Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi geceler, hayırlı sahurlar

Ben akşamdan beri mide ağrısı çekiyorum. Ağır şeyler yemedim ama sürekli bir mide bulantısı hissi var. Şimdi de meyveyle sahur yaptım. Inşallah uyuyunca geçer.

Kim var kim yok göremiyorum telefondan. Hepinize hayırlı sabahlar.

Geçmiş olsun canım.
Dafi ablacım, kekiğin yararlı oldugunu biliiyordum ama bu kadarından haberim yoktu :) çok sağol.

Dün bi gayrete gelip 15 dk iftar oncesi, 70 dk iftar sonrası spor yaptım. üstümdeki eksileri attım inşallah :)
Sonunda tablomuzda güzel bir şekilde yer alıcam inşallah.
Ablamın hafiften kasılmaları var bugün. her yeni gün daha agır geciyor, heyecan ve stres had safhada :)
Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasamayı nasip eylesin inşallah.

selamun aleyküm kızlaarr
henüz geçmişi okumadım. sabah sabah hemen temizliğe giriştim.camları silip bitirdim. aşağı katta mermer kesmeye başladılar hemde balkonda kesiyorlar toz toza gidiyor ağlayasım geldi :KK43: yorgunluğum arttı. neyseki girdim içeriye netbuku aldım elime önce faceyi tıkladım bir baktım benim cimcime kızım dua okuyor. hoperlörden oğlanın sesi geliyor duygulandım.:KK43: yorgunluğum gitti.geçen hafta bileciğe iftara gidicez demiştim ya o köyün iftarı kanal 7 de çıkmıştı. bizim oğlanın imamlık yaptığı köy.tabi bizim gittiğimizde köylüler oldukca üzgündü hocanın tayini çıkmış diye.
birçok şeyi köyde oturtan düzene koyan hocamızdı onu neden alıyorsunuz deyip sitem ettiler. bende dedim biz size verdik sizde elinizde tutsaydınız :KK1:
neyse linki vereyim sizde bakarsınız belki. inşallah açılır.
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152403160032137&set=o.322371501158720&type=2&theater

selamun aleyküm kızlaarr
henüz geçmişi okumadım. sabah sabah hemen temizliğe giriştim.camları silip bitirdim. aşağı katta mermer kesmeye başladılar hemde balkonda kesiyorlar toz toza gidiyor ağlayasım geldi :KK43: yorgunluğum arttı. neyseki girdim içeriye netbuku aldım elime önce faceyi tıkladım bir baktım benim cimcime kızım dua okuyor. hoperlörden oğlanın sesi geliyor duygulandım.:KK43: yorgunluğum gitti.geçen hafta bileciğe iftara gidicez demiştim ya o köyün iftarı kanal 7 de çıkmıştı. bizim oğlanın imamlık yaptığı köy.tabi bizim gittiğimizde köylüler oldukca üzgündü hocanın tayini çıkmış diye.
birçok şeyi köyde oturtan düzene koyan hocamızdı onu neden alıyorsunuz deyip sitem ettiler. bende dedim biz size verdik sizde elinizde tutsaydınız :KK1:
neyse linki vereyim sizde bakarsınız belki. inşallah açılır.
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152403160032137&set=o.322371501158720&type=2&theater

ablacım kolay gelsin temizliğinde.
video açıldı, izledim. ne güzel bir duygudur kimbilir. Allah bağışlasın evlatlarını...
maşallah kızına da :)

slm hayırlı sabahlar herkeze
yazılanları okudum çıktımm azcyip baş ağrısı çektim şükür iyim şimdilik
oruçken iydi oruç olmayınca adetende sanırım öğünler karıştıı bugün valla akşam pişmanlık hat safhadaydı bayram sonrası nası toparlanacaksak bilemiyorum valla iftar sonrasıda parkta az yürüdüm allahtan ama tempolu olmayınca işe yarıcanı sanmıyorumm
dafi eniştene geçmişolsun bugün yaprak sarsım varcumaya misafir var menü belirlemedim daha bakalım kısmetlerinde ne varsa allah ne verirse yapcaz artıkın
sağol nursena Allah razı olsun.
kızlar bugünlerde çoğunuz başağrısı çekiyorsununz Rabbim şifasını versin. neden acaba. benim birgün hafiften ağrıdı geçti ama sebebini biliyorum.hergün aldığım kadar yeterli kafein almamıştım. akşam kahvemi içmemiş, gecede çayı az içmiştim. onun dışında ağrı çekmedim çok şükür. başağrısının en büyük nedenlerinden birisi alışık olduğumuz düzenin bozulması , diğeri stres oluyor. nedenini bulup önlem almak gerek.

ben kendı topıgımdekı bır arkadas ıle hem borc hem sevval dusunuyoruz ama tabıkı tam sozlesmedık bayram gecsın de yenıden konusacagız bakalım.

kesınlıkle haklısın hem taze hem beleş hem de hazır yapılmıs halde oluyor. oyuzden cok sevıyorum kıslıkları kullanmayı. kaynanamdan getırıyorum bır kısmını zaten.

kurban da ben de uc dort paket ancak kıymalık etım olur. ben de getırmıyorum oyuzden kıslıklarım sorun olmuyor

bizim geleneklerimizde bayramda her gelene sofra koymak var.şimdiki gençler yavaş yavaş kaldırıyorlar bu adetleri ama yaşlılarımız devam ettiriyor.ramazan bayramında tatlı, sarma ikram edilmeye başladı ama kurbanda mutlaka et ikram edilir. arife günü herkes tepsiler dolusu cevizli lokum yapar fırınlarda. köy fırınında pişen lokumlar ekmek yerini tutar. her gelen misafirin önüne sofra gelir. bir iki lokmada olsa her evde atıştırılır:KK1: onun için kurban eti bayram bitene kadar biter. kurban kesemeyenlere birer parça pay verilir. ama her evde yedikleri için kurbansızlıklarını farketmezler bile. bizimde aile kalabalık olduğu için etler tükeniyor. biz bir büyük bir küçük hayvan kesiyoruz. dolaba koyacak kadar etim kalmıyor :KK1:

günaydınn kızlar...
akşam yemeğinden sonra eşimde bende görümcemde sızmışız ne oldu bende anlamadım...bir daha uyandığımızda sahurdu yani...sonra yemek yedik sohbet ettik evimize geçtik 5.30 gibi ama ben uyumadım bi daha 1 saat için değmez dedim...

ne güzel yağmur yağıyor ve aşırı derecede nem var...birazda olsa serinlik iyidir...

Esracım inşallah iyileşmişsindir canım...dışardan yemek dokunuyor bana da aslında dün akşam dılardan söyledik benim anında mideme spazm girdi ramazanda baya hafif beslendik bünye alıştı zaar...

Dafi
ablam temizliğe bile başlamış...benim ev dandini ama bayram sonrası yapıcam bayramda zaten yokum olsamda herkes baba evinde toplanır...

bugün işler yoğun...uykumda sanki gelicek gibi:KK53:

herkese hayırlı günler...:KK16:
bende bayramda köyde olucam kısmetse ama bayram dönüşü temiz olsun evim. bayram yorgunluğuyla birde eve gelip iş yapamam. bayramdan sonra misafir gelme ihtimali var. ankaradan gelecekler gelirse bursada olurum. yurt dışından gelirse kumlaya gideriz. yani nerde olucam misafirlere bağlı:KK1: iyisimi hepsini toparlayayım :KK9: hepsi hazır olsun.

Herkese günaydın,
Şükür şimdi daha iyiyim. bugün çok heyecanlı, Nevinciğimle buluşacağız :))

ben kekiğin bu kadar faydalı olduğunu bilmiyordum. özellikle ağız yaralarım savunma sistemim çökünce çoğalıyor. en iyisi 2 günde bir bardak içmek.
bi tanıdığım da ikinci bebeğini doğurunca 30 yakın kilo verirken kekik suyu içmişti düzenli. şimdi manken gibi. hatta nette bi videosu vardı ekleyeyim. o zaman sen de iç diyordu da üşeniyordum.

Soframız - 315.Bölüm - Başak'ın Mutfağı: Amasya Full ve Hd İzle Video Galeri - - Startv.com.tr

geçmiş olsun Nursena. hem regl hem sıcak baş ağrısını çoğaltmıştır. dikkat et kendine.

sağolun canlarım. daha iyiyim şimdi, pis boğazlıktanmış meğersem :)

Zehracım yazdım seni izinli, bi de Mehtap vardı sanırım. onu da yazdım :)

canım sana da geçmiş olsun, gerçekten mide kabul etmiyor hazır yemeği artık. neyse bugün de yeriz de sonra toparlarız inşallah :)
iyi olmana sevindim canım.
kekiğin faydası olduğunu biliyordum hatta bir ara kekik suyu içmiştim. baş ağrısına iyi geldiğini söylemişlerdi. migrenime iyi gelir diye bir süre devam etmiştim. ama bu kadar çok faydası olduğunu bende bilmiyordum. neyse linkinede bir tıklayayım bakalım.

Geçmiş olsun canım.
Dafi ablacım, kekiğin yararlı oldugunu biliiyordum ama bu kadarından haberim yoktu :) çok sağol.

Dün bi gayrete gelip 15 dk iftar oncesi, 70 dk iftar sonrası spor yaptım. üstümdeki eksileri attım inşallah :)
Sonunda tablomuzda güzel bir şekilde yer alıcam inşallah.
Ablamın hafiften kasılmaları var bugün. her yeni gün daha agır geciyor, heyecan ve stres had safhada :)
Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasamayı nasip eylesin inşallah.
ablan hayırlısıyla kurtulur inşallah canım

ablacım kolay gelsin temizliğinde.
video açıldı, izledim. ne güzel bir duygudur kimbilir. Allah bağışlasın evlatlarını...
maşallah kızına da :)
sağol canım

slm kızlar afacanı uyuttum geldim :KK55:

efeeem sağol cnm benim bugun epey azaldı pişiği geçti gibi bişey çok şükür :KK16:

clutch geçmiş olsun cnm neyseki şimdi daha iyiymişsin :nazar: ne güzel nevinle buluşuyosunuz keşke bende olsaydım yanınızda
eminim güzel vakit geçirceksinizdir eğlenin bizim yerimize de :KK24:

dafi ablacım senin neren tembel yahu maşallahın var hem yemekde hem ev işlerinde keşke senin azıcıgın olabilsek :nazar:
videoyuda artık benım oğlan uyanınca izliycem şimdi uyudugu için açamıyorum :KK50:

ımm başka kime yazcaktımm heh elizz cnm kpss puanın gayet güzelmiş maşallah hayırlısı olsun hakkında :KK16:
ablanında az kaldı kolay değil yani geçen sene bu zamanlr bende onun gbiydim bi de baya şişmiştim ben oturmak kalkmak yatmak o kadr zor oluyoki son zamanlarda e bide yaz sıcagında onu çok iyi anlıyorum oyuzden Rabbim yardımcısı olsun bi avazda kurtarsın inşallah :KK16::KK49::emir_bebek:

sağol nursena Allah razı olsun.
kızlar bugünlerde çoğunuz başağrısı çekiyorsununz Rabbim şifasını versin. neden acaba. benim birgün hafiften ağrıdı geçti ama sebebini biliyorum.hergün aldığım kadar yeterli kafein almamıştım. akşam kahvemi içmemiş, gecede çayı az içmiştim. onun dışında ağrı çekmedim çok şükür. başağrısının en büyük nedenlerinden birisi alışık olduğumuz düzenin bozulması , diğeri stres oluyor. nedenini bulup önlem almak gerek.

iyi olmana sevindim canım.
kekiğin faydası olduğunu biliyordum hatta bir ara kekik suyu içmiştim. baş ağrısına iyi geldiğini söylemişlerdi. migrenime iyi gelir diye bir süre devam etmiştim. ama bu kadar çok faydası olduğunu bende bilmiyordum. neyse linkinede bir tıklayayım bakalım.

linkde kekikle ilgili bi şey yok ablacım, kadının zayıf hali var sadece.

baş ağrısı sanırım sıcaklardan. havalar sıcaklaştıkça damarlar ve kan basıncı ilişkisi bozuluyor ve başımıza vuruyor ağrı. bi de üstüne susuzluk daha da zorluyor bünyeyi sanırım.

efeeem sağol cnm benim bugun epey azaldı pişiği geçti gibi bişey çok şükür :KK16:

clutch geçmiş olsun cnm neyseki şimdi daha iyiymişsin :nazar: ne güzel nevinle buluşuyosunuz keşke bende olsaydım yanınızda

dafi ablacım senin neren tembel yahu maşallahın var hem yemekde hem ev işlerinde keşke senin azıcıgın olabilsek :nazar:
videoyuda artık benım oğlan uyanınca izliycem şimdi uyudugu için açamıyorum :KK50:

ımm başka kime yazcaktımm heh elizz cnm kpss puanın gayet güzelmiş maşallah hayırlısı olsun hakkında :KK16:
ablanında az kaldı kolay değil yani geçen sene bu zamanlr bende onun gbiydim bi de baya şişmiştim ben oturmak kalkmak yatmak o kadr zor oluyoki son zamanlarda e bide yaz sıcagında onu çok iyi anlıyorum oyuzden Rabbim yardımcısı olsun bi avazda kurtarsın inşallah :KK16::KK49::emir_bebek:

Nilaycım aslında ne güzel olurdu. malesef İstanbulda az kişiyiz. geçen telefonda Yenayla konuştuk bu konuyu, seneye baharda bir şehirde toplanabilsek keşke. günübirlik de olsa görüşebilsek. ankara, izmir ya da istanbul... kısmet bakalım, belki vardır kısmetimizde görüşmek :)

Nilaycım aslında ne güzel olurdu. malesef İstanbulda az kişiyiz. geçen telefonda Yenayla konuştuk bu konuyu, seneye baharda bir şehirde toplanabilsek keşke. günübirlik de olsa görüşebilsek. ankara, izmir ya da istanbul... kısmet bakalım, belki vardır kısmetimizde görüşmek :)

aslında çok güzel olur ankara ist bana uyar ama izmir uzak kaçıyo çocukla zor olur ama diğer ikisine varım
tabi ozamana ne olur bilinmez inş gerçekleşir planda hepberaber çene çalaruk :KK9:

bugunki buluşmadan foto bekliyoruz ona göre çekilin bolcana yanınızda sohbete katılamıyoruz bari görelim sizi :KK19:

aslında çok güzel olur ankara ist bana uyar ama izmir uzak kaçıyo çocukla zor olur ama diğer ikisine varım
tabi ozamana ne olur bilinmez inş gerçekleşir planda hepberaber çene çalaruk :KK9:

bugunki buluşmadan foto bekliyoruz ona göre çekilin bolcana yanınızda sohbete katılamıyoruz bari görelim sizi :KK19:

inşallah canım, kısmet :)

eğer olursa bu kilo verme şartı koyarız belki o zamana kadar :KK1:

fotoğraf çekiniriz inşallah, oruç oruç yemek yiyecek yer bulursak :)))

inşallah canım, kısmet :)

eğer olursa bu kilo verme şartı koyarız belki o zamana kadar :KK1:

fotoğraf çekiniriz inşallah, oruç oruç yemek yiyecek yer bulursak :)))

ozamana kilo verme derdimiz kalmaz inş cnm:KK16::KK16: fit hatunlar olaraktan buluşuveririz :KK16::KK12:

avm de buluşcaktınız sanki aklımda öyle kalmıs bulursnuz zannımca yer gerçi bazen bellide olmuyor ama bulursunuz bulursunuz :KK16:

ozamana kilo verme derdimiz kalmaz inş cnm:KK16::KK16: fit hatunlar olaraktan buluşuveririz :KK16::KK12:

avm de buluşcaktınız sanki aklımda öyle kalmıs bulursnuz zannımca yer gerçi bazen bellide olmuyor ama bulursunuz bulursunuz :KK16:

inşallah canım.

evet avmde buluşacağız :) inşallah kalabalık olmaz da rahat rahat buluruz bi yerler.

selam millet.....

bugün burada hava kapalı.....
ne güzel bugün çok hoşuma gitti nedense havanın kapalı olması:)
serinlikten dolayı sevindim tabiki ama ayrıyetende sevindim:))))
son baharı sevdiğimden galiba........

yarın kvler gelicek iftara:63:
zaten hastayım, neyse idare edecek düzeydeyim artık biraz......:63:

sevindim artık daha iyi olduğuna affacanın:):KK54:

hayırlı akşamlar kızlaarr
nerelerdesiniz yahu iyice boşldı burası
ben bugün ufaktan ufaktan temizliğe başladım. oturma odasının perdelerini yıkadım. camını sildim,kanepeleri çekip sildim süpürdüm. odanın işini bitirdim. koltukları, halıyı yeni yıkamıştım. yıkamak istemedi. işim çabuk bitti.kısmet olursa yarında salonu hallederim. balkon camlarını sonraya bırakayım biraz daha bayrama yakın olsun
eşim bugün arkadaşlarıyla iftara gitti. bizde kp.le balkonda yaptık iftarımızı.
iftardan sonrada kahvelerimizi içtik, biraz sohbet ettik. şimdi o namaza durdu bende kaçamak yapayım dedim ama kimseler yok .hadi yena yok. nursenada kayıplara karıştı asuda beğenip beğenip gidiyorlar. zeynepte terketti burayı

taza biber kızartır gibi kızartıp sarımsaklı domates sosu döküyorum.

ellerine sağlık ablacım.....

Vallahi cok haklısınız kızlar baya zorlu bi donemmis :) kazasiz belasiz anlatırız insallah. İftar hafifti, iftar öncesi hafifçe spor da yaptim. Enistem uyusun biraz daha yapicam insallah.
Kizlar bi de kpsa aciklandi. Ben 50 falan alirim Saniyodum ama 71 almışım cok sukur. 85 gibi bi puanla da atanabilirim inşallah o yuzden calisamadan aldigim puana sevindim cok :)

gözünaydın canım:)
puanına çok sevindim.....

slm hayırlı sabahlar herkeze
yazılanları okudum çıktımm azcyip baş ağrısı çektim şükür iyim şimdilik
oruçken iydi oruç olmayınca adetende sanırım öğünler karıştıı bugün valla akşam pişmanlık hat safhadaydı bayram sonrası nası toparlanacaksak bilemiyorum valla iftar sonrasıda parkta az yürüdüm allahtan ama tempolu olmayınca işe yarıcanı sanmıyorumm
dafi eniştene geçmişolsun bugün yaprak sarsım varcumaya misafir var menü belirlemedim daha bakalım kısmetlerinde ne varsa allah ne verirse yapcaz artıkın

geçmiş olsun canım.....

esın de benım esım kafadan ıste :KK1: kumbara olarak gormus hemen kutuyu :KK1:

ben 5 yıllık evlıyım ama mevlanayı gecen yıl kurban bayramında zıyaret edebıldım otogardan ıner ınmez koye gıdecek dolmusları bulup bındıgımız ıcın konya merkezde gezmek de pek denk gelmıyordu ama en son esıme dıye dıye koyde tatılı erken kesıp merkezde gezdık ve mevlanayı da gezdık mukemmeldı cok begendım :KK16:

mevlana çok güzel.......
iyi olmuş canım ziyaret ettiğiniz.....
uzun zamandır bende ziyarete gitmek istiyorum ama nasip olmadı bi.....

Herkese günaydın,

bugün nevinle buluşcanızı bilmiyordum:)
yeni geçmişi okuyunca farkettim.....
bende diyorum gidip hazırlanıyım dedi, nereye gidiyoki bu kız dedim içimden:)
galiba iftar yapcaksınız birlikte......
inşaallah güzel geçer buluşmanız:)

miden içinde geçmiş olsun canım...
öptüm:KK54::KK54:

inşallah uyuyabilirsin iyi geliyor ben haftada 1 kesin çok erken uyurum...

bende bahar temizliği yapmadım yazın camlar hep açık daha beter toz oluyor diye..halılarımı kaldırdım zaten kilim attım ortalara..
bende temizleticem 1 günüm var hangi birini yetiştireyim...içime sinicekmi bilmiyorum hep kendim yapmaya alıştım ama mecburum..
ayakta durunca ağrıyor benimde kilodan tabiki de...

Sana da hayırlı işler canım ...:KK54:
Kuzum biraz geç oldu ama ancak bakabildim çok yogundum bugün öpüyorum seni
:KK54::KK54::KK54:
Herkese günaydın,

ben kekiğin bu kadar faydalı olduğunu bilmiyordum. özellikle ağız yaralarım savunma sistemim çökünce çoğalıyor. en iyisi 2 günde bir bardak içmek.
bi tanıdığım da ikinci bebeğini doğurunca 30 yakın kilo verirken kekik suyu içmişti düzenli. şimdi manken gibi. hatta nette bi videosu vardı ekleyeyim. o zaman sen de iç diyordu da üşeniyordum.

Soframız - 315.Bölüm - Başak'ın Mutfağı: Amasya Full ve Hd İzle Video Galeri - - Startv.com.tr

geçmiş olsun Nursena. hem regl hem sıcak baş ağrısını çoğaltmıştır. dikkat et kendine.

sağolun canlarım. daha iyiyim şimdi, pis boğazlıktanmış meğersem :)

Zehracım yazdım seni izinli, bi de Mehtap vardı sanırım. onu da yazdım :)

canım sana da geçmiş olsun, gerçekten mide kabul etmiyor hazır yemeği artık. neyse bugün de yeriz de sonra toparlarız inşallah :)

Tşk ederim kuzum valla inan şuan patlıcak bi bomba gibiyim ellerim ayaklarım felaket durumda hayırlısı bakalım :KK16::KK16:

Siz şimdi bugün buluşuyonuz öylemi hadi bakalım bizim yerimizede eğlenin ne güzel fotolar isteriz anlaştıkmı :KK16::KK16::KK16:

hayırlı akşamlar kızlaarr
nerelerdesiniz yahu iyice boşldı burası
ben bugün ufaktan ufaktan temizliğe başladım. oturma odasının perdelerini yıkadım. camını sildim,kanepeleri çekip sildim süpürdüm. odanın işini bitirdim. koltukları, halıyı yeni yıkamıştım. yıkamak istemedi. işim çabuk bitti.kısmet olursa yarında salonu hallederim. balkon camlarını sonraya bırakayım biraz daha bayrama yakın olsun :KK1:
eşim bugün arkadaşlarıyla iftara gitti. bizde kp.le balkonda yaptık iftarımızı.
iftardan sonrada kahvelerimizi içtik, biraz sohbet ettik. şimdi o namaza durdu bende kaçamak yapayım dedim ama kimseler yok .hadi yena yok. nursenada kayıplara karıştı asuda beğenip beğenip gidiyorlar. zeynepte terketti burayı :KK43:

taza biber kızartır gibi kızartıp sarımsaklı domates sosu döküyorum.

bana yumurtaya sonra galetaya batır dediler yok sevemedim birde böyle sadesini denemeli

Amin canım cok sagol. Aynen dediğin gibi hem sicak hem son haftalar cok zorluyo ablami.
Allah her birinizden razi olsun teker teker. Iyi dilekleriniz dualariniz cok kiymetli brnim icin. Ablama da söylüyorum kk arkadaslarim cok dua ettiler iyi olucak Her sey diye :) selam söyle lütfen hepsine dedi :)
Ayy ne guzel olur o bulusma :) ama ben 70lere inmeden bulusmayalim lutfeen :)

Simdi bi kalkabilsem spor yapicam onbes dk kadar

İyi geceler canlar :)

Nevinciğimle gezdik, dolandık, iftar yapıp geldik. Uzun zamandır bu kadar güzel vakit geçirmemiştim :)

Fotoğraf çok çekinemedik ama kurbandan önce buluşmak için söz verdik birbirimize, biraz da kilo vermek için tabi. o zaman daha çok fotomuz olur :)

Zehracım, Meyracım ekliyorum fotoları. ikiniz de öpüldünüz :KK16:

X