Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Asum allah sevabıyla günahıyla kabul eder inşallah susuzluk sadece etkiliyor zaten yarına kötü niyetli olucam tutamıycam 3,4 gün ( NUrsenam dışarıda 45 derece idi bugün alev fışkırıyodu asfalttan pazara gittim iş çıkışı eve sırılsıklam ve dil dışarda zor döndüm

iki gündür istanbul da yanıyor, bugün hele ateş atıyordu her yer. Allah sizlere sabır versin, oralar nasıdır kimbilir nemli nemli..

Zaten 92 yimki ESramm .ok sevindiriğim az kaldı 8 li rakamlara ama bu hafta reglden ne olur bilmem

ooo çok sevindim ablacım, ben bunu kaçırmışım sanırım. ee biz toto büyütürken sen ramazanda bile ihmal etmedin salonu, alacaksın tabi karşılığını. harikasın

oh bayrama görürsün bence 8leri :)

Saol Esram herkesler versin kgleri kg hep dezavantaj habire terleme en kötüsüüüü.ramazandada yiyememeninde avantajı oldu bana bu her ramazan sahurda yiyemem akşam çokk abartırdım akşamları abartmadım meyveyle telafi ettim

amin ablacım, ter mahvediyor gerçekten en çok da. inşallah kurtulacağım kilolardan, benim hala umudum var.

ben kaçayım şimdilik canlar, öperim hepinizi. iyi geceler

Esram hepimizin umudu var o yüzden napıyoruz umudu hiççç kaybetmiyoruzz.çamasır astım bende kaçtım.iyi geceler güzellerrr

İyi geceler güzeller,

Herkesler iyidir umarım...

Meyra ve asuu geçmiş olsun size başağrınızdan dolayı...

Ceco,fotoğraf makinanızı güle güle kullanın..

Yasemin ve filiz yeni kilolarınızdan dolayı tebrik ederim sizi harikasınız..Topikte ki tüm baştan çıkarıcı mesajlara rağmen etkilenmeyip kilo veridğiniz için...

amin ablacım, ter mahvediyor gerçekten en çok da. inşallah kurtulacağım kilolardan, benim hala umudum var.

ben kaçayım şimdilik canlar, öperim hepinizi. iyi geceler

Senin avatarında ki hatun doğurduda dünya rahatladı...
ben de bir çift patik gönderdim doğum hediyesi olarak..

İyi geceler yenam nasılsın bikaç gündür yoğunsun herhalde yine
Biraz ağrıdı geçti şükür fazla sallamadan
Yani şimdi bize azcık taş mı geldi ne bize rağmen kilo veren arkadaşlarımı canı gönülden kutlarım
Ama amaç imtihan tabii gerçek hayat böyle bişey herşey önüne geliyor önemli olan irade konuşabiliyor mu işte burda antrenmanı yapıyoruz ki engellerle güçlü mücadele edelim değil mi ama:)

Evet asucum yoğundum...
Eşimin işiyle alakalı birazda can sıkıntısı var umarım atlatırız.....

Naaptınız okulla ilgili gelişme varmı.?

kurbanda kesecem onu:)))))))))))))))
w

şimdide kescekmiş,
vayyyhhhh bu hayvanın senden çektiği ne bacııııııım:)))))))))

sağol yenam:)

patik gönderdiğin kızıda ben şu yarışma programındaki nursel ismindeki kız sanmıştım, o değilmi avatardaki?
o değilse kim peki?:44:
peki niye patik gönderdin???
ve peki banada gönderirmisin birgün doğurursam bende?????
:)))))

canım kızçen fotoğraf makinesini güle güle kullansın inşaallah:)
hayırlı olsun.....

meyracım resimde ki yanılmıyorsam kate middleton İngiltere kraliyetine gelin gelen hatun....
rahmetli prenses diananın gelini

ne diyorsun, sen doğur patik+çeyrek gönderirim

hayırlı geceler kızlar
bende bugün ancak gelebildim.eşim ASKON a iftara gitti bende kp. ile evde yapacaktım iftarı.büyük eltim dünürlerini iftara çağırmış onlarda benide görmek istemişler eltim aradı davet etti.bizde kp. ile eltime gittik.ordan dönerken arkadaş aradı şehriyar da çay içiyoruz sizde gelin dedi. eşimde gitmek isteyince gelinide alıp şehriyar a gittik. bu saate kadar oturduk.gelini evine bırakıp şimdi eve geldik. onlarada iyi geldi çocuk pisiklet pindi star parkta eylendi.

banuu fotoğraf makinanızı güle güle kullanın.

bende kalkayım mutfağın yolunu tutayım. hesapta bu gece kp.ye yörük böreği yapıcaktım bu saatten sonra mümkün değil. gidip krep yapayım bari yumşak yumşak yesin sade kahvaltılıkla doymuyor. her akşam birşeyler yapıyorum ona.biraz zor geldiği oluyor ama olsun içim rahat aklım onda kalmıyor en azından. bayramdan sonrada gitmese keşke daha huzurlu olurum ama sizin cami kahvehanesi yok bayaramdan sonra giderim diyor. aslında ben burda çok rahatım canım sıkılmasa hep kalırım ama cami kahvehanesi olmayınca evde sıkılıyorum diyor.

Evet asucum yoğundum...
Eşimin işiyle alakalı birazda can sıkıntısı var umarım atlatırız.....

Naaptınız okulla ilgili gelişme varmı.?
Allah sıkıntınızı gidersin inşallah yenacım. herşey gönlünüzce olsun

meyracım resimde ki yanılmıyorsam kate middleton İngiltere kraliyetine gelin gelen hatun....
rahmetli prenses diananın gelini

ne diyorsun, sen doğur patik+çeyrek gönderirim

ayyyy ablacım benimmmm.......
çok duygulandım gerçekten çok sağol.....
seni çok seviyorum, iyiki varsın......
sende benim için çoooook değerlisin.......

için rahat olsunda ablacım önemli olan bencede o.
görüşürüz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…