- 22 Mayıs 2012
- 6.024
- 90
Esrammm yazmayı unuttum kuzum sen sabah msjlarıyla öle mutlu oluyosan ben her sabah sana göndereyim ama sonra enişte bana ne yapar onu bilmiyom işte
bence de boşverelim, benim beyin tersi pistir :)
istiyosan ben sana atabilirim ama pazar sabahı, malum bi o gün senden erken kalkıyo olabilirim
eskiden zalim bir bey varmış. marabasını hiç boş tutmaz durmadan çaslıştırırmış.onunda çalışmaktan canı çıkarmış. bey bir gün merhamete gelmiş.oğlum bugün tarlaya gitme çok yoruldun evde kal hem dinlen hem bir araba odun kes demiş
bizdede sık sık kullanılır bu dinlenirken arada kalkıp iş yapana '' hadi bugün hem dinlen hem bir araba odun kes'' derler. bende hem dinlenip hem bir araba odun keseyim dedim. dinlenirken size bakıyorum arada kalkıp, bir avuç beyaz un bir avuç tam buğday koyup hamur yoğurdum. kepekli unlada açayım biraz kurusunda erişte keseyim.bir tencerelik olsa yeter. akşam sahurda sıcak birşey yapmadım. kahvaltı tarzı birşeyler hazırladım. kp. hiç doymadı sanki.bugün pişireyimde yesin adamcağız.
dafi abla valla maşallah, sen evin hanımıysan biz neyiz acep
merhaba...
çokkk sıcak yandım eve gelene kadar otobüste Rabbim yardımcımız olsun...
herkesler iyidir inşallah...bende uyusam iyiydi başağrım var...size bi bakıyım dedim...
Zehracım düğününüz varmış Allah damatlığını da göstersin inşallah...
Yasemin ablacım çok geçmiş olsun yaz günü yorgunluktan olmuştur kesin..eğer faranjittense spreyleri var ondan kullan...kendine iyi bak...hiçbişey senden önemli değil...
Esoşum şafak 3 heyecanlandım şimdiden...
Asuman ablam misafirler varmış epeyde kalabalıksınız ne güzel kolay gelsin...
ben bu hafta doluyum misafirliğe gidicem gitmediğim günlerde baba evinde yicez öyle karar verdik eşimle 1 gün yemek yapıyorum ertesi gün evde olmayınca kalıyor dün buzdolabını ve dolap içlerini temizledim de neler atmak zorunda kaldım çok üzüldüm...neyse hayvanlar yer ama yinede çok üzücü...
şimdik ben biraz uyumayaçalışıcam ikindi sonrası iyi değil ama sıcak fena çarptı...
herkese hayırlı iftarlar...
kuzum ben de çok heyecanlıyım valla :)
eşim diyor ki bugün sen Aynurla mı buluşacaksın. dedim yok Aynur umrede, ayrıca elbistanda yaşıyor. ben Nevinle buluşucam dedim, hıı tamam diyor tanıyormuş gibi :))
biraz bakındım optimuma, talan ederiz artık sağını solunu. sıkılırsak belki sinemaya gireriz vaktimiz olursa falan.. felekten bi gün çalalım senle.
ben de pazardan geldim. biraz sebze aldım. perşembeden beri evde yemiyoruz, o yüzden bikaç parça şey ben de attım çok üzülerek. bu haftada da bugün eşimin ısrarıyla dışardayız, yarın eşim davette. çarşamba anneme gideriz belki, perşembe zaten senleyiz. cuma da yine dışarda yapalım diyor iftarı. haftasonu da ne olur bilinmez. o yüzden aldıklarımı dondurucuya atacağım yarın hazırlayıp. zaten bamyayla yeşil fasulye almıştım.