- 12 Kasım 2012
- 1.152
- 1
- 38
Canım kendine bence bu kadar yüklenme bak ayağın rahatsız sonuçta bikaç gün dinlen sonra tekrar başla bencekızlar herkese gunaydınnnnnnnnnn
guzel bır gun dılıyorummmmmm
dunumu de yazayım:
ıs cıkısı spora gıttım bu kez zorlandım baya hem ayagım agrıdı hem uykusuzluk cok yordu bu kez. 3 saat , 4 saat uyuyarak spora cok gıdıyorum ama uykusuzlugun yanında mısafır agırlama yorgunlugu da olunca sanırım bu kez daha cok etkılendım ama kosu bandında daha hızlı tempoda yurudum ve kostum ınat ettım resmen ama tabıkı eve donerken ayagım baya agrıdı
ıftar:
ıftar oncesı 1 saat spor
yarım saat kosu bandında ( tempolu yuruyus ve 10 dk koşu )
10 dk bısıklet
10 dk twıst
100 +100 mekık
kol aletlerınde calısma gerı kalan surede
eve donus yolu 40 dk. hafıf tempoda. yolun yarısında 6 kılo karpuz tasıdım bır de. eve varınca canım cıktı resmen.
tartıldım ve cuma gunu kılom ıle aynı cıktı kılom.
ıftar:
3 bardak su
ceyrek domates ceyrek salatalık 3-4 adet semızotu
bır bardak ayran
3 adet yaprak sarma
5 kasık etlı turlu yemegı
4 catal karpuz
2 kasık pırınc pılavı ( pazar gununden kalan )
ara: acık sekersız cay, yarım elma yarım seftalı, 500 ml su
saat 11 de uyudum yorgundum ama daha erken uyuyamadım evde ıslerım vardı
sahur:
ıkı dılım cavdar ekmegı
bır bardak ayran
uc zeytın
ceyrek domates ceyrek salatalık
4 yumurta omletı uc kısı paylastık
3 bardak su ıctım ve nıyetlendım.
dune gore uyku konusunda daha ıyıyım ama yıne de her hafta ıcı gun gıbı az uyudum 5-6 saat uyumus oldum. bugun daha erken uyuyabılırım umarım.
bugun de spora gıtmeyı dusunuyorum evdekı yemeklerı gozden gecıreyım de. ona gore karar verecegım. benden haberler boyle
Sağol canım Allah razı olsun rabbim inşallah sizlerede o duyguyu tattırsın en kısa zamandaefeemmmmmmmmmm maasallah oglun paşa olmus. bayramdan sonra dugun de varmıs ohhhh ne guzel. bu mutlu gunun tadını cıkarrrrr oglunun dugunuymus gıbı eglen. ALLAH dugununu de yasamayı nasıp etsın ınsaallahhhhhhhh hayırlı ugurlu olsunnnnn
Esram anlatınca o kadar üzüldümki anlatamam ya nasıl vicdansız insanlar bi anne nasıl yapabilir bunu kızına Allah sabır versin o kadına inşallah durumu düzelir kısa zamandakarşı komşum felç olmuş, çok üzüldüm
kadın zaten yürüyemeyen annesine bakıyordu. genç kızlığında öğretmen okulunda okurken beyin kanaması geçirmişmiş. ondan sonra okulu da bıraktırmışlar, evlendirmemişler de annesine baksın diye. annesine, babasına, kardeşine, kardeşinin eşine hizmet ediyordu kendi de 50 yaşında olmasına rağmen. annesi de kötü davranıyordu kadına. uzun zamandır kontrole bile götürmemişler, kadın yine beyin kanaması geçirmiş. felç olmuş bu sefer. demin apartman görevlisi söyledi, o kadar üzüldüm ki... yazık annem Kuran bile okutmuyor iş yaptıracağım diye diyordu. Allah yardımcısı olsun, ne bitmez çilesi varmış...
Allah hepimize hayırlı ömürler versin, tüm hastalara şifa versin inşallah şu mübarek günlerde...
slm tetelerr
2 aylık aşımızı olduk 5 gün önce oğluşum resmen ondan sonra huy değiştirdi güzelce uyuyan çocuk uyumaz oldu
bide tecrübeli annelere soruyorum uras efendi ortam sessiz olmazsa uyumuyor
ben bununla biyere gidemiyorum en ufak bi çıtta uyanıyor normalde bebekler arabada uyur bu hiiiiç etrafı izlemekle
bana gülücükler atmakla meşgul..
tv nin sesini açıp yanına yatırıyorum ani tepkiler falan olunca sıçrıyor
kulaklarına tıpaç koysammı acaba alıştırmasammı bilemedim yorgunuuuuuumm
3. ayından sonraa düzene girer derler ama hiç öyle görünmüyor:26::26:
Canım sadece şunu söleyim her çocuk kendine münasır yani hepsinin ayrı huyları var benimki bunu yaptı seninkide öle olur diyemezsin
Aman çok uzattım kuzum ama benim oğlum doğduğundan itibaren gündüzleri uyumadı inan tuvalete gidemezdim o derece ama maşallah gece uykusu güzeldi neler denedim gündüz uykusu için olmadı ses konusundada aynı baştan öle olduysa üzgünüm devamıda öle geliyo yani 3.aydan 5.aydan sonra değişmiyo yani bu nacizane benim oğlumda yaşadıklarım canım