- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.062
Meyra'da gelmiş..
Evet meyra da geldi
Bu aralar netinizde ne sık sorun oluyor nedenineymiş meyracım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meyra'da gelmiş..
Bence ilave yapma yeterli..KAç kişi olacaksınız.?
Çok değiliz canım anne baba ve 4 yaşında çocukları olan bir aile gelecek sadece
Belki şakşuka yaparım azcık ortaya dediğin gibi yeter aslında nasip artık
İnsanın gözü doymuyor zaten ama yapılan da muhakak artıyor...
---
Ben çay demliyeyim eşim acıkmış yiyip yatacakmış..
Yedikten sonra gelirim tekrar...
Selamün aleyküm kızlarrrrrr
Sabah bir uyandım içimde bir sıkıntıyla :26: anlatamam kızlar resmen nefes alamıyor gibiydim ve ortada bana göre hiç bir sebep yoktu hatta kendi kendime Rabbim hayırlara çıkarsın sanki kötü birşey olacakmış gibi hissettim :26:
Neticede yanılmadım da maalesef Eşimin evlendiğimizden beri görüşmediği bir amcası vardı ( karısı bütün sülaleyi karıştırmıştı ve o amcasının
Ramazan boyu gece uykusu yok bize tüm aile uyanık :)
Kızlar öğlene kadar uyuyorlar tabii ben de nerdeyse
Yine de günler öyle uzun ki iş güç herşey yetişiyor
Yarın iftara misafirim var kafam onla meşgul ne yapabileceğim konusunda
Sen nasılsın canım hem çalışıp hem oruç zor oluyordur sana da
selam kk milleti......
yakaladım siziiiii
--------
kız nilay goncan geldi zahir artıııık:))))))
hiç görünmemişsin bu akşam sen:))))
öptüm nilayım
---------
bizde bugün akşam biraz eşimle atıştık, barıştık geri amaaaa sonuçta atıştık işte, sonuçta sinirlendim yani durduk yere ben.
ortada hiç bişey yoktu sorun olacak, yine kendi kendine sorun oluşturdu birden, bazen aynı yorgan biti oluyo bu.
başınız sağolsun canım.
aynen banada ramazanda uyku düzeni yok:)
uyku konusunda erkekler daha rahat ramazanda bize nazaran
hadi kalk sofra hazır deniyo çünkü çoğuna
benim iş güçte pek yetişmiyo gündüzlerin uzun olmasına rağmen orasıda ayrı bi panel konusu hihihihhh
Meyra'da gelmiş..
Evet meyra da geldi
Bu aralar netinizde ne sık sorun oluyor nedenineymiş meyracım
İnsanın gözü doymuyor zaten ama yapılan da muhakak artıyor...
---
Ben çay demliyeyim eşim acıkmış yiyip yatacakmış..
Yedikten sonra gelirim tekrar...
oluyor hepimizde ufak tefek atışmalar canım takma kafana sen de
benim eşim de az önce 1 saat olsun yatayım dedi gitti ama uyuyamaz büyük ihtimalle o benden de geç yatıyor mukabele okuyor sabah çünkü 5 i buluyor yatması ama yine de ramazanın tadı başka
işlere de az çok benim kızların faydası oluyor bir de çok detaya girmiyorum pek ondan da çabuk bitiyor herhalde:))
asuman gercekten duaya ıhtıyacımız var yazıyorum falan buraya ama tadım yok gercekten. sıkıntılıyım ALLAH gonlumuze ferahlık versın esım de sımdı hem ıste hem haftasonu boyle olacak tadımız kalmayacak bu hayır mubarek gunlerde.
Selamün aleykümm...
günaydınn...namazdan sonra yattım 4 saattir yatakta dönüp duruyom uyuyamadım..kalktım bende biraz size bakam dedim ama kimsecikler yok...geçmiş okumayada halim yok başım fena...bugünlerde iyi değilim..morall sıfırın altında....diyet yerlerde sürünüyo...ama şuan onu bile düşünücek halim yok...gece anneme geldikk ve bugün eve geçicez bi daha bakabilirmiyim size bilmiyorum...özlüyorum sizi...neyse kaçıyorum şimdi bana dua edin öptüm hepinizi...Allaha emanet olun....
slm tontisleriiiimmmmm
hayirsiz ben gitmeden bi ugrayip selam vereyim dedim
Ramazan bi yana izin hazirliklari bi yana inanin hergünüm yogun gecti
Ama cok sükürki bugün valizlerimizide kapattik nasipse sali günü sabah namazindan sonra yola cikiyoruz
Insallah yollar bosturda carcabuk variriz memleketimize Arabayla gelicez yorucu gecsede icim kipir kipir
Umarim sizdede hersey yolundadir ben Ramazanda kilo alirim sanmistim ama bütün artilarimi verdim simdilerde 93 küsürlerdeyim Ramazan boyunca burda olsaydim 80leride ucundan görücektim heralde Allahim sabrini veriyo cok sükür iyi geciyo Ramazan baya gec aciyoruz ama yinede zevkli gecti simdiye kadar
Hakkinizi helal edin canlarim iyi kötü birsürü sey paylastik gitmek var dönememek var ama iyiki sizi tanimisim cok öpüyorum hepiniziiiiii kendinize iyi bakinnn insallah geldigimde kaldigim yerden devam edicem
Selamün Aleyküm milletttttttttt
Sonunda eve gelebildik şükür ve bugünde bir KVyle buluşmayı sağ sağlim atlatabildim
Hatun yine başka yemek bilmiyormuş gibi bezelye pilav yapmış
Birde benim nefret ettiğimi bildiği halde mercimek çorbasına, cacığa birde müçvere basmış dereotunu ama ilk kez inada bindi ve sevmediğim halde yedim kadına inat yedim ve hatun fena bozum oldu
Masaya oturduğumuzda sen bu tarafa geç diyip oturmak istediğim yerden kaldırdılar beni ve ana kız yan yana oturup sen ocağa daha yakınsın servisi sen yap diye gülüştüler :26: birde resmen kendileri söylüyor biz seni bilerek oradan kaldırdık diye
Bende gayet rahat bir şekilde hiç umurum değil elime yapışmaz nasılsa dedim iyice fit oldu hatun
Benim canımı sıkacak hesapta ama başaramayıncada bozuluyor
Yım
en bilirsin
Anne ve baba çocuğunu yalnız yemekle değil edep ve terbiye ile de beslemelidir ki ruhu hastalanmasın
)
Gününüz aydın olsun şişmandaşlar
Bugün ailecek sevinçliyiz,kıpır kıpırız..yaklaşık 3 yıllık tellerinden bugün kurtuluyor kızım...
bilenler bilir son zamanlar da özellikle 9.sınıfa başladığından beri çok takmıştı canım benim.çok üzülüyordu.
Dolayısıyla ben acaip seviniyorum..Babasıyla gittiler epey uzun sürecekmiş heyecanla bekliyorum bakalım...
Gerçi şeffaf plaka gibi bişey hazırlanıp takılıcak yine geri dönüşüm olmaması için ama en azından sabit değil o...
Allah başka keder vermesin....
Mehtapçım,demek sen de filmi beğenmedin adam'ı severiz ama olmamış bu sefer.. o yüzden bızımle değıl
Bu arada kızımın kitap okumasına engel olurmuyum hiçç.. benim hayalim,beklentim bu yöndeydi zaten darısı oğluma inş...
daficim,sen insan değilsin anladım ben...Robot falansın
Bir de şekerim eriklere zeytin gibi bir kaç çizikmi atıyoruz yoksa tek çizik yeterlimi.??
ben de sahur hazırlıklarına başlayım yavaştan meyracım hayırlı sahurlar size de
İyi geceler sevgili badicim..
İyisin diimi bugün...
günayydınnnnn dün eşim yufka ekmek almış sahura 1 yumurta ile yedim anam yemez olaydımmm miğde ağrısından dolanıyom evde felaketim bugün taş oldu içimde
demekki neymişşş yufka ekmek yemicekmişim sahuda:))
akşama yemek yokkk ne yapsakkiii
şimdilik hoşçakalın
Şimdi kızımla konuştuk...
Kızım..Titrek ses tonuyla, anneeee çıktı teller...
Ben..Hiii çok sevindim annem, gözümüz aydın..ağlıyormusun annecim.??
Kızım..Yoooo. tuhafıma gidiyor sadece çok alışmıtım.
Ben.. yaşasın çok sevindim bir an önce görmek istiyorum...
Kendime ne kızıyorum ben doğurdum ne bekliyorum ki...