Benim kimsenin kilosuyla, diyetiyle, yaşam tarzıyla, bünyesiyle, özel sorunlarınlarınla ilgim yok... Hepimizin geçmişi bildiginizi biliyorum. Benim tek sorunum, burada kilo vermeye çalışan kişilerin, yaptiği kaçamaklara destek verilmesine tepki göstermemdir. Hatirlatma nedenimde bir değişiklik yokmu acaba, deyip yaşanılanların esra tarafindan unutmamış olmasıdır.
esra,
"unutmak güzel şeydir. yanlış yaptığınızda bunun unutulmasını beklemek, ummak daha da güzel... umarım herkesin içi rahattır."
bu cümlene istinaden yaziyorum. (yazikların ve yaşadıklarımız okadar çok çelişik ki...)
unutabilseydin ben, bu topige gelip bunları yazıp subat ayinin tablosunu buraya ekliyor olmazdim. Geçen sefer özür dilerim kelimesini kullanmamak için elinden geleni yaptın.
Dün gece sanki ben bu topiktekinlere hakaret etmişim gibi bir cümle kurdun. Bu durum benim iyi niyetim senin tarfindan suistimal edilmesidir. Espiri adi altinda bile olsa...benim canim aciyor gülmüyorum. Bu cümleni düzeltmeni ve vicdanli bir insan gibi özür dilemeni bekliyorum.
Asum evlilik yıldönümünüz kutlu olsun Allah ömür boyu bir yastıkda kocatsın gönlü kendi güzel hemşom öptümm
Bugün nerden baksak 2 saat yürüdüm epey yoruldum ama mutluyum
Nursena eşime parfüm aldım :))) şimdi de balkonda iftar saati bekliyoruz yemeği ben yapmadım tabiii:)))
Herkese hayırlı iftarlar
ceco neden uğramadın acep merak ettimmmm
maşşallah oruç oruç iyi yürümüşsün ohhh yemeğide hak etmişsinnn güle güle kullansın parfümü
allah ayırmasın niice senelere inşallah arkadaşım
bende seni merak ediyordum neden sesi çıkmıyo diye.....
tekrar çok geçmiş olsun canım.....
öpüyorum kocaman
amin.......
çok şanslısın canım.......
sende Allaha emanet olasın......
maşaallah tebareke Allah........
dişlere karşı benimde ilgim vardır
karşımdakinin diş yapısını hep incelerim, hatta bazen kendime göre yorumlar üretirim diş-karakter yapısına göre
bende iyiyim şükür canım, sağolasın.
oh iyi olmuş keyifte, pazarı enişteye yıkmakta:)
enişte bey pazar konusunda dediğimi duymasında dermişim:)
kilo konusunda da yerimizde saymakta bir hüner bence canım benim.....
öpüyorum canım, görüşürüz
çok geçmiş olsun canımcım.......
Hayırlı sahurlar
Biz acıktık da yedik bile eşimle :)
Çok şekersinoooo afiyet olsun ablacım:)
ben daha 3te kalkcam hazırlık için, beyefendileri:)))) 15dkda yermişde ondan 3,5ta kalkarmış mış mış mış:)))))
öyle söylediler kendileri bana dün:))))
ahanda davulcu geçiyo burdan:)
tak tak tak tak tak taktak tak.......
öpüyorum ablacım, bende biraz tesbih çekip mutfağa doooğru gideyim:)
iyi sahurlar....
ben geldim kimse yok nirdesiniz bacılar??
misafirlikten yarımda kalktık sonra sahilde gezdik heryer cıvı cıvıl...2 de geldik eve uyumadan sahuruda ettik...
çayımı yudumluyorum ezanı beklerken...
Hayırlı sahurlar canım
Ben de gelip bakıp gidiyorum akşamdan beri kimseler yok
Ben de ezanı bekliyorumbizim 5 dk felan var çok da uykum geldi
ablacım size de hayırlı sahurlar...bende habire su içiyorum yine uyku tutmaz 6 ya kadar wc yolları taşlı olur bana
Ben bugün hiç bekleyemeyeceğim hemen namazı kılıp yatarım ama su durumu bende de aynı ilk bikaç saat defalarca aynı yollara düşerim ben de :)
İyi uykular nevincim
ben geldim kimse yok nirdesiniz bacılar??
misafirlikten yarımda kalktık sonra sahilde gezdik heryer cıvı cıvıl...2 de geldik eve uyumadan sahuruda ettik...
çayımı yudumluyorum ezanı beklerken...