Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım kendine bence bu kadar yüklenme bak ayağın rahatsız sonuçta bikaç gün dinlen sonra tekrar başla bence
Sağol canım Allah razı olsun rabbim inşallah sizlerede o duyguyu tattırsın en kısa zamanda
Esram anlatınca o kadar üzüldümki anlatamam ya nasıl vicdansız insanlar bi anne nasıl yapabilir bunu kızına Allah sabır versin o kadına inşallah durumu düzelir kısa zamanda

Canım sadece şunu söleyim her çocuk kendine münasır yani hepsinin ayrı huyları var benimki bunu yaptı seninkide öle olur diyemezsin
Aman çok uzattım kuzum ama benim oğlum doğduğundan itibaren gündüzleri uyumadı inan tuvalete gidemezdim o derece ama maşallah gece uykusu güzeldi neler denedim gündüz uykusu için olmadı ses konusundada aynı baştan öle olduysa üzgünüm devamıda öle geliyo yani 3.aydan 5.aydan sonra değişmiyo yani bu nacizane benim oğlumda yaşadıklarım canım

ben yakın zamana kadar yerde hazırlıyordum diz ameliyatından sonra yerde oturmam zorlaştı masaya hazırlamaya başladım.mutfak balkonunu kapatıp içeri alınca tam bir masalık yer açıldı mutfağımda. masayı büyüttüm şimdi rahat oluyor. benimde köydeki masalarım küçük. biraz büyüğünü almak gerekiyorda sıra gelmiyor

Allah şifalar versin çektikleri günahlarına kefaret olsun inşallah

Canim arkadaşlarım geldim ben bursaya.
Su anda uzun uzun yazamadim geçmişi de okuyamadim ama haber vermek istedim sizlere :)
elizcim hoş geldin sefalar getirdin. nerelerdesin, neler yapıyorsun.

merhaba...keyifler yerindedir inşallah..

yine sıcak bir gün sabahtan başladı...

Esracım enişteyide kırmasaydın erkeklerin bu zamanları kaçırılmaz...alışveriş yapalım diyen bir erkek nadir bulunur...
koşu bandım ve spor ayakkabım benimde hazır bayram sonrası tam gaz başlıcam...
benim eşimde her akşam soruyor gidicenmi diye içine sinmedi pek anladım ama hayırda diyemedi...ilki gerçekleşsin daha rahat olucak...

BU arada komşun için çok üzüldüm...Allah şifa versin...mükafatı büyük olur inşallah...

Nursena eşyalarını güle güle kullan...

Bamyayı bende seviyorum ama eşim ağzına sürmezdi geçen gün ilkkez yedi fena değil dedi bende alırım belki...

Elizcim
gitmişsin Bursaya ablam iyidir inşallah...selamlarımızı ilet...

zehracım sen test etmişsen öyledir canım.
eltimin kızı şubatta oğullarını süğnnet ettirdi büyüğününki hemen iyileşti 1,5 yaşındakininki çok zor oldu. bezleyince iltihaplandı daha zor oldu dedi.birkaç kişide bezleyince zor oluyor falan dediler bende ordan biliyorum. benimki kulaktan dolma sen test etmişsin.biraz cildiylede ilgili oluyor sanırım. bazı ciltler daha hasas oluyor. Rabbim bütün yavrularımızı tez iyileştirsin.

slm kızlar nasılsınız benim oğlanın pipisinin etrafı çok fena kızarık oldu bence pişik ama yinede dr a götürcez bugun
dün bizim yediğimiz mercimek çorbasından verdim baharatlıydı sanırım ondan oldu hiç böyle pişik olmamıştı
dün gece epey ağladı baya ugraştık yavrumla şimdi zar zor uyudu inş geçer çabucacık

elizcim inş yakında güzel hbr i de verirsin bize

clutch anlatıklarına inanamıyorum ya nasıl bi anneymiş o pes valla
kadıncagızda inş iyileşir sağlıgına kavuşur yeniden Rabbim yardımcısı olsun

Ne tuhaf bi gün, bi sürü karmaşık duygu...

komşuya üzüldüm, o arada apartman görevlisi kendi sıkıntısından bahsetti. ona da canım sıkıldı ama çözeriz inşallah beraber dedim. sonra kapı çaldı, çiçekçi gelmiş. eşim çiçek yollamış, hiç adeti olmasa da. özel bi gün de ben mi unuttum diye düşünüyorum deminden beri. salak salak çiçeklere bakıyorum :)

çok sıcak hakkaten canım, Allah yardımcınız olsun sizin işyeri daha beterdir.

kuzum ben biraz cimriyim, öyle pek üstüme başıma bi şey almıyorum. sanırım hevesli görünce kaçırmayayım dedi :)

bayramdan sonra başlayalım tam gaz. inşallah kurbana kadar bi 10 kg atarız. bu arada Nevincim eşine benim telefon numaramı yaz ver istersen, içi rahat olsun. ben daha önce Özlemle buluştuğum için benimki daha rahat :)

Selamün aleykümmm.....

ben geldimm....nasılsınız...

asucum nursenacımm...
Azcık geç olacak ama hoşgeldin canım ancak görebildim biz iyiyizsen nasılsın
Canim arkadaşlarım geldim ben bursaya.
Su anda uzun uzun yazamadim geçmişi de okuyamadim ama haber vermek istedim sizlere :)

Şükür sağ salim ulaşmıştınız canım
Yasemincim geçmiş olsun canım kendine iyi bak keşke biraz dinlenmeye fırsat bulabilsen
Nursena güle güle kullan masanı canım misafir için de kolay gelsin
Zehracım efeciğin damatlığını da görürsün inşallah canım
Ben de balya ve barbunya çok severim bu sene daha hiç pişirmedim buzlukta yer meselesi sorun valla vişneleri azalttım epeyceama dondurma felan yine de dolu oluyor dolapta aynen içecekti meyveydi derken doluveriyor yermüsait olsa derin dndurucu iyi olur aslında
Bugünbenim yemeğim yok yine yaaaa bikaç tane biber dolmam var sadece ne yapsam ki
Birazdan bankaya gideceğimeşimin bir işi için o zaman markete de uğrarım artık
Dünkügüllaç bitti benimkiler yine istiyor yapayım bugün yine diyorum:)

Son düzenleme:

Nilaycım geçmiş olsun kuzuya. yazık demek ki canı yanıyor. sen doktora götür ihmal etme yine de canım.

a.s cnm bu bebişler gün gün değişiyo bi yere gidersin değişir misafir gelir değişir
dişi çıkar değişir vs.. bu böyle uzar gidercnm
o 3. ayında düzelir falan filanlara ben artık inanmıyorum bak benimki yaşına gircek anca anca başladı düzelmeye
bizim hiiç gece uykumuz olmadı dogdugundan beri canıma okudu yani şimdi şimdi 2 saat aralıksız uyudugu oluyo
ama bu senin moralini bozmasın tabi her çocuk bir değil kimisi var çok uslu uyuyo annesini pek yormuyo
ama benimki o cinsden çıkmadı malesef gerçi canları sağolsun kuzularımızın hepsi çekiliyo ve geçip gidiyo
benimkide uykuda çok hassas o uyurken iş felen yapamıyorum e uyanıkkende mızırdanıyo ben iş yaparken baya zorlanıyorum
bi de yalnızım ben annemler felen başka şehirde bazen tırlatıyorum eşim destek çıkıyo
tıpaç felen fayda etmez bi de daha çok küçük zararda verir kulaklarına hiç öyle bişey yapma bence
he bide onun gaz olayı başlamış olabilir 2. aydan sonra çıkıyo çünkü ve 4 aya kadr geçmiyo tabi yine bebekten bebeğe değişir bu
dr kontrolunde gaz ilacı iste az biraz olsun fayda eder belki neo baby iyi diyolar cnm

arada kimyon verebilirsin o da gaza iyi geliyomus çay bardağına ılık su koyuyosun çok az dibinde olcak su içine de azcık çay kaşıgının ucuyla kimyon koyup çalkala tülbentden süzüp içiriyosun bu da iyi gelir bide rezene çayı içirebilirsin o da rahatlatır yavruyu erkek bebekler malesef gazlı oluyo biz 4 ay çektik sonra yavaştan azaldı inş seninki daha kısa sürer

Aynen canım bende cimriyimdir zaten kendime pek yakıştıramadığımdan bişey genelde beğenirim ama almam...

yok canım o kadarda değil bana belli etmiyorda anlıyorum birde ben İstanbulun yabancısıyım diye sanırım...

çiçekler ne güzel olmuş işte güle güle kokla zamansız sürprizler iyidir...

Nilaycım geçmiş olsun kuzuya. yazık demek ki canı yanıyor. sen doktora götür ihmal etme yine de canım.

sağol cnm götürcem aldım randevuyu eşimle götürcez bakalım inş pişiktir sadece de kremle hallolur
azevel suya soktum kremledim uyuttum umarım söner küçücük bebiş insan derdinide anlayamıyo
içim yanıyo valla o ağladıkça

tahmin ediyorum canım zaten yabancılarsın diye telaşlandığını :) bizimki de ben alayım seni falan dedi, erken kapanır avm yetişemezsin dedim. bir iki hık mık etti, taksiyle dön o zaman dedi :)

bakarsın bi de kurban önü buluşur alışveriş yaparız, o zaman daha da yakıştırırız inşallah :)

eferim enişteye alıştırdılar özel günlerde hediye alınıra böyle olunca bi şaşalıyoruz cnm normaldir

Esracım komşuna Allah şifa versin inşallah canım
Çiçek sürprizi de çok hoş bence
Nilce senin kuzucuğa da geçmiş olsun çabucak geçer sıkıntısı inşallah

Esracım komşuna Allah şifa versin inşallah canım
Çiçek sürprizi de çok hoş bence
Nilce senin kuzucuğa da geçmiş olsun çabucak geçer sıkıntısı inşallah

Amiiin inş geçer ablacım bi dr a gitsek rahatlarım ozaman inş
şimdi uyuyo ya gene içim az daha rahat ağlayınca uzuluyorum epey
yedirmeseydim keşke baharatlı çorbayı o yaptı kesin ah ben ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…