Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı haftalar dilerim herkese
Benim akşama misafirim var yabancı değil ama :) annemler kardeşlerim toplam 4 aile olacağız daha sadece güllaç yaptım bana kolay gelsin doğaçlama oldu biraz ama güzel olacak 15 kişi olacağız çoluk cocuk oooooo
Öptüm hepinizi güzeller

selam güzeller
herkesler iyimi???

elizcim hayırlısıyla git hayırlısı ile yeğeni kucağınıza alırsınız inşallahh

kızlar boğazlarım şiş ateş tavan yapmış ve ben çok yoğunum halsizlik had safhada çözümde yokkkk.çaktırmadan sıcak bişeyelr içtimm.yarına oruca başlıycaktım bakalım az erken kaçarsam dinlenirim cumada spora gitmedim bugün nasıl olcak bilmem

hepiniz sevgiyle klaınnn

Yasemin abla geçmiş olsun, dikkat et kendine.

reglle birlikte savunma sistemi de zayıflıyor vücudun. beni de ya ateşli hastalık ya da uçuk yokluyor her regl zamanı son aylarda. o yüzden meyveni ihmal etme ablacım. bu ara baya iyi kilo verdin, vücudun güçsüz kalmasın.

öpüyorum çok seni

slm kızlar herkese boool eksili bi hafta dileyerekten damlıyorum topikimize
hazır kimsecikler yokken geçmişe bakayım ne olmus ne bitmiş okumasam olmaz çatlarım

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin..

geçmiş olsun boğazlar antibiyotiksiz geçmez bu kış ben 10 iğne öyle geçmeyince artı antibiyotikle atlatmıştım
çocukla iğneye git gel epey zorlanmıstım bi dr a git istersen çok geçmiş olsun tkrdan

efeeem cnm şimdiden hayırlı ugurlu olsun şehzadenin düğünü inşallah evliliğinide görmeyi nasip eder Rabbim

Dafi abla yazınca farkettim canım, hayırlı uğurlu olsun şimdiden düğününüz :) Allah büyük düğününü de göstersin inşallah. fotoğraf isteriz düğünden sonra

efemmmm hayırlı olsun darısı büyük düğününe olur inşallah
Dafi ablacım,Esram,Nursena ablacım çok teşekkür ederim amin inşallah rabbim o günlerini görmeyi nasip etsin inşallah
Yasemin ablacım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bu aralar vücudun çok zayıf kaldı demekki oyüzden böle oldu kıyamam sana
efeeem cnm şimdiden hayırlı ugurlu olsun şehzadenin düğünü inşallah evliliğinide görmeyi nasip eder Rabbim
Kuzum çok sağol rabbim senin sıpanada naip etsin inşallah

Amiiin cnm benimm bizimki bayram dönüşüne kaldı inş kolaycacık atlatırız bizde

Esrammm yazmayı unuttum kuzum sen sabah msjlarıyla öle mutlu oluyosan ben her sabah sana göndereyim ama sonra enişte bana ne yapar onu bilmiyom işte

kızlar işlerimi halledip geldim ama dışarda öyle bir sıcak varkii boğazlarım ağzımdan mideme kadar kurudu sanki

nursena barbunya deyince bir den korktum iki gündür barbunyayla uğraşmaktan gına geldi.

yasemin geçmiş olsun. Allah şifalar versin.

Son düzenleme:
bebeğin ne kadarlık bilmiyorum canım ama altı bezlenirken yaptırılırsa biraz sıkıntılı oluyor diye biliyorum.

ağustos 6 da yaşına gircek ablacım yani altı bezli malesef
dr da 1 yaşında ya da en geç 2 yaşına kadr yaptırın dedi ondan sonra 6 yaşına kadr beklemek zorunda kalırsınız dedi
sanırım travmatik sıkıntı oluyomus bizde yaptıralım okadr büyümeden diyoruz

merhaba...

çokkk sıcak yandım eve gelene kadar otobüste Rabbim yardımcımız olsun...

herkesler iyidir inşallah...bende uyusam iyiydi başağrım var...size bi bakıyım dedim...

Zehracım düğününüz varmış Allah damatlığını da göstersin inşallah...

Yasemin ablacım çok geçmiş olsun yaz günü yorgunluktan olmuştur kesin..eğer faranjittense spreyleri var ondan kullan...kendine iyi bak...hiçbişey senden önemli değil...

Esoşum şafak 3 heyecanlandım şimdiden...

Asuman ablam misafirler varmış epeyde kalabalıksınız ne güzel kolay gelsin...

ben bu hafta doluyum misafirliğe gidicem gitmediğim günlerde baba evinde yicez öyle karar verdik eşimle 1 gün yemek yapıyorum ertesi gün evde olmayınca kalıyor dün buzdolabını ve dolap içlerini temizledim de neler atmak zorunda kaldım çok üzüldüm...neyse hayvanlar yer ama yinede çok üzücü...

şimdik ben biraz uyumayaçalışıcam ikindi sonrası iyi değil ama sıcak fena çarptı...

herkese hayırlı iftarlar...

eskiden zalim bir bey varmış. marabasını hiç boş tutmaz durmadan çaslıştırırmış.onunda çalışmaktan canı çıkarmış. bey bir gün merhamete gelmiş.oğlum bugün tarlaya gitme çok yoruldun evde kal hem dinlen hem bir araba odun kes demiş
bizdede sık sık kullanılır bu dinlenirken arada kalkıp iş yapana '' hadi bugün hem dinlen hem bir araba odun kes'' derler. bende hem dinlenip hem bir araba odun keseyim dedim. dinlenirken size bakıyorum arada kalkıp, bir avuç beyaz un bir avuç tam buğday koyup hamur yoğurdum. kepekli unlada açayım biraz kurusunda erişte keseyim.bir tencerelik olsa yeter. akşam sahurda sıcak birşey yapmadım. kahvaltı tarzı birşeyler hazırladım. kp. hiç doymadı sanki.bugün pişireyimde yesin adamcağız.

Son düzenleme:
kolay olur inşallah.altını bezlemez ilgilenirsin birkaç gün.

geçmiş olsun dün bizde gündüz çıktık dışarı benide güneş çarptı baya baş ağrısı yaptı neyseki bugune kalmadı
dinlen uzan cnm

kolay olur inşallah.altını bezlemez ilgilenirsin birkaç gün.

amiin inş bakıcaz artık duruma göre dr da bişeyler önerir sanırım öyle böyle olcak bakalım
Rabbim hastalık dermansız dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…