ne biliyim kayınvalide olur, görümce olur :) yalnızsın anlamında demiştim. yalnız çocuk büyütmek zor olduğu kadar güzeldir de bence :)
ben geldimmmmmmmm
adetten bide sıcak mafetti beni kiloda olunca nefes alamaz oldum bugün acayip nem var ankaraya gitmek az üşümak istiyom valla izne az kaldı 6 sı gibi çıkıcaz inşallahhh
esraaa o kutuda çifte kavrulmuş lokumda varmıydıı kızzzz kahve yapta içi verelimmm
daffiiiiii anamm elli ayaklısın maşşallahh döktürmüşün gene
adamada et yapacan dedin araya enginarıda sıkıştırmışın:)))))
iftardan sonra az yürüdükk türbe gibi parkımızıda kızlarla bi taaf ettik sonra her zamanki duş fasllı burada parklar hep kum olduğundan her yanımız kum oluyo bıcırık bide ayakkabıları çıkarıp koşuyoo eve gelirken it yalasa doyar yani kir içinde kalıyolar
tabisi kirlenmek güzeldir bi posta çamaşır var yıkancak aman
vardı Nursena hem de çikolata kaplı. ahada bunlar var kutuda; gelin yiyin bitirin
Eki Görüntüle 768309
bu da çiçeğim
Eki Görüntüle 768310
sağol asucum. Allah razı olsunİkisi de birbirinden güzelmiş canım
Bende uyuyum dedim bugün ama yattım yarım saat döndüm ama uyuyamadım
Dafi geçmiş olsun eniştenize
meyracım geçmiş olsun canım.
yok kuzum zaten kartın üstünde adım vardı
bi de konuştuk zaten çiçek yollamışsın diye, fotosunu bile çekip yolladım :)
sanırım tarihleri karıştırdı ya da öyle içinden geldi :)
antibiyotik içerken bol su içmeyi ihmal etme canım, hava da çok sıcak çok yorar seni aksi halde. tekrar geçmiş olsun.
sevindim Yasemin abla daha iyi olmana. antibiyotik öyle malesef ya, insan şişiyor anında.
of iş yerinden bayram için çikolata lokum karışık bi kutu vermişler eşime... sinir oluyorum kendime bunlara dayanamıyorum diye. açım diye attım ağzıma üçer beşer...
İyi akşamlar
Meyracım geçmiş olsun canım
Hemşerim sen de daha iyiymişsin şükür
Tavuk yaptım akşama dolma da vardı bir de tarhana hepsi arttı bile gözlemeler de duruyor daha buzluğa atayım bari bikaç tane
Eşim de bir sürü tatlı almış adam tatlı delisi yaa
Evde şimdi güllaç halka tatlısı lokma bir de hurma tatlısı var
Gerçi yer benimki hiç birini affetmez kızlar da sever lokmayı felan
Ben de çayımı içip mutfağı toplar camiye giderim hafif başım ağrıyor geçer inşallah
Hamarat dafi boş duramamışsın yine ellerine sağlık afiyetle yersiniz inşallah
Nevincim benim ütüler daha yapılacak sahurda yapsam iyi de çok uykum geliyor bikaç gündür
a
MEYRA geçmiş olsun canım allah şifa versin yaz günü ne üşütmesii kız
YENA başınız sağolsun ablacım ölümlü dünya hepimizn gideceği yer ama ne olursa olsun insan ölümü yakıştıramıyor
vardı Nursena hem de çikolata kaplı. ahada bunlar var kutuda; gelin yiyin bitirin
Eki Görüntüle 768309
bu da çiçeğim
Eki Görüntüle 768310
selamun aleyküm kızlar ben geldim.
eşim iftara geldi hemen iftar yapıp çıkalım dedi. eniştem kalp spazmı geçirmiş hastahaneye kaldırmışlar. inegöle ziyarete gittik.baktık durumu iyi ordanda esra gelinimize çay içmeye gittik. illaki sahura kalın dedi ama kalmadık tabiki.şimdi geldik. gelir gelmez netbuku elime aldım
esracım senden başka kimseler yok galiba
nursena uydurdum işte birşeyleradam beğenerek yedi helede turşu çok iyi geldi.bir tabak dolusu yedik. tuzu az olmuş fazla dayanmaz ama böyle yenirse bozulmadan biter zaten
ben yazıncaya kadar esra gitmiş meyra gelmiş.
meyracım nasıl oldun
çok sağolun kızlar Allah razı olsun
esracım adaşın çok iyi ama bayramda iyi olurmu bilmiyorum. malum el öpecek bir anne babası yok.(varken yok )ve onun ilk bayramı biraz zor olacak.dün kızkardeşi iftara gelmiş çok mutluydu.
meyracım hediyen çok güzelmiş güle güle kullan
Canım kendine bence bu kadar yüklenme bak ayağın rahatsız sonuçta bikaç gün dinlen sonra tekrar başla bence
Sağol canım Allah razı olsun rabbim inşallah sizlerede o duyguyu tattırsın en kısa zamanda
Esram anlatınca o kadar üzüldümki anlatamam ya nasıl vicdansız insanlar bi anne nasıl yapabilir bunu kızına Allah sabır versin o kadına inşallah durumu düzelir kısa zamanda
Canım sadece şunu söleyim her çocuk kendine münasır yani hepsinin ayrı huyları var benimki bunu yaptı seninkide öle olur diyemezsin
Aman çok uzattım kuzum ama benim oğlum doğduğundan itibaren gündüzleri uyumadı inan tuvalete gidemezdim o derece ama maşallah gece uykusu güzeldi neler denedim gündüz uykusu için olmadı ses konusundada aynı baştan öle olduysa üzgünüm devamıda öle geliyo yani 3.aydan 5.aydan sonra değişmiyo yani bu nacizane benim oğlumda yaşadıklarım canım
Canim arkadaşlarım geldim ben bursaya.
Su anda uzun uzun yazamadim geçmişi de okuyamadim ama haber vermek istedim sizlere :)
ne güzel bi sürpriz esracım jest yapmış eşin sana senin adına ben sevindim.
Burdan evrene mesaj ben de çiçek istiyorum en kırmızısından ve en gülünden ya da farketmez çiçek olsun yeter ama banada gelsinnnnnnnnnnnnnn
selam millet....
dünki geçmişi okudumda bugünkini okuyamadım daha, oyüzden neler var neler yok hiç bilmiyom şuan son geçmişte, bi ara okurum artık.
karnımı üşütmüşüm bende, ağrıyo, midem bulanıyo, zaten ilaç yazdırmaya gidicem bugün doktora, doktora gitmişken karın üşütmemide söylicem antibiyotik isticem doktorda yazarsa tabi ki ama yazar heralde çünkü rahatsızım baya, antibiyotiksiz geçiceni sanmıyorum, bayada ateşim var. gece hem üşüdüm hem yandım cayır cayır ateşten, battaniyeyle yattım inanırmısınız bu havada.
neyse birazdan doktora diye hazırlanıp çıkcam yola.
sersem salağım bugün yaaa
şuan topikte olanlara selam ederim, bi kaç alıntıya cevap yazdım, ben şimdilik kaçar artık, daha doktor yemek iş-güç ancak yetişir.
görüşürüz.....
geçmiş olsun canım.....
iyi yolculuklar canım.....
güle güle git gel inşaallah tatlım.......
senin yanmalarınada geçmiş olsun canım.....
demek sünnet düğünü olacak tatlı efenin:)
maşaallah....
hayırlı olsun canım şimdiden düğünü......
daha güzel günlerinide görürsünüz inşaallah canım.....
öpüyorum
sanada geçmiş olsun ablacım, bende hastalandım ateş falan
bu süperdi canım:))))
teşekkürler.....
öpüyorum nilaycım