Asum allah sevabıyla günahıyla kabul eder inşallah susuzluk sadece etkiliyor zaten yarına kötü niyetli olucam tutamıycam 3,4 gün( NUrsenam dışarıda 45 derece idi bugün alev fışkırıyodu asfalttan pazara gittim iş çıkışı eve sırılsıklam ve dil dışarda zor döndüm
arada olur ablacım öyle, ben de bi ısırık börekle ince dilim vienetta yedim. telafi edersin sen yarın. hem 92ye ne kaldı şurda :)
Zaten 92 yimki ESramm .ok sevindiriğim az kaldı 8 li rakamlara ama bu hafta reglden ne olur bilmem
Saol Esram herkesler versin kgleri kg hep dezavantaj habire terleme en kötüsüüüü.ramazandada yiyememeninde avantajı oldu bana bu her ramazan sahurda yiyemem akşam çokk abartırdım akşamları abartmadım meyveyle telafi ettim
amin ablacım, ter mahvediyor gerçekten en çok da. inşallah kurtulacağım kilolardan, benim hala umudum var.
ben kaçayım şimdilik canlar, öperim hepinizi. iyi geceler
İyi geceler güzeller,
Herkesler iyidir umarım...
Meyra ve asuu geçmiş olsun size başağrınızdan dolayı...
Ceco,fotoğraf makinanızı güle güle kullanın..
Yasemin ve filiz yeni kilolarınızdan dolayı tebrik ederim sizi harikasınız..Topikte ki tüm baştan çıkarıcı mesajlara rağmen etkilenmeyip kilo veridğiniz için...
İyi geceler yenamnasılsın bikaç gündür yoğunsun herhalde yine
Biraz ağrıdı geçti şükür fazla sallamadan
Yani şimdi bize azcık taş mı geldi ne bize rağmen kilo veren arkadaşlarımı canı gönülden kutlarım
Ama amaç imtihan tabii gerçek hayat böyle bişey herşey önüne geliyor önemli olan irade konuşabiliyor mu işte burda antrenmanı yapıyoruz ki engellerle güçlü mücadele edelim değil mi ama:)
kurbanda kesecem onu:)))))))))))))))
w
İyi geceler güzeller,
Herkesler iyidir umarım...
Meyra ve asuu geçmiş olsun size başağrınızdan dolayı...
Ceco,fotoğraf makinanızı güle güle kullanın..
Yasemin ve filiz yeni kilolarınızdan dolayı tebrik ederim sizi harikasınız..Topikte ki tüm baştan çıkarıcı mesajlara rağmen etkilenmeyip kilo veridğiniz için...
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Gezenti ceco yine ancak geldianam her gün aynı cümleyle başlamaktan ben sıkıldım
Gündüz biraz evi toparlayıp kızçelerimle dışarı attım kendimi
Birlikte 3 saate yakın Forum İstanbulu karıştırdıkBüyük kızım inanılmaz memnun kaldı hangi mağazaya istediyse girdik almayacağı şeyin fiyatını bile sormak istediğinde amannn hadi gel girelim soralım sonuçta almak zorunlu değil ya dedikce hoşuna gitti Anneciğim çok teşekkür ederim çok güzel vakit geçirdim babamla hiç zevkli olmuyor hep işimiz bitti hadi gidelim diyor gezmiyor bile bizimle dedi
Onun uzun zamandır istedii ve ertelediğimiz Fotograf Makinesininde fiyatına bir bakalım mı dedi ve birlikte elektronik mağazasınada gittikşansımıza oradaki satıcı bir Fotograf makinesi gösterdi ki ben bile hayran kaldım makineye
Adamda kampanya sadece bu haftaya geçerli diyince bizim cadı kurtlandıbabana yağcılık yapman lazım dedim sonuçta son söz ondan çıkacak hesabı
Neticede babamızın iş yerine Mertere gittik onu işten almayaona okadar çok bahsettik ki makineden bir ara küçük cadı için ablamız bakkala gidince eşimi ikna ettim neticede eninde sonunda alacağız bari alalımda kızcağız sevinsin dedim
Eve geçmeden kızada hadi gidip alalım şu makineyi diyince büyük kızım havalara uçtu
İnanılmaz sevindi ve defalarca teşekkür etti
Bir dediğimizi iki etmedi geldiğinden berihak etti cadı tabi kendi isteğiyle daha evvel sıraladığı diğer tüm isteklerinden vazgeçti bir sürü masraf yaptınız anneciğim diğerlerini almasanızda olur dedi o bile çok hoşuma gitti
Yarın için pek işim yok sadece süpürüp sileceğimYemekler zaten yarım saatte olacak şeyler ama tabi ben öğleden sonra girişirim ki pek sanmasamda biraz erken gelme şansları var
Küçük görümce biz almanyadan döndüğümüzden beri hiç abisine gelmedi, büyük görümcede o açıdan kızmış kardeşine nasıl gelmez diye ama tabi eşime demiş sadecesen demiş davet et onu iftara eğer gelmezse elimden çekeceği var demiş
Aslında hepsi iki yüzlüde eğer ufağı gelmezde büyük benim yanımda lafı açarsa benimde söylecek şeylerim varşöyle güzelce saygısızlık yapmadan bende içimdekileri dökerim olur biter sonra hiç neden banu soğuk yapıyor ufak görümceye demesinler
Evet asucum yoğundum...
Eşimin işiyle alakalı birazda can sıkıntısı var umarım atlatırız.....
Naaptınız okulla ilgili gelişme varmı.?
şimdide kescekmiş,
vayyyhhhh bu hayvanın senden çektiği ne bacııııııım:)))))))))
sağol yenam:)
patik gönderdiğin kızıda ben şu yarışma programındaki nursel ismindeki kız sanmıştım, o değilmi avatardaki?
o değilse kim peki?:44:
peki niye patik gönderdin???
ve peki banada gönderirmisin birgün doğurursam bende?????
:)))))
canım kızçen fotoğraf makinesini güle güle kullansın inşaallah:)
hayırlı olsun.....
inşaallah atlatırsınız ablacım......
dua edicem size mutlaka.
Allah sıkıntınızı gidersin inşallah yenacım. herşey gönlünüzce olsunEvet asucum yoğundum...
Eşimin işiyle alakalı birazda can sıkıntısı var umarım atlatırız.....
Naaptınız okulla ilgili gelişme varmı.?
Allah sıkıntınızı gidersin inşallah yenacım. herşey gönlünüzce olsun
meyracım resimde ki yanılmıyorsam kate middleton İngiltere kraliyetine gelin gelen hatun....
rahmetli prenses diananın gelini
ne diyorsun, sen doğur patik+çeyrek gönderirim
hayırlı geceler kızlar
bende bugün ancak gelebildim.eşim ASKON a iftara gitti bende kp. ile evde yapacaktım iftarı.büyük eltim dünürlerini iftara çağırmış onlarda benide görmek istemişler eltim aradı davet etti.bizde kp. ile eltime gittik.ordan dönerken arkadaş aradı şehriyar da çay içiyoruz sizde gelin dedi. eşimde gitmek isteyince gelinide alıp şehriyar a gittik. bu saate kadar oturduk.gelini evine bırakıp şimdi eve geldik. onlarada iyi geldi çocuk pisiklet pindi star parkta eylendi.
banuu fotoğraf makinanızı güle güle kullanın.
bende kalkayım mutfağın yolunu tutayım. hesapta bu gece kp.ye yörük böreği yapıcaktımbu saatten sonra mümkün değil. gidip krep yapayım bari yumşak yumşak yesin sade kahvaltılıkla doymuyor. her akşam birşeyler yapıyorum ona.biraz zor geldiği oluyor ama olsun içim rahat aklım onda kalmıyor en azından. bayramdan sonrada gitmese keşke daha huzurlu olurum ama sizin cami kahvehanesi yok bayaramdan sonra giderim diyor. aslında ben burda çok rahatım canım sıkılmasa hep kalırım ama cami kahvehanesi olmayınca evde sıkılıyorum diyor.