Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmiş olsun canım.
Dafi ablacım, kekiğin yararlı oldugunu biliiyordum ama bu kadarından haberim yoktu :) çok sağol.

Dün bi gayrete gelip 15 dk iftar oncesi, 70 dk iftar sonrası spor yaptım. üstümdeki eksileri attım inşallah :)
Sonunda tablomuzda güzel bir şekilde yer alıcam inşallah.
Ablamın hafiften kasılmaları var bugün. her yeni gün daha agır geciyor, heyecan ve stres had safhada :)
Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasamayı nasip eylesin inşallah.

selamun aleyküm kızlaarr
henüz geçmişi okumadım. sabah sabah hemen temizliğe giriştim.camları silip bitirdim. aşağı katta mermer kesmeye başladılar hemde balkonda kesiyorlar toz toza gidiyor ağlayasım geldi yorgunluğum arttı. neyseki girdim içeriye netbuku aldım elime önce faceyi tıkladım bir baktım benim cimcime kızım dua okuyor. hoperlörden oğlanın sesi geliyor duygulandım. yorgunluğum gitti.geçen hafta bileciğe iftara gidicez demiştim ya o köyün iftarı kanal 7 de çıkmıştı. bizim oğlanın imamlık yaptığı köy.tabi bizim gittiğimizde köylüler oldukca üzgündü hocanın tayini çıkmış diye.
birçok şeyi köyde oturtan düzene koyan hocamızdı onu neden alıyorsunuz deyip sitem ettiler. bende dedim biz size verdik sizde elinizde tutsaydınız
neyse linki vereyim sizde bakarsınız belki. inşallah açılır.
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152403160032137&set=o.322371501158720&type=2&theater

ablacım kolay gelsin temizliğinde.
video açıldı, izledim. ne güzel bir duygudur kimbilir. Allah bağışlasın evlatlarını...
maşallah kızına da :)

sağol nursena Allah razı olsun.
kızlar bugünlerde çoğunuz başağrısı çekiyorsununz Rabbim şifasını versin. neden acaba. benim birgün hafiften ağrıdı geçti ama sebebini biliyorum.hergün aldığım kadar yeterli kafein almamıştım. akşam kahvemi içmemiş, gecede çayı az içmiştim. onun dışında ağrı çekmedim çok şükür. başağrısının en büyük nedenlerinden birisi alışık olduğumuz düzenin bozulması , diğeri stres oluyor. nedenini bulup önlem almak gerek.

bizim geleneklerimizde bayramda her gelene sofra koymak var.şimdiki gençler yavaş yavaş kaldırıyorlar bu adetleri ama yaşlılarımız devam ettiriyor.ramazan bayramında tatlı, sarma ikram edilmeye başladı ama kurbanda mutlaka et ikram edilir. arife günü herkes tepsiler dolusu cevizli lokum yapar fırınlarda. köy fırınında pişen lokumlar ekmek yerini tutar. her gelen misafirin önüne sofra gelir. bir iki lokmada olsa her evde atıştırılır onun için kurban eti bayram bitene kadar biter. kurban kesemeyenlere birer parça pay verilir. ama her evde yedikleri için kurbansızlıklarını farketmezler bile. bizimde aile kalabalık olduğu için etler tükeniyor. biz bir büyük bir küçük hayvan kesiyoruz. dolaba koyacak kadar etim kalmıyor

bende bayramda köyde olucam kısmetse ama bayram dönüşü temiz olsun evim. bayram yorgunluğuyla birde eve gelip iş yapamam. bayramdan sonra misafir gelme ihtimali var. ankaradan gelecekler gelirse bursada olurum. yurt dışından gelirse kumlaya gideriz. yani nerde olucam misafirlere bağlı iyisimi hepsini toparlayayım hepsi hazır olsun.

iyi olmana sevindim canım.
kekiğin faydası olduğunu biliyordum hatta bir ara kekik suyu içmiştim. baş ağrısına iyi geldiğini söylemişlerdi. migrenime iyi gelir diye bir süre devam etmiştim. ama bu kadar çok faydası olduğunu bende bilmiyordum. neyse linkinede bir tıklayayım bakalım.

ablan hayırlısıyla kurtulur inşallah canım

ablacım kolay gelsin temizliğinde.
video açıldı, izledim. ne güzel bir duygudur kimbilir. Allah bağışlasın evlatlarını...
maşallah kızına da :)
sağol canım

slm kızlar afacanı uyuttum geldim

efeeem sağol cnm benim bugun epey azaldı pişiği geçti gibi bişey çok şükür

clutch geçmiş olsun cnm neyseki şimdi daha iyiymişsin ne güzel nevinle buluşuyosunuz keşke bende olsaydım yanınızda
eminim güzel vakit geçirceksinizdir eğlenin bizim yerimize de

dafi ablacım senin neren tembel yahu maşallahın var hem yemekde hem ev işlerinde keşke senin azıcıgın olabilsek
videoyuda artık benım oğlan uyanınca izliycem şimdi uyudugu için açamıyorum

ımm başka kime yazcaktımm heh elizz cnm kpss puanın gayet güzelmiş maşallah hayırlısı olsun hakkında
ablanında az kaldı kolay değil yani geçen sene bu zamanlr bende onun gbiydim bi de baya şişmiştim ben oturmak kalkmak yatmak o kadr zor oluyoki son zamanlarda e bide yaz sıcagında onu çok iyi anlıyorum oyuzden Rabbim yardımcısı olsun bi avazda kurtarsın inşallah

linkde kekikle ilgili bi şey yok ablacım, kadının zayıf hali var sadece.

baş ağrısı sanırım sıcaklardan. havalar sıcaklaştıkça damarlar ve kan basıncı ilişkisi bozuluyor ve başımıza vuruyor ağrı. bi de üstüne susuzluk daha da zorluyor bünyeyi sanırım.

Nilaycım aslında ne güzel olurdu. malesef İstanbulda az kişiyiz. geçen telefonda Yenayla konuştuk bu konuyu, seneye baharda bir şehirde toplanabilsek keşke. günübirlik de olsa görüşebilsek. ankara, izmir ya da istanbul... kısmet bakalım, belki vardır kısmetimizde görüşmek :)

aslında çok güzel olur ankara ist bana uyar ama izmir uzak kaçıyo çocukla zor olur ama diğer ikisine varım
tabi ozamana ne olur bilinmez inş gerçekleşir planda hepberaber çene çalaruk

bugunki buluşmadan foto bekliyoruz ona göre çekilin bolcana yanınızda sohbete katılamıyoruz bari görelim sizi

inşallah canım, kısmet :)

eğer olursa bu kilo verme şartı koyarız belki o zamana kadar

fotoğraf çekiniriz inşallah, oruç oruç yemek yiyecek yer bulursak :)))

inşallah canım, kısmet :)

eğer olursa bu kilo verme şartı koyarız belki o zamana kadar

fotoğraf çekiniriz inşallah, oruç oruç yemek yiyecek yer bulursak :)))

ozamana kilo verme derdimiz kalmaz inş cnm fit hatunlar olaraktan buluşuveririz

avm de buluşcaktınız sanki aklımda öyle kalmıs bulursnuz zannımca yer gerçi bazen bellide olmuyor ama bulursunuz bulursunuz

ozamana kilo verme derdimiz kalmaz inş cnm fit hatunlar olaraktan buluşuveririz

avm de buluşcaktınız sanki aklımda öyle kalmıs bulursnuz zannımca yer gerçi bazen bellide olmuyor ama bulursunuz bulursunuz

inşallah canım.

evet avmde buluşacağız :) inşallah kalabalık olmaz da rahat rahat buluruz bi yerler.

selam millet.....

bugün burada hava kapalı.....
ne güzel bugün çok hoşuma gitti nedense havanın kapalı olması:)
serinlikten dolayı sevindim tabiki ama ayrıyetende sevindim:))))
son baharı sevdiğimden galiba........

yarın kvler gelicek iftara
zaten hastayım, neyse idare edecek düzeydeyim artık biraz......

sevindim artık daha iyi olduğuna affacanın:)

ellerine sağlık ablacım.....

gözünaydın canım:)
puanına çok sevindim.....

geçmiş olsun canım.....

mevlana çok güzel.......
iyi olmuş canım ziyaret ettiğiniz.....
uzun zamandır bende ziyarete gitmek istiyorum ama nasip olmadı bi.....

Herkese günaydın,
Şükür şimdi daha iyiyim. bugün çok heyecanlı, Nevinciğimle buluşacağız :))

bugün nevinle buluşcanızı bilmiyordum:)
yeni geçmişi okuyunca farkettim.....
bende diyorum gidip hazırlanıyım dedi, nereye gidiyoki bu kız dedim içimden:)
galiba iftar yapcaksınız birlikte......
inşaallah güzel geçer buluşmanız:)

miden içinde geçmiş olsun canım...
öptüm

Kuzum biraz geç oldu ama ancak bakabildim çok yogundum bugün öpüyorum seni

Tşk ederim kuzum valla inan şuan patlıcak bi bomba gibiyim ellerim ayaklarım felaket durumda hayırlısı bakalım

Siz şimdi bugün buluşuyonuz öylemi hadi bakalım bizim yerimizede eğlenin ne güzel fotolar isteriz anlaştıkmı

bana yumurtaya sonra galetaya batır dediler yok sevemedim birde böyle sadesini denemeli

Amin canım cok sagol. Aynen dediğin gibi hem sicak hem son haftalar cok zorluyo ablami.
Allah her birinizden razi olsun teker teker. Iyi dilekleriniz dualariniz cok kiymetli brnim icin. Ablama da söylüyorum kk arkadaslarim cok dua ettiler iyi olucak Her sey diye :) selam söyle lütfen hepsine dedi :)
Ayy ne guzel olur o bulusma :) ama ben 70lere inmeden bulusmayalim lutfeen :)

Simdi bi kalkabilsem spor yapicam onbes dk kadar

İyi geceler canlar :)

Nevinciğimle gezdik, dolandık, iftar yapıp geldik. Uzun zamandır bu kadar güzel vakit geçirmemiştim :)

Fotoğraf çok çekinemedik ama kurbandan önce buluşmak için söz verdik birbirimize, biraz da kilo vermek için tabi. o zaman daha çok fotomuz olur :)

Zehracım, Meyracım ekliyorum fotoları. ikiniz de öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…