin altına tünemiş parmak emiyodu yatmış bide rafa allahım çok şükür bayramlıkları aldık ankarada zaman olmayacak arife yolda olucaz çünkii

sonra eve geldim duşa aatık kendimizi bu sefer büyük kız başladı anne bademciiim ağrıyo yutamıyom haydee geri sağlık ocağıana gittik bademcikler şişmiş felaket derecede antibiyotik başladık arında davet var yalan oldu benim yaprak saarma güya saracaktım ordanda pazara gittim şuan klimayı açtım çamaşır asılacak makinada beni bekliyoo mayıştım kaldım valla daha ne yapcamada karar veremedimm

hhaa bu arada geçen face de selpak sitesine girmiştim anket vardı kazanmışım 2 koli selpak tuv kağıdı havlu kağıt peçeteler renk renk silat havlu kağıtlar geldii eşime diyorum boşuan dirsek çürütmüyomuşum demekkii:KK51::KK51:
Ablacım hepinize ailecek geçmiş olsun inşallah tatil öncesi atlatırsınız :KK16::KK16:
selamun aleyküm kızlar
yine tenhalarda buralar
bende sayfalar birikmiştir diyordum.nursena uğramış neyseki. ama asunun sesi soluğu yok yine
bende bugün küçük eltime gittim iftara. eşim yoktu. onlarda üç arkadaş birleşip fomara metdanında ASKON çadırında iftar verdiler.birde bana sürpriz yapmış güya:44: arabayı değiştirmiş :KK53: bende kapıda araba arıyorum :KK1: ben evin alt katlarını yapsak derken adam araba değiştirmiş:KK1:

nursena geçmiş olsun.nazaramı geldiniz ne
bol bol selpak var diye yaz günü grip olmaya kalkmayın sakın :)
misafirlerede yap bir çorbayla pideli köfte ortayada birşey ayarladınmı tamamdır. doyurucu oluyor fazla çeşit gerekmiyor.pilava bile gerek olmuyor.

Dafi ablacım hayırlı uğurlu olsun yeni arabanız rabbim kaza bela vermesin inşallah :KK16::KK16::KK16:

inşallah uyuyabilirsin iyi geliyor ben haftada 1 kesin çok erken uyurum...

bende bahar temizliği yapmadım yazın camlar hep açık daha beter toz oluyor diye..halılarımı kaldırdım zaten kilim attım ortalara..
bende temizleticem 1 günüm var hangi birini yetiştireyim...içime sinicekmi bilmiyorum hep kendim yapmaya alıştım ama mecburum..
ayakta durunca ağrıyor benimde kilodan tabiki de...

Sana da hayırlı işler canım ...:KK54:

haftaıcı maalesef uyuyamıyorum ıftar sonrası yemek hazırlıgım oluyor ertesı gun ıcın. cunku ıftar saatıne ancak yetısıyorum eve spordan cıkıp. haftasonunu beklıyorum ıste ben de dort gozle.

haklısın senınkı de mantıklı olmus ben tasınırım dıye planlıyordum oyuzden yaptırmadım ama tasınma ısını erteledık oyuzden temızlıgı artık yaptırmam lazım. benım temızlıgı komsum ve arkadasım olan bır kısı yapıyor oyuzden ıcım rahat bu konuda.

kızlarrrrrrrrr herkese gunaydınnnnnnnn

hayırlı cumalarrrrrrrrrrr

umarım herkes ıyıdır

yarın cumartesı yasasınnnnnnnnn

kızlar ben menumu yazıp hemen cıkıyorum bugun asırı yogunum. uc tane ıhracat var hepsının evrakları elımden operrrrrrrr

dun spora gıtmedım ayagım gercekten kotu. aksayarak yuruyormusum hatta bu gunlerde. hem esım hem kuzenım farketmıs. esım normalde mudahele etmez ama gıtmemı ıstemedı mudahale ettı bu kez bu surece. ben de daha kotu olabılır dıye korktugum ıcın mantıklı geldı bu uyarısı. pazartesı ve salı gıtmıstım. bugun ıyı gıbıyıım. bugun gıderım yarın da gıderım ve haftada 4 kez gıtmıs olurum bu da az olmaz dıye dusunuyorum. dun spora gıtmedım ama baya yurudum kuzenımle terzıye gıttık markete gectık falan derken ben toplam 6000 adet adım yapmıs oldum

ıftar:

ıkı bardak su
bır kase cacık
5 kasık etlı turlu yemegı
ıkı catal karpuz
15 adet uzum
uc kasık sehrıye pılavı

ara: kuzenın haftasonu yaptıgı ırmık tatlısından bır yemek kasıgı kadar yedım, uc bardak su, lımonlu maden suyu, kervansaray kahvesı.

aksam baya kotu oldum tansıyonum mu dustu yukseldı anlamadım oldugum yere acayıp bır sekılde yıgıldım gozlerım kanlandı atesım cıktı ama sonradan duzeldım kendıme geldım.

100 mekık
100 twıst
30+30+30 oklava hareketlerı

yaptım.

ardından kuzenın gazıyla bakım yaptık yuzumu kopuk ıle yıkadım ardından maske yaptım ardından gece kremı surdum camasırlarımı astım ve uyudum.

sahura cok zor kalktım, baktım cok tokum ve asırı uykum var ıkı bardak su ıcıp gerı yattım kuzenım ve esım beraber sahur yaptılar ölu gıbı uyumusum tekrar.

benden haberler boyleeeeeeee ısteeeeeeeee

İyi geceler canlar :)

Nevinciğimle gezdik, dolandık, iftar yapıp geldik. Uzun zamandır bu kadar güzel vakit geçirmemiştim :)

Fotoğraf çok çekinemedik ama kurbandan önce buluşmak için söz verdik birbirimize, biraz da kilo vermek için tabi. o zaman daha çok fotomuz olur :)

Zehracım, Meyracım ekliyorum fotoları. ikiniz de öpüldünüz :KK16:

Oy oy oyyyy afiyet olsun her ne kadar sizi kıskansamda çok iyi etmişsiniz valla fotolarınızı da gördüm çok başarılı ikinizide öpüyorum kocaman :KK54:

:KK71::119::118::124:

bak yolladım sana ıste cıcekkkkkkk:KK16: bunlar verdıgın 2 kılo ıcınnnnnnnnn :KK16: verdıgın bu kıloya sevınmedıgın ıcın de bunu yolluyorum :KK35::KK52::KK20::KK19::KK47::KK4::KK45::KK57::KK67::63::88::95::100::120:

Ayyy Filizim sabah sabah yüzümü güldürdün Allah ta seni güldürsünn o alttakiler ne öyleee kızzz alemsin haaa :KK52::KK52::KK52::KK52:

selamun aleyküm...

sahurda geldim baktım Esra foto yüklemişmi diye..eşim beni aldıktan sonra büyükbabasının oraya geldik çay içmeye diye eve gidince direk uyudum zaten...

yorumlar için herkese tekrar teşekkürler...

Yarın Kadir gecesi kandil simidi yapılıyor...uykum var...bugün eve bi atsam kendimi uyucam inşallah...

öptüm herkesi gelirim yine...

Günaydınlar,
herkese hayırlı cumalar, hayırlı bildirimler. ramazan ayının son cuması bugün, inşallah nasipleniriz. bugün eşmin de ramazanda son iş günü, çok seviniyorum uykusunu alacak diye. darısı çalışan arkadaşlarıma, Yasemin abla, Zehra, Nevin, Filiz, Esra, 1.73e..
ben annemleri çağırdım bu akşam. yemek teferruatlı bi şeyler yapmıyacağım. önce evi süpürüp ardından saçlarımı kestirmeye gideceğim. akşama kadar pek uğramayabilrim. listeyi de sanırım sahura doğru yaparım. hepiniz öpüldünüz :KK16:

selamun aleyküm kızlar
yine tenhalarda buralar
bende sayfalar birikmiştir diyordum.nursena uğramış neyseki. ama asunun sesi soluğu yok yine
bende bugün küçük eltime gittim iftara. eşim yoktu. onlarda üç arkadaş birleşip fomara metdanında ASKON çadırında iftar verdiler.birde bana sürpriz yapmış güya:44: arabayı değiştirmiş :KK53: bende kapıda araba arıyorum :KK1: ben evin alt katlarını yapsak derken adam araba değiştirmiş:KK1:

misafirlerede yap bir çorbayla pideli köfte ortayada birşey ayarladınmı tamamdır. doyurucu oluyor fazla çeşit gerekmiyor.pilava bile gerek olmuyor.

uykuluyken algılayamamışım ben ablacım, hayırlı olsun arabanız. beyler için araba deyince akan sular duruyor, bizlerin de onlar kadar coşkulu karşılayacağımızı sanıyorlar :KK1:

selamun aleyküm...

sahurda geldim baktım Esra foto yüklemişmi diye..eşim beni aldıktan sonra büyükbabasının oraya geldik çay içmeye diye eve gidince direk uyudum zaten...

yorumlar için herkese tekrar teşekkürler...

Yarın Kadir gecesi kandil simidi yapılıyor...uykum var...bugün eve bi atsam kendimi uyucam inşallah...

öptüm herkesi gelirim yine...

kolay gelsin canım, umarım bugün dinlenebilirsin biraz. dün çok yoruldun zaten koşturmadan :KK43:

------

Yasemin abla, Filizcim, Esracım, Zehracım sizleri de öpüyorum. çalışkan arkadaşlarım benim.

selamun aleyküm kızlar
yine tenhalarda buralar

güle güle kullanın arabanızı alah kaza bela vermesinn dafiii
aman çok yenmiyoda işte genede tasalanıyo insan ben deilimde millet oruç nede olsa
oyy aile boyu hasta olmuşsunuz, geçmiş olsun :KK43:
senin o küçük alem ya, canlandıramıyorum hallerini gözümde :))

oh aylarca silersiniz artık terlerinizi selpaklan :KK53:

Nursenaaa bi sen gözüküyorsun aşağıda :KK16:

umarım kızlar daha iyidir bugün.
sorma esra büyük ateşler içinde bademcikk
fena su bile içemiyorum d,iye ağlıyoo
sabaha kadar bekledik başını
şimdide kahvaltılarını yaptırayayımm evi temileyim de yemeğe girişeyimm
sanada kolay gelsin

güle güle kullanın arabanızı alah kaza bela vermesinn dafiii
aman çok yenmiyoda işte genede tasalanıyo insan ben deilimde millet oruç nede olsa

sorma esra büyük ateşler içinde bademcikk
fena su bile içemiyorum d,iye ağlıyoo
sabaha kadar bekledik başını
şimdide kahvaltılarını yaptırayayımm evi temileyim de yemeğe girişeyimm
sanada kolay gelsin

oyy çok üzüldüm. inşallah antibiyotik etki eder de az rahatlar. çok geçmiş olsun. bi de misafirin var sanırım. kolay gelsin canım, hoşçakal.

oyy çok üzüldüm. inşallah antibiyotik etki eder de az rahatlar. çok geçmiş olsun. bi de misafirin var sanırım. kolay gelsin canım, hoşçakal.

alış esra normalde böle şeyler olmaz ya tatiled e ya misafirin gelceği zaman çocuklar hastalanır kii elin ayağına dolansın:)

istifra ediyo boğazdan dolayı bişeyde yemiyo boş miğde içirdim artık mecbur antibiyotiği inşallah düzelirde yola gidene kadar

X