- 30 Nisan 2009
- 6.752
- 7
- 51
barbunyayı çok seviyo eşimm valla kuru fasulyeden daha çok seviyom bende buzluğa alıp atıcam bu hafta bayram sonrası kalmaz belkii izinden dönene kadar
hikaye çok güzelmişş
maşşalah daha hiç alışamadım kepekli una falan alışkanık markette görüyom heves ediyom almadan çıkıyom beyaz un a alışmışız aslında ne zararlıı demi almak lazımm
aman beee hep senmi + çıkıcan kıskandıydım ondan nazar deydirdim sana:))
şaka bi yana arkadaşımm bu sıcaklarda oruç bide klima çarptı senii dikkat et bayramda az tatil yaparsın inşallahh çok yoruluyosun ondan bünyen zayıf düşüyo
öhü öhüüüü bende üşümek istiyorumm nefes almak istiyorumm bugün bide adetin ilk günü bi sıkıntı bastıki anlatamam çatlıcaktımm
yaww dolabınız dondurucunuz varsa güzel de kurban da geliyoo nası tüketcezkii etlerede az çok yer kalması lazıım burası nemli sıcak memleket inan tahıllarım sebzelikte hepsi dolaba sığmıyorum ben bu sene yemekleri az az yapıp tüketiyoruz yoksa yer yok bide raazan içecek alıyoruz bol bol soğusun diye dolaba yer kaplıyo hepsiii burda yaşasam bi dolap daha alınır valla
ne güzel olmuş asu yaaa allahım kız kardeşim yok böle kız kardeşi olanlara imreniyorum hep dua ettim 2 kızım olsun diyee 1 de oğlan istediydim ama kısmet
nasılsınn canım ya merak ettim umarım kötü giden bi şeyler yoktur
ben geçen sene aldım ugur dan çok memnunum orta boy çok elektrikte yakmıyor herşeyimi koyuyorum yoksa hayatta yetmes-üz bizede 2 kurban kesiyoruz allahım bu senede nasip eder inşallah.anneminde kışlıkları benden oluyor .çok lazımdı iyi oldu..