Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlarrr sabahtan beri orcu zor tutumm miğde mde nası bi gaz anlatamam sahurda yarım yufka ekmek yedim miğdeme oturdu allahımm akşama kadar bi şişlik bi bulantı istifa etmeden iftarı ettim ama hala rahatsızızm ne içsem aceba nane limon iyi gelirmiki yediklerimm taş gibi oturdu sıkıntı bastı bana off inşallah sahura düzelirim

slm kızlarrr sabahtan beri orcu zor tutumm miğde mde nası bi gaz anlatamam sahurda yarım yufka ekmek yedim miğdeme oturdu allahımm akşama kadar bi şişlik bi bulantı istifa etmeden iftarı ettim ama hala rahatsızızm ne içsem aceba nane limon iyi gelirmiki yediklerimm taş gibi oturdu sıkıntı bastı bana off inşallah sahura düzelirim

Ne ekmekmiş öyle nursenacım hala geçmedimi ? soda içsen rahatlatmaz mı ? Başka bişey yapmasın sakın ekmek ne hazmedilmezmi hemen ?

ayyy ne çok sordum :KK1:

Esracım yoğurt tatlı irmikle yapılan şerbetli tatlı üzerine dondurma krem şanti Hindistan cevizi ne koyarsan yakışıyor:)
Nursena geçmiş olsun yufka ve yumurta yaramamış sana soda içsen ya da talcid tarzı ilaç alsan fayda eder belki

selam millet......
bizim net yine arızalıydı hat olarak 3gündür, yine 3gündür yoktu hiç netimiz, yine operatörler deli gibi bizim hattı düzeltmeye çalıştılar kaç gündür, daha yeni açıldı, ne oluyo bizim hatta anlamış değilim........:KK47:

slm kızlar nasılsınız :KK3:

butterfly hoşgeldin aramıza inş hep birlikte vericez kilolarımızı
birazcık da kendini tanıtsana bize kaynaşalım :KK9:

yena hayırlı olsun anlatışından orda hissettim kendimi bi okadr bende sevindim valla
kızın ve senin adına mutlu oldum gerçekten anne kız duygusallaşmışsınız epey maşallah size :nazar:

meyraa kuzum sen nerelerdesin kaç gündür göremedim seni nerelere saklandın bakem :44:

ah canım benim yokluğumun bi sen farkına varmışsın:KK5::KK5:
çok teşekkür ederim ilgine canım benim:KK5::KK5::KK54::KK54::KK54:

yukarda da yazdığım gibi netimizin hattında arıza vardı kaç gündür, daha yeni yapıldı canım operatörler tarafından, ne oldu yine anlamadım ama sonunda şükür yapıldı.....

seninde eşin yolculuğa çıkmış canım, bu gece döncekmiş; hayırlısı ile Allah kavuştursun inşaallah bitanem benim.....:KK19::KK19:

kocaman öpüyorum, görüşürüz canım:KK54::KK54::KK54:

Eveeet Kızlar ;

Yoğun bir iş gününün ardından herkese merhaba;

Şöyle bir geçmiş yaptım herkes iyi çok şükür Asuman abla yine döktürmüş şu yoğurt tatlısı irmikle yapılıp üstüne kremşanti konulan mı ?

Esram annenlerdeymişsin çok sevindim sanada değişiklik olmuş bugün aklımdan geçtin merak etmiştim ki Allahtan keyfin yerinde :nazar::nazar::nazar:amannn nazar değmesinn :KK16:

Bende artık daha iyim regl bitince inşallah tamamen geçer az kalması bile psikoljikmen etkiliyor sinirlerim bozuluyor

tekrar geçmiş olsun canım.....
mantar olayı çok zordur biliyorum derinlemesine zamanında yaşayan biri olarak.....
bazen insanın içine bile vurur acısı.......
ben bir yolla kurtuldum ondan, sana bugün özel mesajla yazıcam canım mutlaka, inşaallah sanada faydası olur.

geçmiş olsun canım.....
midenimi üşüttün acaba canım?? kekik çayı mide üşütmesine iyi geliyodu galiba.....
mide üşütmesi bu aralar bende de var ara ara, bulantı şeklinde gösteriyo kendini, sıcak şeyler içiyorum topluyo tekrar midem kendini...... soğuk yiyip içiyoz, terliyoz soğuyoz bu aralar ya ondan olabilir......

ben hala toplamadığım soframı toplayım bari eşim gelmeden artık:)
netin açıldığını farkedince buraya daldım.....
ben kaçtım....

Selamün aleyküm kızlarrrrrr :KK3:

Sabah bir uyandım içimde bir sıkıntıyla :26: anlatamam kızlar resmen nefes alamıyor gibiydim ve ortada bana göre hiç bir sebep yoktu hatta kendi kendime Rabbim hayırlara çıkarsın sanki kötü birşey olacakmış gibi hissettim :26:
Neticede yanılmadım da maalesef :KK14: Eşimin evlendiğimizden beri görüşmediği bir amcası vardı ( karısı bütün sülaleyi karıştırmıştı ve o amcasının kendi annesinin ve kardeşlerinin yani eşimin babaannesi ve halaların üzerine saldırmasını sağlamıştı :KK47: )

Rahmetli KP ölmeden önce bin bir ricayla eşimi arattık bak görsün sonra pişman olur diye ( o zaman onun hastalığı daha ortaya çıkmamıştı ve geziniyordu gayet rahat ) Adama abin bak çok ağır dediğimizde bende hastayım sarımsak yedirin geçer demişti dalga geçer gibi eşimde ondan sonra oda ilerde elden ayaktan düşerse gitmem demişti ve ne dediysem son günlerinde yanına gitmedi :KK25:
Tabi ölüm haberini alınca ister istemez çok fazla etkilendi ve iki yeğeninin tek başına birşey yapamıyacağını bildiği için cenaze işleri için izin almış :26:
Yarın Cenazeyi köylerine götüreceğiz ( öyle vasiyet etmiş )

Ölüm haberini alınca tabi bu sefer hepimiz dağıldık sonuçta iki tane gencecik evladı kaldı ( ana analık yapmayınca onlarda okadar efendi çocuklarken iyice serseri oldular ama daha biri 18 yaşında diğeri 16 :KK50: )
Yarın benim büyük kızı havaalanından aldığımız gibi direk ordan köye basıp gidiceğiz mecbur :KK30: bari son görevimizi yerine getirelim.
Bundan sonra kuzenleri eşimi abi yerine koyup ararmı bilmiyorum ( önceden amcalarını bile aramazlardı sadece ufak olan gelirdi oda harçlık alırım hesabı )
Ölümlü dünya işte kadın herkesi küstürüp uzak tutmasaydı şu an herkes ona koşardı ve bir an olsun yanlız bırakmazdı ama kadının geçmişte işine gelmedi herkesin bir arada olması :26: Rabbim yinede Yardımcısı olsun inşallah ....Aminnnnnnnnn

Avustralya televizyonlarında yayınlanan ve kilo vermeye çalışan yarışmacıları konu alan 'Biggest Looser' adlı yarışma programının sunucusu Ajay Rochester 50 kilo aldı
Programın sona erdiği 2009 yılından bu yana deli gibi yemek yediğini söyleyen Rochester, geçtiğimiz günlerde Las Vegas'ta bir otelin havuzunda eğlenirken görüntülendi.
'O kadar çok yiyorum ki günde 1,5 kilo alıyorum. Sonra yerimden kalkamıyorum. Aslında ölümüne yiyorum' diyen Rochester bir çocuk annesi
Yazdığı diyet kitabı Avustralya'nın en çok satanlar listesine giren Ajay Rochester'in kilolarıyla başı büyük dertte

Eki Görüntüle 761679 Eki Görüntüle 761680 Eki Görüntüle 761681 Eki Görüntüle 761682 Eki Görüntüle 761683 Eki Görüntüle 761684

Bende gündüz okudum bu haberi :26: Çok trajik bir durum ama kadın o kiloyla bile çok rahat davranıp o bikiniyi giyebiliyor :26:
Allah onunda yardımcısı olsun...aminnnnnnnnnnnn

KIZLAR SÜPERSİNİZ YAAA BENDE ARANIZA YENI KATILDIMM 1 GUNDE NELER YIYOSUNUZ BENDE105 KILOYUMM NE YAPTIYSAM VEREMEDIM TIROİD HASTASIYIM BİDE YARDIMLARINIZI BEKLIYORUMEn Büyük KK

Aramıza hoşgeldin :KK3:
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz :KK34:

Sorma canım çok sevindim ve duygulandım ses tonundan dolayı...

Kızım 15 yaşın da özellikle son yıl çok takmıştı tellerine nihayet kurtulduk...

Canım hadi gözünüz aydın :KK3:
Şimdi ne güzel inci gibi olmuştur dişleri :KK34:
Güzel bir kızken iyice fıstık olmuştur :KK34: Benim kızkardeşiminde vardı telleri :KK1: eskiden dişlerini göstermeyen kızkardeşim teli çıkarttıktan sonra inan 32 diş birden ortada artık senelerdir :KK1:

Slm herkese
Nasilsiniz arkadaslar , ben iyiyim sukur kosturmaca ile geciyo ramazan
Yorgunum dinlenicek zMan yok
Gecen hafta p.tesi izinliydim bu hafta pazara kadar calisiyorum 2 hafta yani :KK43:

ya siz ne kadar duygusalsınız ana kız, zaten kızın yengeç :) hayırlı olsun canım, inşallah hayatı boyunca başka hiç sıkıntı yaşamaz tıbbi olarak. belki foto da eklersin, merak ederim ben :)))

amin esracım...

Yakın arkadaşlarına gönderdi bile :KK66: buraya eklediğim de haber veririm :KK66:

hadi gözünüz aydın yenacım bak o kadar üzüldüğüne değmedi son hayal kırıklığından sonra iki ay geçtimi :44:

haklısın daficim 2-2,5 ay oldu...
Diyo zaten iyi ki beklemişiz...

ah yenacım köydekileri bir görsen bu sıcakta öğleye kadar tarladalar. susuzluktan boğazımız mideye kadar kurudu diyorlar .birde eve gelip yemek yapıyorlar. onları görünce yoruldum demeye utandım :KK1: eriklere ne kadar çizik atarsan o kadar çabuk kurur.

benim de hep aklım da tarlada çalışanlar,inşatta çalışanlar ;(
Allah yardımcıları olsun..

nursenacım geçmiş olsun...benim de midem sağlam değil...Ev de rezene çayı bulunduruyorum poşet olanlardan.. hazmı çok kolaylaştırıyor..g
Bir de rennie çiğneme tableti de çok işime yarıyor...Eğer yoksa aile hekimine yazdır bulunsun evde...

Sabah bir uyandım içimde bir sıkıntıyla :26: anlatamam kızlar resmen nefes alamıyor gibiydim ve ortada bana göre hiç bir sebep yoktu hatta kendi kendime Rabbim hayırlara çıkarsın sanki kötü birşey olacakmış gibi hissettim :26:
Neticede yanılmadım da maalesef :KK14: Eşimin evlendiğimizden beri görüşmediği bir amcası vardı ( karısı bütün sülaleyi karıştırmıştı ve o amcasının kendi annesinin ve kardeşlerinin yani eşimin babaannesi ve halaların üzerine saldırmasını sağlamıştı :KK47: )

Rahmetli KP ölmeden önce bin bir ricayla eşimi arattık bak görsün sonra pişman olur diye ( o zaman onun hastalığı daha ortaya çıkmamıştı ve geziniyordu gayet rahat ) Adama abin bak çok ağır dediğimizde bende hastayım sarımsak yedirin geçer demişti dalga geçer gibi eşimde ondan sonra oda ilerde elden ayaktan düşerse gitmem demişti ve ne dediysem son günlerinde yanına gitmedi :KK25:
Tabi ölüm haberini alınca ister istemez çok fazla etkilendi ve iki yeğeninin tek başına birşey yapamıyacağını bildiği için cenaze işleri için izin almış :26:

Ölüm haberini alınca tabi bu sefer hepimiz dağıldık sonuçta iki tane gencecik evladı kaldı ( ana analık yapmayınca onlarda okadar efendi çocuklarken iyice serseri oldular ama daha biri 18 yaşında diğeri 16 :KK50: )
Yarın benim büyük kızı havaalanından aldığımız gibi direk ordan köye basıp gidiceğiz mecbur :KK30: bari son görevimizi yerine getirelim.
Bundan sonra kuzenleri eşimi abi yerine koyup ararmı bilmiyorum ( önceden amcalarını bile aramazlardı sadece ufak olan gelirdi oda harçlık alırım hesabı )
Ölümlü dünya işte kadın herkesi küstürüp uzak tutmasaydı şu an herkes ona koşardı ve bir an olsun yanlız bırakmazdı ama kadının geçmişte işine gelmedi herkesin bir arada olması :26: Rabbim yinede Yardımcısı olsun inşallah ....Aminnnnnnnnn

Başınız sağolsun..MEkanı cennet olsun....

geçmiş olsun nursena bencede soda iç evde yoksa karbonatlı su yap iç

Bende gündüz okudum bu haberi :26: Çok trajik bir durum ama kadın o kiloyla bile çok rahat davranıp o bikiniyi giyebiliyor :26:
Allah onunda yardımcısı olsun...aminnnnnnnnnnnn

Aramıza hoşgeldin :KK3:
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz :KK34:

Canım hadi gözünüz aydın :KK3:
Şimdi ne güzel inci gibi olmuştur dişleri :KK34:
Güzel bir kızken iyice fıstık olmuştur :KK34: Benim kızkardeşiminde vardı telleri :KK1: eskiden dişlerini göstermeyen kızkardeşim teli çıkarttıktan sonra inan 32 diş birden ortada artık senelerdir :KK1:
inna lillahi ve inna ileyhi raciun .başınız sağolsun canım

:KK1::KK1: Bende uyumaya gidiyon sandım...
Selam canım..Bizden başka kiimse de yok...

Ramazan boyu gece uykusu yok bize tüm aile uyanık :)
Kızlar öğlene kadar uyuyorlar tabii ben de nerdeyse
Yine de günler öyle uzun ki iş güç herşey yetişiyor
Yarın iftara misafirim var kafam onla meşgul ne yapabileceğim konusunda
Sen nasılsın canım hem çalışıp hem oruç zor oluyordur sana da

Ramazan boyu gece uykusu yok bize tüm aile uyanık :)
Kızlar öğlene kadar uyuyorlar tabii ben de nerdeyse
Yine de günler öyle uzun ki iş güç herşey yetişiyor
Yarın iftara misafirim var kafam onla meşgul ne yapabileceğim konusunda
Sen nasılsın canım hem çalışıp hem oruç zor oluyordur sana da

Bugün çok susadım.. özellikle eve gelip yemek hazırlarken had safhadaydı...
Evden çıkmayınca pek zoluk yaşamıyor insan...
Biz de öyle sahura kadar uyumuyoruz hemen hemen..Kızım dediğin gibi öğlene kadar uyuyor..

Allahh her gün çalışanlara yardım etsin.. hem iş,hem oruç zor gerçekten...

Yemek olayı netleşmişti yazmıştın ama ilavemi yapıcaksın.?

X