barbunyayı çok seviyo eşimm valla kuru fasulyeden daha çok seviyom bende buzluğa alıp atıcam bu hafta bayram sonrası kalmaz belkii izinden dönene kadar
hikaye çok güzelmişş
maşşalah daha hiç alışamadım kepekli una falan alışkanık markette görüyom heves ediyom almadan çıkıyom beyaz un a alışmışız aslında ne zararlıı demi almak lazımm
aman beee hep senmi + çıkıcan kıskandıydım ondan nazar deydirdim sana:))
şaka bi yana arkadaşımm bu sıcaklarda oruç bide klima çarptı senii dikkat et bayramda az tatil yaparsın inşallahh çok yoruluyosun ondan bünyen zayıf düşüyo
öhü öhüüüü bende üşümek istiyorumm nefes almak istiyorumm bugün bide adetin ilk günü bi sıkıntı bastıki anlatamam çatlıcaktımm
yaww dolabınız dondurucunuz varsa güzel de kurban da geliyoo nası tüketcezkii etlerede az çok yer kalması lazıım burası nemli sıcak memleket inan tahıllarım sebzelikte hepsi dolaba sığmıyorum ben bu sene yemekleri az az yapıp tüketiyoruz yoksa yer yok bide raazan içecek alıyoruz bol bol soğusun diye dolaba yer kaplıyo hepsiii burda yaşasam bi dolap daha alınır valla
ne güzel olmuş asu yaaa allahım kız kardeşim yok böle kız kardeşi olanlara imreniyorum hep dua ettim 2 kızım olsun diyee 1 de oğlan istediydim ama kısmet
nasılsınn canım ya merak ettim umarım kötü giden bi şeyler yoktur
Esracım çiçeklerin çok güzelmiş :)
efeemmm oglusunun sünneti hayırlı olsun, düğünü de çook güzel geçer umarım :)
Nilce, geçmiş olsun canım..
meyracım sana da çook geçmiiş olsun. Ateşin düşer inşallah bşr an önce
Ben oruca başladım bugün. Dün yemekten sonra 45 dk sporumu yaptım. Bugün de iftar öncesi biraz yapmayı planlıyorum. Gece eniştem uyuyunca da devam ederim yine. Şükür spor listesine giricem bu hafta artık inşallah
Bu cumaya 80leri sonundan da olsa görücem inşallah yine.
Çok gelemyorum çünkü ablam bu ara iyice kötü hissetmeye başladı. Hamilelik psikolojisini had safhada yaşıyoruz ailecek
son yarım saat allahım acıkmadım suuuuuu.....................
çorba izmir köfte pirinç pilavı domates salatası karpuz üzüm ve buuuzzzzzzzzzzz gibi su .
herşey hazır masayı hazırlayacağım..
herkese hayırlı iftarlar.
şükürler olsun rabbime oruç tutup lezzetine varabilmek pahabiçilemez
a.s kuzumm hasta halinle epey iş halletmişsin senin dinlenmen bumu kuzm
yat dinlenn iş yapma azcık kalıversin balım gerçi hastada olsak hatunlara dur durak yok
ama erkek milleti yangelir yatar ohh ne ala
hahaa alemsin kuzum sen demek yontuyosun kendini he güldürdün beni
evet disiplinliyimdir planlı programlıyımdır herşeyin sırası bellidir bende
niyeyse böyleyim kuzum
çok şükür bugün niyetliyim 8 borç yaptım ..
ama allahım bugünde bir sıcak mesai bir taraftan pazar olması birtaraftan gelince soğuk duş yaptım ama yok her tarafım ateş atıyor..çok sıcakkkkk
ben hamile iken belgeselde bile ağlardım şimdi kardeşim dalga geçiyor '' ay o ceylanın annesi ne üzülmüştür pis aslan nasıl yedi yavru ceylanı diye susturamadıydık ''diyor
hakkaten biz kadınlara durmak yok.......
adımız çıkmış dokuza inmez sekize bence bu konuda:)))
ve senelerdir bu kadar psikoloji üzerine yakından ilgili biri olarak söylüyorum; böyle disiplinli olman çok güzel canım gerçekten......
seni kendime örnek aldım desem doğru demiş olurum......
8neki, ah benim borçlar ne olacak yaaaaa
ecri mutlaka farklı ama canım artı sıcağada sabrettiğin için.........
hayırlı iftarlar.......
ben hamile iken belgeselde bile ağlardım şimdi kardeşim dalga geçiyor '' ay o ceylanın annesi ne üzülmüştür pis aslan nasıl yedi yavru ceylanı diye susturamadıydık ''diyor
eneeem utandım bak şimdi mahcup oldum yahu
benim afacanı babasıyla markete yollamıstım şimdi geldiler kuzum
ben artık yollanayım masayı kurayım öptümm seni canım benim tabi herkesleri de
tamam canım okurkun her hamimde 1 düğüm atıyoruz sonra bitirince hatim duasında açıyoruz öylemi.
teşekkür ederimallahım kabul etsin
taza biber kızartır gibi kızartıp sarımsaklı domates sosu döküyorum.bamyanın kızartması geçen sene denedim sevmedim sen nasıl yapıyorsun
hakikaten öyle yazın döküntüleriama kışın insan hazır yemek arıyor
Amiiiin cnm benim güzel dileklerin için tşk ederimmm balım kaymagım
hediyenede bayıldıımm cnm kuzum benimm sevindirik oldum
doğru diyosun kardeş lazım ama bende o cesaret yok malesef baya haşarı bi çocuk oldugu için pısmış durumdayım kuzum
yani şuanki durumumda aslaa diyorum ama zaman ne gösterir bilemiyorum
ne varmış yaşında kuzum daha gençsin Allahın izniyle olur
vışşş 3 4 tane hee vay anam vaayy cesarete geeel
hele birinci olsun ondan sonra tkr hatırlatcam bu lafını
sağolasın cnmmaşallah ne güzel sporunuda yapmıssın dvm ı gelir artık
ablanda hayırlısıyla dogumunu yapar kurtulur inş sağsağlim bebişine kavuşur sende yegenine tabi
hamilelik psikolojisi ayrı bunun bi de lohusası var ozaman apayrı oluyo
çok sağol bitanem..... inşaallah.
orucunu da rabbim kabul etsin inşaallah canım benim.....
hamileler bildiğim kadarıyla özellikle son zamanlar çok duygusal oluyolar......
bi tanıdığımdan biliyorum, son zamanlar hep ağlardı yok yere.......
ama az kaldı inşaallah bitanem bebişe kavuşmanıza:)
kocaman öpüyorum, kendine iyi bak......
Vallahi cok haklısınız kızlar baya zorlu bi donemmis :) kazasiz belasiz anlatırız insallah. İftar hafifti, iftar öncesi hafifçe spor da yaptim. Enistem uyusun biraz daha yapicam insallah.ben hamile iken belgeselde bile ağlardım şimdi kardeşim dalga geçiyor '' ay o ceylanın annesi ne üzülmüştür pis aslan nasıl yedi yavru ceylanı diye susturamadıydık ''diyor
hamarat değil tembel hatuniyi akşamlar hanımlar spordan geldim hava sıcak deli gibi ter attım. oruçlu olanların Allah oruçlarını ve ibadetlerini kabul etsin.bugün sahura kalkıcam nasip olursa sayılı günümüz kaldı.dafi hamarat hatun temizliğe başlamışın güle güle kirlet.asummmm nasılsın? Nursenada kayıppp
hadi gözün aydın elizcim
Vallahi cok haklısınız kızlar baya zorlu bi donemmis :) kazasiz belasiz anlatırız insallah. İftar hafifti, iftar öncesi hafifçe spor da yaptim. Enistem uyusun biraz daha yapicam insallah.
Kizlar bi de kpsa aciklandi. Ben 50 falan alirim Saniyodum ama 71 almışım cok sukur. 85 gibi bi puanla da atanabilirim inşallah o yuzden calisamadan aldigim puana sevindim cok :)
iyi uykulariyi geceler canlar asum daficim esram elizcim.sahura kadar yatmam lazım iyi uykular hepinizee