- 22 Mayıs 2012
- 6.024
- 90
Esrammm nevinide gördüm gibiydi
evet o da buralarda sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esrammm nevinide gördüm gibiydi
hayırlı sahurlar ablacım :)
inşallah gelir o günler ya, hayali bile güzel.
burada da şimdi ezan okunuyor. zor uyandık, son dakika fırçaladık dişleri. buna da şükür, karnımız doydu.
az yarım saat geçsin de öyle yatayım dayanabilirsem.
demi ama bana zor antalya nireee istanbul nireee.benimde eşim beklemiş sahura kadar ( kendisi tutmasa bile)) kalktık sahur yaptık şu an ezan okunuyor .Allah hepimizin oruçlarını niyetlerini kabul etsin
belli mi olur, belki buluşuruz.
amin ablacım. yat sen bence, yarın iş var malum...
amin diyeyimm.
yani yatsamda uyuyamam 1 saat sonra kalkıcam.birşeyler okuyayımmm
Hayırlı cumalarr
Ah kuzum valla sevindim bulaşmanızın güzel geçmesine darısı bizlerin başına hadi bakalımİyi geceler canlar :)
Nevinciğimle gezdik, dolandık, iftar yapıp geldik. Uzun zamandır bu kadar güzel vakit geçirmemiştim :)
Fotoğraf çok çekinemedik ama kurbandan önce buluşmak için söz verdik birbirimize, biraz da kilo vermek için tabi. o zaman daha çok fotomuz olur :)
Zehracım, Meyracım ekliyorum fotoları. ikiniz de öpüldünüz
Ablacım hepinize ailecek geçmiş olsun inşallah tatil öncesi atlatırsınızslmm valla bugün sabahtan bi çıktım evden akşama kadar dışarıdaydım beynim kaynadı resmen sıcaktan ağrıyan başıma ağrılar girdi yeni yeniden
sabah küçük kızın gözü kanlandı dr a götürdüm alerjii dedi krem damla falan yazdı ordan hangi akla hizmetse bayramlık bakmaya gittim kızlarla adam oruç kıyamadımm anam zaptetmekte oadar zorlandımki küçükbi ara kendini kabine bile kitledi o kadar yani içine canavar kaçtı kurtluu en son ben mağzadan çıkarken askıdaki kıyafetlerin altına tünemiş parmak emiyodu yatmış bide rafa allahım çok şükür bayramlıkları aldık ankarada zaman olmayacak arife yolda olucaz çünkii
sonra eve geldim duşa aatık kendimizi bu sefer büyük kız başladı anne bademciiim ağrıyo yutamıyom haydee geri sağlık ocağıana gittik bademcikler şişmiş felaket derecede antibiyotik başladık arında davet var yalan oldu benim yaprak saarma güya saracaktım ordanda pazara gittim şuan klimayı açtım çamaşır asılacak makinada beni bekliyoo mayıştım kaldım valla daha ne yapcamada karar veremedimm
hhaa bu arada geçen face de selpak sitesine girmiştim anket vardı kazanmışım 2 koli selpak tuv kağıdı havlu kağıt peçeteler renk renk silat havlu kağıtlar geldii eşime diyorum boşuan dirsek çürütmüyomuşum demekkii
selamun aleyküm kızlar
yine tenhalarda buralar
bende sayfalar birikmiştir diyordum.nursena uğramış neyseki. ama asunun sesi soluğu yok yine
bende bugün küçük eltime gittim iftara. eşim yoktu. onlarda üç arkadaş birleşip fomara metdanında ASKON çadırında iftar verdiler.birde bana sürpriz yapmış güya:44: arabayı değiştirmiş bende kapıda araba arıyorum ben evin alt katlarını yapsak derken adam araba değiştirmiş
nursena geçmiş olsun.nazaramı geldiniz ne
bol bol selpak var diye yaz günü grip olmaya kalkmayın sakın :)
misafirlerede yap bir çorbayla pideli köfte ortayada birşey ayarladınmı tamamdır. doyurucu oluyor fazla çeşit gerekmiyor.pilava bile gerek olmuyor.
inşallah uyuyabilirsin iyi geliyor ben haftada 1 kesin çok erken uyurum...
bende bahar temizliği yapmadım yazın camlar hep açık daha beter toz oluyor diye..halılarımı kaldırdım zaten kilim attım ortalara..
bende temizleticem 1 günüm var hangi birini yetiştireyim...içime sinicekmi bilmiyorum hep kendim yapmaya alıştım ama mecburum..
ayakta durunca ağrıyor benimde kilodan tabiki de...
Sana da hayırlı işler canım ...
İyi geceler canlar :)
Nevinciğimle gezdik, dolandık, iftar yapıp geldik. Uzun zamandır bu kadar güzel vakit geçirmemiştim :)
Fotoğraf çok çekinemedik ama kurbandan önce buluşmak için söz verdik birbirimize, biraz da kilo vermek için tabi. o zaman daha çok fotomuz olur :)
Zehracım, Meyracım ekliyorum fotoları. ikiniz de öpüldünüz
canım kolaylıklar diliyorum sana. az kaldı, ramazandan sonra düzene girer uykun, çalışman inşallah. ben de özledim valla seni
:119::118::124:
bak yolladım sana ıste cıcekkkkkkk bunlar verdıgın 2 kılo ıcınnnnnnnnn verdıgın bu kıloya sevınmedıgın ıcın de bunu yolluyorum :88::95::100::120:
sen nıye uyumadın bakem ? bır sorun yok ınsaallah
selamun aleyküm kızlar
yine tenhalarda buralar
bende sayfalar birikmiştir diyordum.nursena uğramış neyseki. ama asunun sesi soluğu yok yine
bende bugün küçük eltime gittim iftara. eşim yoktu. onlarda üç arkadaş birleşip fomara metdanında ASKON çadırında iftar verdiler.birde bana sürpriz yapmış güya:44: arabayı değiştirmiş bende kapıda araba arıyorum ben evin alt katlarını yapsak derken adam araba değiştirmiş
misafirlerede yap bir çorbayla pideli köfte ortayada birşey ayarladınmı tamamdır. doyurucu oluyor fazla çeşit gerekmiyor.pilava bile gerek olmuyor.
selamun aleyküm...
sahurda geldim baktım Esra foto yüklemişmi diye..eşim beni aldıktan sonra büyükbabasının oraya geldik çay içmeye diye eve gidince direk uyudum zaten...
yorumlar için herkese tekrar teşekkürler...
Yarın Kadir gecesi kandil simidi yapılıyor...uykum var...bugün eve bi atsam kendimi uyucam inşallah...
öptüm herkesi gelirim yine...
güle güle kullanın arabanızı alah kaza bela vermesinn dafiiiselamun aleyküm kızlar
yine tenhalarda buralar
oyy aile boyu hasta olmuşsunuz, geçmiş olsun
senin o küçük alem ya, canlandıramıyorum hallerini gözümde :))
oh aylarca silersiniz artık terlerinizi selpaklan
sorma esra büyük ateşler içinde bademcikkNursenaaa bi sen gözüküyorsun aşağıda
umarım kızlar daha iyidir bugün.
güle güle kullanın arabanızı alah kaza bela vermesinn dafiii
aman çok yenmiyoda işte genede tasalanıyo insan ben deilimde millet oruç nede olsa
sorma esra büyük ateşler içinde bademcikk
fena su bile içemiyorum d,iye ağlıyoo
sabaha kadar bekledik başını
şimdide kahvaltılarını yaptırayayımm evi temileyim de yemeğe girişeyimm
sanada kolay gelsin
oyy çok üzüldüm. inşallah antibiyotik etki eder de az rahatlar. çok geçmiş olsun. bi de misafirin var sanırım. kolay gelsin canım, hoşçakal.