Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

asuman cok cok tsk ederım duan ıcın tsk ederım ınsaallah gormeyeyım kımse gormesın ne kotu bır rakamdır ya bu ucler offfff. sankı 34 beden olmus gıbı bır enerjı verdı bana valla 99.

cok bekledım asuman cok. gecen eylulden berı. cok sukur nasıp oldu gecen yaz acemıce cıktıgım bu yolda sımdı daha bılgılı daha cok arkadasımın oldugu ve daha umutlu oldugum gunlerdeyım hep boyle devam eder ınsaallah

ınsaallah resımlerı goreceksınız tabı kı. hele bır hedefe ulasayım tum hayat hıkayem ve basarım ıle ornek olabılmek adına herseyı paylasacagım kurtulsun herkes bu kılolardan. ben resımler ıle basarılar ıle bu yoıla cıktım yenı yolculara vesıle olabılırım ınsaallah

meyra cok tsk ederımmmmmmm

hep bırlıkte ınsaallah hemso dıyeyım

elız senı gercekten ozledık cok guzel bır enerjın var burda daıma. sevıyorum sohbetını.

agrın sızın var mı canım ? amcan nasıl ?

daha ıyı olmana cok sevındım. bomba gıbıyım demıssın ohhhhh maasallah ALLAH bır daha yasatmasın canım saglıcakla kal.

demek teyzos olacaksın gozun aydın canım. ınsaallah saglıcakla alsın ablacıgın kucagına kuzusunu.

ordayken de bızler ıle olacakmıssın sevındım buna.

cok tskler elızcıgım ınsallah hep bırlıkte 80ler 70 ler olsunnnnnn

canım benım cok cok tskler. nekadar sevındıgını bılıyorummmmmmmmmm bundan emın ol. ınsaallah hersey cok daha guzel olacak hepımız ıcın. hastalıklar, gecmısın pısmanlıgı artık hıcbırseyı dusunmek ıstemıyorum hep saglıklı gunlerın hayalı ıle yasıyorum .

gunaydınnnnnnnn kızlar

bu hafta cok cabuk gectı yarın cuma yanı haftasonu gelıyorrrrrrrrr

ben dun erkenden uyudum 3 saatlık uyku ve spor yapınca, ıftardan sonra mınderın ustune yıgıldım resmen. esım uzulmus valla halıme. sofrayı toplamıs, hatta bulasık makınasını bosaltmıs gerı doldurmus. yarım saat uyumusum tekrar uyandım. makınaya camasır koydum, yatagın ustunde duruyordu dun utulenen tum kıyafetler. onları astım toparladım. ve 10 da tekrar uyudum. ınanılmaz yorgunmusum meger. bugun halen tam toparlanamadım ama uyumak ıyı geldı gercekten. yemegım hazır, guvec, turlu yapmıstım oyuızden eve gıdınce ıftara kadar uyurum sanırım bugun spora gıtmeyecegım hem mısafırım var hem de bugun ara verecegım. yarın ve cumartesı gıdecegım. utu ısım de aradan cıktı yemek de hazır. keyfım yerınde. ara ara utu yaptım haftasonu ama taaaaaaa ıstanbula gıtmeden oncesınden bırıktıgı ıcın 50-60 parca vardı yıne de. oyuzden temızlıgı haftasonu yapmıs olsam da utuyu komsuya yaptırdım ıyı oldu aradan cıktı cok sukur.

menulerıme gelecek olursam;

ıs cıkısı bır saat spor
yarım saat bısıklet, 9 dk sı kosu 6,5-7 sevıye
10 dk twıst
100 mekık
10 dk bısıklet
gerı kalan surede de kol aletlerınde calıstım

eve yuruyerek geldım 40 dk surdu

ıftar:
3 bardak su
bır bardak ayran
bır corba kasesı salata
4 kasık esmer bulgur pılavı
5 kasık taze fasulye
ıkı hurma
uc catal karpuz

ara yapmadım uyudum.

sahur:
kalkınca ıkı bardak su
ıkı cevız
bır catal recel
4 zeytın
ıkı dılım cavdar ekmegı
yarım domaates yarım salatalık uc adet akdenız yesıllıgı
yarım kk beyaz peynır
ıkı yumurtadan omletı esımle paylastım

ıkı bardak su ıctım ve nıyetlendım.

günayydınn kızlarr bi koşuşturmaca gidiyoo
iftar sonrası eşimle yürüyüşş yapıyoruz kızları parka götürüyoruz
en azından hareket oluyoo çok şükür kilo almadım sanırım 500 gr daha verdimm belki biraz daha fazla yarın görcez bakalım tartıda gelsin eksiler izin öncesi lazım bana
ayın 5 i gibi gidicez sanırım izne hayırlısıyla gider geliriz inşallah

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Henüz kendime gelemedim ama tek gözlede olsa sizlere bir bakayım dedim
Büyük kız hala uyuyor, küçük başımın etini yiyor dövme yap bana diye ( ablası almanyadan simli bir kalem seti almışt gecici dövme hesabı kalıplı malıplı bir set ve boya cilde zararsız üstelik yıkanınca çıkıyor )
Dün gece ablası yapmış ona bir iki tane eline oda uyanınca yok olduğunu görmüş ağlıyor dövmem gitti yenisini istiyorum diye anam benim bu çocuklarımın hepsi kafadan kontak

Birazdan ev işlerine girişmem lazım malum Kaynanatör ve çırakları yarın akşam iftara gelecekler
Öğleden sonrada kızlarla Forum istanbula alışverişe giderim artık hem çocuklarda bir dolaşmış olur ( büyük anında anne Gold'a da bakarmıyız diyiverdi hatun fotograf makinesi diye tuturuyor ya )
Akşama kadar yetiştiremediklerimide eşim ben gelince yaparız dedi hatta büyük kızda aaaaa baba iş kalmayacak tabi o yüzden öyle yardım ederim diyorsun dimi dedi bende merak etme kızım anan ona yeterince iş bırakacak nasılsa dimi kocacığım dedim Adam nasıl gülüyor sen yüzsüzlüğü iyice ele aldın diye

Selamlar,

sonunda günlerdir gelemeyen regl dün geldi. ağrım var baya ama kendi kendime oluyorum ya buna da şükür. geçen cumadan beri kopmuştum diyetten, bugün tekrar toparlamaya başladım. ramazanı güzel bir kilo kaybıyla kapatmak istiyorum, umarım olur.

bu ramazan bana diyet açısından iyi gelmedi ben almışım yine

Dafi ablacım biz yalnız olduğumuz halde canımız istiyor sürekli bi şeyler. senin çevren geniş, gelen giden bitmiyor. yani sen iyisin ramazanda, yediklerini baya kısıyorsun, hatırlıyorum. o yüzden kendini üzme, yazı hafif tempoda atlatırsan kışa toparlarsın

Nevinim nerelerdesin

buluşuyor muyuz önümüzdeki hafta
buluşursak ahdım var kredi kartının limitini zorlayacağım, eşim kafamı bozdu

Nursenaaa topik zaten sakin, sen gidince naapcaz biz :26:

ne zaman döneceksiniz? inşallah bikaç kilo daha verirsin gitmeden.

ramazanda inmeyi düşündüğün hedefi görürsün inşallah canım.ben yazı artısız kapatsam şükredicem ama artılardayım. bayramdan sonrada ankaradan, yurt dışından misafirlerimin gelme ihtimali var . misafirlerim varkende dikkat edemem pek.almasam yetecek bana. kışın kendi başıma kaldığımda bir 10 kilo verebilirim inşallah.buda benim hedefimin bişle altına inmem demek oluyor.hedefim 85 ti 86 ya kadar indim sonra tekrar 90 ı gördüm.10 kilo verirsem 80 olurum hedefimin altına inmiş olurum. umut fakirin katığıymış

nursena izne nereye gideceksin memleketemi

efemmmmm, benım sabah kepenk arkadasım

tsk ederım hıssedıyorum enerjını. cok cok tskler ınsaallah ben de bır bıdıgın annesı olurum senın gıbı, bu yolu basarı ıle tamamlayıp
Canımsın inşallah kuzum rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin
Nursena ablacım güle güle gider gelirsin inşallah ah bide ben gidebilsem şu tatile varya
Esra kuzum gözün aydın yolunu beklediğin gelmiş
Şaka bi yana sende bu aralar pek görünmüyon kuzum herkeslere bi rehavet çöktü valla

Herkese hayırlı günler güzeller
Akşamdan beri hafif başağrım var geçmemiş hala neyse fazla zararı yok bugün iş yapmasam da olur zaten yemek derdim de yok

Son düzenleme:

aslında garip eşimle dalga geçiyorum millet tatile giderken aman şu şortum şu kaprim şu mayom diye biraz daha açık kıyafetler koyar bu sefer tatil yöresinden ankaraya gidicez ya ben aman köye babannelere gidicez
az kapalı kayafet koyayı tunik falan diye çabaya girdim :)))
nabza göre şerbet misali

kayınvalidemlere gidiyoruz hoş herzaman oraya giidilir adet öle hiç daha kendi anneme indiğim baki deildir
annemler malesef ayvalığa gidiyolar yazlığa kardeşimlerle bende eşimin ailesiylen mutlu mesutt bi bayram geçircem çünki her bayram sinir olurum anneme giderim 2. gün vay emmin geldi vay dayın geldi gel anneme doyamadan gelirdim en azından kaynanamın istediği benimde sinir olmucam bi bayram olcekk allah nasip ederse 10 gün ankara 10 günde ayvalığa gidip ordan eve geçmeyi düşünüyoruz ama kısmet tabii
ayrı memeleketliyle evlencen arkadaş en azından 2 sine de doya doya yaşarsın

esra yeterim ben ordan da inşallah cep internet istiyomda adam başına geleceni bildiğinden yok diyoo ama ankarada var net ordan ara ara yeterim inşallah size hem daha ayın beşinde gidicez

rüyamdada asuyu gördüm kızlarla kol kola yürüyoduu ama saçını yaptırmışş ay dedim sacın açık olunca tanıyamadım asu dedim sarıldıkk amma acayipde zayıflamış dantel lacivert dar güpür bi elbisede giymiştii kıskandım yaneee

Nursena yine eksilerdesin maşallah akşam yürüyüşleri işe yarıyor demek
Ben de dün yürüdüm bügün de çıksam iyi olur aslında

Nursena rüyanda beni gördün demek Allah hayra çıkarsın inşallah
Kız öyle bi elbise giymiştim ya hani arkadaşın resmi de paylaşmıştım hatta demek sende derin izler bırakmış:))))
Bu hafta bende de az da olsa eksi var tabii yarın ne olur bilemem
Dün de herkes zayıflamışsın dedi bu yaz kilo almama rağmen hayırdır inşallah
Ankara'ya gelince kaçabilirsen buluşuruz yine arada Bayram var zor olabilir ama kısmet yine de

inşallahh asuu kaçabilrssemm buluşuruz anam benim adamla izinlerde yapışık ikizler gibiyiz peşimden ayrılmıyoo otur evde ben alışveriş yapcam diyom yok illa bende gelcem diyoo çok seviyo çocuksuz elele dolaşmayı liseden alışkanlık sanırım babanneye atar gezeriz diye planlar kuruyo bakalım kısmet inşallah görmek isterim tabi seni

çok etkilendim demekkii elbiseden adette bittiya ondanda ödem mödem kalmamıştırr açıkla bakalım yarım net kilonu sende az yürümedin kızları helak ettin kendin zayıflayacan diyeee

annam öldüm sıcaktan sana msj yazıp kız kabak mücveri istedi nede güzel koktuu kızrtım 2 dakkada amman allahımm oruçtaki yememe azmini ramazandan sonrada verse allah vallla tığ gibim olurum oruç olmasam tadına bakmak bbaabında garanti 3-4-5 aadet götürdüydümmm

slm kızlar ben dün felaket abarttım çok yedim çokkk
hem yedim hemde yedikten sonra söylenip durdum neyem bu kaa yedim diye
oyuzden bugun canıma okuycamm azzzcık yiycem

elizz cnm hoşgeldin tkrdann çok sevindim bomba gibi dönmene
ablanda inş sağsağlim kavuşur kuzusunaa tabi sende yegenine

meyramm bi denkleşemedik anacım

nursenaa mücvermi yaptınnn bayılırım yahu olsada yesem diycem ama yok bugun cezalıyım ben

hakketden ya gökçeiremim nerelerde kayboldu gitti yahu gökçeee kız çabuk gel buraya psikologu buldun bizi unuttun

esramm00 nerdee iyimi acaba en son rahatsızdı umarım bişeysi yoktur :18:

bugun herkesi sorasım geldi

efendim biri meyramı dedi:)))

evet denk gelemedik bi canım yafff:)
bende yeni girdimdi nete, şimdi gördüm mesajını.....

nasılsın görüşmeyeli canım? afacan nasıl??

bende iyiyimde bugün bi ağırlık, bi yorgunluk var üzerimde nedense, birde orta şiddette bi baş ağrısı.
sersem gibiyim aynı şuan
yarın eşim kendi iş yerlerindeki iftar davetine gidicek, bugünde bekar bi arkadaşı var o çağırmış iftara....
az önce telefonda öğrendim bugünde o arkadaşına gitcekmiş iftara, bu baş ağrım üzerine iyi geldi bu haber dermişim
çünkü henüz daha yemeğimi yapmamıştım

siyasetçiiiii

Herkese hayırlı günler güzeller
Akşamdan beri hafif başağrım var geçmemiş hala neyse fazla zararı yok bugün iş yapmasam da olur zaten yemek derdim de yok

geçmiş olsun ablacım....
benimde sabahtan beri hafif bi baş ağrım var, aynen eşiminde ağrıyomuş.....

geçmiş olsun cnm benım hazır eşinde yokken uzan dinlen
nazara gelmişsindir belki oku kendini kuzum
ben iyiyim valla nolsun kuzum dün çok yediğim için kendime kızgınım
afacanımda iyi teyzesi uyuyo heran uyanabılır eğer vakitli uyanırsa pazara gitcez
uyanmassada babasını sepetliycez pazara

benimde yemekte taze fasulye var dünden kalan yanına pilav yapıcam herifde gelince bi salata yapsın
pilav hariç az fasulye salata yerim bende dünü dengelemem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…