- 24 Mart 2012
- 17.142
- 3.486
- 41
Tebrik ederim filizcim maşallah bri daha o üçlüleri hiç görme inşallah canım
Nasıl bir duygu olduğunu çok iyi biliyorum ben de hasretle beklemiştim ikili rakamları
Resimlerine de baktım enerjin hissediliyor gerçekten inşallah istediğin kilolara indiğin günleri deberaberce görürüz
selam millet......
nilay kuzum yetişemedim sana.......
öptüm
cecooo
hadi kızçene kavuştun gayri:)))
tekrar gözün aydıııın.....
öptüm senide
daha yemek yapcam, bende kaçar artık........
tebrikler canım........ başarıların daim olsun inşaallah......
:))))
Allah her birinizden razı olsun.. Çok şükür ben toparlandım artık. Bomba gibi geri döndüm
Söylemişmişdim bilmiyorum ama ben teyze olacağım inşallah. Ablam artık 37. haftasında ve pazartesi günü bursaya gideceğiz onun yanına ailecekBir ay kadar orada olacağım sanırım.
Bu hafta belki artım olur, sporum da yok ama haftaya çok güzel olacak inşallahÇok güzel kilolar verilmiş bu hafta, ben de içinizden biri olurum inşallah
Sizleri çok ama çok ama çok seviyorum.
Annem babam ablam, hepsi sizleri tanıyor artık
İyi ki varsınız
Geçmişin daha yarısnda falanım ama sanırım Filizcim 2li sayılara düşmüşsün. Öyle çok sevindim ki anlatamam
Filizcim çok sevindim, tebrikler canım. inşallah bundan sonrası çok daha güzel olacak. geçmişe sünger çekip geleceğe güven ve umutla bakman için bi işaret bu. inşallah çok daha güzel rakamlar göreceksin :)
bu ramazan bana diyet açısından iyi gelmedi ben almışım yine
herkese günaydın kızlar evden çıkmadan size yazayım dedim iş yerinde fırsat bulamıyorum tek olduğum için...
regl sonrası tekrar oruca başladım çarptı...özledim sizi bugün geçmişi okuyacağım inşallah....öptüm şimdik ben ben otobüse yetişeyim...
günayydınn kızlarr bi koşuşturmaca gidiyoo
iftar sonrası eşimle yürüyüşş yapıyoruz kızları parka götürüyoruz
en azından hareket oluyoo çok şükür kilo almadım sanırım 500 gr daha verdimm belki biraz daha fazla yarın görcez bakalım tartıda gelsin eksiler izin öncesi lazım bana
ayın 5 i gibi gidicez sanırım izne hayırlısıyla gider geliriz inşallah
ramazanda inmeyi düşündüğün hedefi görürsün inşallah canım.ben yazı artısız kapatsam şükredicem ama artılardayım. bayramdan sonrada ankaradan, yurt dışından misafirlerimin gelme ihtimali var . misafirlerim varkende dikkat edemem pek.almasam yetecek bana. kışın kendi başıma kaldığımda bir 10 kilo verebilirim inşallah.buda benim hedefimin bişle altına inmem demek oluyor.hedefim 85 ti 86 ya kadar indim sonra tekrar 90 ı gördüm.10 kilo verirsem 80 olurum hedefimin altına inmiş olurum. umut fakirin katığıymışSelamlar,
sonunda günlerdir gelemeyen regl dün geldi. ağrım var baya ama kendi kendime oluyorum ya buna da şükür. geçen cumadan beri kopmuştum diyetten, bugün tekrar toparlamaya başladım. ramazanı güzel bir kilo kaybıyla kapatmak istiyorum, umarım olur.
Dafi ablacım biz yalnız olduğumuz halde canımız istiyor sürekli bi şeyler. senin çevren geniş, gelen giden bitmiyor. yani sen iyisin ramazanda, yediklerini baya kısıyorsun, hatırlıyorum. o yüzden kendini üzme, yazı hafif tempoda atlatırsan kışa toparlarsın
nursena izne nereye gideceksin memleketemigünayydınn kızlarr bi koşuşturmaca gidiyoo
en azından hareket oluyoo çok şükür kilo almadım sanırım 500 gr daha verdimm belki biraz daha fazla yarın görcez bakalım tartıda gelsin eksiler izin öncesi lazım bana
Canımsın inşallah kuzum rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsinefemmmmm, benım sabah kepenk arkadasım
tsk ederım hıssedıyorum enerjını. cok cok tskler ınsaallah ben de bır bıdıgın annesı olurum senın gıbı, bu yolu basarı ıle tamamlayıp
Nursena ablacım güle güle gider gelirsin inşallah ah bide ben gidebilsem şu tatile varyagünayydınn kızlarr bi koşuşturmaca gidiyoo
Esra kuzum gözün aydın yolunu beklediğin gelmişSelamlar,
sonunda günlerdir gelemeyen regl dün geldi. ağrım var baya ama kendi kendime oluyorum ya buna da şükür. geçen cumadan beri kopmuştum diyetten, bugün tekrar toparlamaya başladım. ramazanı güzel bir kilo kaybıyla kapatmak istiyorum, umarım olur.
Dafi ablacım biz yalnız olduğumuz halde canımız istiyor sürekli bi şeyler. senin çevren geniş, gelen giden bitmiyor. yani sen iyisin ramazanda, yediklerini baya kısıyorsun, hatırlıyorum. o yüzden kendini üzme, yazı hafif tempoda atlatırsan kışa toparlarsın
Nevinim nerelerdesin
buluşuyor muyuz önümüzdeki hafta
buluşursak ahdım var kredi kartının limitini zorlayacağım, eşim kafamı bozdu
Nursenaaa topik zaten sakin, sen gidince naapcaz biz :26:
ne zaman döneceksiniz? inşallah bikaç kilo daha verirsin gitmeden.
ramazanda inmeyi düşündüğün hedefi görürsün inşallah canım.ben yazı artısız kapatsam şükredicem ama artılardayım. bayramdan sonrada ankaradan, yurt dışından misafirlerimin gelme ihtimali var . misafirlerim varkende dikkat edemem pek.almasam yetecek bana. kışın kendi başıma kaldığımda bir 10 kilo verebilirim inşallah.buda benim hedefimin bişle altına inmem demek oluyor.hedefim 85 ti 86 ya kadar indim sonra tekrar 90 ı gördüm.10 kilo verirsem 80 olurum hedefimin altına inmiş olurum. umut fakirin katığıymış
nursena izne nereye gideceksin memleketemi
aslında garip eşimle dalga geçiyorum millet tatile giderken aman şu şortum şu kaprim şu mayom diye biraz daha açık kıyafetler koyar bu sefer tatil yöresinden ankaraya gidicez ya ben aman köye babannelere gidicezSelamlar,
Nevinim nerelerdesin
buluşuyor muyuz önümüzdeki hafta
buluşursak ahdım var kredi kartının limitini zorlayacağım, eşim kafamı bozdu
Nursenaaa topik zaten sakin, sen gidince naapcaz biz :26:
ne zaman döneceksiniz? inşallah bikaç kilo daha verirsin gitmeden.
Nursena rüyanda beni gördün demek Allah hayra çıkarsın inşallah
Kız öyle bi elbise giymiştim ya hani arkadaşın resmi de paylaşmıştım hatta demek sende derin izler bırakmış:))))
Bu hafta bende de az da olsa eksi var tabii yarın ne olur bilemem
Dün de herkes zayıflamışsın dedi bu yaz kilo almama rağmen hayırdır inşallah
Ankara'ya gelince kaçabilirsen buluşuruz yine arada Bayram var zor olabilir ama kısmet yine de
slm kızlarben dün felaket abarttım çok yedim çokkk
hem yedim hemde yedikten sonra söylenip durdum neyem bu kaa yedim diye
oyuzden bugun canıma okuycamm azzzcık yiycem
elizz cnm hoşgeldin tkrdann çok sevindim bomba gibi dönmene
ablanda inş sağsağlim kavuşur kuzusunaa tabi sende yegenine
meyramm bi denkleşemedik anacım
nursenaa mücvermi yaptınnn bayılırım yahu olsada yesem diycem ama yok bugun cezalıyım ben
hakketden ya gökçeiremim nerelerde kayboldu gitti yahu gökçeee kız çabuk gel buraya psikologu buldun bizi unuttun
esramm00 nerdee iyimi acaba en son rahatsızdı umarım bişeysi yoktur :18:
bugun herkesi sorasım geldi
Herkese hayırlı günler güzeller
Akşamdan beri hafif başağrım var geçmemiş hala neyse fazla zararı yok bugün iş yapmasam da olur zaten yemek derdim de yok
efendim biri meyramı dedi:)))
evet denk gelemedik bi canım yafff:)
bende yeni girdimdi nete, şimdi gördüm mesajını.....
nasılsın görüşmeyeli canım? afacan nasıl??
bende iyiyimde bugün bi ağırlık, bi yorgunluk var üzerimde nedense, birde orta şiddette bi baş ağrısı.
sersem gibiyim aynı şuan
yarın eşim kendi iş yerlerindeki iftar davetine gidicek, bugünde bekar bi arkadaşı var o çağırmış iftara....
az önce telefonda öğrendim bugünde o arkadaşına gitcekmiş iftara, bu baş ağrım üzerine iyi geldi bu haber dermişim
çünkü henüz daha yemeğimi yapmamıştım
siyasetçiiiii