Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada selam topik....:)

dün bi söz çok hoşuma gitti, sizede yazcam şimdi o sözü kızlar;

Özleyeceksin! Kızıyordu, kıskanıyordu, küsüyordu, çok soru soruyordu ama beni seviyordu diyeceksin......

Nazım Hikmet

sağol canım benim.....
okudum kendimi az önce:))))

dengele tabi canım, maşaallah canım azimlisin sen baya......
nilay buraya yumruk havaya.........

Öğlen çamaşırları asıp yürüyüşe gidecektim makine açtım çamaşırlar yıkanmamış maine arızalanmış
Neyseki eşim geldi baktı onun da yapamayacağı bişeyler varmış tamirci geldi yaptı tekrar yıkadım astım derken bu saat oldu yürüyüş yattı yani

yaptım valla benim büyük kız bayılıyooo akşamada az kaldııı eşimde mantı istedi 2 bezi döktüm aman ya yapsan bi türlü yapmasan nefis çekiyo demekki bana kalsa su yeter valla bugün 43 derece gösteriyodu nefes alamıyom valla iftara az kaldı sayılır allahın izniyle

dafiiii sen bilirsinn mantının hamurundan az ayırıp minik zar şeklinde kestim birinde yemiştim yeşil mercimek çorbasnın üzerine yağda kavurup koydu kıtır kıtır bende öle kestim kavurmadan buzluğa koydm olurmukii kavurupmu koyaydım

hiç bilmiyorum nursena ama kızartıp koysan yumşayabilir çıkartıp kızartırsan kıtır olur herhalde

Size de geçmiş olsun canım
Benimki geçti şükür

sağol ablacım.
benimkide şuan epey geçti şükür....

bu arada çamaşır makinen bozulmuş, geçmiş olsun.....
neyse yapılmış şükür.....
çamaşırda sana iki iki iş etmiş
neyse sağlık olsun ablam....
eline koluna sağlık olsun.....

senin bugün iftar yemeğin vardı gitcek demiiiiii:)
şimdi ordasındır heralde sen, öptüüüüm:)
görüşürüz

sendem topiğimizin hamaratlarındansın haaa:))

amin. sağol canım.

insanın yiğeninin olması çok güzeldir tabi yaaa......
canım benim.....

ben teyze olamicam çünkü kız kardeşim yok benim.....
ama hala olcam inşaallah:)))

meyra cok tsk ederımmmmmmm

hep bırlıkte ınsaallah hemso dıyeyım

tabi canım hemşo de:)
yakınız hemşo saylırız:)

senin avatardaki horozda helak oldu aylardır yürümekten nursenaaaaaaa:)))))

geçmiş olsun ve gözün aydın canım benim......
inşaallah hayırlısı ile gönlündeki ile kapatırsın ramazan ayını canım.....

selam güzellerrrr nasılsınız? Beni sorarsanız son saatler zorluyor pazardan geldim o kadar vahim sıcak varki nursena ile aynı ortam hamamında ötesi.ve sahurda uyuyup kalmışım meyraaaa saatini geç duydumm hararet ne derece düşünün.eşim dışarıya yemeğe gidelim der hiç o takat yok attım kendimi yatağa

haydi bende kaçıyım artık.....
eşim iftarda yok diye fazla ağnandım bugün buralarda.....
herkese hayırlı iftarlar......

offffff
inşaallah ecri çok büyük ama ablammmmm..........
az kaldı inşaallah iftara artık epeyce......

öpüyorum ablam, görüşürüz

senin avatardaki horozda helak oldu aylardır yürümekten nursenaaaaaaa:)))))

..
kurbanda kesecem onu:)))))))))))))))
aman valla beniim eşimde der dururda dışarı pek gidemiyoruz burda içkisiz lokanta yok malesef oda içiize sinmiyoo
çocuklar istiyoo oyun alanı olan yerler var ama malesef içkili kızlar gün sayıyo :)))

valla bugün bi ayrıı sıcak var yaww

İyi akşamlar iftarımızı yaptık geldik henüz 2 aylık evli bir çift çok şekerler:)
Yasemin ve nursena sizin sevabınız bizden çoktur valla o sıcakta Allah kolaylık versin size
Yarın da iftara davetliyiz kızlar da anneannesine gidecekler bir iki günlüğüne

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Gezenti ceco yine ancak geldi anam her gün aynı cümleyle başlamaktan ben sıkıldım
Gündüz biraz evi toparlayıp kızçelerimle dışarı attım kendimi
Birlikte 3 saate yakın Forum İstanbulu karıştırdık Büyük kızım inanılmaz memnun kaldı hangi mağazaya istediyse girdik almayacağı şeyin fiyatını bile sormak istediğinde amannn hadi gel girelim soralım sonuçta almak zorunlu değil ya dedikce hoşuna gitti Anneciğim çok teşekkür ederim çok güzel vakit geçirdim babamla hiç zevkli olmuyor hep işimiz bitti hadi gidelim diyor gezmiyor bile bizimle dedi

Onun uzun zamandır istedii ve ertelediğimiz Fotograf Makinesininde fiyatına bir bakalım mı dedi ve birlikte elektronik mağazasınada gittik şansımıza oradaki satıcı bir Fotograf makinesi gösterdi ki ben bile hayran kaldım makineye
Adamda kampanya sadece bu haftaya geçerli diyince bizim cadı kurtlandı babana yağcılık yapman lazım dedim sonuçta son söz ondan çıkacak hesabı
Neticede babamızın iş yerine Mertere gittik onu işten almaya ona okadar çok bahsettik ki makineden bir ara küçük cadı için ablamız bakkala gidince eşimi ikna ettim neticede eninde sonunda alacağız bari alalımda kızcağız sevinsin dedim
Eve geçmeden kızada hadi gidip alalım şu makineyi diyince büyük kızım havalara uçtu
İnanılmaz sevindi ve defalarca teşekkür etti
Bir dediğimizi iki etmedi geldiğinden beri hak etti cadı tabi kendi isteğiyle daha evvel sıraladığı diğer tüm isteklerinden vazgeçti bir sürü masraf yaptınız anneciğim diğerlerini almasanızda olur dedi o bile çok hoşuma gitti

Yarın için pek işim yok sadece süpürüp sileceğim Yemekler zaten yarım saatte olacak şeyler ama tabi ben öğleden sonra girişirim ki pek sanmasamda biraz erken gelme şansları var
Küçük görümce biz almanyadan döndüğümüzden beri hiç abisine gelmedi, büyük görümcede o açıdan kızmış kardeşine nasıl gelmez diye ama tabi eşime demiş sadece sen demiş davet et onu iftara eğer gelmezse elimden çekeceği var demiş
Aslında hepsi iki yüzlüde eğer ufağı gelmezde büyük benim yanımda lafı açarsa benimde söylecek şeylerim var şöyle güzelce saygısızlık yapmadan bende içimdekileri dökerim olur biter sonra hiç neden banu soğuk yapıyor ufak görümceye demesinler

Selam canlar, hepinize hayırlı geceler

ben bugün baya yoruldum. zaten tüm gün çok sıcaktı. akşam eşim gelince annenleri de çağıralım iftara dedi. tabi market falan sonra gel yemek yap ancak oturabidim. iftara ali nazik yaptım, normalde sevmezdim de antepte imam çağdaşta yeyince çok sevmiştim. yağsız etten yapınca gayet hafif oldu. tavsiye ederim, diyete gayet uygun bir yemek bence.

şimdi de eşimle Adele dinliyoruz, güzel geçiyor bu gece...

geçmiş olsun ve gözün aydın canım benim......
inşaallah hayırlısı ile gönlündeki ile kapatırsın ramazan ayını canım.....

çok teşekkürler Meyracım, sağlıkla kapatırız inşallah ramazanı.

Yasemin abla sahursuz nasıl tuttun, Allah kabul etsin inşallah. ben de eşimin dışarda iftar yapalım tekliflerini çok yerim korkusuyla reddediyorum. malesef çok yeniyor dışarda.

Esra yenam nerelerdesiniz??

Asum azda olsa kafasını gösteriyor (

zeyno zaten yokk

ben geldim de sen yoksun sanırım :26:

Esram habersiz misafirler yeni gitti.ama kötü oldu kaçamak hak getire hem asitli içecek hem pasta kötü olduuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…