Ablacım sana ve senin aracılığınla nursena ablama ve yenama rabbim bizden bir kat daha fazla sabır versin gerçekten çok zor valla sıcaklarda susuzluk biz burda doyamıyoruz suya yaniselam güzellerrrr nasılsınız? Beni sorarsanız son saatler zorluyor pazardan geldim o kadar vahim sıcak varki nursena ile aynı ortam hamamında ötesi.ve sahurda uyuyup kalmışım meyraaaa saatini geç duydumm hararet ne derece düşünün.eşim dışarıya yemeğe gidelim der hiç o takat yok attım kendimi yatağa
Yenam sıkıntınız her ne ise biran önce çözümlenir inşallah Allahın izniyle dualarımız seninleEvet asucum yoğundum...
Eşimin işiyle alakalı birazda can sıkıntısı var umarım atlatırız.....
Naaptınız okulla ilgili gelişme varmı.?
Kuzum ablan için hayırlısı bebek geleceği zamanı bilir öle gelir zaten merak etme ben tam 42 haftaya kadar normal doğum bekledim ama sezeryanla doğum yapmak zorunda kaldım hayırlısıHavadislerimle geldim sizlere.
normal doğum, normal doğum diye kendini yırtan ablama annem hep diyordu ki kızım büyük konuşma, hayırlısını iste.. ama ablam üstüne gidiyordu normal doğumun hep. bebişimiz ters dönmüş yine, ve artık 36 haftasını doldurdu. doktor da bu saatten sonra dönmesini beklemek mucize olur demiş. paşamız biraz uzun, yapılıbu durumda normal doğuma elveda demek zorunda kaldı ablacım. bu şekilde normal doğurucam diye ısrar edersen sağlıklı olan çocuğunun engelli olması için uğraşmış olursun demiş doktoru. hiç istemese de yarın sezeryan için konuşucak doktoruyla.
bugün ankara sokaklarının tüm tozlarını yuttumkpss için fellik fellik dolandım o kurs senin bu dersane benim. çok yoruldum ama çok şükür kararımı verdim inşallah. bir de bugün sevgilim bana bi sürpriz yaptı. mutlu muyum mutsuz mu bilemedim ama çıktı karşıma elinde yüzükle. biliyorum henüz istemiyosun ama benim seni hep istediğimi bu yüzük seninle kaldığı müddetçe unutma dedi. takıcak mıyım takmıcak mıyım bilmiyorum. sevindim mi mutsuz muyum onu da bilemiyorum. Rabbime çok şükür böyle helal süt emmiş, inançlı, düzgün bir adam var karşımda ama işte kendime güvenemiyorum sanırım henüz.
Duygularım oldukça karışık bu aralar..
Tekrar hoşgeldin ozaman aramızaselam bayanlar
Hayırlı Cumalar daha önce gruptaydım iki üç sene kadar oluyor hedefime ulaşmıştım harikaydı amma sporu dieti birden kesince o verdiğim kilolar yavaş yavaş geri geldii maalesef yeniden 107 kilo ile aranızdayım bu gün tartı günüydü değilmi ilk bildirim benden o zaman
yine yeniden inşallah son kez
NİYET ETTİM DİET ETMEĞE
Kilo 107,1
merhaba kızlar,
iftardaydık misafirlikte bugün yine yine. yarında yine sonraki günde yine. bu haftasonuna kadar full davet. ben bildirimi şimdiden yapsam çünkü yarın unutcam biliyorum bide sabahtan gidicez oraya nete giremem sanırım.
93,1 kilo iyice dalga geçiyor bu tartı benle spor yok
cecooş kızının fotoğraf makinesi hayırlı olsun. Aynı nazları ben de bizimkilere yapıyorum. anne babayı kullanmak nasıl da eğlenceli
Havadislerimle geldim sizlere.
normal doğum, normal doğum diye kendini yırtan ablama annem hep diyordu ki kızım büyük konuşma, hayırlısını iste.. ama ablam üstüne gidiyordu normal doğumun hep. bebişimiz ters dönmüş yine, ve artık 36 haftasını doldurdu. doktor da bu saatten sonra dönmesini beklemek mucize olur demiş. paşamız biraz uzun, yapılıbu durumda normal doğuma elveda demek zorunda kaldı ablacım. bu şekilde normal doğurucam diye ısrar edersen sağlıklı olan çocuğunun engelli olması için uğraşmış olursun demiş doktoru. hiç istemese de yarın sezeryan için konuşucak doktoruyla.
bugün ankara sokaklarının tüm tozlarını yuttumkpss için fellik fellik dolandım o kurs senin bu dersane benim. çok yoruldum ama çok şükür kararımı verdim inşallah. bir de bugün sevgilim bana bi sürpriz yaptı. mutlu muyum mutsuz mu bilemedim ama çıktı karşıma elinde yüzükle. biliyorum henüz istemiyosun ama benim seni hep istediğimi bu yüzük seninle kaldığı müddetçe unutma dedi. takıcak mıyım takmıcak mıyım bilmiyorum. sevindim mi mutsuz muyum onu da bilemiyorum. Rabbime çok şükür böyle helal süt emmiş, inançlı, düzgün bir adam var karşımda ama işte kendime güvenemiyorum sanırım henüz.
fazla uzak sayılmaz. aynı ilçedeyiz.buralarda olduğun zaman fırsatımız olursa görüşürüz inşallah.
kp. le arada hep bir sınır vardı çok otoriterdi ama şimdi bize ihtiyacı var. ve biz bir imtihandayız.Rabbim bize burdan bir hasenat kapısı açtı onu değerlendirebildiğimiz kadar değerlendirmek en güzeli. ne kadar açık kalır o kapı bilinmez. Rabbim imtihanı kazananlardan eylesin.eşimede diyorum Allah babanı yanımızda kocatarak bize bir fırsat sundu bunu değerlendirebildiğin kadar değerlendir.sonuçta erkekler çabuk sıkılıyor ama ben hemen uyarıyorum.kalçası kireçleme oldu ayağını kaldıramıyor. bak yardımcı ol hayır duasını al diyorum. eşimde abdest alırken ayağını yıkıyor. bonyo yaparken yardımcı oluyor.oda çok memnun kalıyor. evvelsi akşam küçük eltimin gelini geldi. balkonda otururken gelinle konuşmasını duydum. yengen bana çok iyi bakıyor, ben ondan razıyım. Allahda razı olsun diyordu. çok duygulandım. gönlümden işte bu dua bütün sıkıntılara değer dedim.
canım o geçmişi karıştırırsak sonu gelmez zaten.önemli olan herşeye rağmen yapabilmek. melek gibi insana herkes bakar.asıl ecir bunda.iyiliğe iyilikle cevap vermek her kişinin işi.kötülüğe iyilikle karşılık vermek er kişinin işi.sabırlı olup rızaullah için çalışmak gerek.bizimkide uzun süre geçmişten dolayı diken üzerinde durdu. baktıki bende o günlere ait hiçbir sitem yok rahat olmaya başladı. haa vijdanı rahatmı onu bilemem.kendi yaptığının sonunda kendisi zahmet çekti. bana diye yapılan evi ''senin deyip bitinceye kadar koşturduk. temizliğini yaparken canım çıktı parmaklarım delindi'' çocuğumuz yok diye bize vermedi. Rabbim bana daha güzellerini çifter çifter verdi. ama ben o evde olmadığım için kp. bakımsız kaldı.ben orda olsam kimseye bırakmazdım onu.evinde oturanlar bir tabak çorba vermekten aciz.benim temizlediğim evde eltim oturuyor.tapusunuda eltime vermek istiyor. öbürleride onun kavgasını yapıyor. geçen hafta köydeydik. köydeki eltim iftara bile çağırmak istemedi. evi kime veriyorsa o baksın diyor. ben malı için bakmıyorum . babamıza malı içinmi bakıcaz dedim.ne yaparsa yapsın kişi. kendisi için işler işi.
selam bayanlar
Hayırlı Cumalar daha önce gruptaydım iki üç sene kadar oluyor hedefime ulaşmıştım harikaydı amma sporu dieti birden kesince o verdiğim kilolar yavaş yavaş geri geldii maalesef yeniden 107 kilo ile aranızdayım bu gün tartı günüydü değilmi ilk bildirim benden o zaman
NİYET ETTİM DİET ETMEĞE
Kilo 107,1
günaydın herkese hayırlı cumalar....
sahurda kötü bi haberle uyandık annemim teyze oğlu vefaat etmiş
emes hastasıydı zaten hastalık beyne ulaştığı zman ölür diyorlardı
ayaklardan başlıyor beyinde bitiriyor
4-5 yıldır belkide daha fazla çekiyodu çok üzüldüm
ama kurtulduda diyebiliriz başkasının bakımına muhtaçtı sürekli
yaşı gençti (35) 2 oğlu var,herkesi üzende o oldu beklenen bi ölümdü ama yine de bi umuutttt işte......,
4 ay önce babası vefaat etti şimdi oğlu o anne nasıl dayansın
allahım güç kuvvet dayanma gücü versin..
çektikleri günahlarının kefareti olsun inşallaahh
kilom aynı YENA ABLACIM şimdiden teşekkürler....
O zaman yeni ama son başlangıçın için hoşgeldin diyelim
Son diyorum çünkü inşallah bundan sonra bir daha verdiğini aldım diye gelmezsin inşallah...Aminnnnnnn
85e düşmüş olman bile güzel canım bak ben hala yerimde sayıyorum millet mezun oluyor ben cift dikiş değil sanki 4 dikiş gibi ilerliyorum kaplumbağ hızıyla
İnşallah bayramdan sonra çok daha güzel kilolar vereceğiz
Nurgülllll yaaaa ben senin sıpaya bayıldımmmmmmmmmmmmm
Allahım içimdeki bebek isteğini depreştireceksin sonunda heehayır bırak daha verilmesi gereken bir sürü kilo var üstelik hesapta vazgeçmiştim 3.cüden ama bebek görünce yine depreşiyorum yaaaa
Tabi Rabbim önce arzu edipte yolunu uzun zamandır gözleyen arkadaşlarımıza versinAminnnnnnnnnn
:))))
işte diğer çok beğendiğim videoda buydu:)))
nasıl içten gelerek oynuyolar öyle, özellikle sarı şortluya dikkat! sona doğru hala yavaş yavaş kıvırıyo olduğu yerdeDD
So funny African kids dancing :) - YouTube
.
en hızlı zayıflamak diye bişi yok canım yavaş yavaş yoksa verdiğinin iki katını hemen alırsınarkadaşlar ben 19 yaşındayım boyumda 1,75 ama 91 kiloyum acil zayıflamam lazım okul başlamadan lütfen diyet yönttemi değil en hızlı zayıflama yöntemi söyleyin :/
her şey check edilmiş, harikasın. zaten bebiş gelince sana baya spor olur onla ilgilenmek
Eveet çok heyecanlıyım :) Amin inşallah canım..
Evet orada da girebilicem. Ablama sordum tartın çalışıyo mu bakıyım, internetiniz sorunsuz di mi diye
Niye kızım nolcak diyo. Dedim KK'dan ayrı kalamam daha fazla
amin ablacım, ter mahvediyor gerçekten en çok da. inşallah kurtulacağım kilolardan, benim hala umudum var.
ben kaçayım şimdilik canlar, öperim hepinizi. iyi geceler
Esram hepimizin umudu var o yüzden napıyoruz umudu hiççç kaybetmiyoruzz.çamasır astım bende kaçtım.iyi geceler güzellerrr
inşallah görüşürüz ablacım.fazla uzak sayılmaz. aynı ilçedeyiz.buralarda olduğun zaman fırsatımız olursa görüşürüz inşallah.
kp. le arada hep bir sınır vardı çok otoriterdi ama şimdi bize ihtiyacı var. ve biz bir imtihandayız.Rabbim bize burdan bir hasenat kapısı açtı onu değerlendirebildiğimiz kadar değerlendirmek en güzeli. ne kadar açık kalır o kapı bilinmez. Rabbim imtihanı kazananlardan eylesin.eşimede diyorum Allah babanı yanımızda kocatarak bize bir fırsat sundu bunu değerlendirebildiğin kadar değerlendir.sonuçta erkekler çabuk sıkılıyor ama ben hemen uyarıyorum.kalçası kireçleme oldu ayağını kaldıramıyor. bak yardımcı ol hayır duasını al diyorum. eşimde abdest alırken ayağını yıkıyor. bonyo yaparken yardımcı oluyor.oda çok memnun kalıyor. evvelsi akşam küçük eltimin gelini geldi. balkonda otururken gelinle konuşmasını duydum. yengen bana çok iyi bakıyor, ben ondan razıyım. Allahda razı olsun diyordu. çok duygulandım. gönlümden işte bu dua bütün sıkıntılara değer dedim.
inşallah ablan hayırlısıyla kurtulur canım.
erkek arkadaşında samimiyetini ortaya koymuş ne kadar ciddi olduğunu göstermiş sana.hakkında hayırlı olan neyse Rabbim gönlünü o yana çevirsin.
ben yine fazla kaçırdımkendime tam buğdayla kepekli unu karıştırıp yaptım krepleri ama sıcak sıcak 2 tane yedim. 1 tane yiyeydim iyiydide kaçırdım işte
asucum Allah kabul etsin canım
Hoşgeldin.selam bayanlar
NİYET ETTİM DİET ETMEĞE
Kilo 107,1
Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin.günaydın herkese hayırlı cumalar....
yaşı gençti (35) 2 oğlu var,herkesi üzende o oldu beklenen bi ölümdü ama yine de bi umuutttt işte......,
Geçmişte cidden çok farklıymış her şey. Ne olursa olsun bugünler daha güzel bence :)Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Sorma canım yaa benim öyle bir şansım yoktu geçmişteimkan vardı ama annem sağ olsun yokluğuda öğrenin yok işte ona ne gerek var buna ne gerek var diye kendi kafasına göre bizim isteklerimizi hep baltalardı
Geçmişte ya gizli yapardım ( binicilik yapmıştım bir kaç ay) yada yalvarsamda yaptırmazdı boş şeyler bunlar diye ( gitar çalmayı öğrenmek gibi )
Şimdi bana bile bazen kızıyor ben size yaptırdımmı ne gerek var kızın her istediğini yapıyorsunuz diye bende hemen diyorum işte sorunda orda sen geçmişte izin vermedin ama ben evladıma aynısını yapmak istemiyorum diye
Çok şükür Rabbim imkan verdikce kızlarımın isteklerini yerine getirmeye çalışıyorum ama tabi hep anlatıyorum bak biz bunu yapıyoruz ama sakın bu yüzden kendini bozma ilerde çok sıkıntılarla da karşılaşacaksın sabretmeyi bilmen lazım yeri geldiğinde diye
Gerçekten olmayacak birşeysede oturup izah ediyorum oda sağ olsun kabulleniyor ve bana asla kızmıyor o konuda
Şu anki çocuklar gerçekten çok şanslı
Rabbim hepsine hayırlı olaylarla karşılaşmayı nasip etsin inşallah...Aminnnnnnnnnn
Canım sevdiceğin aslında çok güzel birşey yapmış
O yüzüğü bir söz olarak değilde bir sevgi belirtisi olarak kabul etmiş olİnşallah hayırlısı olur ve ilerde fikrin değişmezsede sonuda hayırlı biter
Rabbim iyi insanlara karşılaştırsınAminnnnnn
Bu arada ablanada geçmiş olsunÜzülmesin herşeyde bir hayır vardır hem bellide olmaz bakarsın sıpa sonra tekrar döner
Benim cadıların ikiside sanki yuvarlanıyorlardı karnımdaŞükür Rabbim gönlüme göre verdi ve her ikisinide suni sancıylada olsa normal doğum yaptım. İnşallah ablanda hayırlısıyla sağ sağlım kuzucuğunu kuçağına alır
bebişiniz kzımı erkekmi allah kurtarsın inşallahhh
İyi geceler güzeller,
Herkesler iyidir umarım...
Meyra ve asuu geçmiş olsun size başağrınızdan dolayı...
Ceco,fotoğraf makinanızı güle güle kullanın..
Yasemin ve filiz yeni kilolarınızdan dolayı tebrik ederim sizi harikasınız..Topikte ki tüm baştan çıkarıcı mesajlara rağmen etkilenmeyip kilo veridğiniz için...
Bugün de yedik sahurumuzu çok şükür...İyi ki domates var..sahur da domates ekmek peynire dayanıyorum..
Başka bişey yeynice yanma,ekşime oluyor midem de...
Ezan okunmaya başladı benim çok uykum geldi ama azcık Kur'an okuyup ondan sonra namazı kılıp yatarım artık epey ara verdim okumam gereken çok cüzüm var
Hepinizi öperim hayırlı cumalar iyi uykular
selam bayanlar
NİYET ETTİM DİET ETMEĞE
Kilo 107,1
Senin avatarında ki hatun doğurduda dünya rahatladı...
ben de bir çift patik gönderdim doğum hediyesi olarak..
sağol yenam:)
patik gönderdiğin kızıda ben şu yarışma programındaki nursel ismindeki kız sanmıştım, o değilmi avatardaki?
o değilse kim peki?:44:
peki niye patik gönderdin???
ve peki banada gönderirmisin birgün doğurursam bende?????
:)))))
canım o geçmişi karıştırırsak sonu gelmez zaten.önemli olan herşeye rağmen yapabilmek. melek gibi insana herkes bakar.asıl ecir bunda.iyiliğe iyilikle cevap vermek her kişinin işi.kötülüğe iyilikle karşılık vermek er kişinin işi.sabırlı olup rızaullah için çalışmak gerek.bizimkide uzun süre geçmişten dolayı diken üzerinde durdu. baktıki bende o günlere ait hiçbir sitem yok rahat olmaya başladı. haa vijdanı rahatmı onu bilemem.kendi yaptığının sonunda kendisi zahmet çekti. bana diye yapılan evi ''senin deyip bitinceye kadar koşturduk. temizliğini yaparken canım çıktı parmaklarım delindi'' çocuğumuz yok diye bize vermedi. Rabbim bana daha güzellerini çifter çifter verdi. ama ben o evde olmadığım için kp. bakımsız kaldı.ben orda olsam kimseye bırakmazdım onu.evinde oturanlar bir tabak çorba vermekten aciz.benim temizlediğim evde eltim oturuyor.tapusunuda eltime vermek istiyor. öbürleride onun kavgasını yapıyor. geçen hafta köydeydik. köydeki eltim iftara bile çağırmak istemedi. evi kime veriyorsa o baksın diyor. ben malı için bakmıyorum . babamıza malı içinmi bakıcaz dedim.ne yaparsa yapsın kişi. kendisi için işler işi.
günaydın herkese hayırlı cumalar....
spormu olacak yoksa ablası süt olsun diye happuru happuru yerken elizindemi iştahını açacak
ben doymak bilmiyorum valla nefes almadan yiyorum
İyi geceler güzeller,
Herkesler iyidir umarım...
Meyra ve asuu geçmiş olsun size başağrınızdan dolayı...
Ceco,fotoğraf makinanızı güle güle kullanın..
Yasemin ve filiz yeni kilolarınızdan dolayı tebrik ederim sizi harikasınız..Topikte ki tüm baştan çıkarıcı mesajlara rağmen etkilenmeyip kilo veridğiniz için...