Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım. bezinin markasını değiştirdiysen ondanda kaynaklanabiliyor.biz büyük kıza tek marka kullanabildik.bazen gelin biryerlere gittiğinde eskaza farklı marka kullansa soluğu dr. da alıyorduk. cildi çok hassastı herhangi bir pişik ilacıda iyi gelmiyordu. dr. formulünü yazıyor bizde eczanede ilaç yaptırıyorduk .hep aynı gidiyor. şimdi kaldıkları köyde pire varmış. köyün toprağından oluyormuş. camiye gittiğinde çocuklardan, kadınlardan onada geliyormuş. bir görsen kızamık çıkartmış zannedersin. hemen alerji oluyor. evi sürekli ilaçlıyorlar.rahatları çok iyiydi ama pire korkusuna her boşalan yere sınava girdiler.çok şükür yenişehir merkezi çıkmış.bayramdan sonra taşınacaklar..

işte bu karmaşıklığa hayat diyoruz çiçeklerde iyi jest olmuş. afferin damadımıza

bugün benimde yok asu düşünüyorum ne yapsam diye.dolapta dolmalıklar var, bamya var, kabak var ama benim hiç birşey yapasım yok.zaten sade sebzeyle doymaz eşim biraz et çıkartsamda ne yapsam onu bilmiyorum

Son düzenleme:

inşallah kuzumm...kurban öncesi yaparız...zaten kurbanda düğün var arkadaşımın...

aman iyiki çıkmış tayınleri çok zor öyle ugraşmak sağolasın ablacım fikirlerin için bezi aynı değiştirmedim
ona hep ayrı çorba felen yapardım şimdi yaşına geldi ya dedim bugun yapmayayım bizim yemeklerden yesin
bana onlar dokundu gibi geliyo gece 11 mi neydi büyüğünü yapmıs değiştirmek için açtım altını şoka girdim çevresi kıpkırmızı olmus
bi güzel yıkadık banyoda kremledim felen ama çok az sönmüş baya var yine bide gece sürekli ağladı uyuyamadı
gece 4 dü en son baya ağladı yıkadık kremledik uyuması sabah 6 buçugu buldu sonra gene rahat yatamadı yavrum
eşimde işe gitti geçmesse gidelim dedi baktım sabah yine kıpkırmızı aldım randevuyu saat 4 e şimdi yatıyo uyansın yedirip çıkarız
inş çabuk iyileşirde canı yanmaz daha fazla sünnetden beter oldu bu yaa dün sünnet konusuyoduk ya içimden dedim yavrum bi sünnet acısı gibi bunu çekiyo diye inşallah geçer cabucak ne zormuş annelik

toruna da geçmiş olsun Dafi abla, yazık çocuk çok hassas demek ki. sen bahsediyordun galiba onlardan, çok sevinmiştin sanırım atanınca. inşallah yeni yerde daha rahat ederler.

Ayyy kuzum kıyamam yaa doktora gitsin de iyileşsin bebeğimmm ...

ne güzel bi sürpriz esracım jest yapmış eşin sana senin adına ben sevindim.

Burdan evrene mesaj ben de çiçek istiyorum en kırmızısından ve en gülünden ya da farketmez çiçek olsun yeter ama banada gelsinnnnnnnnnnnnnn

inşallah canım, çok mutlu, çok iyi hissedeceğin günler yakındır inşallah :)

zaten sen birkaç aya çıtır bi fıstık olacaksın bence

selam millet....

dünki geçmişi okudumda bugünkini okuyamadım daha, oyüzden neler var neler yok hiç bilmiyom şuan son geçmişte, bi ara okurum artık.

karnımı üşütmüşüm bende, ağrıyo, midem bulanıyo, zaten ilaç yazdırmaya gidicem bugün doktora, doktora gitmişken karın üşütmemide söylicem antibiyotik isticem doktorda yazarsa tabi ki ama yazar heralde çünkü rahatsızım baya, antibiyotiksiz geçiceni sanmıyorum, bayada ateşim var. gece hem üşüdüm hem yandım cayır cayır ateşten, battaniyeyle yattım inanırmısınız bu havada.
neyse birazdan doktora diye hazırlanıp çıkcam yola.

sersem salağım bugün yaaa

şuan topikte olanlara selam ederim, bi kaç alıntıya cevap yazdım, ben şimdilik kaçar artık, daha doktor yemek iş-güç ancak yetişir.
görüşürüz.....

2 gündür azcık spor yapayım diyorum yok anam 15 dakika ancak yapıyorum leslie den..sanırım kanım düştü şu sıra yine:26:

geçmiş olsun canım.....

Yolculuk var yarına. Bugün toparlandım, eşyalarımı hazırladım yarın yolculuk var inşallah.
Oruca da başlayacağım inşallah, beni toparlayacak biraz,eminim...

iyi yolculuklar canım.....
güle güle git gel inşaallah tatlım.......

senin yanmalarınada geçmiş olsun canım.....

demek sünnet düğünü olacak tatlı efenin:)
maşaallah....

hayırlı olsun canım şimdiden düğünü......
daha güzel günlerinide görürsünüz inşaallah canım.....
öpüyorum

sanada geçmiş olsun ablacım, bende hastalandım ateş falan

bu süperdi canım:))))
teşekkürler.....
öpüyorum nilaycım

başın sağolsun tekrar yenam
Allah rahmet eylesin inşaallah......

lütfen çok kaybolma; bizi merakta bırakma.....

sende Allaha emanet olasın........

öpüyorum.....

geçmiş olsun Meyracım, iyileşirsin inşallah bi an önce.

inşallah canım, çok mutlu, çok iyi hissedeceğin günler yakındır inşallah :)

zaten sen birkaç aya çıtır bi fıstık olacaksın bence

inşallah inşallahh canımmm aminnnnnnnnn

meyracım geçmiş olsun kendine çok dikkdat et olur mu doktora antibiyotik yazdıracakmışsın mantarı azdırıyor doktora bunuda söyle bitanemm aman diyimm yanii bol bol vitamin almaya çalış ve su iç tekrardan geçmiş olsun

slm evi temizledim ama misafir yarın müsait deilmiş
az sonra üst komşu gelcek
kısmet artık hafta içi ne gün olursa alırım

esra çiçekler bence akşam kendi yemeğe gidiyo ya ondan göndermiş olabilir
yalnız buraktım seni diye öle deilsede artık akşama öğreniriz:))

nurguuu düzelmez bacım o karından bi çıktımı çocukların derdi bitmezz benim küçük kız bi yün minderi vardı yerde büyüdü atıyodum mindere akşama kadar gıkı çıkmıyodu biyere giderken bile arkadaşa minderi götürüyoduk sesi çıkmıyodu ama ne zaman ayaklandı zıvanadan çıktı halada öle dur durak bilmiyoo

büyükte çok uykusuzdu çünki gaz kabızlık fitille yapıyodu mama ile beslendikleri için uyku uyudumu bilmem doğru düzgün yani
karnı ağrıdığındanda devamlı kucakta tek elle soğan doğrayıp yemek yapardık kucağımda

seninkide artık seslere falan alışıyo gözler hareketleri takip ediyoo ay ay deişicek hareketlerii normal bence ben bebeklikten beri uyuttummu elektirik süpürge çalıştırdım sese alışsın diye hoşş benimde sesimin ayarı yoktur bağırarak konuşurum bazaen kaptırp kendimi:))))))))))

eee dafiii asuu ni yimek yapicezzzzzzz dünden az barbunya var o kadar ne yapsamkii bamyayıda yiyeceni sanmıyorumm uğraşıp yormayım kendimi olmadı kahvaltı :))yaparız

esra komşuna allah şifa versin

Doğru diyosun dafi ablacım aynen öle cildindende kaynaklı bişey yani
Nilce kuzun biran önce düzelir inşallaha ama bence korkulacak bişey değildir dediğin gibi baharatlı ediği için olmuştur yinede doktorun görmesinde fayda var tabi
Ne güzel işte kuzum bence düşünme ve anın keyfini çıkar

Teşekkür ederim asuman ablacım amin inşallah

Dışarıdaki işlerimi hallettim geldim sütüm ılınsın güllacı yaparım
Tavuk aldım herhalde onu pişiririm bir de patates kızartırım çorba dolma yeter herhalde

asu güllaç yiye yiye miğdenizde güllaç ağacı çıkacak:)))))))))
güllaç yapıyorum derken o bi pakaetin hepicinimi yapyon yoksa az azmıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…