Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Bugün büyük gün
Bakalım nasıl atlatacağız
İçimden bir ses baya çetrefilli geçecek diyor
İnşallah geldiklerinde ablası kaç senedir esen soğuk rüzgarın nedenini sorarda bende şöyle güzelce içimi dökerim
Tabi gönül güzel geçinip huzurlu olmayı isterdi ama maalesef öyle bir ortam hiç olmadı diyebileceğim kadar azdı ( iyi geçindiğimizi sandığım ilk zamanlar bile arkamdan ne filmler çevrilmiş :26: )
Ben herşeyi Rabbime biraktım nasılsa herşeyin iyisini bilir
Üstüme düşeni yapıp en iyi şekilde ağırlayacağım herkesi gerisi onlara kalmış
Şükür çok işim yok sadece bir süpürüp sileceğim sonrada öğleden sonra yemeklere girişirim geç saatte
Umarım herkes bu hafta eksilerde bildirimler yapar ve güzel bir haftasonu geçirir fazla kaçırmadan
Ben malum Bayram sonrasına kadar izinliyim
ondan sonra inşallah çok daha güzel bir başlangıç yapıp şu lanet kilolara bir daha görüşmemek üzerine veda edeceğim
merhaba kızlar,
iftardaydık misafirlikte bugün yine yine. yarında yine sonraki günde yine. bu haftasonuna kadar full davet. ben bildirimi şimdiden yapsam çünkü yarın unutcam biliyorum bide sabahtan gidicez oraya nete giremem sanırım.
93,1 kilo iyice dalga geçiyor bu tartı benle spor yok
Canım üzülme bayramadan sonra hepsi fazlasıyla gidecek
Şimdi hem geç yemek zorundayız hemde sahurla arası az olduğu için baya şişlik oluyor yetersiz su içmekten
cecooş kızının fotoğraf makinesi hayırlı olsun. Aynı nazları ben de bizimkilere yapıyorum. anne babayı kullanmak nasıl da eğlenceli
Sorma canım yaa benim öyle bir şansım yoktu geçmişte
imkan vardı ama annem sağ olsun yokluğuda öğrenin yok işte ona ne gerek var buna ne gerek var diye kendi kafasına göre bizim isteklerimizi hep baltalardı
Geçmişte ya gizli yapardım ( binicilik yapmıştım bir kaç ay
) yada yalvarsamda yaptırmazdı boş şeyler bunlar diye ( gitar çalmayı öğrenmek gibi
)
Şimdi bana bile bazen kızıyor ben size yaptırdımmı ne gerek var kızın her istediğini yapıyorsunuz diye bende hemen diyorum işte sorunda orda sen geçmişte izin vermedin ama ben evladıma aynısını yapmak istemiyorum diye
Çok şükür Rabbim imkan verdikce kızlarımın isteklerini yerine getirmeye çalışıyorum ama tabi hep anlatıyorum bak biz bunu yapıyoruz ama sakın bu yüzden kendini bozma ilerde çok sıkıntılarla da karşılaşacaksın sabretmeyi bilmen lazım yeri geldiğinde diye
Gerçekten olmayacak birşeysede oturup izah ediyorum oda sağ olsun kabulleniyor ve bana asla kızmıyor o konuda
Şu anki çocuklar gerçekten çok şanslı
Rabbim hepsine hayırlı olaylarla karşılaşmayı nasip etsin inşallah...Aminnnnnnnnnn
Havadislerimle geldim sizlere.
normal doğum, normal doğum diye kendini yırtan ablama annem hep diyordu ki kızım büyük konuşma, hayırlısını iste.. ama ablam üstüne gidiyordu normal doğumun hep. bebişimiz ters dönmüş yine, ve artık 36 haftasını doldurdu. doktor da bu saatten sonra dönmesini beklemek mucize olur demiş. paşamız biraz uzun, yapılı bu durumda normal doğuma elveda demek zorunda kaldı ablacım. bu şekilde normal doğurucam diye ısrar edersen sağlıklı olan çocuğunun engelli olması için uğraşmış olursun demiş doktoru. hiç istemese de yarın sezeryan için konuşucak doktoruyla.
bugün ankara sokaklarının tüm tozlarını yuttum kpss için fellik fellik dolandım o kurs senin bu dersane benim. çok yoruldum ama çok şükür kararımı verdim inşallah. bir de bugün sevgilim bana bi sürpriz yaptı. mutlu muyum mutsuz mu bilemedim ama çıktı karşıma elinde yüzükle. biliyorum henüz istemiyosun ama benim seni hep istediğimi bu yüzük seninle kaldığı müddetçe unutma dedi. takıcak mıyım takmıcak mıyım bilmiyorum. sevindim mi mutsuz muyum onu da bilemiyorum. Rabbime çok şükür böyle helal süt emmiş, inançlı, düzgün bir adam var karşımda ama işte kendime güvenemiyorum sanırım henüz.
Duygularım oldukça karışık bu aralar..
Canım sevdiceğin aslında çok güzel birşey yapmış
O yüzüğü bir söz olarak değilde bir sevgi belirtisi olarak kabul etmiş ol
İnşallah hayırlısı olur ve ilerde fikrin değişmezsede sonuda hayırlı biter
Rabbim iyi insanlara karşılaştırsın
Aminnnnnn
Bu arada ablanada geçmiş olsun
Üzülmesin herşeyde bir hayır vardır hem bellide olmaz bakarsın sıpa sonra tekrar döner
Benim cadıların ikiside sanki yuvarlanıyorlardı karnımda
Şükür Rabbim gönlüme göre verdi ve her ikisinide suni sancıylada olsa normal doğum yaptım. İnşallah ablanda hayırlısıyla sağ sağlım kuzucuğunu kuçağına alır
fazla uzak sayılmaz. aynı ilçedeyiz.buralarda olduğun zaman fırsatımız olursa görüşürüz inşallah.
kp. le arada hep bir sınır vardı çok otoriterdi ama şimdi bize ihtiyacı var. ve biz bir imtihandayız.Rabbim bize burdan bir hasenat kapısı açtı onu değerlendirebildiğimiz kadar değerlendirmek en güzeli. ne kadar açık kalır o kapı bilinmez. Rabbim imtihanı kazananlardan eylesin.eşimede diyorum Allah babanı yanımızda kocatarak bize bir fırsat sundu bunu değerlendirebildiğin kadar değerlendir.sonuçta erkekler çabuk sıkılıyor ama ben hemen uyarıyorum.kalçası kireçleme oldu ayağını kaldıramıyor. bak yardımcı ol hayır duasını al diyorum. eşimde abdest alırken ayağını yıkıyor. bonyo yaparken yardımcı oluyor.oda çok memnun kalıyor. evvelsi akşam küçük eltimin gelini geldi. balkonda otururken gelinle konuşmasını duydum. yengen bana çok iyi bakıyor, ben ondan razıyım. Allahda razı olsun diyordu. çok duygulandım. gönlümden işte bu dua bütün sıkıntılara değer dedim.
Rabbim herkese o cümleyi duymayı nasip etsin ...aminnnnnn ( ben kvden çok zor duyarım o sözü
ama olsun Rabbim görüyor )
Yüreği güzel Ablacığım inşallah bizlerde ilerde senin gibi oluruz
İyiki varsın
canım o geçmişi karıştırırsak sonu gelmez zaten.önemli olan herşeye rağmen yapabilmek. melek gibi insana herkes bakar.asıl ecir bunda.iyiliğe iyilikle cevap vermek her kişinin işi.kötülüğe iyilikle karşılık vermek er kişinin işi.sabırlı olup rızaullah için çalışmak gerek.bizimkide uzun süre geçmişten dolayı diken üzerinde durdu. baktıki bende o günlere ait hiçbir sitem yok rahat olmaya başladı. haa vijdanı rahatmı onu bilemem.kendi yaptığının sonunda kendisi zahmet çekti. bana diye yapılan evi ''senin deyip bitinceye kadar koşturduk. temizliğini yaparken canım çıktı parmaklarım delindi'' çocuğumuz yok diye bize vermedi. Rabbim bana daha güzellerini çifter çifter verdi. ama ben o evde olmadığım için kp. bakımsız kaldı.ben orda olsam kimseye bırakmazdım onu.evinde oturanlar bir tabak çorba vermekten aciz.benim temizlediğim evde eltim oturuyor.tapusunuda eltime vermek istiyor. öbürleride onun kavgasını yapıyor. geçen hafta köydeydik. köydeki eltim iftara bile çağırmak istemedi. evi kime veriyorsa o baksın diyor. ben malı için bakmıyorum . babamıza malı içinmi bakıcaz dedim.ne yaparsa yapsın kişi. kendisi için işler işi.
Rabbim o eltiyede dünyaya güzel bakmayı ve Allah rızası için birşeyleri zamanında doğru yapmayı nasip etsin....Aminnnnnnnn
selam bayanlar
Hayırlı Cumalar daha önce gruptaydım iki üç sene kadar oluyor hedefime ulaşmıştım harikaydı amma sporu dieti birden kesince o verdiğim kilolar yavaş yavaş geri geldii maalesef yeniden 107 kilo ile aranızdayım bu gün tartı günüydü değilmi ilk bildirim benden o zaman
yine yeniden inşallah son kez
NİYET ETTİM DİET ETMEĞE
Kilo 107,1
Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar vereceğiz ...aminnnn
günaydın herkese hayırlı cumalar....
sahurda kötü bi haberle uyandık annemim teyze oğlu vefaat etmiş
emes hastasıydı zaten hastalık beyne ulaştığı zman ölür diyorlardı
ayaklardan başlıyor beyinde bitiriyor
4-5 yıldır belkide daha fazla çekiyodu çok üzüldüm
ama kurtulduda diyebiliriz başkasının bakımına muhtaçtı sürekli
yaşı gençti (35) 2 oğlu var,herkesi üzende o oldu beklenen bi ölümdü ama yine de bi umuutttt işte......,
4 ay önce babası vefaat etti şimdi oğlu o anne nasıl dayansın
allahım güç kuvvet dayanma gücü versin..
çektikleri günahlarının kefareti olsun inşallaahh
kilom aynı YENA ABLACIM şimdiden teşekkürler....
Canım başınız sağ olsun ...RAbbim geride kalanlara sabırlar versin rahmetliyide Cennetine kabul eylesin ...Aminnnnnnnn