Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam....

gittim geldim doktora, hallettim şükür dışarı işini....
dışarısıda çok sıcaktı...
antibiyotiğimide yazdı doktor sağolsun, hasta olduğumdan galiba baya yoruldum bi dışarı gidip gelmekle
şimdi yemeğe girişcem artık.

görüşürüz.

anladım anladım ablacım:)
alışkanlık olmuş:)
öpüyorum ablamı

Selamün aleykümmm.....

ben geldimm....nasılsınız...

asucum nursenacımm...

ve aleyküm selam tatlım....
hoşgeldin.....
iyiyiz diyelim iyi olalım sağol, sen nasılsın???

çok üzüldüm canım....
rabbim komşunun yar ve yardımcısı olsun inşaallah
AMİN.

çok geçmiş olsun canım......
tabi götürün doktora, biran önce geçer inşaallah canım....

tanışmamız 30 ağustostu, sanırım onu karıştırdı :)
neyse ben açık vermeyeyim akşam, kendi söyler zaten başka bi şeyse :)

bence çiçekten bile hiç bahsetme akşam....
bakalım o bişey dicekmi???
aman ben aşırı kıskancımdırda..... aşırıda şüpheci..... napıyım huyum......

bu arada yeni akkabında hayırlı olsun, güle güle gez emi:)

geçmiş olsun içinde çok sağol canım....

çok sağol canım benim.....
zaten yüksek doz antibiyotiği kolay kolay kullanamam ben, hafif dozda yazdırdım oyüzden.
öpüyorum canım benim

Dışarıdaki işlerimi hallettim geldim sütüm ılınsın güllacı yaparım
Tavuk aldım herhalde onu pişiririm bir de patates kızartırım çorba dolma yeter herhalde

ablacım güllacın o yufkalarını elindemi açıyon? hazırmı alıyon?
nasıl öyle inceciiiik güllacın yufkaları......
benim en ince olarak gördüğüm baklava yufkasındanda ince......

ve asuman abla yine güllaç yapar mımmmm bigün şu güllacın hatrına size gelicem abla
Evde herkes seviyor canım benim de kolayıma gidiyor hem:)))
asu güllaç yiye yiye miğdenizde güllaç ağacı çıkacak:)))))))))
güllaç yapıyorum derken o bi pakaetin hepicinimi yapyon yoksa az azmıı

Yok kız çıkmaz merak etme dün yaptığımdan ancak bir dilim yedi bizimkiler kesmedi tabii
250 gr ilk paketin tamamını yapıyorum canım kimse olmazsa bize 2 gün yetiyor ama bugün yaptığımdan da bir arkadaşın tabağı vardı ona götürdüm biraz o da gözleme yapmış ondan verdi sıcacık
Meyracım hazır alıyorum güllacı canım nerde bende o kadar beceri ben baklava da açamam ki onu açayım

meyracım geçmiş olsun canım.

ay kızlar yoruldum biraz dinleneyim.
güya birşey yapasım yoktu köyden ahlat toplamıştım onları bidona doldurdum suyunu koyup balkona güneşe çıkardım.sirkesi çok güzel oluyor.dolabı bir karıştırayım neler çıkacak dedim. karıştırmışken boşaltıp sildim.bir sürü biber çıktı incecik kıl sivri onları ayıkladım yaz turşusu yaptım bayrama kadar yeter artar bize. tadıda güzel olmuştur inşallah akşama yeriz bakalım.mutfağı temizledim.mutfağı süpürünce süpürgeyi açmışken evide süpürdüm.su gibi terledim.
yemekleri yaptım nursena
turşuyu yapınca sulu bir yemek olsun turşuyla yiyelim dedim yeşil mercimek yaptım. birazda kuşbaşılı enginar yaptım.kp. le eşime kadar azıcıkta pilav yapayım ben yemem. yarım karpuz var. birde kavun keserim. tamamdır. çok kavun getirdim köyden çürüycekler tatlı yapmayımda onlar yensin dedim

Son düzenleme:

ben de aç kaldım Nursena. güya bugün ayran detoksu yapacaktım ama elim ayağım buz kesti. sanırım tansiyonum düştü 4tekini içtikten sonra. bamyaları da atacağım dondurucuya. off ne yesem bilmiyorum. daha dünya kadar da işim var.

yok kuzum zaten kartın üstünde adım vardı
bi de konuştuk zaten çiçek yollamışsın diye, fotosunu bile çekip yolladım :)
sanırım tarihleri karıştırdı ya da öyle içinden geldi :)

antibiyotik içerken bol su içmeyi ihmal etme canım, hava da çok sıcak çok yorar seni aksi halde. tekrar geçmiş olsun.

iyi akşamlar güzellerrr

nasılsınız iyimisiniz??

ben işten geldim aynı ahlsizlik v.s ama düne göre iyi :44:

ya habire +++++ gidiyorum nursena kızacaksın bana tartılma dedin ama benim emekler güme gidiyor sanırım ama napıcaz sağlık mecbur antibiyotiğe devam bugün çok'da su içtim ama :26:

sevindim Yasemin abla daha iyi olmana. antibiyotik öyle malesef ya, insan şişiyor anında.

of iş yerinden bayram için çikolata lokum karışık bi kutu vermişler eşime... sinir oluyorum kendime bunlara dayanamıyorum diye. açım diye attım ağzıma üçer beşer...

oyy oyyyy kötü olmuşşş hemencik kaldır göz önünden o cısss şeyleri heleki aç karnınaaaa

Esram saol kuzum biraz daha iyiyim eşi aradı açımmmm diye ne yapıcam bilmiyorum adamada bakmıyom 1-2 gündürr

ablacım yumurta kır en iyisi o sana baksın azıcık da, olur öyle :))

akşam eşim yiyecekmiş güya. adam doğuştan diyet yapan biri. oruç oruç hepsini yerim ben bunun dedi. yiyeceği taş çatlasın 3 tane. boşuna ben 80 küsür, o 65 değil işte...

Yasemin abla daha iyi olmana sevindim...ilaçlarını aksatma tartıyı boşver sen iyileşmeye bak ödemdir o ödem..bak bayramdan sonra son hız devam edicez inşallah...

kızlar bende eşimi beklıyorum hala gelmedi kv nin oraya gidicez..5 dk lık mesafe ama sofra filan kurmayada yardım edemiciim nasıl üzülüyorum

eve geldim 5i geçerken ancak..yandım biştim resmen soğuk suya attım kendimi güya uyucaktım ama ütülerimi yaptım yerleştirdim..büyük yük kalktı üstümden...
şimdide başım ağrıyor tabisi kaçınılmaz...

ESra çikolatalara dikkat kuzum..yeme onları cıs...

herkesi öperim hayırlı iftarlar...

akşam eşim yiyecekmiş güya. adam doğuştan diyet yapan biri. oruç oruç hepsini yerim ben bunun dedi. yiyeceği taş çatlasın 3 tane. boşuna ben 80 küsür, o 65 değil işte...

Ay Esram Alllah seni napsınn güldürdün valla eşin 65 kg mi ciddin benimki 90 kg ama köstermiyorr

neyse ben kaçayım salata v.s bişeyelr ayarlayım cepten daha sonra tırtıklarım arada

üzülme guzummmm, üzülme yıvrım
hain gelin seni :)))

ellerine sağlık canım. inşallah haftaya biraz dinlenirsin tatilde.

ben de yemeyeyim haklısınız. bu akşam dolansın ortada da yarın kaldırayım.

Nevinimmmm sanada hayırlı iftarlar biz zabbarlar tuzumuz kuru (Esra & me)

bende kocaman öptümmm

ve bu sefer kaçtımmm

Ay Esram Alllah seni napsınn güldürdün valla eşin 65 kg mi ciddin benimki 90 kg ama köstermiyorr

neyse ben kaçayım salata v.s bişeyelr ayarlayım cepten daha sonra tırtıklarım arada

evet ablacım, doğuştan dukancı kendisi. sanırım pierre dukan amca eşimi izleyip çıkardı o diyeti :)

güle güle ablacım. görüşürüz

İyi akşamlar
Meyracım geçmiş olsun canım
Hemşerim sen de daha iyiymişsin şükür
Tavuk yaptım akşama dolma da vardı bir de tarhana hepsi arttı bile gözlemeler de duruyor daha buzluğa atayım bari bikaç tane
Eşim de bir sürü tatlı almış adam tatlı delisi yaa
Evde şimdi güllaç halka tatlısı lokma bir de hurma tatlısı var
Gerçi yer benimki hiç birini affetmez kızlar da sever lokmayı felan
Ben de çayımı içip mutfağı toplar camiye giderim hafif başım ağrıyor geçer inşallah
Hamarat dafi boş duramamışsın yine ellerine sağlık afiyetle yersiniz inşallah
Nevincim benim ütüler daha yapılacak sahurda yapsam iyi de çok uykum geliyor bikaç gündür

aynen dediğin gibi valla 40 çıkana kadar zor uyanıyodu ağzına 2 saatte bir memeyi zorla veriyodum
hamileliğimde doğumumda çok zor oldu bi daha çocukmu ASLAAAA dedim
bebişimi aldık ewe geldik ayy ne varmış çocuk büyütmekte hep uyuyor hiç yokmuş gibi dedim 2. yi düşünmeye başlamıştım
40 çıktı bizim oğlan gitti canavar geldi sanki
artık sabretceez yapacak bişi yookk desene
gaz sorunumuz yok şükür pat paaat çıkarıyor kendisi uykumuza kolay kolay dalış yapamyoruz malesef

demekki her çocukta farklı dert valla banyo bile yapamıyorum koktuum kapı açık duruyo duştan duymam diye kovaya doldurup
bıcı bıcı yapıyorum wc desen aynı iyiv-ce insanlıktan çıktım
bi gülücüğü yetiyo unutuyosun karnımıza atsakta büyüyünce çıkarsak ne varkii nee:26::26:

MEYRA geçmiş olsun canım allah şifa versin yaz günü ne üşütmesii kız
YENA başınız sağolsun ablacım ölümlü dünya hepimizn gideceği yer ama ne olursa olsun insan ölümü yakıştıramıyor

Nurgül sabah senin yazıya Nursenanın yorumuna kopmuştum. doğurunca dertleri başlıyormuş, en iyisi hiç çıkarmamak

inşallah yavaş yavaş düzene girer hayatınız canım, ama henüz çok yeni olduğunu unutma. zamanla şimdi zor gelen şeyler kolaylaşacaktır eminim. bi de başında bebek bakıyorum diye seni gıcık eden kimse yok en azından, o yüzden tadını çıkar olabildiğince şimdi zor görünse de sana :)

sorma ya nursena benide güldürdügirecek inşallah çıktılar artıkın bakacaz karnımdayken daha iyidi ama olsun
''seni gıcık edecek kimse yok '' derken ........? o kimki:9
:

sorma ya nursena benide güldürdügirecek inşallah çıktılar artıkın bakacaz karnımdayken daha iyidi ama olsun
''seni gıcık edecek kimse yok '' derken ........? o kimki:9
:

ne biliyim kayınvalide olur, görümce olur :) yalnızsın anlamında demiştim. yalnız çocuk büyütmek zor olduğu kadar güzeldir de bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…