Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım başınız sağolsun rabbim geride kalanlara ömür versin inşallah

Filizcim aslında şöyle bi durum var; yaz gelince tatile gidenler, çocukları daha çok evde vakit geçirenler, misafiri gelenler, memlekete gidenler... kısacası geçen seneden beri gördüğüm benim bütün diyet başlıklarında bi kopuş olur. günlükler ilerlemez, diyet yöntemlerinde bir kaç başlık aktiftir falan... ve herkes eylüle doğru kilo almış bi şekilde döner. şimdi bir de ramazan yaz aylarına denk geldi. bizim topik bu aylarda "foruma girmemek ve kilo almak" seçeneği yerine en azından kilosunu korumaya çalışıyor. kışın çok daha aktif oluyor. şimdi ramazanla beraber baktık ki menü paylaştıkça tatlılar da yazılıyor. ben açıkçası o yüzden geçen haftadan beri yazmıyorum menülerimi. çünkü çoğu arkadaşımız için ramazanda kilo vermeyi düşünmek işin maneviyatına aykırı geliyor. tercih meselesi tabi...

yani bizim topik bu ayları kilo almadan kapatırsa eylülle birlikte çok daha aktif olacağımızdan eminim. kadınlar kulübünde en çok kilo verilen topiklerden biri burası, günlüklerde falan inanılmaz başarı hikayesi diye lanse edilenler verdikleri kiloları birkaç ayda geri alıp dönerken biz burdan kopmayarak kilo korumaya çalışıyoruz. ha bi atılım yapacağımızdan umutluyum ben bayramdan sonra. bunu yazıyorum çünkü senin de yanlış anlaşılmanı istemiyorum çünkü geçmişte ideal kilosuna yaklaşanlar eleştiri adında kantarın topuzunu kaçırarak çok kalp kırıp gitti. ama senin iyiniyetinden eminim ben. bence biraz daha sabır gösterirsek bayramın ardından hepimiz toparlanacağız.

bu arada yeri gelmişken benim bu topikle ilgili rahatsız olduğum tek bi şey var. o da dert paylaşımı adı altında uzun uzun dedikodu yapılması. normal zamanda tamam da ramazanda ben buna pek razı olamıyorum gönül olarak. beni birkaç gündür topikten soğutan budur. umarım bu mesajla kimseyi kırmam, hepimiz birbirimizin iyiliğini istiyoruz. yanlış yapıyorsak birileri yanlış demeli.

geçmişte ben bi konuda çok sıkkınken fazla dile getirmiştim topikte. Allah razı olsun Derya (Şahgizem) uyarmıştı beni bana yakışmadığına dair. ben de teşekkür etmiştim bu duruma. insan canı sıkkınken farketmiyor ama hakikaten bize yakışmıyor bazı şeyleri en ince ayrıntısına kadar anlatmak...

hepinizi seviyorum.

kızlar merhaba

yogunum oyuzden gıremedım herkese hayırlı cumalar yarın ıcın sımdıden guzel haftasonları dılıyorummmmm

cuma gunu artık en sevdıgım gunlerden bırı oldu

keske esım de dınlenebılse ne ıyı olacak

ben menumu yazayım:

carsamba gunu gıbı persembe aksam da erken uyudum ancak kendıme gelıyorum valla. pazartesı ve salı cok az uyuyunca spor da olunca şaftım kaydı resmen. on bucukta uyudum sahura da uyanamadık eazn okunurken uyandık oyuzden dun spor ara verme gunum oldugu ıcın sporum yok ara ogunum yok sahurum yok

ıftar:

3 bardak su
ıkı hurma
ıkı kasık bamya
5 kasık kabak
4 kasık esmer bulgur pılavı
bır bardak ayran
yemek tabagı kadar salata

ara ogun: 6 tatlı kasıgı dondurma, ıkı bardak su

gunum bukadar olmus oldu kızlar.

canım topıgı uzun zamandır tanımıyorum oyuzden yorumum yanlıs olabılır elbette benı az cok tanıdınız ozellıkle sen ıyı tanıyorsun ıyı nıyetımden suphen yok oyuzden ama ıste cok ıyı tanımadıgım ıcın yanlıs yorumlar yapmıs olabılırım ayrıca senın gıbı herkesın dusuncelı davranmak adına menu paylasmadıgını ınan dusunemedım aklıma gelmedı sayet herkesın sebebı buysa. ben gercekten ozur dılerım dusunemedıgım ıcın. ve ne buyuk bır ıncelık gercekten bu.

dedıgım gıbı cok ıyı tanımıyorum oyuzden hem kendılerı ıcın hem hepımız ıcın herkesın toplanmasını toplanabılecegını umut edıyorum ozaman senın soyledıklerın sayesınde.

ben dıger konuyu dıle getırmek ıstemedım ama ben de rahatsızım bu konuda. kısılerın ozel hayatları, etrafındakı ınsanlar, eslerı, vs gıbı konularda dedıkodu yaparcasına yazmaları ya da herseyı ınce ınce yazmalarını dogru bulmuyorum yanlıs anlasılmamak adına bunu dıle getırmemıstım ama senden guc alarak ben de dusuncelerımı yazmak ıstedım bu konuda. ozellıkle ramazanda dedıkodu yapar gıbı olmak zaten dogru degıl, herkese ozel hayatımızın ayrıntılarını anlatmak dogru degıl cunku burdakı herkes ıle aynı samımıyette degılız ayrıca herkes burda asıl olarak zayıflamak adına bırada. elbette arkadas ve hatta dost olunuyor ama herkesın zevkle okumayacagını da dusunmek lazım. gunluk hayatımızın en ınce ayrıntılarını anlatmak gercekten sıkıcı. menu yok dıyet yok spor yok ama dedıkodu varsa, ınsanlara dertlerımızı anlatmanın otesınde gunluk tutar gıbı hayatlarımızı anlatmak varsa bence dıyet topıgı degıl sohbet topıgıne donusur bence ortam. bunun da sohbet etmekten daha ote faydası olmaz kımseye bence.

kızlar bıldırımı ıftardan sonra yaptıgımız ıcın ben bugunku sporumu da ılave ederek yazıyorum.

bugune kadar 300 dk + bugun ıle bırlıkte 420 dk olacak

kılomu da eve gelınce ıftardan once yazacagım ıftardan sonra hemen bıldırım yaparım

ben cıkıyorum aksam gorusmek uzereeeeeee

selamun aleyküm kızlaarr
bugün biraz işlerim var akşamüstü bildirim yapayımda 10 gr. eksik çıksın inşallah unutmam
inna lillahi ve inna ileyhi raciun.başınız sağolsun. Allah yakınlarına sabırlar versin

ve aleykümselam cecoş güzel dualarına amiinn diyorum.sizde iyiki varsınız

Amin canım Allah razı olsun

bilmukabil canım güzel bakan güzel görür. siz güzel bakıp gezel görmüşsünüz oda sizlerin kalbinin güzelliği.Rabbim sıratımüstakim üzere kılıp doğrudan ayırmasın .şeytana uydurup şaşırtmasın.bizlere olması gerektiği gibi davranmayı nasibetsin.nefis ve şeytanın şerrinden Rabbime sığınırım. kötülükten ne çıkarki. insan kötülük düşündüğünde ancak kendisine yapar kötülüğü.hem ahiretini kaybeder,hem dünyada kendi kendini huzursuz ederek dünyasını kaybeder.ben namazdan çok örnek alırım.bazen nefze zor gelir geciktiririm namazı beklediğim sürece huzursuz olurum.kalkıp hemen kılsam hem ecri büyük olacak, hem huzurlu olucam.bekleterek hem sevabının azalmasına yardımcı oluyorum hem kendimi huzursuz ediyorum.yaptığım kendime. bir yatsı namazını kılıp yatmak gece boyunca huzurlu olmamı sağlar en fazla beş dakikamı alır. ama kılmadan yatmak gece boyunca huzursuz eder.insan yaptığı iyilikle kendi huzurunu sağlar. dünyasıda güzelleşir, ahiretide. yaptığı kötülüklede huzursuzluğuna huzursuzluk katar, hırsı artar, öfkesi artar,zihni hep onunla meşgul olur. yapması gerekeni unutur. hem dünyasını hem ahiretini karartır. Allah iyiklikten ayırmasın. her yaptığımız kendimize. hayırdada, şerdede kendimiz için çalışıyoruz aslında.

ben kızların seni yanlış anlamayacağından eminim canım. zamanla oturuyor bazı şeyler, birbirimizi daha iyi tanıyoruz. bi diyet gerçekten mevsimsel bi şey kadınlar kulübünde. zamanla öğreniyoruz işte. için rahat olsun senin. inşallah dediğimiz gibi hepimiz çok güzel kilolar vereceğiz.

öbür meselede de bence düzelecektir zamanla. müminler olarak birbirimizi uyarmak boynumuzun borcu, inşallah düzelteceğiz hep beraber yanlışlarımızı.

esracımm düşüncen evet çok güzel ama kilo almamızın çoğu sebebide ailede yada arkadaş ortamında yaşadığımız sorunlar yüzünden kendimizi yemeğe vermemizz genelimiz ölee şahsen ben bunalınca kendimi dolaba yapışık gibi hissederimm buraya az çok sıkıntı dertlerimizi yazarak en azından piskolojik rahatllıyoruz gibime geliyo bişeyler atıştırmakk yerine burada sizlerle konuşmak rahatlatıyo benii yoksa 5 yıldır burda olmazdım demii ama sanırım diyet yapmayan düzen olmayan kilo vermeyene naşşş diyosnuz gibime geldii sadece ne yediklerimizi ve sporumuzumu yazalım yanii oruç kafayla yanlışmı anladım ben acepaa

kuzum yok mesele inan kendi sıkıntılarımız değil. yeri geliyor dıdının dıdısının olayları dönüyor topikte. aslında böyle genel bahsedince herkes geriliyor ama kırıcı olmasın diye isim vermedim ben. zamanla düzeleceğinden eminim.

kendi sıkıntılarımızdan bahsetmek hepimizin özellikle yapması gereken bi şey kiloyla mücadele için ayrıca. lütfen yanlış anlaşılmasın, dertleşmek çok önemli hepimiz için. ben de bi şeye canım sıkılsa, endişe etsem kızlar var diyorum içimi rahatlatıyorum. yoksa dediğin gibi hepimiz kendimizi buzdolabının karşısında buluyoruz.

hele sen konuşmazsan nice olur bu topiğin hali, neşe kaynağımızsın sen bizim :)

Öncelikle bildirimimi yapayım
Geçen hafta 84.7
Bu hafta 84.2
Fark 500 gr
Daha aşağı da görüyordum ama bugün böyle oldu 12 gibi tartıldım

Bikaç kelime de ben yazayım :)
Burda dertleşip sohbet ettiğimizi inkar etmiyoruz ama diyetimizden de kopmuyoruz bence yoksa hepimiz 100 leri görürdük bence
Esranın demek istediğini anladım fazla da abartmamak lazım ama bence sorun yok abartan da abartsın o tarz mesajları ben de bazen okumadan geciyorum
Burda sadece spor menü diyet konuşulsa ben de nerdeyse 3 senedir burda olamadım herhalde hayat böyle bişey değil sonuçta
Ben bu şekilde belli bir başarı yakaladığımıza inanıyorum
İsteyen düzenli menü paylaşsın gözümüze eksik fazla gelirse zaten uyarıyoruz ama ben uzun zamandır menü paylaşmıyorum düzenli bir yeme sistemim yok

enem o mesajları okuyup canı sıkılan bi benmişim demek ki :)

çok sevindim ablacım anlamana, umarım kimseyi kırmam.

bi de ben de sohbet olmayan yarışma topiklerinde çok sıkılırdım mesela. seviyorum o yüzden burayı, inşallah hepimiz ineceğiz istediğimiz kiloya. hem de sohbet, muhabbetle inşallah.

Kızlar,

Ben çok susadım..Dışarıda işlerim vardı güneşin altında mahfoldum..
Ev de bir yığın iş var yemek yok kafam çok dolu..

Kızlar,

kıyamam ya

hafif ve kolay şeyler yapsan akşama. bi gün de kahvaltılı yapın iftarı. yanında fırında patates mesela. gerçi kahvaltı hazırlamak bana daha zor gelir hep.

kıyamam ya

hafif ve kolay şeyler yapsan akşama. bi gün de kahvaltılı yapın iftarı. yanında fırında patates mesela. gerçi kahvaltı hazırlamak bana daha zor gelir hep.

Dün iftar mönümüz kahvaltı idi..Bugün dolma yapmak planım akşama var daha halledeirm inşallah...

en güzeli :) ben de fazla gıcığım demek ki, her şeye takılıyorum
İnce düşünceli mi desem mükemmeliyetçi mi desem yoksa direk gıcık mı desem bilemedim:)
Kızlar,

Kıyamam canım azcık dinlen evişini boşver bikap kolay yemek yaparsın yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…