Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet asucum yoğundum...
Eşimin işiyle alakalı birazda can sıkıntısı var umarım atlatırız.....

Naaptınız okulla ilgili gelişme varmı.?

İnşallah çabucak hayırlısıyla atlatırsınız canım
Okul için beklemedeyiz hala canım
Bugün Aynur face de resim paylaşmış öyle duygulandım öyle imrendim ki eşime hemen dedim bei umreye götür diye inşallah bizlere de nasip eder Rabbim bugünlerde pek bi duygusalım zati iyice hislendim
Meyra ben de Yelek gönderirim kız olursa pembe erkek olursa mavi:)

Son düzenleme:
merhaba kızlar,

iftardaydık misafirlikte bugün yine yine. yarında yine sonraki günde yine. bu haftasonuna kadar full davet. ben bildirimi şimdiden yapsam çünkü yarın unutcam biliyorum bide sabahtan gidicez oraya nete giremem sanırım.

93,1 kilo iyice dalga geçiyor bu tartı benle spor yok

hmm komşu değilmiş ama yine yakın sayılır. yıldırım ilçesinde herhalde bende yıldırımdayım.ben erikli suyunun ordayım. bağlaraltı mahallesi. ablanda zümrütevler veya kurtbasan olabilir.
Galiba zümrütevler ablacım.
Kayınpederinle, annemle dedem arasında olan ilişki var sanırım. Ne kadar güzel birbirinize bağlı olmanız.
Rahmetliyle annem de öylelerdi..
Canıım çok sağol :)
Evet teyze olucam inşallah bakalım. Sağlıkla gelsin bebegimiz başka bir şey istemiyorum şu ara resmen.
Allah herkese yaşatsın bu mutluluğu.

Canım benim çok teşekkür ederim, çok tatlısın.
Ağrım falan kalmadı çok şükür, birkaç güne kadar oruca da başlayacağım inşallah. Amiin, inşallah hiçbirimiz yaşamayız sağlık sorunları.
Amiinn o asla göremediğim 70leri bir görebilsem

YENA ablacım inşallah sorun kısa sürede hallolur..
cecooş kızının fotoğraf makinesi hayırlı olsun. Aynı nazları ben de bizimkilere yapıyorum. anne babayı kullanmak nasıl da eğlenceli
asuman ablacıım baş ağrın varmış bugün biraz, çok çok geçmiş olsun.. dikkat et lütfen
clucth esracım avatarın değişince tanıyamadım önce görsel hafızam sağolsun

Havadislerimle geldim sizlere.
normal doğum, normal doğum diye kendini yırtan ablama annem hep diyordu ki kızım büyük konuşma, hayırlısını iste.. ama ablam üstüne gidiyordu normal doğumun hep. bebişimiz ters dönmüş yine, ve artık 36 haftasını doldurdu. doktor da bu saatten sonra dönmesini beklemek mucize olur demiş. paşamız biraz uzun, yapılı bu durumda normal doğuma elveda demek zorunda kaldı ablacım. bu şekilde normal doğurucam diye ısrar edersen sağlıklı olan çocuğunun engelli olması için uğraşmış olursun demiş doktoru. hiç istemese de yarın sezeryan için konuşucak doktoruyla.
bugün ankara sokaklarının tüm tozlarını yuttum kpss için fellik fellik dolandım o kurs senin bu dersane benim. çok yoruldum ama çok şükür kararımı verdim inşallah. bir de bugün sevgilim bana bi sürpriz yaptı. mutlu muyum mutsuz mu bilemedim ama çıktı karşıma elinde yüzükle. biliyorum henüz istemiyosun ama benim seni hep istediğimi bu yüzük seninle kaldığı müddetçe unutma dedi. takıcak mıyım takmıcak mıyım bilmiyorum. sevindim mi mutsuz muyum onu da bilemiyorum. Rabbime çok şükür böyle helal süt emmiş, inançlı, düzgün bir adam var karşımda ama işte kendime güvenemiyorum sanırım henüz.
Duygularım oldukça karışık bu aralar..

elizciğim henüz erken doğum için..38-40 hafta hatta 42 haftayı buluyor bazı doğumlar...sağlık sorınları yoksa sırf sezeryan diye erken almasın bebeği ablan..
normal süreci beklesin bence...bir ihtimal belki takla atar bebiş

Sevgilin sana çok değer verdiği belli ama duygularının karışık olduğunu daha önce de söylemiştin...Herşeyin hayırlısı olsun canım....

Elizcim doğum içn daha vakit vardır bence de hele de erkekler daha geç doğuyorlar tabii Allah bilir zamanını ama
Belli olmaz belki dönüverir bebiş benim büyük kız dönmemişti sezaryan oldum ben de en sağlıklısı hangisiyse o olsun inşallah
Erkek arkadaşının Sürprizi de hoş olmuş en doğru kararı vereceğine eminim ben senin

Son düzenleme:
Bugün de yedik sahurumuzu çok şükür...İyi ki domates var..sahur da domates ekmek peynire dayanıyorum..
Başka bişey yeynice yanma,ekşime oluyor midem de...

Ezan okunmaya başladı benim çok uykum geldi ama azcık Kur'an okuyup ondan sonra namazı kılıp yatarım artık epey ara verdim okumam gereken çok cüzüm var
Hepinizi öperim hayırlı cumalar iyi uykular

Demek sen sezeryanlısın..

valla ben çatır çatır doğurdum ikisinide

Allah kurtarsın nerde varsa..

Ezan okunmaya başladı benim çok uykum geldi ama azcık Kur'an okuyup ondan sonra namazı kılıp yatarım artık epey ara verdim okumam gereken çok cüzüm var

başladınmı oruç tutmaya.??

Allah kabul etsin canım iyi uykular...Ben daha 20 dk.bekleyeceğim...

Bu arada benim sadece 1 cüzüm kaldı deyip havamı atayım )

doğum sancısı geldikten sonra sezeryana girmesini tehlikeli bulmuş doktor. işte yarınki konuşmadan sonra belli olacak her şey ama ablam hala çok karşı zaten sezeryana ama Rabbim hayırlısını versin. İlk doğumda 40 haftaya kadar beklemek gerekiyomuş diye de söylemiş başka bir doktor. ticaret merkezi olmuş bir de artık özel hastaneler ne yazık ki
Allah hayırlısını versin sevgilim konusunda. Rabbim hayırlıysa onu bana daha iyi göstersin inşallah.

Galiba zümrütevler ablacım.
Kayınpederinle, annemle dedem arasında olan ilişki var sanırım. Ne kadar güzel birbirinize bağlı olmanız.
Rahmetliyle annem de öylelerdi..
fazla uzak sayılmaz. aynı ilçedeyiz.buralarda olduğun zaman fırsatımız olursa görüşürüz inşallah.

kp. le arada hep bir sınır vardı çok otoriterdi ama şimdi bize ihtiyacı var. ve biz bir imtihandayız.Rabbim bize burdan bir hasenat kapısı açtı onu değerlendirebildiğimiz kadar değerlendirmek en güzeli. ne kadar açık kalır o kapı bilinmez. Rabbim imtihanı kazananlardan eylesin.eşimede diyorum Allah babanı yanımızda kocatarak bize bir fırsat sundu bunu değerlendirebildiğin kadar değerlendir.sonuçta erkekler çabuk sıkılıyor ama ben hemen uyarıyorum.kalçası kireçleme oldu ayağını kaldıramıyor. bak yardımcı ol hayır duasını al diyorum. eşimde abdest alırken ayağını yıkıyor. bonyo yaparken yardımcı oluyor.oda çok memnun kalıyor. evvelsi akşam küçük eltimin gelini geldi. balkonda otururken gelinle konuşmasını duydum. yengen bana çok iyi bakıyor, ben ondan razıyım. Allahda razı olsun diyordu. çok duygulandım. gönlümden işte bu dua bütün sıkıntılara değer dedim.

inşallah ablan hayırlısıyla kurtulur canım.
erkek arkadaşında samimiyetini ortaya koymuş ne kadar ciddi olduğunu göstermiş sana.hakkında hayırlı olan neyse Rabbim gönlünü o yana çevirsin.

Bugün de yedik sahurumuzu çok şükür...İyi ki domates var..sahur da domates ekmek peynire dayanıyorum..
Başka bişey yeynice yanma,ekşime oluyor midem de...
ben yine fazla kaçırdım kendime tam buğdayla kepekli unu karıştırıp yaptım krepleri ama sıcak sıcak 2 tane yedim. 1 tane yiyeydim iyiydide kaçırdım işte

asucum Allah kabul etsin canım

başladınmı oruç tutmaya.??

Allah kabul etsin canım iyi uykular...Ben daha 20 dk.bekleyeceğim...

Bu arada benim sadece 1 cüzüm kaldı deyip havamı atayım )

Bugün başlayacağım canım inşallah gerçi dün de oruç gibiydim ama
Allah kabul etsin senin ibadetlerini de canım hepimizinkiyle beraber inşallah
Ben de havanı yesinler diyim maşallah o yoğunlukta okumuşsun
Dafi bence2 krep fazla değil deyiptüm tepkileri de almaya razıyım
Bu arada geçen de yena yapmıştı krep bir gün de ben yapayım bari yumuşak yumuşak iyi gider
Hadi artık yatayım ben Allah rahatlık versinherkese

Son düzenleme:
nasıl gaza getirirdi bu şarkı bizi yaa :)
çok dinlerdik bir ara :)

Şİmdi de kızım dinliyor aynı duygularla )

Sabırlı olmak çok önemli değilmi daficiğim..Ne mutlu sana kayınbabandan bunları duyman...
Kaynanamda bana hep söyler Allah sendne razı olsun diye inşallah içten söylüyordur...
geldiğin de elimden geldiğince hoş tutarım geçmişe rağmen..Sanırım o bile kendini affedemiyor yaptıklarından dolayı sürekli konusunu yapar.. hatırladıkça ona karşı olan iyi duygularımın değişme ihtimaline karşı ben de her seferin de konuyu değiştiririm.

Son düzenleme:

Amin asucum..

Ben krep yapmadım ama yapacağım )
Geçen de puf böreği yaptıydım

ben de gittim artık...

Son düzenleme:

canım o geçmişi karıştırırsak sonu gelmez zaten.önemli olan herşeye rağmen yapabilmek. melek gibi insana herkes bakar.asıl ecir bunda.iyiliğe iyilikle cevap vermek her kişinin işi.kötülüğe iyilikle karşılık vermek er kişinin işi.sabırlı olup rızaullah için çalışmak gerek.bizimkide uzun süre geçmişten dolayı diken üzerinde durdu. baktıki bende o günlere ait hiçbir sitem yok rahat olmaya başladı. haa vijdanı rahatmı onu bilemem.kendi yaptığının sonunda kendisi zahmet çekti. bana diye yapılan evi ''senin deyip bitinceye kadar koşturduk. temizliğini yaparken canım çıktı parmaklarım delindi'' çocuğumuz yok diye bize vermedi. Rabbim bana daha güzellerini çifter çifter verdi. ama ben o evde olmadığım için kp. bakımsız kaldı.ben orda olsam kimseye bırakmazdım onu.evinde oturanlar bir tabak çorba vermekten aciz.benim temizlediğim evde eltim oturuyor.tapusunuda eltime vermek istiyor. öbürleride onun kavgasını yapıyor. geçen hafta köydeydik. köydeki eltim iftara bile çağırmak istemedi. evi kime veriyorsa o baksın diyor. ben malı için bakmıyorum . babamıza malı içinmi bakıcaz dedim.ne yaparsa yapsın kişi. kendisi için işler işi.

Son düzenleme:
ah asucum sadece krep yesem idare edecekte kocaman bir parçada et yedim biraz peynir, domates. bir çatal ucu kaymak et yağsız tavada kızarmıştı ama hafif yağlı kuzuydu tam tartı öncesi çok kötü oldu çoookk . 92 görürsem sürpriz olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…