geçmiş olsun cnm benım hazır eşinde yokken uzan dinlen
nazara gelmişsindir belki oku kendini kuzum
ben iyiyim valla nolsun kuzum dün çok yediğim için kendime kızgınım
afacanımda iyi teyzesi uyuyo heran uyanabılır eğer vakitli uyanırsa pazara gitcez
uyanmassada babasını sepetliycez pazara
benimde yemekte taze fasulye var dünden kalan yanına pilav yapıcam herifde gelince bi salata yapsın
pilav hariç az fasulye salata yerim bende dünü dengelemem lazım
afacan uyandııııııııben kaçar meyramm öptüm seni kocamaaan
geçmiş olsun ablacım....
benimde sabahtan beri hafif bi baş ağrım var, aynen eşiminde ağrıyomuş.....
nursenaa mücvermi yaptınnn bayılırım yahu olsada yesem diycem ama yok bugun cezalıyım ben
hakketden ya gökçeiremim nerelerde kayboldu gitti yahu gökçeee kız çabuk gel buraya psikologu buldun bizi unuttun
di
hiç bilmiyorum nursena ama kızartıp koysan yumşayabilir çıkartıp kızartırsan kıtır olur herhaldeyaptım valla benim büyük kız bayılıyooo akşamada az kaldııı eşimde mantı istedi 2 bezi döktüm aman ya yapsan bi türlü yapmasan nefis çekiyo demekki bana kalsa su yeter valla bugün 43 derece gösteriyodu nefes alamıyom valla iftara az kaldı sayılır allahın izniyle
dafiiii sen bilirsinn mantının hamurundan az ayırıp minik zar şeklinde kestim birinde yemiştim yeşil mercimek çorbasnın üzerine yağda kavurup koydu kıtır kıtır bende öle kestim kavurmadan buzluğa koydm olurmukii kavurupmu koyaydım
Size de geçmiş olsun canım
Benimki geçti şükür
yaptım valla benim büyük kız bayılıyooo akşamada az kaldııı eşimde mantı istedi 2 bezi döktüm aman ya yapsan bi türlü yapmasan nefis çekiyo demekki bana kalsa su yeter valla bugün 43 derece gösteriyodu nefes alamıyom valla iftara az kaldı sayılır allahın izniyle
dafiiii sen bilirsinn mantının hamurundan az ayırıp minik zar şeklinde kestim birinde yemiştim yeşil mercimek çorbasnın üzerine yağda kavurup koydu kıtır kıtır bende öle kestim kavurmadan buzluğa koydm olurmukii kavurupmu koyaydım
Ay çok güldürdün yine anlatımınla :) Rabbim ev huzurunuzu bozmasın :)
Benim ablamın kayınvalidesi de aynı şekilde malesef. Böyle günlerde bile huzursuzluk çıkarıyor. Allah vicdan versin vallahi böylesine.
Annem zaten kadına hiç güvenmiyor, bir an önce gidelim de çocuk ona muhtaç kalmasın dedi. İnşallah minik paşamız sağlıklı bi şekilde gelir bir an önce de şu heyecanım biraz olsun diner artık
Tek başına onca şeyi yapmak çok zor olmalı. Böyle günlerde hayırlı komşu o kadar önemli ki..
Biz küçüktük ablamla, annemin de cenaze için on gün kadar evden gitmesi gerekiyordu. Bizim de bi komşu teyzemiz vardı, ne yemek yapsa babama, ablama, bana çıkarırdı her şeyden. Allah razı olsun..
Amin ablacım Allah razı olsun :)
Ablamlar teleferiğe yakın bir yerde oturuyorlar. Tam adını bilemiyorum oraların ama
Aminn inşallah çok teşekkür ederim :)
Evet bu baya iyi oldu. Zaten egzersiz videolarımızı götüreceğim oraya, ablam da hafif hafif spor yapıyor şimdi zaten doğumu da kolaylaştırmak adına. Bebek bizi bıraktığı müddetçe hareket halinde olacağız evde inşallah.
Ay yine düşündüm onun doğacağını, gözlerim doldu yaa..
Allahım bekleyenlere, isteyenlere nasip eylesin bu mutluluğu inşallah.
Amiin. İnşallah çok çok daha güzel kilolar veririz, hepimiz haftanın birincisi oluruz
herkese günaydın kızlar evden çıkmadan size yazayım dedim iş yerinde fırsat bulamıyorum tek olduğum için...
regl sonrası tekrar oruca başladım çarptı...özledim sizi bugün geçmişi okuyacağım inşallah....öptüm şimdik ben ben otobüse yetişeyim...
meyra cok tsk ederımmmmmmm
hep bırlıkte ınsaallah hemso dıyeyım
günayydınn kızlarr bi koşuşturmaca gidiyoo
iftar sonrası eşimle yürüyüşş yapıyoruz kızları parka götürüyoruz
en azından hareket oluyoo çok şükür kilo almadım sanırım 500 gr daha verdimm belki biraz daha fazla yarın görcez bakalım tartıda gelsin eksiler izin öncesi lazım bana
ayın 5 i gibi gidicez sanırım izne hayırlısıyla gider geliriz inşallah
Selamlar,
sonunda günlerdir gelemeyen regl dün geldi. ağrım var baya ama kendi kendime oluyorum ya buna da şükür. geçen cumadan beri kopmuştum diyetten, bugün tekrar toparlamaya başladım. ramazanı güzel bir kilo kaybıyla kapatmak istiyorum, umarım olur.
selam güzellerrrr nasılsınız? Beni sorarsanız son saatler zorluyor pazardan geldim o kadar vahim sıcak varki nursena ile aynı ortam hamamında ötesi.ve sahurda uyuyup kalmışım meyraaaa saatini geç duydumm hararet ne derece düşünün.eşim dışarıya yemeğe gidelim der hiç o takat yok attım kendimi yatağa
kurbanda kesecem onu:)))))))))))))))
senin avatardaki horozda helak oldu aylardır yürümekten nursenaaaaaaa:)))))
..
aman valla beniim eşimde der dururda dışarı pek gidemiyoruz burda içkisiz lokanta yok malesef oda içiize sinmiyooselam güzellerrrr nasılsınız? Beni sorarsanız son saatler zorluyor pazardan geldim o kadar vahim sıcak varki nursena ile aynı ortam hamamında ötesi.ve sahurda uyuyup kalmışım meyraaaa saatini geç duydumm hararet ne derece düşünün.eşim dışarıya yemeğe gidelim der hiç o takat yok attım kendimi yatağa
geçmiş olsun ve gözün aydın canım benim......
inşaallah hayırlısı ile gönlündeki ile kapatırsın ramazan ayını canım.....
selam güzellerrrr nasılsınız? Beni sorarsanız son saatler zorluyor pazardan geldim o kadar vahim sıcak varki nursena ile aynı ortam hamamında ötesi.ve sahurda uyuyup kalmışım meyraaaa saatini geç duydumm hararet ne derece düşünün.eşim dışarıya yemeğe gidelim der hiç o takat yok attım kendimi yatağa
Esra yenam nerelerdesiniz??
Asum azda olsa kafasını gösteriyor(
zeyno zaten yokk
Esram habersiz misafirler yeni gitti.ama kötü oldu kaçamak hak getire hem asitli içecek hem pasta kötü olduuuu