- 24 Haziran 2013
- 598
- 3
Yerim ikinizi de çok tatlısınız
Hayırlı olsun inşallah darısı da bize olsun
slm kızlar nasılsınız
yena hayırlı olsun anlatışından orda hissettim kendimi bi okadr bende sevindim valla
kızın ve senin adına mutlu oldum gerçekten anne kız duygusallaşmışsınız epey maşallah size
Sorma canım çok sevindim ve duygulandım ses tonundan dolayı...
Kızım 15 yaşın da özellikle son yıl çok takmıştı tellerine nihayet kurtulduk...
Sağol dafi ablacım Allaha şükür iyiyim artıları takma kafana ablacım sen halledersin ramazandan sonra onlarıhoş bulduk zehracım .bu kadar koşturmaya artıdayım ona canım sıkkın biraz. bakalım birde akşam çıkıcam tartıya. sen nasıl oldun canım ben giderken canın sıkkındı düzelmiştir inşallah
Yenam kızının ve senin adına çok sevinidim nasıl mutludur o şimdi canım benim rabbim dermansız dert vermesin tek herşeyin bi çözümü var çok şükür canımGününüz aydın olsun şişmandaşlar
Bugün ailecek sevinçliyiz,kıpır kıpırız..yaklaşık 3 yıllık tellerinden bugün kurtuluyor kızım...
bilenler bilir son zamanlar da özellikle 9.sınıfa başladığından beri çok takmıştı canım benim.çok üzülüyordu.
Dolayısıyla ben acaip seviniyorum..Babasıyla gittiler epey uzun sürecekmiş heyecanla bekliyorum bakalım...
Gerçi şeffaf plaka gibi bişey hazırlanıp takılıcak yine geri dönüşüm olmaması için ama en azından sabit değil o...
Allah başka keder vermesin....
Mehtapçım,demek sen de filmi beğenmedin adam'ı severiz ama olmamış bu sefer.. o yüzden bızımle değıl
Bu arada kızımın kitap okumasına engel olurmuyum hiçç.. benim hayalim,beklentim bu yöndeydi zaten darısı oğluma inş...
daficim,sen insan değilsin anladım ben...Robot falansın
Bir de şekerim eriklere zeytin gibi bir kaç çizikmi atıyoruz yoksa tek çizik yeterlimi.??
Sende hoşgeldin aramıza azmin daim olsun inşallahKIZLAR SÜPERSİNİZ YAAA BENDE ARANIZA YENI KATILDIMM 1 GUNDE NELER YIYOSUNUZ BENDE105 KILOYUMM NE YAPTIYSAM VEREMEDIM TIROİD HASTASIYIM BİDE YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM
Şimdi kızımla konuştuk...
Kızım..Titrek ses tonuyla, anneeee çıktı teller...
Ben..Hiii çok sevindim annem, gözümüz aydın..ağlıyormusun annecim.??
Kızım..Yoooo.tuhafıma gidiyor sadece çok alışmıtım.
Ben..yaşasın çok sevindim bir an önce görmek istiyorum...
Kendime ne kızıyorum ben doğurdum ne bekliyorum ki...
hadi gözünüz aydın yenacım bak o kadar üzüldüğüne değmedi son hayal kırıklığından sonra iki ay geçtimi :44:Şimdi kızımla konuştuk...
Kızım..Titrek ses tonuyla, anneeee çıktı teller...
Ben..Hiii çok sevindim annem, gözümüz aydın..ağlıyormusun annecim.??
Kızım..Yoooo.tuhafıma gidiyor sadece çok alışmıtım.
Ben..yaşasın çok sevindim bir an önce görmek istiyorum...
Kendime ne kızıyorum ben doğurdum ne bekliyorum ki...
ah yenacım köydekileri bir görsen bu sıcakta öğleye kadar tarladalar. susuzluktan boğazımız mideye kadar kurudu diyorlar .birde eve gelip yemek yapıyorlar. onları görünce yoruldum demeye utandımdaficim[/COLOR],sen insan değilsin anladım ben...Robot falansın
Bir de şekerim eriklere zeytin gibi bir kaç çizikmi atıyoruz yoksa tek çizik yeterlimi.??
ah yenacım köydekileri bir görsen bu sıcakta öğleye kadar tarladalar. susuzluktan boğazımız mideye kadar kurudu diyorlar .birde eve gelip yemek yapıyorlar. onları görünce yoruldum demeye utandımeriklere ne kadar çizik atarsan o kadar çabuk kurur.
bende aynı yöntemi uyguluyorum.bende limontuuzu atarım suya kaynatırım bamyaları bi atarım içine rengi dönene kadar haşlar alırımm soğuyunca dolaba
afiyet olsunn
geldi geldidafide yok gelmemişş
amiinn gerçekten çok zor. ablamda hergün tarlada, bahçede bende birazcık faydam olsun dedim. ikindiye kadar temizlik yaptım, ikindiden sonra yemek hazırlayıp hergün birkaç kişi iftara çağırdım.kp. de ramazan başından beri bende.birkaç gün iftardan sonra evine gitti, sonra kaldı birdaha gitmedi. oda diyor ne zaman bitecek senin bu davet faslıAllah kolaylık versin bu sıcakta dışarda çalışanlara iz evin içinde azcık iş yaptık mı pilimiz bitiyor valla
canım yuruyemıyorum demıssın ben ınan o anı bıle gozumde canlandırdım cok kotu oldum cok cok gecmıs olsun nazara mı geldın bılmıyorum kı. neysekı daha ıyıymıssın bak buna cok sevındım sen once ıyılesmeye bak tamam mı,kılocuklar da gıder spor da yapılır yeter kı saglıgın yerınde olsun
doktora gorunsem bırsey degısmez canm, buaralar zaman zaman olacak dıyorlar platının etkısıymıs vs ıste.
yogun spordan da olabılır agrı, yagmur yagdı romatızmamdan da kaynaklanmıs olabılır canım.
sukur ıkı gundur hıc agrım yok ınsaallah tekrarı da olmasın cunku ozaman kendımı cok kotu hıssedıyorum
ıse gelınce valla basıt bır hata degıl be canım bıldıgın gıbı degıl yerımızde kım olsa aynı hatayı yapardı ama yıne de ıste patron anlamaz bunu.
artık hayırlısı
Selamün Aleyküm milletttttttttt
Sonunda eve gelebildik şükür ve bugünde bir KVyle buluşmayı sağ sağlim atlatabildim
Hatun yine başka yemek bilmiyormuş gibi bezelye pilav yapmış
Birde benim nefret ettiğimi bildiği halde mercimek çorbasına, cacığa birde müçvere basmış dereotunuama ilk kez inada bindi ve sevmediğim halde yedim kadına inat yedim ve hatun fena bozum oldu
Masaya oturduğumuzda sen bu tarafa geç diyip oturmak istediğim yerden kaldırdılar beni ve ana kız yan yana oturup sen ocağa daha yakınsın servisi sen yap diye gülüştüler :26: birde resmen kendileri söylüyor biz seni bilerek oradan kaldırdık diye
Bende gayet rahat bir şekilde hiç umurum değil elime yapışmaz nasılsa dedimiyice fit oldu hatun
Benim canımı sıkacak hesapta ama başaramayıncada bozuluyor
Yine üzerine basa basa benim telefonumu gösterip bende bunun aynını alacağım dedi kızınaay valla çıldıracaktım ama gayet sakin birşekilde eşime dönüp annene s3 mini yeter çok bile dedim
Onun bana geçen gün yaptığı gibi ağzımın içinde eline sağlık dedim ama kendi duymadıyemin etsem başım ağrımaz eşimde birşey diyemez
Bir tek sinir olduğum konu eşimin yeğenlerinin hiç fikrimi almadan eşime dayı cuma sana yatıya geliyoruz demeleriydiEşimde tabi o an birşey diyemedi ve dönüp aşkım cuma bak çocuklar geleceklermiş işimiz varmı dedi bende emin değilim bakarız o güne bir çıkalım diye kestirip atmayı düşünürken benim akıllı kocam ablasıyla anasına cuma iftara gelirsiniz sonrada çocuklar bizde kalır diye emrivaki yaptı bana tabi yüz ifademden anladı uyuz olduğumu çünkü büyük yeğenini günahım kadar sevmiyorum ve bir araya gelmeye tahammülüm yok şimdide eşimin yüzünden hem iftar çıktı başıma hemde onlara sabaha kadar hizmet etmem gerekecek ( bir bardak suyunu bile almaz ayağına ister uyuz heee bir kaç kere fena kalaylayınca bana karşı bu akşam inanılmaz kibardı ama geçmişte söylediği ağır sözler hala aklıma geldikce beni çıldırtıyor )
Alışmışlar her istedikleri olsun istiyorlar ama ablası bile demedi o an ya salı günü bu kadının kızı gelicek çarşamba yeğeni için hastanelere koşturacak eee bu çocuk gelince çamaşırıda olucak valiz boşaltılacak falan diye
Tabi işine geliyor çocukları başından atıp keyif yapacak uyuz ne olucak. En son kızım hala sizde bir gece kalabilirmiyim dediğinde çocuğa aaa kusura bakma benim çamaşırım var ütüm var kabul edemem demişti sanki kızım engel olacakmış gibi ama kendi sıpaları birşey istedimi herkes kabul etmek zorunda hesapta
Bende eşime hiç ses etmedim ama eğer bir gün evvel bende hastayım ayağına yatıp bütün temizliği herife yaptırmazsam banada Banu demesinlerGeçen günki gibide bir sürü hazırlık yapmıyacağım aynı KVnin yaptığı gibi bir çorba bir yemek birde pilav okadar Çayın yanınada birşey yapmam getirirse çıkartırım getirmezsede geçen gün geldiğinde aldığı dondurmadan koyarım önlerine birer kase okadar
Çok istiyorsa eşim yapsın yine güllaç falan umurum değilKüçük kardeşinide çağırmıyacağım ( hanım cumartesi günü ablasını iftara alıyor ve abisine sırf benden dolayı abi sende gel hep bir arada olalım demiyor bile üstelik bizim bugün geleceğimizi bildiğinden annesine dün iftara gitmiş neymiş yarın iş günüymüşte eşi gelemeyiz pazar demişmiş ( duyanda fizanda oturuyor sanacak alt tarafı arabayla 15 dakikalık yol üstelik Ramazanda kimse 12den önce yatmaya gitmezken )
Neyse nasılsa ben eşimden bunun acısını çıkartırımdaha şimdiden emrivaki yaptığı için kızdığımın farkında eve geldiğimizden beri aşkım iyimisin, aşkım regl sancınmı var, aşkım şunu istermisin modunda dolanıyor yalaka tabi biliyor başına gelecekleri
Canım size şimdiden hayırlı yolculuklar
Sağlıcakla gidip gelin ve çok çok güzel vakit geçirin canım
Ayyy ne güzel arabayla gidiceksinizBir sürü yer görüyorsunuz ve geze geze hatta piknik yapa yapa geliyorsunuz
Ben eskiden çok severdim arabayla gidip gelmeyi ama işte yolda vakit geçiyor.
Umarım döndüğünde de süper kilolar verip şu tontiş halimizden kurtuluruz
Eminim Bayramdan sonra çok daha güzel kilolar vereceğiz ve sende en kısa zamanda 2li haneleri göreceksin
Herhalde iftar öncesi tartılmak daha mantıklı gibime geliyorama yine sen bilirsin
asucum puf böreği yaptım..
Gece gece bir sürü de yedik...
Zeynepçiğim,umarım herşey yoluna girer bir şekil de...Üzülme sen..
Çok geçmiş olsun tatlım...Antibiyotiğin var öyle yan etkisi..KEşke hiç gerek olmasa da kullanmasak..
ÖZellikle çocuklar da kullanınca çok üzülüyorum ben zararlarından dolayı...
Krep hiç aklıma gelmedi nursenacım...
Bir daha ekmeksiz kaldığımızda artık
İlknurcuğum hayırlı yolculuklar,iyi tatiller...
Güle güle gidip gelin..
Biz detaylı kahvaltı yaptık bu akşam...
PAzara gittik eşimle peynirci den güzel peynirler aldık...
taze sebzeler boşa gitmesin deyu kahvaltı ettik
OĞluma spagetti yaptım istek üzerine..
Kızım o kadar kitap okuyor ki bu tatil de..
takmış fantastik kitaplara..
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi hafta diliyorum ben uykusuzluktan kafamı kaldıramıyorum benim tek derdim uyku başka bi derdim yok çok şükür
Canım inşallah sorununuz çözüme ulaşır dualarımız seninle
Dün bende uyuttum çok güzel çok hafif bi tatlıymış ilk defa yedim ama beğendim doğrusu
Canım bizde seni özledik
Umarım önemli bişey yoktur bitanem dikkat et kendine
Canım güle güle gel buralara rabbim hayırlı yolculuklar versin
Banu abla kızın geliyomuş hadi gözün aydın sevindim
Esram00 kuzum çok geçmiş olsun umarım biran önce toparlanırsın