Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

elimde netbuk dalmışım :KK1: iyiki düşmemiş:KK9: kalkıp çayı ocağa koyayım. bugün kp. yok kahvaltı koyarım.o olunca kahvaltıyla geçiştiremiyorum. keşke olsada birşeyler yapsam içim daha rahat oluyor. şimdi aklım onda

selam ahali....:)
:KK16::KK16:

dafi ablam burdaymıııış:)
yakaladııııııım:)
nasılsın ablacım görüşmeyeli??
kilo almışsın:KK43:
neyse biran önce yine sağlıklıca verirsin inşaallah ablacım yeni gelenleride......
ben sana güveniyorum:KK19:

yenaaaaaa......
sesime geeeeeeellllll:KK23::KK23::KK23:
yenanında kulağını çekiyim dedim, belki hisseder gelir o da şimdi:))))))))):KK1::KK1:

Allah her birinizden razı olsun.. Çok şükür ben toparlandım artık. Bomba gibi geri döndüm :KK1:
Söylemişmişdim bilmiyorum ama ben teyze olacağım inşallah. Ablam artık 37. haftasında ve pazartesi günü bursaya gideceğiz onun yanına ailecek :KK16: Bir ay kadar orada olacağım sanırım.
Bu hafta belki artım olur, sporum da yok ama haftaya çok güzel olacak inşallah :KK1::KK1: Çok güzel kilolar verilmiş bu hafta, ben de içinizden biri olurum inşallah :KK16:
Sizleri çok ama çok ama çok seviyorum.
Annem babam ablam, hepsi sizleri tanıyor artık :KK1:
İyi ki varsınız :nazar:
Geçmişin daha yarısnda falanım ama sanırım Filizcim 2li sayılara düşmüşsün. Öyle çok sevindim ki anlatamam :KK16:

daha iyi olmana çok sevindim tatlım:)
hadi bakalım teyze oluyon demeeek:) hayırlısı ile inşaallah canım.....
ablanlarda net ve tartı düzenininde olmasına sevindim ayrıca:KK16:
Allaha emanet olasın canım, öpüyorum kocaman, görüşürüz:KK54::KK54::KK54:

Bende maalesef bu Ramazan veremeyenlerdenim :KK14:
Tabiki oruç kilo vermek için değil ama işte geç saatte iftar açınca artı bile görebiliyor insan bazen :KK53:
İnşallah Bayramdan sonra toparlar çok daha güzel kilolar veririz :KK34:

dafi ablam burdaymıııış:)
yakaladııııııım:)
nasılsın ablacım görüşmeyeli??
kilo almışsın:KK43:
neyse biran önce yine sağlıklıca verirsin inşaallah ablacım yeni gelenleride......
ben sana güveniyorum:KK19:
selam meyracım
iyiyim çok şükür canım.sen nasılsın . inşallah veririm yazı fazla almadan atlatsam kısmetse kışa hedefe ulaşırım. ama yazdan ümitli değilim

elimde netbuk dalmışım :KK1: iyiki düşmemiş:KK9: kalkıp çayı ocağa koyayım. bugün kp. yok kahvaltı koyarım.o olunca kahvaltıyla geçiştiremiyorum. keşke olsada birşeyler yapsam içim daha rahat oluyor. şimdi aklım onda

ayyy iyiki düşmemiş abalcım netbuk.......

dafi abla bi kere bende kanepeye oturdum ve 2elimlede tesbihi havada tutarak tesbih çekiyordum bir akşam, oturarak öylece uyumuşum, uyandığımda aynen oturuyordum ve elimde tesbih aynen duruyordu düşmeden....
hala o nasıl oldu anlamış değilim......
yaklaşık öyle yarım saat uyumuşum:KK53::KK53:

derviş meyra dermişim:KK9::KK9::KK9:
ahhhh nerdeeee:KK31::KK31:

Tabiki oruç kilo vermek için değil ama işte geç saatte iftar açınca artı bile görebiliyor insan bazen :KK53:

inşaallah canım......

selam meyracım
iyiyim çok şükür canım.sen nasılsın . inşallah veririm yazı fazla almadan atlatsam kısmetse kışa hedefe ulaşırım. ama yazdan ümitli değilim

bende iyiyim şükür, sağolasın:KK16::KK16:
bence birazcık daha dikkat ederek yazı fazla almadan atlatabilirsin sen ablacım, azıcık daha gayret ablacım.....
hedefede çoğu gitmiş azı kalmış zaten:):21::21:

inşaallah canım......

bende iyiyim şükür, sağolasın:KK16::KK16:
bence birazcık daha dikkat ederek yazı fazla almadan atlatabilirsin sen ablacım, azıcık daha gayret ablacım.....
hedefede çoğu gitmiş azı kalmış zaten:):21::21:
her akşam iftar sofrası hazırla
nıyor. kalabalık oluncada insanın iştahı açılıyor. dikkat etmeye çalışıyorum ama nafile :KK19:

Son düzenleme:
her akşam iftar sofrası hazırla
nıyor. kalabalık oluncada insanın iştahı açılıyor. dikkat etmeye çalışıyorum ama nafile :KK19:

çok haklısın bu konuda......

saat3 oldu, sahur ancak yetişir, müsadenle ben mutfağa doğru yol alıyım dafi ablacım olurmu?
kendine çok iyi bak, Allaha emanet olasın, koccaman öpüyorum seni pambuk yanaklarından:).....:KK54::KK54::KK54:
iyi sahurlar, görüşürüz......

cecoşşş senide öptüm, iyi sahurlar canım sizede......:KK54::KK54:

sahura kalkamayanlar, hadi kalkın artıııııııkkkkkkkk:KK9::KK9::KK9:
by by kızlaaaaar:KK3:
$vs2uk1nh9xw21mt4pv1vb2uz9.gif

çok haklısın bu konuda......

saat3 oldu, sahur ancak yetişir, müsadenle ben mutfağa doğru yol alıyım dafi ablacım olurmu?
kendine çok iyi bak, Allaha emanet olasın, koccaman öpüyorum seni pambuk yanaklarından:).....:KK54::KK54::KK54:
iyi sahurlar, görüşürüz......

cecoşşş senide öptüm, iyi sahurlar canım sizede......:KK54::KK54:
bende sofrayı hazırladım. eşimi kaldırayım. iyi sahurlar canım :KK54:

her şey check edilmiş, harikasın. zaten bebiş gelince sana baya spor olur onla ilgilenmek :KK1:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Çok geçte olsa gelebildim :KK34:
İftar geç olunca doğal olarak çay faslı falan derken geç oluyor eve gelmemiz :KK53:
Ya çok azda yesem geç saatte yiyince sahurda bile acıkmamış oluyorum ve davul gibi hissediyorum kendimi yaaaa :26:

Kızkardeşim yine döktürmüş ama çoğunu ağzıma bile sürmedim :KK34:
Hazır aklımdayken bende menü paylaşımımı yapayım dimi ama :KK34:

1 kase erişteli yoğurt çorbası
1 YK tel şehriyeli pilav
3 tane köfte
2 - 3 YK kadar Patates Gratin ( kremalı patates yani :KK1: )
Bol karışık salata ( çok az yağlı, tuzsuz ve bol limonlu :KK34: )
2 bardak Portakallı gazoz ( işte onu içmeseydim tam süperdi ama içim yandı :KK1: )

Bir saat sonrada çay faslında 1 ufak kase pudding yedim ama oda şekersiz denecek kadar tatsızdı :KK60:
Çayı zaten şekersiz içiyorum :KK34: ordan dengelemişimdir diye düşünüyorum :KK34:

Bu arada Cumaki istenmeyen iftardan yırtacağımı düşünüyordum ama maalesef yırtamadım :KK1:
YOğun pazarlık sonuçu temizliğin yarısını eşime kakalamayı başardım :KK1: üstelik yeğenlerinin gece yatısına kalması iptal oldu :KK76::KK76::KK76::KK76: Ramazanda kusura bakmasın ama uğraşamam onlarla :KK35: eşimde biz baldızla cuma gecesi için sahur planı yapmıştık onu unutmuşuz baldız bugün hatırlattı diye kıvırmış eşim :KK60:
Yani onlar iftardan sonra gece onları postaladıktan sonra bizim evden çıkacağımızı sanıyorlar :KK60:
O tahammül edemediğim küçük kız kardeşinide iftara çağıracakmış beyimiz :KK36: len dedim kendi ablasını iftara alıyor abi sen gel demiyor bide benmi ona hizmet edeceğim :KK35: ama eşim ne olur idare et ayırmak olmaz söz sana bu iyiliğin karşılıksız kalmayacak dedi :KK60: dedim bu kadar suratsıza aynı anda katlanıyorsam o zaman çok iyi bir şey çıkması lazım karşılığında :KK60: ne istersen dedi :KK1: tabi ben yine kıyamam istemem birşey daha sonra nasılsa başka türlü karşılığını alırım :KK60: olmadı bayram temizliğine ortak olur :KK60: :KK60: :KK60:
Adam bana yaptığı temizlik yerine gündeliğe gitse yeminle zengin olmuştuk :KK60: :KK60: :KK60: ama kendi kaşındı onları çekeceksem oda katlanacak :KK1:
Yarın artık kızlarla alışverişe giderim tabi önce bir menüyü belirlemem lazım :KK1:

Canım bizde seni çok ama çok seviyoruz :KK16:
Ohhhh ne güzel cennet kokulu bir kuzu geliyor demekki :KK1: ben bebek manyağıyım resmen :KK1:
Ne güzel hepiniz birlikte gidip ablana yardımcı oluyorsunuz :nazar:
Maalesef benim birinci hamileliğimde bir Allahın kulu yoktu yanımda ( annemler yurtdışındaydı zaten KV desen ölüyorum de bir bardak su vermeyen çinsten :KK47: )
İkinci hamileliğimde yine ailemden kimse yoktu ( kız kardeşim buradaydı ama ikizlerinden oda ne kadar destek olabilirdi ) sağ olsun bir tek komşu ablam bana Analık yaptı her gün bana yardıma koştu hatta yemeğime kadar yaptı ( Hakkını asla ödeyemem :KK34: )
KV yan apartmanda oturduğu halde bir kerede ay bunu yaptın alın yiyin yada işte bir şeye ihtiyacınız varmı demedi :KK47:

Ne güzel sizler yanına gidiyorsunuz :KK34: Rabbim mutluluğunuzu ve huzurunuzu daim etsin Ablanada vakti geldiğinde bir avazda sağlıklı birşekilde kuzucuğunu kuçağına almayı nasip etsin ....Aminnnnnnnnnn

Evet gereken tedbirler alınmış :KK1: demekki her gün olmasada iki günde bir seni aramızda göreceğiz :KK34:
Pazartesiye kadar nasılsa gelirsin diye şimdiden hayırlı yolculuklar demiyorum :KK1: Sağ sağlım gidip gelirsiniz inşallah tabi yola çıkmadan bir haber verirsin ki merak etmeyelim :KK34:
Ay çok güldürdün yine anlatımınla :) Rabbim ev huzurunuzu bozmasın :)
Benim ablamın kayınvalidesi de aynı şekilde malesef. Böyle günlerde bile huzursuzluk çıkarıyor. Allah vicdan versin vallahi böylesine.
Annem zaten kadına hiç güvenmiyor, bir an önce gidelim de çocuk ona muhtaç kalmasın dedi. İnşallah minik paşamız sağlıklı bi şekilde gelir bir an önce de şu heyecanım biraz olsun diner artık :KK16:
Tek başına onca şeyi yapmak çok zor olmalı. Böyle günlerde hayırlı komşu o kadar önemli ki..
Biz küçüktük ablamla, annemin de cenaze için on gün kadar evden gitmesi gerekiyordu. Bizim de bi komşu teyzemiz vardı, ne yemek yapsa babama, ablama, bana çıkarırdı her şeyden. Allah razı olsun..

canım Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasibetsin.Ablan bursanın neresinde oturuyor ? birde komşum çıkarmış :KK1: sende bizim mahalleye gelirmişsin :21:
Amin ablacım Allah razı olsun :)
Ablamlar teleferiğe yakın bir yerde oturuyorlar. Tam adını bilemiyorum oraların ama :26:

daha iyi olmana çok sevindim tatlım:)
hadi bakalım teyze oluyon demeeek:) hayırlısı ile inşaallah canım.....
ablanlarda net ve tartı düzenininde olmasına sevindim ayrıca:KK16:
Allaha emanet olasın canım, öpüyorum kocaman, görüşürüz:KK54::KK54::KK54:
Aminn inşallah çok teşekkür ederim :)
Evet bu baya iyi oldu. Zaten egzersiz videolarımızı götüreceğim oraya, ablam da hafif hafif spor yapıyor şimdi zaten doğumu da kolaylaştırmak adına. Bebek bizi bıraktığı müddetçe hareket halinde olacağız evde inşallah.
Ay yine düşündüm onun doğacağını, gözlerim doldu yaa..
Allahım bekleyenlere, isteyenlere nasip eylesin bu mutluluğu inşallah.
Amiin. İnşallah çok çok daha güzel kilolar veririz, hepimiz haftanın birincisi oluruz :KK1:

Elizcim sağlıkla kavuşun inşallah bebişinize canım
Yeğenler çok tatlı oluyor teyzeyim ben de harika bir duygu
Senin iyi olmana çok sevindim eminim hem ablana yardımcı olup hem de güzel kilolar vereceksin canım:KK54:

Ay çok güldürdün yine anlatımınla :) Rabbim ev huzurunuzu bozmasın :)
Benim ablamın kayınvalidesi de aynı şekilde malesef. Böyle günlerde bile huzursuzluk çıkarıyor. Allah vicdan versin vallahi böylesine.
Annem zaten kadına hiç güvenmiyor, bir an önce gidelim de çocuk ona muhtaç kalmasın dedi. İnşallah minik paşamız sağlıklı bi şekilde gelir bir an önce de şu heyecanım biraz olsun diner artık :KK16:
Tek başına onca şeyi yapmak çok zor olmalı. Böyle günlerde hayırlı komşu o kadar önemli ki..
Biz küçüktük ablamla, annemin de cenaze için on gün kadar evden gitmesi gerekiyordu. Bizim de bi komşu teyzemiz vardı, ne yemek yapsa babama, ablama, bana çıkarırdı her şeyden. Allah razı olsun..

Amin ablacım Allah razı olsun :)
Ablamlar teleferiğe yakın bir yerde oturuyorlar. Tam adını bilemiyorum oraların ama :26:

Aminn inşallah çok teşekkür ederim :)
Evet bu baya iyi oldu. Zaten egzersiz videolarımızı götüreceğim oraya, ablam da hafif hafif spor yapıyor şimdi zaten doğumu da kolaylaştırmak adına. Bebek bizi bıraktığı müddetçe hareket halinde olacağız evde inşallah.
Ay yine düşündüm onun doğacağını, gözlerim doldu yaa..
Allahım bekleyenlere, isteyenlere nasip eylesin bu mutluluğu inşallah.

Amiin. İnşallah çok çok daha güzel kilolar veririz, hepimiz haftanın birincisi oluruz :KK1:
hmm komşu değilmiş ama yine yakın sayılır. yıldırım ilçesinde herhalde bende yıldırımdayım.ben erikli suyunun ordayım. bağlaraltı mahallesi. ablanda zümrütevler veya kurtbasan olabilir.

kızlaaaaarrr sizle oturup sohbet etmeyi özledim ya kuzenim bizde aksama kadar pc elinde oyun oynuyor başka yapcak bişey yok napsın cocuk :KK1: bu arada tartı benle dalga geçiyor sanırım kilo alıyorum aslında cok normal yiyorum ekmek nerdeyse hiç yemiyorum ama neden böyle olduki anlamadım.

suyumuzu içip abdest alalım sonrada namaza namaz uykudan hayırlı :KK34: bu arada bir haftadır namazı düzgün kılıyorum aksatmadan şeytanımı yeniyorum üşengeçlik yaptıramıyor bana artık :KK1:

hadi bakem öptüm sizi.

herkese günaydın kızlar evden çıkmadan size yazayım dedim iş yerinde fırsat bulamıyorum tek olduğum için...

regl sonrası tekrar oruca başladım çarptı...özledim sizi bugün geçmişi okuyacağım inşallah....öptüm şimdik ben ben otobüse yetişeyim...:KK16:

KIZLAR GÜNAYDIN :KK3::KK3::KK3:
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı güzel bi ramazan günü diliyorum :KK16::KK16::KK16:
Herkeşler nasıllar bakalım bu aralar yine modlar düşük sanırım yorgun olan var daveti olan var pek sohbetler olmuyo neyse bayramdan sonra sıkı bi dönüş yaparız artık hepimiz
Neyse kızlar öpüyorum kib

Allah her birinizden razı olsun.. Çok şükür ben toparlandım artık. Bomba gibi geri döndüm :KK1:
Söylemişmişdim bilmiyorum ama ben teyze olacağım inşallah. Ablam artık 37. haftasında ve pazartesi günü bursaya gideceğiz onun yanına ailecek :KK16: Bir ay kadar orada olacağım sanırım.
Bu hafta belki artım olur, sporum da yok ama haftaya çok güzel olacak inşallah :KK1::KK1: Çok güzel kilolar verilmiş bu hafta, ben de içinizden biri olurum inşallah :KK16:
Sizleri çok ama çok ama çok seviyorum.
Annem babam ablam, hepsi sizleri tanıyor artık :KK1:
İyi ki varsınız :nazar:
Geçmişin daha yarısnda falanım ama sanırım Filizcim 2li sayılara düşmüşsün. Öyle çok sevindim ki anlatamam :KK16:
Canım iyi olmana çok sevindim :KK34::KK34::KK34:
Anaaaammm yeğen geliyo he dünyanın en tatlı şeyi rabbim sağlıcakla dünyaya gelebilmeyi nasip etsin inşallah :KK16::KK16:

cnmmm gözün aydınnn çok sevindim gerçektennn inşallahh bende inerim 2 li rakamlara
koskoca maşalllahhh diyeyim sana dvm ı da gelcek Allahın izniyle cnm benim :nazar::nazar::KK54:

nıl cok tsk ederım bol bol --- ler gorelım ınsaallah hepımızzzzzzz

sagolasın ınsaallah dedıgın gıbı ALLAHIN ıznıyle devamı gelsın

X