Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldimmmmmmmm

adetten bide sıcak mafetti beni kiloda olunca nefes alamaz oldum bugün acayip nem var ankaraya gitmek az üşümak istiyom valla izne az kaldı 6 sı gibi çıkıcaz inşallahhh
esraaa o kutuda çifte kavrulmuş lokumda varmıydıı kızzzz kahve yapta içi verelimmm

daffiiiiii anamm elli ayaklısın maşşallahh döktürmüşün gene
adamada et yapacan dedin araya enginarıda sıkıştırmışın:)))))

iftardan sonra az yürüdükk türbe gibi parkımızıda kızlarla bi taaf ettik sonra her zamanki duş fasllı burada parklar hep kum olduğundan her yanımız kum oluyo bıcırık bide ayakkabıları çıkarıp koşuyoo eve gelirken it yalasa doyar yani kir içinde kalıyolar
tabisi kirlenmek güzeldir bi posta çamaşır var yıkancak aman

vardı Nursena hem de çikolata kaplı. ahada bunlar var kutuda; gelin yiyin bitirin

bu da çiçeğim

selamun aleyküm kızlar ben geldim.
eşim iftara geldi hemen iftar yapıp çıkalım dedi. eniştem kalp spazmı geçirmiş hastahaneye kaldırmışlar. inegöle ziyarete gittik.baktık durumu iyi ordanda esra gelinimize çay içmeye gittik. illaki sahura kalın dedi ama kalmadık tabiki.şimdi geldik. gelir gelmez netbuku elime aldım
esracım senden başka kimseler yok galiba
nursena uydurdum işte birşeyler adam beğenerek yedi helede turşu çok iyi geldi.bir tabak dolusu yedik. tuzu az olmuş fazla dayanmaz ama böyle yenirse bozulmadan biter zaten

ben yazıncaya kadar esra gitmiş meyra gelmiş.
meyracım nasıl oldun

esracım çiçeklerin gerçekten çok güzelmiş.kutuyu kaldır gitsin
İkisi de birbirinden güzelmiş canım
Bende uyuyum dedim bugün ama yattım yarım saat döndüm ama uyuyamadım
Dafi geçmiş olsun eniştenize
sağol asucum. Allah razı olsun

meyracım geçmiş olsun canım.

sağol ablacım.

hı iyi o zaman adın varsa canım:)

iyi olmuş, afiyet olsun, arada birde yemek lazım canım.....

sağol ablacım....
aynen benim eşimde tatlı delisi.....
her akşam ille o tatlı bişeyi yer....

sağol canım benim......

benim panik atak ilacı çok terleme yapıyo asıl neden o canım, diğerleri ise dur yazıyım:))))
işte çok sık terle soğu, sık sık soğuk yiyip içiyom yaz olduğu için, soğukta yatıyom gece ve üstümü örtmüyom hiç:)
bunalıyom örtünün altında yatmaktan....
yaz kış ben hep yanında yatıyom örtünün ve vs.nin:)))
ancak çok üşümem lazım üstüme çekmem için, zayıfken böyle bi durumum yoktu kilo alınca çıktı bu.

vardı Nursena hem de çikolata kaplı. ahada bunlar var kutuda; gelin yiyin bitirin

Eki Görüntüle 768309

bu da çiçeğim

Eki Görüntüle 768310

çok güzelmiş çiçeklerin:)
çikolatalarda tabiki:))))
dün bende eşimden çok beğendiğim ufak bi hediye aldım:)))
burda paylaşıyım istedim ama hasta olunca hiç elim gitmediki bişeye......
belediye hediye olarak vermiş, o da benim bayılacağımı bildiği için getirip bana hediye etti:)))
çok mutlu oldum ama gerçekten.....
hz mevlananın türbesinden bi kısım görüntüsü, yeşil kubbesi.......
kutu şeklinde yapmışlar:) içinede mevlana şekeri koymuşlar.
işteeee.......

ve aleyküm selam.....

geçmiş olsun ablacım.
çok şükür iyiymiş.....

ben yazıncaya kadar esra gitmiş meyra gelmiş.
meyracım nasıl oldun

evet öyle oldu:)
sağolasın ablacım birazcık daha iyi oldum şükür, hastaneden eve gelir gelmez hemen içmiştim antibiyotiği, diğeride sahurda, günde 2kere alınıyo.

siz olmayınca uyudum ben de 1 saat.

Dafi abla eniştenize geçmiş olsun.
Adaşım da iyidir inşallah :)

Asuman ablam sağolasın.
Aslında az daha bekleseymişim geleceğini tahmin edip :)

Meyracım hediyen çok güzelmiş, bayıldım. Çok severim zaten kubbe formunda şeyleri. Güle güle kullan :)

çok sağolun kızlar Allah razı olsun
esracım adaşın çok iyi ama bayramda iyi olurmu bilmiyorum. malum el öpecek bir anne babası yok.(varken yok )ve onun ilk bayramı biraz zor olacak.dün kızkardeşi iftara gelmiş çok mutluydu.

meyracım hediyen çok güzelmiş güle güle kullan

o kısmı zor olacaktır gerçekten, çok üzücü. ne denir ki, Allah gönlüne ferahlık verir inşallah. barışmaları zor sanırım... barışsalar da nice olur halleri Allah bilir...

ablacım hayırlı sabahlar, kaçayım ben yavaştan. öpüyorum seni

haftasonu beyaz unlu seyler yemek zorunda kaldım dıyette zaten yasak ama ozellıkle yasak bana cunku ınsulın dırencımı yukseltıyor oyuzden spora asıldım canım ayrıca cumartesı pazar spor da yapmamıstım yanı yapmam lazımdı ayagım oyle cok agrımadı tabıkı zorladı ama cok agrısa gıtmezdım elbette.

pazartesı ve salı gıttım bugun ara verecegım ıftardan once bıraz uykumu alayım, bır kac cesıt yemek hazırlayım haftalık.

sagolasın canım. ınsaallah cumlemıze nasıp olsun

adresını ver ben sana yollayayım benden destek alan kımbılır gızlı hayranlarından da bu sekılde cıcegın devamı gelır hem

kocamın hemsosuuuuuuuuuuuuuuuu

cok cok gecmıs olsun bugun daha ıyı hıssedersın ınsaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…