Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yanlış anlar mıyım canım hiç, burda birbirimizi uyarmak için de varız. bu ara resmen durduramıyorum kendimi, anlamadım ne oldu bana :KK43: pazartesi oruca başlayacağım inşallah, oruç tutarken kendimi çok daha kolay kontrol edebiliyorum. en kısa zamanda dönücem canım düzenime ve sporuma. sporsuz olunca kendimi çok hantal hissediyorum yine de minnak totomu kaldıramıyorum :KK1::KK1:
düğünümde ben de şişman olmak istemiyorum :KK14::KK14:

buaralar alınganlık hatb safhada zaten. oyuzden yanlıs anlamamana cok sevındım. regl donemı ve amelıyatın stresı etkılemıstır bence. haftaya bomba gıbı bır donus yaparsın yasın genclıgını lutfen degerlendır ve gelecek yıla bambaska bır pencereden bakıyor ol.

asuman ablacığım kutlu olsun evlilik yıldönümünüz :KK16: Nice 18 yıllara inşallah sağlıkla :16
filizcim çok geçmiş olsun. çok şükür daha iyiymiş anneannen şimdi. Artık 2li sayılardasın ya, o kadar seviniyorum ki :)
Bu gerçekten azmin zaferi. Veremesen de bırakmadın ve sonuc çok güzel. :29
esracım, pazartesi görüşürüz :KK16:

karye neden uğramıyorsun??

kısın cok kızdım hayata, vucuduma ve herseye. sonra dedım kı nısan ayında sen hayatındakı herseyı herkesten zor elde ettın senın hayatın hıc kolay olmadı kı bır bak tum gecmıse dedım demekkı kıloyu da herkesten fazla mucadele vererek hem de daha az bır karsılık alarak vereceksın tamam bunu kabullen bedenınle ve sansınla barıs mucadelene tam sıkı basla. enazından vıcdanen rahat ol baktın kılo vermıyorsun amelıyat olursun ama amelıyata gerek kalmadan kılo verırsen de bu ıste en buyuk basarı olur dedım. cok sukur ramazan ayı ozellıkle bana ıyı geldı ben oruc bıle tutmayayım dıyordum korkuyordum duzenım bozulmasın dıye. yarım kılo almaya bıle tahammulum yok artık cunku. ama cok sukur ramazanda gucumu kaybetmedım sporuma devam ettım yıne. menulerıme de dıkkat ettım ve ramazan oncesınden bıle daha rahat kılo verıyorum sabrım ve ALLAH yardım edıyor ınsaallah boyle devam etsın canım. saglık sorunlarımdan kurtulmak, gelecek yıllarımı saglıklı gecırmek ıcın. bebısım olması ıcın yapmam lazım

yaslılık ıste canım. yedıklerıne dıkkat etmemıs tansıyon fırlamıs.

mutlulugumu ıctenlıkle paylastıgın ıcın cok tsk ederımmmmmmmm

kızlar dunumu de yazayım

ıs cıkısı spora gıttım:

70 dk spor + 40 dk eve yuruyus.

70 dk sporda 30 dk kosu bandı 9 dksı kosu
10 dk bısıklet
100+100 mekık
10 dk twıst
gerı kalan surede kol aletlerınde calıstım

ıftar:

3 bardak su
bır kase ev yapımı yogurt corbası ıcınde yarma yanı ırı bulgur ve nohut var komsum yapmıs gondermıs cok ıyı oldu resmen suprız oldu
uc dor adet marul uc dort adet semız otu
3 kasık yogurt
yarım domates yarım salatalık
bır catal kavun ıkı catal karpuz
4 kasık etlı guvec yemegı
4 adet kabak cıcegı sarması ( bulgurlu ) komsum gondermıs bunu da. ben de ılk kez bugun yapacaktım deneyecektım cok faydalıymıs dıye duydum. ısyerındekı bahceden topladık. komsum gonderınce gerek kalmadı cok da guzel olmus uc dort gun sonra yapabılırım bu yemegı.

ara: 2 bardak su, acık sekersız cay, yarım seftalı, bır adet yesıl elma

sahur:
yarım kk yarımyaglı beyz peynır
bır catal recel
bır bardak yarım yaglı sut
ıkı catal karpuz
ıkı zeytın
yarım salatalık
uc yumurtalı menemenı kuzenım, ben ve esım yedık.
2,5 dılım cavdar ekmegı

3 bardak su ve nıyetlendım

bayram sonu topuklarız 80 lerden şekerimm sonrada topiği terk eder arada zayıfladık diye hava msj ları atarız:)))))))))))))

ekran görüntülerinizi almıştım, hiç zayıflayamamışsınız pis şişkolar demeyi de lütfen ihmal etmeyin :KK51:

burda ben bi şahıs ismi göremiyorumm gören duyan varsa söylesinnnn her yazılandan alınırsak hiç konuşmayalım espiri yapmayalımm yazılana alınıpta bir arkadaşın üzerine yürümeyeliimmm diğer topikteki arkadaşların fikirlerinide okursan sevinirim keza alınacak olsaydın onların yazdıklarına alınıp hala burda olmazdın tuhaflık bizdemi sendemii arkadaş

ceco neden uğramadın acep merak ettimmmm:KK25::KK25::KK25::KK25:

selam ey topik:)

bugünde eşim bir derneğin iftar yemeğine davetliymiş, iftara oraya gitcekmiş bugün......:KK53::KK53:
iftar yemeği çıkmasaydı bugüne kuru-pilav vardı bugün menümde, artık o menüye gerek yok ben akşama kendime göre bişeyler ayarlarım artık yeterli.

bende dün epey ev işi yaptım, hazır elim boşken yapıyım dedim, baya yorulmuşum dün, birde benim malum çok terlemem ve üzerimde soğuması ile olan kırgınlık var bugün üzerimde, neyse geçer yarına bu kırgınlığımda......
ev işi biter mi hiç? yapacaklar daha çokta, en azından kafamı kurcalayanları hallettim dün işte:KK53::KK53:

hiç geçmişe bakamadım daha dünden beri, şimdi az geçmişe bakayım bakalım.
herkese hayırlı iftarlar......

asu evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
yıllarca mutlu ve huzurlu yaşayın inşallah

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

üfff geçmişi okuyunca BUNALTI geldi bana yaaaa.......
zaten havalar çok sıcak, üffff.......

"Beni öp, sonra doğur beni."

---------------------------

selam ey topik:)

bugünde eşim bir derneğin iftar yemeğine davetliymiş, iftara oraya gitcekmiş bugün......:KK53::KK53:
iftar yemeği çıkmasaydı bugüne kuru-pilav vardı bugün menümde, artık o menüye gerek yok ben akşama kendime göre bişeyler ayarlarım artık yeterli.

bende dün epey ev işi yaptım, hazır elim boşken yapıyım dedim, baya yorulmuşum dün, birde benim malum çok terlemem ve üzerimde soğuması ile olan kırgınlık var bugün üzerimde, neyse geçer yarına bu kırgınlığımda......
ev işi biter mi hiç? yapacaklar daha çokta, en azından kafamı kurcalayanları hallettim dün işte:KK53::KK53:

hiç geçmişe bakamadım daha dünden beri, şimdi az geçmişe bakayım bakalım.
herkese hayırlı iftarlar......

ben güya bugün oruç degilken temizlik yapayım dedim ama nerde bacaklarım tutmuyor resmen sadece mutfak işi ve çamaşır işi
3 makina çamaşır ser topla
1k.g. fasulye
1k.g. bamya
2 kilo sıyırma
1k.g. acı biber
1k.g.tatlı biber hazırladım dondurucuya kaldırdım oturduğum yerden yaptım ama heryerim ağrıyor.
şimdi anneme iftar için gideceğim yemek hazırladım onları götüreceğim aslında yatıp hiç kalkmamak istiyor canım ama gideceğim mecccbuuurrrr:KK50:
herkese hayırlı iftarlar

kızlar merhaba herkese ıyı bır haftasonu olmasını dılıyorum.

yena yerıne esra lısteyı yayınlacakmıs her ıkısınden de ozur dılıyorum ıftardan sonra hstanedeydık anneannem ıftardan sonra hastalanmıs hastaneye kaldırmıslar bız de oraya gıttık tansıyon fırlamıs cok sukur sımdı ıyı. bıraz once cıkarttılar hastaneden. sahura dogru eve geldık yorgunluktan 1 de uyandım bugun spor da yapmıstım hem spor hem uykusuzluk mahvettı nasıl uyumusum bılmıyorum o telasta zaten telefonum da evde kalmıs esramm00 ya da esraya bıldırım yapardım gec bır saatte bıldırım yapmak mesaj atmak dogru olmaz dıye yapamadım maalesef. suan evde mısafırler var anneannemın yanına gelen akrabalar. kısacaık yazıp cıkmam lazım. evde cok ısım var. yarına kalabalık bır mısafırım var kuzenım ben de onun staj defterını dolduracagım yanımda staj yapıyor. ben de haberler boyle kısaca.

kılomu esra bıldırmıs 99.2 geldım.

sporda bırıncı olmusummmmm cok sevındım ellerıne saglık elızcıgım. esracıgım sen de beklemıssın benı baya hakkını helal et canım cok cok ozur dılerım. senın de ellerıne saglık. kılo veren tum arkadasları, basarılı sporcularımızı tebrık edıyorum basarıların devamı gelsın daıma ınsaallah alan ya da veremeyen arkadaslara da bu hafta ıcın basarıla ve --- ler dılıyorum.

anneciğine çok geçmiş olsun acil şifalar inşallah

asuman abla

asuman ablacım evlilik yıl dönümünüz hayırlı olsun; ailecekte daha nice mutlu, huzurlu, hayırlı, sağlıklı uzun senelere inşaallah......
:KK54::KK54::KK54:

aaa bu arada dün gece aklıma geldi, unutmayım diye çabalarken şimdi aklıma geldi, geldide çok iyi oldu:)
diyeceğim; dün netim gidince alıntılarımda gitmişti, aklımdakilerle bişeyler yazmıştım alıntılar uçunca ama senin mesajını unutuvermişim o an...
hiç unutulurmuki senin o mesajın ama işte unutmuşum......
çok teşekkür ederim ilerde bebişim için örerim dediğin yelek mesajına:)
çok duygulandım, çok mutlu oldum gerçekten mesajını okuyunca......:KK5::KK5:
iyiki varsın.....:KK5:
iyiki varsınız........:KK5:
iyiki tanıdım sizi.....
Rabbim ayırmasında inşaallah ablacım.....:nazar:
kocaman öpüyorum bir daha seni:KK54::KK54::KK54:

ben güya bugün oruç degilken temizlik yapayım dedim ama nerde bacaklarım tutmuyor resmen sadece mutfak işi ve çamaşır işi
3 makina çamaşır ser topla
1k.g. fasulye
1k.g. bamya
2 kilo sıyırma
1k.g. acı biber
1k.g.tatlı biber hazırladım dondurucuya kaldırdım oturduğum yerden yaptım ama heryerim ağrıyor.
şimdi anneme iftar için gideceğim yemek hazırladım onları götüreceğim aslında yatıp hiç kalkmamak istiyor canım ama gideceğim mecccbuuurrrr:KK50:
herkese hayırlı iftarlar

canım benim rabbim dahada güç kuvvet versin sana inşaallah, senin hep yar ve yardımcın olsun inşaallah bitanem benim.....
rabbim sabredenlerle beraber......
daha ne yapcan canım benim, bi ton iş yapmışsın.....
inan ben senden daha az iş yapmışım dün.....:26::26:
ellerine kollarına sağlık canım.......
inan bu dünyada mecbur koşturuyoz gerçekten.....
hep imtihandayız hepimiz bi şekilde.....
inan varya canım; kalbim tam olarak sadece rabbimi anmakla huzur buluyor.......
neyse bi ton laf ettim, kocaman öpüyorum seni canım:KK54::KK54::KK54:

bende kaçıyım artık kızlar, geçmişi okudum hızlıca bitirdim emmeeee alıntılarıma cevap yazcak şuan vaktim yok, halletmem gereken işlerim var şuan.
ama müsait bi vaktimde hemen burda biteceğim haberiniz olsun:)
bende kaçtıııım:KK3::KK3:

buaralar alınganlık hatb safhada zaten. oyuzden yanlıs anlamamana cok sevındım. regl donemı ve amelıyatın stresı etkılemıstır bence. haftaya bomba gıbı bır donus yaparsın yasın genclıgını lutfen degerlendır ve gelecek yıla bambaska bır pencereden bakıyor ol.
evet sanırım o yüzden oldu. bu akşam sporumu yaparak başlayacağım inşallah :)
kısın cok kızdım hayata, vucuduma ve herseye. sonra dedım kı nısan ayında sen hayatındakı herseyı herkesten zor elde ettın senın hayatın hıc kolay olmadı kı bır bak tum gecmıse dedım demekkı kıloyu da herkesten fazla mucadele vererek hem de daha az bır karsılık alarak vereceksın tamam bunu kabullen bedenınle ve sansınla barıs mucadelene tam sıkı basla. enazından vıcdanen rahat ol baktın kılo vermıyorsun amelıyat olursun ama amelıyata gerek kalmadan kılo verırsen de bu ıste en buyuk basarı olur dedım. cok sukur ramazan ayı ozellıkle bana ıyı geldı ben oruc bıle tutmayayım dıyordum korkuyordum duzenım bozulmasın dıye. yarım kılo almaya bıle tahammulum yok artık cunku. ama cok sukur ramazanda gucumu kaybetmedım sporuma devam ettım yıne. menulerıme de dıkkat ettım ve ramazan oncesınden bıle daha rahat kılo verıyorum sabrım ve ALLAH yardım edıyor ınsaallah boyle devam etsın canım. saglık sorunlarımdan kurtulmak, gelecek yıllarımı saglıklı gecırmek ıcın. bebısım olması ıcın yapmam lazım

yaslılık ıste canım. yedıklerıne dıkkat etmemıs tansıyon fırlamıs.

mutlulugumu ıctenlıkle paylastıgın ıcın cok tsk ederımmmmmmmm

iradene gerçekten hayranım. açık yüreklilikle söylüyorum, senin yerinde olsaydım ben senin kadar güçlü davranamazdım. umarıım bu çabanın karşılığını alacaksın canım. hem dualarımız, hem de çabalarımız bizi istedigimiz ince yola sokacak inşallah :KK16:

asuu evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.Allah tüm sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu,saadetli nicee yıllar geçirmeyi nasibetsin boy boy torunlarınızı büyütün :KK16:

Dafi ablam güle güle git gel inşallah....

Asuman ablacım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun Rabbim nice seneleri beraber yaşamak nasip etsin...

Şu zamana kadar konu hakkında en ufak bi yorumda bulunmadım yinede bulunmayacağım
Bilmenizi istediğim tek şey ben burada çok mutluyum sizleri tanıdığım ve bu topikte olduğum için mutluyum
Lütfen hepinizden ricam kimse gitmesin eski günlerimize geri dönelim bu konuda dafi ablaya sonuna kadar katılıyorum dışardan gelip buranın huzurunun kaçırılmasına yol açan kişilere engel olalım topiğimize sahip çıkalım lütfen....

Doğru sölüyosun nursena ablacım güzellik göreceli bişey:KK16::KK16::KK16:

Asuman ablacım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice sağlıklı mutlu senelere ablacım :KK16::KK16:

aynur gelmıs gıtmıs. ne guzel brı enerjı ıle yazmıs. valla hepımızı heveslendırdı resmen. manevıyatını ne guzel yansıtıyor maasallah arkadasıma. :KK16:

asuman ablanın evlılık yıldonumuymus mutlulugun daım olsun nıce yılları saglıcakla mutluluklar karsılamanız dılegıyle muhabbetınız daım olsun ınsaallah tebrık ederım

elız ıyılesmıs, esra ıyılesmıs. buna da cok sevındım.

elızzzzzzzz aman ha buaralar cok yıyormussun ama almıyorum dıyorsun bak benım topıgımde ara verıp cok yıyen arkadas oldu once almadı almadı ama sımdı hem alıyor hem de cok zor verıyor lutfen mıdenı ve ıstahını kontrol edebıldıgın eskı gunlerdekı gıbı ol. ılk zamanlar cok dısıplınlıydın senın bızler gıbı 30şu yaslarda ya da dugununde sısman olmanı ıstemedıgım ıcın bunu ozellıkle yazmak ıstedım umarım yanlıs anlamadın.

asuman ablacığım kutlu olsun evlilik yıldönümünüz :KK16: Nice 18 yıllara inşallah sağlıkla :16
filizcim çok geçmiş olsun. çok şükür daha iyiymiş anneannen şimdi. Artık 2li sayılardasın ya, o kadar seviniyorum ki :)
Bu gerçekten azmin zaferi. Veremesen de bırakmadın ve sonuc çok güzel. :29
esracım, pazartesi görüşürüz :KK16:

karye neden uğramıyorsun??

asuman ablacım evlilik yıldönümüzün kutlu olsun daha nice uzun senelere inşallah :nazar::nazar:

asu evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
yıllarca mutlu ve huzurlu yaşayın inşallah

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

asuman abla

asuman ablacım evlilik yıl dönümünüz hayırlı olsun; ailecekte daha nice mutlu, huzurlu, hayırlı, sağlıklı uzun senelere inşaallah......

aaa bu arada dün gece aklıma geldi, unutmayım diye çabalarken şimdi aklıma geldi, geldide çok iyi oldu:)
diyeceğim; dün netim gidince alıntılarımda gitmişti, aklımdakilerle bişeyler yazmıştım alıntılar uçunca ama senin mesajını unutuvermişim o an...
hiç unutulurmuki senin o mesajın ama işte unutmuşum......
çok teşekkür ederim ilerde bebişim için örerim dediğin yelek mesajına:)
çok duygulandım, çok mutlu oldum gerçekten mesajını okuyunca......:KK5::KK5:
iyiki varsın.....:KK5:
iyiki varsınız........:KK5:
iyiki tanıdım sizi.....
Rabbim ayırmasında inşaallah ablacım.....:nazar:
kocaman öpüyorum bir daha seni:KK54::KK54::KK54:
Hepinize çok teşekkür ederim canlarım :KK16::KK16::KK16:
Allah hepimizin yuvasından sağlık mutluluk huzuru ve bereketi eksik etmesin inşallah

Bugün nerden baksak 2 saat yürüdüm epey yoruldum ama mutluyum
Nursena eşime parfüm aldım :))) şimdi de balkonda iftar saati bekliyoruz yemeği ben yapmadım tabiii:)))
Herkese hayırlı iftarlar

Asum evlilik yıldönümünüz kutlu olsun Allah ömür boyu bir yastıkda kocatsın gönlü kendi güzel hemşom öptümm

HAFTANIN 1.si _________ - 2,1 kg. ________ nothingg

HAFTANIN 2.si _________ - 1,8 kg._______________ esrammm00

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,5 kg. __________ asuhan

pomogranate 420 dk
nothinggg 260 dk
meyra__ 240 dk
efeeeeeemmm 180 dk
YENA 150 dk
nevzamansız 100 dk
gulma 70 dk

Spor birincimiz klasik olarak pomogranate...
Spor ikincimiz nothinggg...
Spor üçüncümüz meyra__

hepinizi tebrik ederiiim:):KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar:

bu arada; ELİZCİM, ESRACIM; ellerinize yüreğinize sağlık olsun, tüm emekleriniz için çok teşekkürler.....
öpüyorum ikinizideee:KK54::KK54:

Geçen haftaki kilom 99.8
Bu haftaki kilom 98.0

Giden kilo : 1,8
Spor : hiç yok

Kızlar merhaba herkese ;

Hastalığım yüzünden hiç girip bakamıyorum aklım fikrim onda olduğu için elim bişeye gitmiyor.Kusura bakmayın nolur toparlanınca psikilojikmen yine aranıza gelicem.Geçmişide okuyamadım.Bu hafta bu kadar kilo kaybını beklemiyordum ama regl döneminden çıkışım etki etti sanırım çünkü baya yoğun geçiriyorum.Beslenme konusunda çok kötü bir haftaydı doğrusu hiçbişey yemiyorum eksik besleniyorum ama yoğurt ve maydonoz tüketiyorum hareket hiç yok ama hiç yani paso yatış eve gelince.Umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.Yenam ve Eliz şimdiden ellerinize sağlık liste için .Kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum.

bende seni merak ediyordum neden sesi çıkmıyo diye.....

tekrar çok geçmiş olsun canım.....
öpüyorum kocaman:KK54::KK54::KK54:

Mekkeden selamlarr ,sevgilerr , hayırlı cumalar canlarııımmmm

hepinizi çooookk özlediimmm ...

12 gündür mekkedeyiz , bayramın 2. günü medineye geçeceğiz :KK66:

olmayacak bişey oldu , ilaç içmediğim halde adet oldum , 2 gündür ara verdim maleseff :KK43:((

kızlarrr inanılmazzz bir duygu burası ,anlatılmaz yaşanırr , Rabbim isteyen herkese nasip etsin ,dualarımdasınız , öpüyorum ,sizi seviyorum , Allaha emanet olunn

amin.......

çok şanslısın canım.......

sende Allaha emanet olasın......

maşaallah tebareke Allah........

çok güzel olmuş, maşallah ya

zaten güzeldi, iyice alımlı bi kız oldu.

rahmetli babannem dişlere takıntılıydı, güzel birinin hemen dişlerine bakardı. kendi güzel, ağzındaki dişleri bile güzel diye bahsedip dururdu gördüğü güzel kızlardan. o geldi aklıma şimdi, senin kızın da öyle maşallah

dişlere karşı benimde ilgim vardır:KK53::KK53::KK53:
karşımdakinin diş yapısını hep incelerim, hatta bazen kendime göre yorumlar üretirim diş-karakter yapısına göre:KK1:

hehe karadenizli oldum sayende aynenn kuzum kocişe yıktım pazarı üstelik oğlanıda ona sattım bende azcık keyif yaptıydım

sen nasılsın cnmcım keyifler yerindemi

bende iyiyim şükür canım, sağolasın.

oh iyi olmuş keyifte, pazarı enişteye yıkmakta:)
enişte bey pazar konusunda dediğimi duymasında dermişim:):KK1::KK1:

kilo konusunda da yerimizde saymakta bir hüner bence canım benim.....:21::21:

öpüyorum canım, görüşürüz:KK54::KK54::KK54:

kızlar merhaba herkese ıyı bır haftasonu olmasını dılıyorum.

yena yerıne esra lısteyı yayınlacakmıs her ıkısınden de ozur dılıyorum ıftardan sonra hstanedeydık anneannem ıftardan sonra hastalanmıs hastaneye kaldırmıslar bız de oraya gıttık tansıyon fırlamıs cok sukur sımdı ıyı. bıraz once cıkarttılar hastaneden. sahura dogru eve geldık yorgunluktan 1 de uyandım bugun spor da yapmıstım hem spor hem uykusuzluk mahvettı nasıl uyumusum bılmıyorum o telasta zaten telefonum da evde kalmıs esramm00 ya da esraya bıldırım yapardım gec bır saatte bıldırım yapmak mesaj atmak dogru olmaz dıye yapamadım maalesef. suan evde mısafırler var anneannemın yanına gelen akrabalar. kısacaık yazıp cıkmam lazım. evde cok ısım var. yarına kalabalık bır mısafırım var kuzenım ben de onun staj defterını dolduracagım yanımda staj yapıyor. ben de haberler boyle kısaca.

kılomu esra bıldırmıs 99.2 geldım.

sporda bırıncı olmusummmmm cok sevındım ellerıne saglık elızcıgım. esracıgım sen de beklemıssın benı baya hakkını helal et canım cok cok ozur dılerım. senın de ellerıne saglık. kılo veren tum arkadasları, basarılı sporcularımızı tebrık edıyorum basarıların devamı gelsın daıma ınsaallah alan ya da veremeyen arkadaslara da bu hafta ıcın basarıla ve --- ler dılıyorum.

çok geçmiş olsun canımcım.......

X