Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi geceler, hayırlı sahurlar

Ben akşamdan beri mide ağrısı çekiyorum. Ağır şeyler yemedim ama sürekli bir mide bulantısı hissi var. Şimdi de meyveyle sahur yaptım. Inşallah uyuyunca geçer.

Kim var kim yok göremiyorum telefondan. Hepinize hayırlı sabahlar.

geçmiş olsun esracım
bu günlerde pek tadın yok sanki
bu derdin mert olma ihtimali varmı kırmızı kartında sorunluydu sanki

Enem yok Dafi abla, hayırlısı ama sanmıyorum :)
Tamamen benim pis boğazlığım. Uzun aradan sonra oruç tutunca iftarı da abarttım sanırım :) bi de söylemesi ayıp bilmediğimiz bi yerden lahmacun söylemişti kardeşim, sanırım o dokundu hassas, narin, nazlı bünyeme

Akşam yediklerim;
2 tane hurma
1 kase çorba kıvamında bamya yemeği
4 kaşık pilav
1 tane lahmacun

1 dilim de dondurma

Sanırım hepsini karıştırmak iyi olmadı.

Çok tatlısın, gülümsedim gece gece
Iyi uykular ablacım, görüşürüz.

slm hayırlı sabahlar herkeze
yazılanları okudum çıktımm azcyip baş ağrısı çektim şükür iyim şimdilik
oruçken iydi oruç olmayınca adetende sanırım öğünler karıştıı bugün valla akşam pişmanlık hat safhadaydı bayram sonrası nası toparlanacaksak bilemiyorum valla iftar sonrasıda parkta az yürüdüm allahtan ama tempolu olmayınca işe yarıcanı sanmıyorumm
dafi eniştene geçmişolsun bugün yaprak sarsım varcumaya misafir var menü belirlemedim daha bakalım kısmetlerinde ne varsa allah ne verirse yapcaz artıkın

kızlar merhaba,
cuma günü amcamlara gittim dönemedik bir türlü o tarafta cok akraba var hep amcamlarla aynı gün iftara cagırdılar amcamda bırakmadı bir haftadır ordaydık dün geldik artık kıyafet kalmadı diye bugün geri döncem geri arkadaşlarım iftara cagırdı bu seferde. amcam gel kal yollarda heba olma dedi bayramda beraber oluruz hem diyor akrabaların cogu orda. benimde işime geldi valla. bugün tekrar gidicem kusura bakmayın net felan yok haberde veremiyorum teli elime dahi alamıyorum resmen tam gezenti oldum. kiloyu hiiiiiiiiiçç sormayın tavan yaptı başladıgım yere dönücem bu gidişle. bayramdan sonraya kadar izin isticem yena ablacım
öpüyorum hepinizi sevgiyle kalın

eheyyy eheyyy bana da çiçek geliyorrr :13::13::122::122:

tşk ederim Filizimmm biz de dün işyerine çiçek aldık kendime saydım onları

:119::118::124:

bak yolladım sana ıste cıcekkkkkkk bunlar verdıgın 2 kılo ıcınnnnnnnnn verdıgın bu kıloya sevınmedıgın ıcın de bunu yolluyorum :88::95::100::120:

ben de bır ıkı gun ıcınde olurum sanırım regl. ellerım sısmıs bıraz bugun. ayaklarımda da hıssedıyorum.

yok yok canım. hıc erımıyor. normal ırı ırı dogradım. hıcbırsey yapmadan cıg kaldırdım hıcbırsey olmadı. bır kısmını da balkonda kuruttum. yıne dogruyoruz ama cok kalın degıl, ustune tuz atıp acık havada ıkı gun kurutuyorsun ıyıce kurudugundan emın olmak lazım yoksa kurtlanıyormus posette saklarken. sebzelerın kurutması daha da guzel oluyor ozellıkle kabak super oluyor.

hımmmmmm kısa da olsa bır tatıl varmıs ben de tam rahat edemem baska yerde ama yolculuk ve bulundugum sehırden uzaklasma fıkrı herzaman ıyı geldıgı ıcın her fırsatı degerlendırmeye calısırım oyuzden bence sende degerlendır guzelce eglen canım.

ben kendı topıgımdekı bır arkadas ıle hem borc hem sevval dusunuyoruz ama tabıkı tam sozlesmedık bayram gecsın de yenıden konusacagız bakalım.

kesınlıkle haklısın hem taze hem beleş hem de hazır yapılmıs halde oluyor. oyuzden cok sevıyorum kıslıkları kullanmayı. kaynanamdan getırıyorum bır kısmını zaten.

kurban da ben de uc dort paket ancak kıymalık etım olur. ben de getırmıyorum oyuzden kıslıklarım sorun olmuyor

canım gecmıs olsun ınsaallah gecmıstır mıde agrın sahurdan sonra.

ben de aynı sekılde cok ımrenıyorum boyle okudukca duydukca :26:

sen nıye uyumadın bakem ? bır sorun yok ınsaallah

esın de benım esım kafadan ıste kumbara olarak gormus hemen kutuyu

ben 5 yıllık evlıyım ama mevlanayı gecen yıl kurban bayramında zıyaret edebıldım otogardan ıner ınmez koye gıdecek dolmusları bulup bındıgımız ıcın konya merkezde gezmek de pek denk gelmıyordu ama en son esıme dıye dıye koyde tatılı erken kesıp merkezde gezdık ve mevlanayı da gezdık mukemmeldı cok begendım

günaydınn kızlar...
akşam yemeğinden sonra eşimde bende görümcemde sızmışız ne oldu bende anlamadım...bir daha uyandığımızda sahurdu yani...sonra yemek yedik sohbet ettik evimize geçtik 5.30 gibi ama ben uyumadım bi daha 1 saat için değmez dedim...

ne güzel yağmur yağıyor ve aşırı derecede nem var...birazda olsa serinlik iyidir...

Esracım inşallah iyileşmişsindir canım...dışardan yemek dokunuyor bana da aslında dün akşam dılardan söyledik benim anında mideme spazm girdi ramazanda baya hafif beslendik bünye alıştı zaar...

Dafi
ablam temizliğe bile başlamış...benim ev dandini ama bayram sonrası yapıcam bayramda zaten yokum olsamda herkes baba evinde toplanır...

bugün işler yoğun...uykumda sanki gelicek gibi

herkese hayırlı günler...

kızlarrrrrrrr gunaydın

nasılsınız ?

dun baya sakın gecmıs topık. herkes ıyıdır ınsaallah

ben regl yaklasıyor azıcık azıcık odem kendını hıssettırıyor herzamankı gıbı 5 saat uyuyorum gunluk. ısler bugun daha sakın. dun cok yogundum. kuzenımle bır haftadır cok guzel vakıt gecırıyorum ama bugun hem stajı bıtıyor hem evıne donuyor. bugun spora gıdecegım dun gıtmedım hem ara verdım hem yemegım yoktu yemek yaptım kısacası sukur keyfım yerınde.

spor yapmadım dun. ıftara kadar zaten yemekler yaptım.

ıftardan sonra da dınlendım camasırlarımı topladım katladım bulasık makınasını bosalttım yerlestırdım ıftar oncesı aslında uyumak ıstıyordum cok uykusuz oluyorum haftaıcı ama fırsat olmadı tabıkı.

ıftar:
ıkı bardak su
uc kasık yumurta ıle kavrulmus taze fasulye
4 kasık bamya yemegı
bır kase cacık
5-6 kasık salata
uc kasık sehrıye pılavı

ara: ıkı bardak su, bır turk kahvesı ( kervansaray kahvesı denılen bır klahveden aldık arkadas tavsıye ettı kesınlıkle super bır kahve ), 10 adet kıraz, ıkı yemek kasıgı dondurma

yatmadan bır bardak su

sahur:
bır yesıl elma
yarım domates yarım salatalık
bır bardak süt

canım yemek ıstemedı

uc bardak su ıctım ve nıyetlendım

ben de sızmak ıstıyorum boyle uyku uyku uyku. artık su bıle gozumde degıl sadece uykuyu arıyorum ramazanda bugun muhtemelen ıftardan sonra sızarım hem haftanın uykusuzlugu hem spor yapacak olunca mayışırım kesın aksam

valla benım ev bayram temızlıgını gormedıgı gıbı, daha bahar temızlıgını bıle gormedı. ramazanda komsuya ezıyet gıbı olur dıye ıstemedım bayramdan sonra yaptıracagım ben kendım yapamam ne o zamanım var ne o becerım ne de okadar ayakta durmaya dayanacak durumum. ben spor yapabılıyorum ama evde olsun alısverıs merkezınde olsun ayakta durmaya gelemıyorum ayaklarım cok agrıyor hemen.

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı bi gün diliyorum benim inanılmaz uykum ve inanılmaz işim var bugün bakalım nasıl olcak
Bana kırmızı kart henüz çıkmadı ama inanılmaz derecede şişim zaten annemdeyim tatılamıcamda esram kuzum beni bu hafta izinli yazarmısın
Neyse heğinizi çok öpüyorum işlerden fırsat bulursam girerim tekrar

Kuzum sevindim bıcırığın iyi olmasına tek pişik olsun o nasıl olsa atlatılır
Teşekkü ederim canım benim Allah razı olsun rabbim yeğeninede nasip etsin tabi öncelikle ablan sağ salim bi doğursun inşallah uzun sürmez bu halleri kuzum çabucak atlatır kolay bi dönem değil malesef
Canım sevindim senin adına demek çalışsan çok daha iyi puanlar alabilirsin
Esra kuzum geçmiş olsun umarım şimdi daha iyisindir yatınca geçmiştir ağrın

Nursena ablacım sanada geçmiş olsun ve Allah yardımcın olsun kolay gelsin işlerinde

inşallah uyuyabilirsin iyi geliyor ben haftada 1 kesin çok erken uyurum...

bende bahar temizliği yapmadım yazın camlar hep açık daha beter toz oluyor diye..halılarımı kaldırdım zaten kilim attım ortalara..
bende temizleticem 1 günüm var hangi birini yetiştireyim...içime sinicekmi bilmiyorum hep kendim yapmaya alıştım ama mecburum..
ayakta durunca ağrıyor benimde kilodan tabiki de...

Sana da hayırlı işler canım ...

Millet gunaydin fark ettiginiz gibi ilgilenemiorum hem sizinle hem kilolarimla geln giden hic eksilmio hava sicak yuruyus yapilmio ustune bide regly 2 kilo geri aldim nerden nasil basliyacagimi bilmiorum

şöyle bi 4-5 yaşına gelsin düşünürüm elbet rabbim izin verirse bebişim kardeşsiz mi büyüsün ben kalabalık aileyi sewerim
biz 3 kardeşiz keşke 3 daha olsaydı derim
ama maalesef bende pıhtılaşma olduğu için hamilelik boyunca hergün iğne vurundum o yüzden 2yi geçemem diye düşünüyorum
allahım elimizdekini bağışalasında sağlık sıhat versin gerisi nasipse olur

Herkese günaydın,
Şükür şimdi daha iyiyim. bugün çok heyecanlı, Nevinciğimle buluşacağız :))

ben kekiğin bu kadar faydalı olduğunu bilmiyordum. özellikle ağız yaralarım savunma sistemim çökünce çoğalıyor. en iyisi 2 günde bir bardak içmek.
bi tanıdığım da ikinci bebeğini doğurunca 30 yakın kilo verirken kekik suyu içmişti düzenli. şimdi manken gibi. hatta nette bi videosu vardı ekleyeyim. o zaman sen de iç diyordu da üşeniyordum.

Soframız - 315.Bölüm - Başak'ın Mutfağı: Amasya Full ve Hd İzle Video Galeri - - Startv.com.tr

geçmiş olsun Nursena. hem regl hem sıcak baş ağrısını çoğaltmıştır. dikkat et kendine.

canım gecmıs olsun ınsaallah gecmıstır mıde agrın sahurdan sonra.

sağolun canlarım. daha iyiyim şimdi, pis boğazlıktanmış meğersem :)

Zehracım yazdım seni izinli, bi de Mehtap vardı sanırım. onu da yazdım :)

canım sana da geçmiş olsun, gerçekten mide kabul etmiyor hazır yemeği artık. neyse bugün de yeriz de sonra toparlarız inşallah :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…