Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam bayanlar

Hayırlı Cumalar daha önce gruptaydım iki üç sene kadar oluyor hedefime ulaşmıştım harikaydı amma sporu dieti birden kesince o verdiğim kilolar yavaş yavaş geri geldii maalesef yeniden 107 kilo ile aranızdayım bu gün tartı günüydü değilmi ilk bildirim benden o zaman

yine yeniden inşallah son kez
NİYET ETTİM DİET ETMEĞE

Kilo 107,1

GÜNAYDIN KIZLAR
Herkeslere güzel bi gün diliyorum hepimiz için bol eksili bir gün olur inşallah

Ablacım sana ve senin aracılığınla nursena ablama ve yenama rabbim bizden bir kat daha fazla sabır versin gerçekten çok zor valla sıcaklarda susuzluk biz burda doyamıyoruz suya yani
Evet asucum yoğundum...
Eşimin işiyle alakalı birazda can sıkıntısı var umarım atlatırız.....

Naaptınız okulla ilgili gelişme varmı.?
Yenam sıkıntınız her ne ise biran önce çözümlenir inşallah Allahın izniyle dualarımız seninle
Kuzum ablan için hayırlısı bebek geleceği zamanı bilir öle gelir zaten merak etme ben tam 42 haftaya kadar normal doğum bekledim ama sezeryanla doğum yapmak zorunda kaldım hayırlısı
Erkek arkadaşın içinde hayırlısı olsun inşallah ben senin en doğru kararı vereceğine eminim
Tekrar hoşgeldin ozaman aramıza

Banu abla kızının foto makinesi güle güle kullansın bende çok hevesle almıştım ilk aldığımda

Nevinim seni görüyorum aşağıda günaydın öpüyorum canım seni

Son düzenleme:
Evet gelelim kiloma bende bu hafta pek bişey yok hiç kaçamağım olmadı ama sanırım duraklama dönemine giricem hayırlısı

YENAM KİLOM : 88,1

ELİZİM SPOR : 180 DK

Şimdiden elinize kolunuza emeğinize sağlık kızlar

günaydın herkese hayırlı cumalar....
sahurda kötü bi haberle uyandık annemim teyze oğlu vefaat etmiş
emes hastasıydı zaten hastalık beyne ulaştığı zman ölür diyorlardı
ayaklardan başlıyor beyinde bitiriyor
4-5 yıldır belkide daha fazla çekiyodu çok üzüldüm
ama kurtulduda diyebiliriz başkasının bakımına muhtaçtı sürekli
yaşı gençti (35) 2 oğlu var,herkesi üzende o oldu beklenen bi ölümdü ama yine de bi umuutttt işte......,
4 ay önce babası vefaat etti şimdi oğlu o anne nasıl dayansın
allahım güç kuvvet dayanma gücü versin..
çektikleri günahlarının kefareti olsun inşallaahh

kilom aynı YENA ABLACIM şimdiden teşekkürler....

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Bugün büyük gün
Bakalım nasıl atlatacağız İçimden bir ses baya çetrefilli geçecek diyor
İnşallah geldiklerinde ablası kaç senedir esen soğuk rüzgarın nedenini sorarda bende şöyle güzelce içimi dökerim
Tabi gönül güzel geçinip huzurlu olmayı isterdi ama maalesef öyle bir ortam hiç olmadı diyebileceğim kadar azdı ( iyi geçindiğimizi sandığım ilk zamanlar bile arkamdan ne filmler çevrilmiş :26: )

Ben herşeyi Rabbime biraktım nasılsa herşeyin iyisini bilir
Üstüme düşeni yapıp en iyi şekilde ağırlayacağım herkesi gerisi onlara kalmış

Şükür çok işim yok sadece bir süpürüp sileceğim sonrada öğleden sonra yemeklere girişirim geç saatte
Umarım herkes bu hafta eksilerde bildirimler yapar ve güzel bir haftasonu geçirir fazla kaçırmadan
Ben malum Bayram sonrasına kadar izinliyim ondan sonra inşallah çok daha güzel bir başlangıç yapıp şu lanet kilolara bir daha görüşmemek üzerine veda edeceğim

Canım üzülme bayramadan sonra hepsi fazlasıyla gidecek
Şimdi hem geç yemek zorundayız hemde sahurla arası az olduğu için baya şişlik oluyor yetersiz su içmekten

cecooş kızının fotoğraf makinesi hayırlı olsun. Aynı nazları ben de bizimkilere yapıyorum. anne babayı kullanmak nasıl da eğlenceli

Sorma canım yaa benim öyle bir şansım yoktu geçmişte imkan vardı ama annem sağ olsun yokluğuda öğrenin yok işte ona ne gerek var buna ne gerek var diye kendi kafasına göre bizim isteklerimizi hep baltalardı
Geçmişte ya gizli yapardım ( binicilik yapmıştım bir kaç ay ) yada yalvarsamda yaptırmazdı boş şeyler bunlar diye ( gitar çalmayı öğrenmek gibi )
Şimdi bana bile bazen kızıyor ben size yaptırdımmı ne gerek var kızın her istediğini yapıyorsunuz diye bende hemen diyorum işte sorunda orda sen geçmişte izin vermedin ama ben evladıma aynısını yapmak istemiyorum diye
Çok şükür Rabbim imkan verdikce kızlarımın isteklerini yerine getirmeye çalışıyorum ama tabi hep anlatıyorum bak biz bunu yapıyoruz ama sakın bu yüzden kendini bozma ilerde çok sıkıntılarla da karşılaşacaksın sabretmeyi bilmen lazım yeri geldiğinde diye
Gerçekten olmayacak birşeysede oturup izah ediyorum oda sağ olsun kabulleniyor ve bana asla kızmıyor o konuda

Şu anki çocuklar gerçekten çok şanslı
Rabbim hepsine hayırlı olaylarla karşılaşmayı nasip etsin inşallah...Aminnnnnnnnnn

Canım sevdiceğin aslında çok güzel birşey yapmış
O yüzüğü bir söz olarak değilde bir sevgi belirtisi olarak kabul etmiş ol İnşallah hayırlısı olur ve ilerde fikrin değişmezsede sonuda hayırlı biter
Rabbim iyi insanlara karşılaştırsın Aminnnnnn
Bu arada ablanada geçmiş olsun Üzülmesin herşeyde bir hayır vardır hem bellide olmaz bakarsın sıpa sonra tekrar döner
Benim cadıların ikiside sanki yuvarlanıyorlardı karnımda Şükür Rabbim gönlüme göre verdi ve her ikisinide suni sancıylada olsa normal doğum yaptım. İnşallah ablanda hayırlısıyla sağ sağlım kuzucuğunu kuçağına alır

Rabbim herkese o cümleyi duymayı nasip etsin ...aminnnnnn ( ben kvden çok zor duyarım o sözü ama olsun Rabbim görüyor )
Yüreği güzel Ablacığım inşallah bizlerde ilerde senin gibi oluruz
İyiki varsın

Rabbim o eltiyede dünyaya güzel bakmayı ve Allah rızası için birşeyleri zamanında doğru yapmayı nasip etsin....Aminnnnnnnn

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar vereceğiz ...aminnnn

Canım başınız sağ olsun ...RAbbim geride kalanlara sabırlar versin rahmetliyide Cennetine kabul eylesin ...Aminnnnnnnn

ayyy ne güldüm bizim bi halamız var 7 tane çocuğu var k.valide hep derki kimi görse hamile kaldı küçük çocuk görünce hevesleniridi
diye o geldi aklıma şimdi seninkide o hesap
başınız sağolsun canım...

bunlar doğuştan dansçı anacum ya şu hareketlere baak

arkadaşlar ben 19 yaşındayım boyumda 1,75 ama 91 kiloyum acil zayıflamam lazım okul başlamadan lütfen diyet yönttemi değil en hızlı zayıflama yöntemi söyleyin :/
en hızlı zayıflamak diye bişi yok canım yavaş yavaş yoksa verdiğinin iki katını hemen alırsın
boyuna göre kilo çok sırıtmıyodur ama tabiki yaş küçük bu kadar kilo fazla
yaşından dolayı hemen verirsin bence vazgeçme en önemlisi

her şey check edilmiş, harikasın. zaten bebiş gelince sana baya spor olur onla ilgilenmek

spormu olacak yoksa ablası süt olsun diye happuru happuru yerken elizindemi iştahını açacak
ben doymak bilmiyorum valla nefes almadan yiyorum

bebişiniz kzımı erkekmi allah kurtarsın inşallahhh

Hayırlı cumalar
Nurgulcüm başınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin inşallah hasta da olsa genç ölüm çok zor

ALLAH'IM; ŞU AN KİMİN NE SIKINTISI VAR İSE SEN ONU GİDER
ALLAH'IM;ŞU AN KİMİN ÇARESİZ BİR DERDİ VARSA SEN ÇARE OL
ALLAH'IM; ŞU AN KİMİN NE HASTALIĞI VARSA ONA ŞİFA VER
ALLAH'IM;SEVDİKLERİMİ SEN DE SEV VE ONLARA HUZUR VE SAĞLIK VER
ALLAH'IM; TÜM YÜREKLERE İMAN VE AHLAKIN EN GÜZELİNİ YERLEŞTİR
ALLAH'IM; SEN SANA EDEPLE GELENİ GERİ ÇEVİRMEZSİN,
RABBİM; DUA İçin AçıLan, Hayır İsteyen Tüm ELLeri ve
DiLLeri Boş Çevirmesin... İNŞALLAH♥AMİNNNNNNNNN♥

HAYIRLI CUMALAR...

KİLOM....105

amin ablacım, ter mahvediyor gerçekten en çok da. inşallah kurtulacağım kilolardan, benim hala umudum var.

ben kaçayım şimdilik canlar, öperim hepinizi. iyi geceler

Esram hepimizin umudu var o yüzden napıyoruz umudu hiççç kaybetmiyoruzz.çamasır astım bende kaçtım.iyi geceler güzellerrr

Üstteki mesajda kurtulacağız kilolardan yazacaktım, ne kötü olmuş o harf yanlışlığı :)

hepimiz kurtulacağız inşallah, hala umudumuz var

inşallah görüşürüz ablacım.
önemli olan dediğin gibi kötülüğü bile iyilikle karşılayabilmek. ne kadar erdemli davranıyorsun sen de eşin de. Evlatlarınız da sizlere aynı şekilde davransın inşallah..
Amin inşallah hakkımızda hayırlısı olur..

Hoşgeldin.
İnşallah alnımızın akıyla çıkarız şişmanlıktan. Birkez yapmışsın, bir kez daha yaparsın inşallah.
Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin.
Genç ölümler arkada kalanlar için daha zor..
Geçmişte cidden çok farklıymış her şey. Ne olursa olsun bugünler daha güzel bence :)
Ailenin yaptıklarını desteklemesi çok güzel bir şey. Ve bence anne baba iyi davranıp, anlayışlı olduklarını gördükçe evlatlar da daha vicdanlı olup hatadan uzaklaşıyor. ben mesela, anneme babama kıyamadığımdan onları üzcek bi şey yapmak istemiyorum. vicdanım sızlıyor hep. ama çevremde görüyorum, çok sıkı yetiştirilen çocuklar anlayıştan uzak olduğu için ailesini önemsemeden hareket edebiliyor
o yüzüğü en mantıklı kabul etme sebebim kesinlikle bu olabilir :) Çok teşekkür ederim
ablam için dileklerin için de Allah razı olsun
Bu akşam neler olcak bakalım sizin evde akşama anlatımını heyecanla bekliyorum

bebişiniz kzımı erkekmi allah kurtarsın inşallahhh

erkek canım bebeğimiz :)
sağlıkla gelsin inşallah :)

SAOL KUZUM BEN SENİ BEKLİYORUMMMM 90 DA TAKILCAĞIM İÇİN TAMAMI YENAMM

Bugün de yedik sahurumuzu çok şükür...İyi ki domates var..sahur da domates ekmek peynire dayanıyorum..
Başka bişey yeynice yanma,ekşime oluyor midem de...

EVET AYNEN BENDE DOMATES PEYNİR YOĞURT KURTARICIM.ALLAH KABUL ETSİNN

Ezan okunmaya başladı benim çok uykum geldi ama azcık Kur'an okuyup ondan sonra namazı kılıp yatarım artık epey ara verdim okumam gereken çok cüzüm var
Hepinizi öperim hayırlı cumalar iyi uykular

Sanada hayırlı cumalar ASUM Allah kabul etsin ibadetini ben küçükken öğrendim kuran'ı kerimi ve sonra okumayarak unuttum daha doğrusu anne baba ayrıldı babaya gidince farklı oldu olaylar .2 yıl önce elifba aldım kendi kendime hatırladım öğrenmeye çalıştım ama esre ve ötrelerde pekiştirmelerde yapamıyorum:18::18:yakın öğretcek biri olsa öğrencem nasip araştırıyorum

tekrardan hoşgeldin azmin daim olsun

Senin avatarında ki hatun doğurduda dünya rahatladı...
ben de bir çift patik gönderdim doğum hediyesi olarak..

sorma ben de rahatladım :)
ben de bir tane bebe lifi yollayacağım inşallah

Ay Meyra alemsin, Nursel kim yahu? Ayrıca sıradan bir Nurseli niye avatarıma koyayım ben, elin tığ gibi düşesi varken

Elizcim arkadaşların dediği gibi daha erken sanırım bebeğin doğum şekline karar vermek için. belki tekrar döner bikaç haftada. siz zaten yanına gidiyorsunuz sanırım, bence biraz daha beklemeli. doktorların sezeryan tutkusu malum, doktoruna ne kadar güvenebilirsiniz bunu sezdirmeden bi daha tartmak lazım. inşallah hayır ve sağlıklı biçimde kavuşursunuz yeğenine.

yüzük konusuna gelince ise bazı şeyler bir cesaret oluyor tatlım. annem babam boşandığı için ben hiç evlenmeyeceğime inanırdım. eşimle tanışınca değişti tabi düşüncelerim, kendime güvenim eksik olsa da. ama havuza atlamadan yüzme öğrenilmiyor. o yüzden sen karşındakinden eminsen kendine de güven ve dua et cesaret için. Allah insanın karşısına bir kere çıkarıyor doğru insanı.

Dafi abla sana saygım zaten sonsuzdu, ama bu yazdıklarından sonra daha çok örnek almam gerektiğini anladım seni. Allah razı olsun senden, gelip sayfalarca dedikodusunu yapabilecekken doğru olanı gösteriyorsun bize. inşallah bizim de gönül gözümüz açılır bu kadar. bu yüzden çok seviyorum seni, Yenayı... kalbiniz güzel.

Canım başınız sağolsun. çok üzücü malesef ama Takdir-i İlahi. İnşallah bundan sonrası hem onun için, hem ailesi için daha güzel olur.

Tunaydinlar herkese nasilsiniz ben iyiyim cok sukur izinliyim koydeyim
Malum findik zamani
Kilo bildirimi 113.1

Selamlar,

herkese hayırlı cumalar, güzel bildirimler dilerim. bende her şey yavaş çekim regl yüzünden. inşallah haftasonu toparlanırım.

YENAM kilomu AYNI geçer misin? birkaç yüz gram artıdayım regl yüzünden ama haftaya gider onlar eminim. çok teşekkür ederim şimdiden.

ELİZcim sporum yok canım, malesef

günayydınnn kızlarr kilomm aslında dahada eksi olabilirdi ama maleseff dünki mantı faciası yaşayınca miğdem neyse bunada şükür diyorum -500 le yola devam

yena yeni kilom: 86

tsk ederım yenacıgım.

ramazanda ınanılmaz kacamaklar goruyorum ayrıca menu bıle yazmıyor kımse. bu durum gercekten kotu. cunku hedefınden uzaklasmıs gıbı gorunuyor cogu kısı. ayrıca hedefıne kıtlenen kısıler de olumsuz etkılenebılır aslında. bunları yapacak lukste oldugunu dusunmuyorum kımsenın ama tabıkı herkesın bılecegı bırsey. amac elde var olanı yakabılmek olmalı, yenı aldıgımız kılolar ya da yedıklerımızı degıl. kotu bır donem gecırıyor olabılıyoruz bazen, oyle donem ben de gecırdım ama cok sukur cok kotu bır donemde olanı da gormedım oyuzden olumsuzlukların olmadıgı bır zamanda bukadar kopusun olması dogru degıl bence.

bu sadece burası ıcın yorumum degıl, kendı topıgımde cok cok uzun zamandır boyle. bılmıyorum artık hayırlısı olsun herkes ıcın. bır ıkı gundur gıresım gelmıyor resmen foruma.

hımmmmmmmm cok guzel suprız gercektennnnnnnnnn

hayırlısı olsun ınsaallah elız. kendını nezaman hazır hıssedersen ozaman evet de ozaman tak benceeeeeeeee cunku en dogru zaman senın hazır oldugun zaman. karsındakının, aılelerın, maddıyatın hazır oldugu degıl bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…