Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ışığını gördümde seslendim zaten
ne güzel ailenle güzel bir gece geçirmişsin.biraz dağıtmışlar ama değer tabiki çabucak toparlarsın
bizde küçük eltimin gelinindeydik. bizim cimcimede masa,sandalye, koltuk ne bulursa tepesinde yerde gezmeyi bilmiyor çocuk

Bir kısmını topladık kızlarla ben teravihe gidince süpürmüşler salonuniyi olmuş
Tabii ki herşeyde değerler tadından yenmiyorlar :)))
Allah rahatlık versin

barbunyayı çok seviyo eşimm valla kuru fasulyeden daha çok seviyom bende buzluğa alıp atıcam bu hafta bayram sonrası kalmaz belkii izinden dönene kadar
hikaye çok güzelmişş
maşşalah daha hiç alışamadım kepekli una falan alışkanık markette görüyom heves ediyom almadan çıkıyom beyaz un a alışmışız aslında ne zararlıı demi almak lazımm
canlar dilekleriniz için çok saolun varolun.antibiyotik pastil ve ateş düşürücü aldım .antibiyotik kg de artı yapcak biliyorum ama yapcak bişey yok=ben yatar optum güzeller
aman beee hep senmi + çıkıcan kıskandıydım ondan nazar deydirdim sana:))
şaka bi yana arkadaşımm bu sıcaklarda oruç bide klima çarptı senii dikkat et bayramda az tatil yaparsın inşallahh çok yoruluyosun ondan bünyen zayıf düşüyo
öhü öhüüüü bende üşümek istiyorumm nefes almak istiyorumm bugün bide adetin ilk günü bi sıkıntı bastıki anlatamam çatlıcaktımm
oh ne ala kışlık hazırlamaya başladık ..
zaten yazın kışlık hazırlamakla geçiyor...
yaww dolabınız dondurucunuz varsa güzel de kurban da geliyoo nası tüketcezkii etlerede az çok yer kalması lazıım burası nemli sıcak memleket inan tahıllarım sebzelikte hepsi dolaba sığmıyorum ben bu sene yemekleri az az yapıp tüketiyoruz yoksa yer yok bide raazan içecek alıyoruz bol bol soğusun diye dolaba yer kaplıyo hepsiii burda yaşasam bi dolap daha alınır valla
Hayırlı geceler hayırlı sahurlar herkese
Güzel bir akşam geçirdik kardeşlerim yeğenlerim annem ve babamla
Yoruldum ama değer tabii
ne güzel olmuş asu yaaa allahım kız kardeşim yok böle kız kardeşi olanlara imreniyorum hep dua ettim 2 kızım olsun diyee 1 de oğlan istediydim ama kısmet
Selamün aleykümmm.....

ben geldimm....nasılsınız...

asucum nursenacımm...

nasılsınn canım ya merak ettim umarım kötü giden bi şeyler yoktur

bende gidem yatam akşama kadar evde başşım ağrısından duramadım doğru dürüst bişeyde yemedim ıvır zıvır iftardan sonrada eşimle az parka gittik çaybahçesine kızlar zıpzıba bindi bizde tavla oynadık geldik ama başımın ağrısı hala devam ediyoo
masa sandalyelerim geldii çarşambaya davet alıcam bi arkadaşları ağzım açık olunca kolay hallederim sanırım iyi geceler hoş burda horozlar ötmeye başladı :))))))))))))

Allah rahatlık versin
yaa insanın birde kızları oldumu top tüfek vız gelir sanada Allah rahatlık versin

Selamün aleykümmm.....

asucum nursenacımm...
ve aleykümselam canım nerelerdesin sen sesin soluğun kesildi. özletiyorsun kendini

benim eşimde çok sever barbunyayı.benim ayıklarken canım çıktı .konserveleri koymaya çalışıyorum. akşam iftara misafir çağırmıştım adam durmuş tepemde akşama barbunya yapmıycakmısın diyor ne barbunyası dedim içim dışım barbunya oldu git işine bursaya gelirkende getirmeyi unutmuşum onca barbunyadan pişiremedik
benimkilerdekepekli unu pek beğenmiyorlar mecburiyetten yiyorlar börekte sevdiler ama eriştede sevmediler

hadi güle güle kullan açılışı misafirlerle yapacaksın herhalde

demi demiiii bide ben + çıkam saol kuzum dün işten gittim bir yandım sabah kalktım oruç tutacaktım ama bugün ilaçları düzenli kullanayımda toparlayım ses berbat ama ateşim yok gibi.

Zehrammmmm dün atladım kendi derdime efeciğin Allah damatlığınıda göstersin kuzum

yasemın cok gecmıs olsun ınsaallah bugun daha ıyısındır

regl sırasında vucudun gucsuz dustu ve hastalık hemen buldu bence senı. bol meyve ye, enerjı al

bamya ben de cok severım barbunya alıskanlıgım yoktu ama gecen yıl uc dort poset koymustum dolaba. kullandım ıyı oldu ama bu yıl bamyaya agırlık verdım fakat dedıgın gıbı pazardakıler kocaman kocaman. mecbuen aldım ve hazırladım hatta bu hafta da bamya yapacagım taze dogranmıs var

cıcılerını gule gule gıyyyyyyyyyy

kızlar herkese gunaydınnnnnnnnnn

guzel bır gun dılıyorummmmmm

dunumu de yazayım:

ıs cıkısı spora gıttım bu kez zorlandım baya hem ayagım agrıdı hem uykusuzluk cok yordu bu kez. 3 saat , 4 saat uyuyarak spora cok gıdıyorum ama uykusuzlugun yanında mısafır agırlama yorgunlugu da olunca sanırım bu kez daha cok etkılendım ama kosu bandında daha hızlı tempoda yurudum ve kostum ınat ettım resmen ama tabıkı eve donerken ayagım baya agrıdı

ıftar:

ıftar oncesı 1 saat spor

yarım saat kosu bandında ( tempolu yuruyus ve 10 dk koşu )
10 dk bısıklet
10 dk twıst
100 +100 mekık
kol aletlerınde calısma gerı kalan surede

eve donus yolu 40 dk. hafıf tempoda. yolun yarısında 6 kılo karpuz tasıdım bır de. eve varınca canım cıktı resmen.

tartıldım ve cuma gunu kılom ıle aynı cıktı kılom.

ıftar:
3 bardak su
ceyrek domates ceyrek salatalık 3-4 adet semızotu
bır bardak ayran
3 adet yaprak sarma
5 kasık etlı turlu yemegı
4 catal karpuz
2 kasık pırınc pılavı ( pazar gununden kalan )

ara: acık sekersız cay, yarım elma yarım seftalı, 500 ml su

saat 11 de uyudum yorgundum ama daha erken uyuyamadım evde ıslerım vardı

sahur:
ıkı dılım cavdar ekmegı
bır bardak ayran
uc zeytın
ceyrek domates ceyrek salatalık
4 yumurta omletı uc kısı paylastık

3 bardak su ıctım ve nıyetlendım.

dune gore uyku konusunda daha ıyıyım ama yıne de her hafta ıcı gun gıbı az uyudum 5-6 saat uyumus oldum. bugun daha erken uyuyabılırım umarım.

bugun de spora gıtmeyı dusunuyorum evdekı yemeklerı gozden gecıreyım de. ona gore karar verecegım. benden haberler boyle

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum ya benim heryerim şiş valla regl olacam ama bi türlü gelemedi bakalım nasip nezamana
Hepinizi öpüyorum kızlar
bebeğin ne kadarlık bilmiyorum canım ama altı bezlenirken yaptırılırsa biraz sıkıntılı oluyor diye biliyorum.
Dafi ablacım altı bezliyken sünnet olması daha iyi daha kolay iyileşiyo gerçekten test edip onayladım yani
Nevinim çok sağol rabbim o güzel duyguları sanada yaşatsın tez zamanda inşallah
Bu arada demek perşembe günü esramla buluşuyosunuz ben hiç kıskanmadım kiiiiiii
Merak etme kuzum ben pazar günüde senden erken kalkıyorumdur malum benim evde bi afacan var uyumuyoda uyutmuyoda malesef
Sağol esracım Allah razı olsun
Teşekkür ederim ceco abla aminnnnn inşallah
maşşallah allahım sağlıklı ömürler verir inşallah aklı başında bahtı açık kocaman adam olur
Aminnnn inşallah emine ablacım teşekkür ederim
Ayşe ablacım çok sağol aminnnn inşallah
Selamün aleykümmm.....

asucum nursenacımm...
Zeynep kuzum bi ceee diyip kaybolmuşsun napıyosun nasılsın çok öpüyorum seni

Ne demek yasemin ablacım hasta hasta tabiki kendini düşüneceksin çok sağol ablacım Allah razı olsun sende dikkat et kendine inşallah şimdi daha iyisindir çok öpüyorum

Filizim aşağıda seni görüyodum ama çıktın sanırım neyse kocaman bi günaydın kolay gelsin kuzum

efeemmmmmmmmmm maasallah oglun paşa olmus. bayramdan sonra dugun de varmıs ohhhh ne guzel. bu mutlu gunun tadını cıkarrrrr oglunun dugunuymus gıbı eglen. ALLAH dugununu de yasamayı nasıp etsın ınsaallahhhhhhhh hayırlı ugurlu olsunnnnn

gunaydın efeemmmmmm

yok yok burdayım da benım topıgın tartı gunu. oyuzden cızelge ve gecmıs cevaplıyorum bır oraya bakıyorum bır buraya. nevrım dondu zaten

evet düzenli kullan 1-2 gün tutarsın sonra kuzum
sıcakta susuz kalmasın iri ve diri vucudumuz:))))))))))
açılışı misafir için aldık zaten aman her eve bişey uyduruyoruz benim kare küçük masam vardı yetiyodu zaten kendimize buraya gelirken dikdörtgen şu kalebodurlu masalardan vardı kırıldı attıkk nası olsa doğuya gidicez 1 kaç sene sonnra diye almayalım demiştim burdada gelen giden oluyo olmucak böle diye aldık malesef yerede hazırlayamıyonkii aslında eşime kalsa bayılıyo yerde yemeye işte devamlı ayakta duruyo ya en büyük keyfi tv karşısında yerde yemek ama nerde oona yere hazırlıcak avrat:))
daha iylrri sana olsun

Günaydınlar

Nasılsınız? umarım herkes iyidir. ben bugün de oruç değilim. inşallah yarına tutabilirim artık. dün yemeği de çok kaçırınca bugün ayran detoksu yapmaya karar verdim. tek gün yeter, zaten şişliklerim gitse yeter. bakliyatlarım şu an pişiyor. içine bol semizotu doğruyacağım bi de. gidip ayran alayım marketten. sonra da oruç değilken evi temizleyeyim fırsattan istifade. akşama eşim de dışarda olacak, kız kulesinde iftar yapacaklarmış şirketle. ben de bamyalarımı hallederim o gelene kadar inşallah.

Allah rahatlık versin

Asuman abla ne güzel ya, maşallah sizlere
bi de çocukların en güzel zamanı hepsi bir araya gelebiliyor okul evlilik çağı başlamadığı için. tadını çıkarın bugünlerin

güle güle kullan Nursena masanı, inşallah emeklilikteki kendi bahçeli evinizde de kullanmak kısmet olur.

dün dafi abla kızartıyorum deyince tariflerine baktım netten Filizcim. diyette sıkıntı olabilir ama senin actifryın vardı sanırım. irilerini 1 yemek kaşığı yağ ile actifryda yapıp üstüne domates sos dökünce harika oluyormuş. bi de mantolayıp balık gibi kızartıldığı tarifler var. ideal kiloma ulaşınca deneyeceğim inşallah onu da. bi de yeşil fasulye kızartması çok ilginç gelmiştir böyle bana. güzel oluyormuş, inşallah seneye yaza deneyebiliriz.

ben de aldıklarımın irilerini kendimize pişiriyorum, minikleri dondurucuya atıyorum. bu hafta da yaparım herhalde bir pişirim :)

çok sağol canım, daha cicileri senin olsun :)

Son düzenleme:
karşı komşum felç olmuş, çok üzüldüm
kadın zaten yürüyemeyen annesine bakıyordu. genç kızlığında öğretmen okulunda okurken beyin kanaması geçirmişmiş. ondan sonra okulu da bıraktırmışlar, evlendirmemişler de annesine baksın diye. annesine, babasına, kardeşine, kardeşinin eşine hizmet ediyordu kendi de 50 yaşında olmasına rağmen. annesi de kötü davranıyordu kadına. uzun zamandır kontrole bile götürmemişler, kadın yine beyin kanaması geçirmiş. felç olmuş bu sefer. demin apartman görevlisi söyledi, o kadar üzüldüm ki... yazık annem Kuran bile okutmuyor iş yaptıracağım diye diyordu. Allah yardımcısı olsun, ne bitmez çilesi varmış...

Allah hepimize hayırlı ömürler versin, tüm hastalara şifa versin inşallah şu mübarek günlerde...

slm tetelerr
2 aylık aşımızı olduk 5 gün önce oğluşum resmen ondan sonra huy değiştirdi güzelce uyuyan çocuk uyumaz oldu
bide tecrübeli annelere soruyorum uras efendi ortam sessiz olmazsa uyumuyor
ben bununla biyere gidemiyorum en ufak bi çıtta uyanıyor normalde bebekler arabada uyur bu hiiiiç etrafı izlemekle
bana gülücükler atmakla meşgul..
tv nin sesini açıp yanına yatırıyorum ani tepkiler falan olunca sıçrıyor
kulaklarına tıpaç koysammı acaba alıştırmasammı bilemedim yorgunuuuuuumm
3. ayından sonraa düzene girer derler ama hiç öyle görünmüyor:26::26:

canımm yaa nasıl üzüldüm anlatamam gerçekten ailesi için büyük fedakarlıkta bulunmuş ama annesine çok şaşırdım yani Rabbim onların içine biraz merhamet komşunada tez zamanda şifa versin inşallah...

Canim arkadaşlarım geldim ben bursaya.
Su anda uzun uzun yazamadim geçmişi de okuyamadim ama haber vermek istedim sizlere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…