Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

demi ama bana zor antalya nireee istanbul nireee.benimde eşim beklemiş sahura kadar ( kendisi tutmasa bile)) kalktık sahur yaptık şu an ezan okunuyor .Allah hepimizin oruçlarını niyetlerini kabul etsin

demi ama bana zor antalya nireee istanbul nireee.benimde eşim beklemiş sahura kadar ( kendisi tutmasa bile)) kalktık sahur yaptık şu an ezan okunuyor .Allah hepimizin oruçlarını niyetlerini kabul etsin

belli mi olur, belki buluşuruz.

amin ablacım. yat sen bence, yarın iş var malum...

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere sağlıklı mutlu huzurlu bi gün diliyorum cumanız mübarek olsun arkadaşlar
Şuan belimin ortasına kocaman bi fil oturmuş benimle birlikte yaşıyo orda valla çok fena bi sökmedi gitti şu hastalık
Neyse ben varam gidem işlerime öpüyorum sizleri

Ah kuzum valla sevindim bulaşmanızın güzel geçmesine darısı bizlerin başına hadi bakalım
Birazdan bakıcam fotolara eminim hepside çok güzel çıkmıştır
Ablacım hepinize ailecek geçmiş olsun inşallah tatil öncesi atlatırsınız

Dafi ablacım hayırlı uğurlu olsun yeni arabanız rabbim kaza bela vermesin inşallah

haftaıcı maalesef uyuyamıyorum ıftar sonrası yemek hazırlıgım oluyor ertesı gun ıcın. cunku ıftar saatıne ancak yetısıyorum eve spordan cıkıp. haftasonunu beklıyorum ıste ben de dort gozle.

haklısın senınkı de mantıklı olmus ben tasınırım dıye planlıyordum oyuzden yaptırmadım ama tasınma ısını erteledık oyuzden temızlıgı artık yaptırmam lazım. benım temızlıgı komsum ve arkadasım olan bır kısı yapıyor oyuzden ıcım rahat bu konuda.

kızlarrrrrrrrr herkese gunaydınnnnnnnn

hayırlı cumalarrrrrrrrrrr

umarım herkes ıyıdır

yarın cumartesı yasasınnnnnnnnn

kızlar ben menumu yazıp hemen cıkıyorum bugun asırı yogunum. uc tane ıhracat var hepsının evrakları elımden operrrrrrrr

dun spora gıtmedım ayagım gercekten kotu. aksayarak yuruyormusum hatta bu gunlerde. hem esım hem kuzenım farketmıs. esım normalde mudahele etmez ama gıtmemı ıstemedı mudahale ettı bu kez bu surece. ben de daha kotu olabılır dıye korktugum ıcın mantıklı geldı bu uyarısı. pazartesı ve salı gıtmıstım. bugun ıyı gıbıyıım. bugun gıderım yarın da gıderım ve haftada 4 kez gıtmıs olurum bu da az olmaz dıye dusunuyorum. dun spora gıtmedım ama baya yurudum kuzenımle terzıye gıttık markete gectık falan derken ben toplam 6000 adet adım yapmıs oldum

ıftar:

ıkı bardak su
bır kase cacık
5 kasık etlı turlu yemegı
ıkı catal karpuz
15 adet uzum
uc kasık sehrıye pılavı

ara: kuzenın haftasonu yaptıgı ırmık tatlısından bır yemek kasıgı kadar yedım, uc bardak su, lımonlu maden suyu, kervansaray kahvesı.

aksam baya kotu oldum tansıyonum mu dustu yukseldı anlamadım oldugum yere acayıp bır sekılde yıgıldım gozlerım kanlandı atesım cıktı ama sonradan duzeldım kendıme geldım.

100 mekık
100 twıst
30+30+30 oklava hareketlerı

yaptım.

ardından kuzenın gazıyla bakım yaptık yuzumu kopuk ıle yıkadım ardından maske yaptım ardından gece kremı surdum camasırlarımı astım ve uyudum.

sahura cok zor kalktım, baktım cok tokum ve asırı uykum var ıkı bardak su ıcıp gerı yattım kuzenım ve esım beraber sahur yaptılar ölu gıbı uyumusum tekrar.

benden haberler boyleeeeeeee ısteeeeeeeee

Oy oy oyyyy afiyet olsun her ne kadar sizi kıskansamda çok iyi etmişsiniz valla fotolarınızı da gördüm çok başarılı ikinizide öpüyorum kocaman

canım kolaylıklar diliyorum sana. az kaldı, ramazandan sonra düzene girer uykun, çalışman inşallah. ben de özledim valla seni

Saoll bitanemm inşallahh ben yinede size vakit ayırırımm canlarım benimm az oluyor ama idare etcezzz artık

:119::118::124:

bak yolladım sana ıste cıcekkkkkkk bunlar verdıgın 2 kılo ıcınnnnnnnnn verdıgın bu kıloya sevınmedıgın ıcın de bunu yolluyorum :88::95::100::120:

Ayyy Filizim sabah sabah yüzümü güldürdün Allah ta seni güldürsünn o alttakiler ne öyleee kızzz alemsin haaa

selamun aleyküm...

sahurda geldim baktım Esra foto yüklemişmi diye..eşim beni aldıktan sonra büyükbabasının oraya geldik çay içmeye diye eve gidince direk uyudum zaten...

yorumlar için herkese tekrar teşekkürler...

Yarın Kadir gecesi kandil simidi yapılıyor...uykum var...bugün eve bi atsam kendimi uyucam inşallah...

öptüm herkesi gelirim yine...

Günaydınlar,
herkese hayırlı cumalar, hayırlı bildirimler. ramazan ayının son cuması bugün, inşallah nasipleniriz. bugün eşmin de ramazanda son iş günü, çok seviniyorum uykusunu alacak diye. darısı çalışan arkadaşlarıma, Yasemin abla, Zehra, Nevin, Filiz, Esra, 1.73e..
ben annemleri çağırdım bu akşam. yemek teferruatlı bi şeyler yapmıyacağım. önce evi süpürüp ardından saçlarımı kestirmeye gideceğim. akşama kadar pek uğramayabilrim. listeyi de sanırım sahura doğru yaparım. hepiniz öpüldünüz

uykuluyken algılayamamışım ben ablacım, hayırlı olsun arabanız. beyler için araba deyince akan sular duruyor, bizlerin de onlar kadar coşkulu karşılayacağımızı sanıyorlar

kolay gelsin canım, umarım bugün dinlenebilirsin biraz. dün çok yoruldun zaten koşturmadan

------

Yasemin abla, Filizcim, Esracım, Zehracım sizleri de öpüyorum. çalışkan arkadaşlarım benim.

güle güle kullanın arabanızı alah kaza bela vermesinn dafiii
aman çok yenmiyoda işte genede tasalanıyo insan ben deilimde millet oruç nede olsa
oyy aile boyu hasta olmuşsunuz, geçmiş olsun
senin o küçük alem ya, canlandıramıyorum hallerini gözümde :))

oh aylarca silersiniz artık terlerinizi selpaklan

Nursenaaa bi sen gözüküyorsun aşağıda

umarım kızlar daha iyidir bugün.
sorma esra büyük ateşler içinde bademcikk
fena su bile içemiyorum d,iye ağlıyoo
sabaha kadar bekledik başını
şimdide kahvaltılarını yaptırayayımm evi temileyim de yemeğe girişeyimm
sanada kolay gelsin

oyy çok üzüldüm. inşallah antibiyotik etki eder de az rahatlar. çok geçmiş olsun. bi de misafirin var sanırım. kolay gelsin canım, hoşçakal.

oyy çok üzüldüm. inşallah antibiyotik etki eder de az rahatlar. çok geçmiş olsun. bi de misafirin var sanırım. kolay gelsin canım, hoşçakal.

alış esra normalde böle şeyler olmaz ya tatiled e ya misafirin gelceği zaman çocuklar hastalanır kii elin ayağına dolansın:)

istifra ediyo boğazdan dolayı bişeyde yemiyo boş miğde içirdim artık mecbur antibiyotiği inşallah düzelirde yola gidene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…