- 22 Mayıs 2012
- 6.024
- 90
:)) ozaman öyle olabilir ama sen yinede bi düşün bugun ne diye pot felen kırma bari
tanışmamız 30 ağustostu, sanırım onu karıştırdı :)
neyse ben açık vermeyeyim akşam, kendi söyler zaten başka bi şeyse :)
hımm bak o olabilir cnm bencede öyle yaparsın neticeyi yarın bildirirsen sevinirim merak ederim çünkü
geçmiş olsun canım. bezinin markasını değiştirdiysen ondanda kaynaklanabiliyor.biz büyük kıza tek marka kullanabildik.bazen gelin biryerlere gittiğinde eskaza farklı marka kullansa soluğu dr. da alıyorduk. cildi çok hassastı herhangi bir pişik ilacıda iyi gelmiyordu. dr. formulünü yazıyor bizde eczanede ilaç yaptırıyorduk .hep aynı gidiyor. şimdi kaldıkları köyde pire varmış. köyün toprağından oluyormuş. camiye gittiğinde çocuklardan, kadınlardan onada geliyormuş. bir görsen kızamık çıkartmış zannedersin. hemen alerji oluyor. evi sürekli ilaçlıyorlar.rahatları çok iyiydi ama pire korkusuna her boşalan yere sınava girdiler.çok şükür yenişehir merkezi çıkmış.bayramdan sonra taşınacaklar..slm kızlar nasılsınız benim oğlanın pipisinin etrafı çok fena kızarık oldu bence pişik ama yinede dr a götürcez bugun
dün bizim yediğimiz mercimek çorbasından verdim baharatlıydı sanırım ondan oldu hiç böyle pişik olmamıştı
dün gece epey ağladı baya ugraştık yavrumla şimdi zar zor uyudu inş geçer çabucacık
elizcim inş yakında güzel hbr i de verirsin bize
clutch anlatıklarına inanamıyorum ya nasıl bi anneymiş o pes valla
kadıncagızda inş iyileşir sağlıgına kavuşur yeniden Rabbim yardımcısı olsun
işte bu karmaşıklığa hayat diyoruzNe tuhaf bi gün, bi sürü karmaşık duygu...
komşuya üzüldüm, o arada apartman görevlisi kendi sıkıntısından bahsetti. ona da canım sıkıldı ama çözeriz inşallah beraber dedim. sonra kapı çaldı, çiçekçi gelmiş. eşim çiçek yollamış, hiç adeti olmasa da. özel bi gün de ben mi unuttum diye düşünüyorum deminden beri. salak salak çiçeklere bakıyorum :)
bugün benimde yok asu düşünüyorum ne yapsam diye.dolapta dolmalıklar var, bamya var, kabak var ama benim hiç birşey yapasım yok.zaten sade sebzeyle doymaz eşimAzcık geç olacak ama hoşgeldin canım ancak görebildim biz iyiyizsen nasılsın
Şükür sağ salim ulaşmıştınız canım
Yasemincim geçmiş olsun canım kendine iyi bak keşke biraz dinlenmeye fırsat bulabilsen
Nursena güle güle kullan masanı canım misafir için de kolay gelsin
Zehracım efeciğin damatlığını da görürsün inşallah canım
Ben de balya ve barbunya çok severim bu sene daha hiç pişirmedim buzlukta yer meselesi sorun valla vişneleri azalttım epeyceama dondurma felan yine de dolu oluyor dolapta aynen içecekti meyveydi derken doluveriyor yermüsait olsa derin dndurucu iyi olur aslında
Bugünbenim yemeğim yok yine yaaaa bikaç tane biber dolmam var sadece ne yapsam ki
Birazdan bankaya gideceğimeşimin bir işi için o zaman markete de uğrarım artık
Dünkügüllaç bitti benimkiler yine istiyor yapayım bugün yine diyorum:)
tahmin ediyorum canım zaten yabancılarsın diye telaşlandığını :) bizimki de ben alayım seni falan dedi, erken kapanır avm yetişemezsin dedim. bir iki hık mık etti, taksiyle dön o zaman dedi :)
bakarsın bi de kurban önü buluşur alışveriş yaparız, o zaman daha da yakıştırırız inşallah :)
geçmiş olsun canım. bezinin markasını değiştirdiysen ondanda kaynaklanabiliyor.biz büyük kıza tek marka kullanabildik.bazen gelin biryerlere gittiğinde eskaza farklı marka kullansa soluğu dr. da alıyorduk. cildi çok hassastı herhangi bir pişik ilacıda iyi gelmiyordu. dr. formulünü yazıyor bizde eczanede ilaç yaptırıyorduk .hep aynı gidiyor. şimdi kaldıkları köyde pire varmış. köyün toprağından oluyormuş. camiye gittiğinde çocuklardan, kadınlardan onada geliyormuş. bir görsen kızamık çıkartmış zannedersin. hemen alerji oluyor. evi sürekli ilaçlıyorlar.rahatları çok iyiydi ama pire korkusuna her boşalan yere sınava girdiler.çok şükür yenişehir merkezi çıkmış.bayramdan sonra taşınacaklar..
işte bu karmaşıklığa hayat diyoruzçiçeklerde iyi jest olmuş. afferin damadımıza
bugün benimde yok asu düşünüyorum ne yapsam diye.dolapta dolmalıklar var, bamya var, kabak var ama benim hiç birşey yapasım yok.zaten sade sebzeyle doymaz eşimbiraz et çıkartsamda ne yapsam onu bilmiyorum
geçmiş olsun canım. bezinin markasını değiştirdiysen ondanda kaynaklanabiliyor.biz büyük kıza tek marka kullanabildik.bazen gelin biryerlere gittiğinde eskaza farklı marka kullansa soluğu dr. da alıyorduk. cildi çok hassastı herhangi bir pişik ilacıda iyi gelmiyordu. dr. formulünü yazıyor bizde eczanede ilaç yaptırıyorduk .hep aynı gidiyor. şimdi kaldıkları köyde pire varmış. köyün toprağından oluyormuş. camiye gittiğinde çocuklardan, kadınlardan onada geliyormuş. bir görsen kızamık çıkartmış zannedersin. hemen alerji oluyor. evi sürekli ilaçlıyorlar.rahatları çok iyiydi ama pire korkusuna her boşalan yere sınava girdiler.çok şükür yenişehir merkezi çıkmış.bayramdan sonra taşınacaklar..
işte bu karmaşıklığa hayat diyoruzçiçeklerde iyi jest olmuş. afferin damadımıza
bugün benimde yok asu düşünüyorum ne yapsam diye.dolapta dolmalıklar var, bamya var, kabak var ama benim hiç birşey yapasım yok.zaten sade sebzeyle doymaz eşimbiraz et çıkartsamda ne yapsam onu bilmiyorum
slm kızlar nasılsınız benim oğlanın pipisinin etrafı çok fena kızarık oldu bence pişik ama yinede dr a götürcez bugun
dün bizim yediğimiz mercimek çorbasından verdim baharatlıydı sanırım ondan oldu hiç böyle pişik olmamıştı
dün gece epey ağladı baya ugraştık yavrumla şimdi zar zor uyudu inş geçer çabucacık
Ne tuhaf bi gün, bi sürü karmaşık duygu...
komşuya üzüldüm, o arada apartman görevlisi kendi sıkıntısından bahsetti. ona da canım sıkıldı ama çözeriz inşallah beraber dedim. sonra kapı çaldı, çiçekçi gelmiş. eşim çiçek yollamış, hiç adeti olmasa da. özel bi gün de ben mi unuttum diye düşünüyorum deminden beri. salak salak çiçeklere bakıyorum :)
ne güzel bi sürpriz esracım jest yapmış eşin sana senin adına ben sevindim.
Burdan evrene mesaj ben de çiçek istiyorum en kırmızısından ve en gülünden ya da farketmez çiçek olsun yeter ama banada gelsinnnnnnnnnnnnnn
2 gündür azcık spor yapayım diyorum yok anam 15 dakika ancak yapıyorum leslie den..sanırım kanım düştü şu sıra yine:26:
Yolculuk var yarına. Bugün toparlandım, eşyalarımı hazırladım yarın yolculuk var inşallah.
Oruca da başlayacağım inşallah, beni toparlayacak biraz,eminim...
elımı ve kolumu bıraz yaktım baya da yoruldum hem bunlar hem mıde bulantısı derken ıyı de uyuyamadım sanırım bugun de toplam 3 saat ancak uykum var basladı benım yıne uykusuz haftaıcı gunlerım. bugun spora gıdecegım ıftardan sonra yorgunluk ıle erken uyurum ve dengelerım ınsaallah dıye dusunuyorum.
ben bugun cok yogunum. ancak aksama gırerım hepınızı opuyorummmmmmm ve aksam bol ------ ler gormeyı dılıyorum ben umutlu degılım cunku cumartesı gunu ıftar yemegı cok saglıksız oldu kesın etkıleyecektır tartıyı. kımseye gıtmek ıstemıyorum bu yuzden ama sorun ıstaha yenılmek degıl etlı ekmek ve corbadan baska yemek yapmadıkları ıcın yemek zorunda kalmak.
GÜNAYDIN KIZLAR
Herkeslere mutlu huzurlu ve sağlıklı bi hafta diliyorum artık bu haftanın bitimiyle birlikte orucuda bitirmiş oluyoruz kızlar rabbim tekrarına erdirsin inşallah...Amiiiiinnnn
Ben sanırım bi kaç güne hasta olucam ama olursam tek üzüntüm kadir gecesi oruç tutamamak olur hayırlısı inşallah
Dün bide oğluma sünnet kıyafeti aldım şehzade oldu sıpam bayramdan sonraki hafta düğünümüz var rabbim kısmet ederse inşallah
Neyse kızlar öpüyorum hepinizi
s
kızlar boğazlarım şiş ateş tavan yapmış ve ben çok yoğunum halsizlik had safhada çözümde yokkkk.çaktırmadan sıcak bişeyelr içtimm.yarına oruca başlıycaktım bakalım az erken kaçarsam dinlenirim cumada spora gitmedim bugün nasıl olcak bilmem
Selam arkadaşlar,
Babam gibi kokan,babama çok benzeyen,gözlerinin elalığın da babamı gördüğüm tek insan halamı kaybettik..
uzun zamandır hastaydı, bekliyorduk.. hazırdım sanıyordum ama değilmişim..
Yaşam işte...Bir varmış bir yokmuş...
KAlp kırmanın,sidik yarıştırmanın hiiç bir anlamı yokmuş meğer.....
Bir süre olmayabilirim merak etmeyin..
Allaha emanet olun...
selam millet....
dünki geçmişi okudumda bugünkini okuyamadım daha, oyüzden neler var neler yok hiç bilmiyom şuan son geçmişte, bi ara okurum artık.
karnımı üşütmüşüm bende, ağrıyo, midem bulanıyo, zaten ilaç yazdırmaya gidicem bugün doktora, doktora gitmişken karın üşütmemide söylicem antibiyotik isticem doktorda yazarsa tabi ki ama yazar heralde çünkü rahatsızım baya, antibiyotiksiz geçiceni sanmıyorum, bayada ateşim var. gece hem üşüdüm hem yandım cayır cayır ateşten, battaniyeyle yattım inanırmısınız bu havada.
neyse birazdan doktora diye hazırlanıp çıkcam yola.
sersem salağım bugün yaaa
inşallah canım, çok mutlu, çok iyi hissedeceğin günler yakındır inşallah :)
zaten sen birkaç aya çıtır bi fıstık olacaksın bence
selam millet....
dünki geçmişi okudumda bugünkini okuyamadım daha, oyüzden neler var neler yok hiç bilmiyom şuan son geçmişte, bi ara okurum artık.
karnımı üşütmüşüm bende, ağrıyo, midem bulanıyo, zaten ilaç yazdırmaya gidicem bugün doktora, doktora gitmişken karın üşütmemide söylicem antibiyotik isticem doktorda yazarsa tabi ki ama yazar heralde çünkü rahatsızım baya, antibiyotiksiz geçiceni sanmıyorum, bayada ateşim var. gece hem üşüdüm hem yandım cayır cayır ateşten, battaniyeyle yattım inanırmısınız bu havada.
neyse birazdan doktora diye hazırlanıp çıkcam yola.
sersem salağım bugün yaaa
şuan topikte olanlara selam ederim, bi kaç alıntıya cevap yazdım, ben şimdilik kaçar artık, daha doktor yemek iş-güç ancak yetişir.
görüşürüz.....
geçmiş olsun canım.....
iyi yolculuklar canım.....
güle güle git gel inşaallah tatlım.......
senin yanmalarınada geçmiş olsun canım.....
demek sünnet düğünü olacak tatlı efenin:)
maşaallah....
hayırlı olsun canım şimdiden düğünü......
daha güzel günlerinide görürsünüz inşaallah canım.....
öpüyorum
sanada geçmiş olsun ablacım, bende hastalandım ateş falan
bu süperdi canım:))))
teşekkürler.....
öpüyorum nilaycım
Doğru diyosun dafi ablacım aynen öle cildindende kaynaklı bişey yanizehracım sen test etmişsen öyledir canım.
eltimin kızı şubatta oğullarını süğnnet ettirdi büyüğününki hemen iyileşti 1,5 yaşındakininki çok zor oldu. bezleyince iltihaplandı daha zor oldu dedi.birkaç kişide bezleyince zor oluyor falan dediler bende ordan biliyorum. benimki kulaktan dolma sen test etmişsin.biraz cildiylede ilgili oluyor sanırım. bazı ciltler daha hasas oluyor. Rabbim bütün yavrularımızı tez iyileştirsin.
Nilce kuzun biran önce düzelir inşallaha ama bence korkulacak bişey değildir dediğin gibi baharatlı ediği için olmuştur yinede doktorun görmesinde fayda var tabislm kızlar nasılsınız benim oğlanın pipisinin etrafı çok fena kızarık oldu bence pişik ama yinede dr a götürcez bugun
Ne güzel işte kuzum bence düşünme ve anın keyfini çıkarNe tuhaf bi gün, bi sürü karmaşık duygu...
Azcık geç olacak ama hoşgeldin canım ancak görebildim biz iyiyizsen nasılsın
Şükür sağ salim ulaşmıştınız canım
Yasemincim geçmiş olsun canım kendine iyi bak keşke biraz dinlenmeye fırsat bulabilsen
Nursena güle güle kullan masanı canım misafir için de kolay gelsin
Zehracım efeciğin damatlığını da görürsün inşallah canım
Ben de balya ve barbunya çok severim bu sene daha hiç pişirmedim buzlukta yer meselesi sorun valla vişneleri azalttım epeyceama dondurma felan yine de dolu oluyor dolapta aynen içecekti meyveydi derken doluveriyor yermüsait olsa derin dndurucu iyi olur aslında
Bugünbenim yemeğim yok yine yaaaa bikaç tane biber dolmam var sadece ne yapsam ki
Birazdan bankaya gideceğimeşimin bir işi için o zaman markete de uğrarım artık
Dünkügüllaç bitti benimkiler yine istiyor yapayım bugün yine diyorum:)
Dışarıdaki işlerimi hallettim geldim sütüm ılınsın güllacı yaparım
Tavuk aldım herhalde onu pişiririm bir de patates kızartırım çorba dolma yeter herhalde