Selamün aleyküm kızlarrrrrr
Sabah bir uyandım içimde bir sıkıntıyla :26: anlatamam kızlar resmen nefes alamıyor gibiydim ve ortada bana göre hiç bir sebep yoktu hatta kendi kendime Rabbim hayırlara çıkarsın sanki kötü birşey olacakmış gibi hissettim :26:
Neticede yanılmadım da maalesef
Eşimin evlendiğimizden beri görüşmediği bir amcası vardı ( karısı bütün sülaleyi karıştırmıştı ve o amcasının kendi annesinin ve kardeşlerinin yani eşimin babaannesi ve halaların üzerine saldırmasını sağlamıştı
)
Rahmetli KP ölmeden önce bin bir ricayla eşimi arattık bak görsün sonra pişman olur diye ( o zaman onun hastalığı daha ortaya çıkmamıştı ve geziniyordu gayet rahat ) Adama abin bak çok ağır dediğimizde bende hastayım sarımsak yedirin geçer demişti dalga geçer gibi eşimde ondan sonra oda ilerde elden ayaktan düşerse gitmem demişti ve ne dediysem son günlerinde yanına gitmedi
Tabi ölüm haberini alınca ister istemez çok fazla etkilendi ve iki yeğeninin tek başına birşey yapamıyacağını bildiği için cenaze işleri için izin almış :26:
Yarın Cenazeyi köylerine götüreceğiz ( öyle vasiyet etmiş )
Ölüm haberini alınca tabi bu sefer hepimiz dağıldık sonuçta iki tane gencecik evladı kaldı ( ana analık yapmayınca onlarda okadar efendi çocuklarken iyice serseri oldular ama daha biri 18 yaşında diğeri 16
)
Yarın benim büyük kızı havaalanından aldığımız gibi direk ordan köye basıp gidiceğiz mecbur
bari son görevimizi yerine getirelim.
Bundan sonra kuzenleri eşimi abi yerine koyup ararmı bilmiyorum ( önceden amcalarını bile aramazlardı sadece ufak olan gelirdi oda harçlık alırım hesabı )
Ölümlü dünya işte kadın herkesi küstürüp uzak tutmasaydı şu an herkes ona koşardı ve bir an olsun yanlız bırakmazdı ama kadının geçmişte işine gelmedi herkesin bir arada olması :26: Rabbim yinede Yardımcısı olsun inşallah ....Aminnnnnnnnn
Bende gündüz okudum bu haberi :26: Çok trajik bir durum ama kadın o kiloyla bile çok rahat davranıp o bikiniyi giyebiliyor :26:
Allah onunda yardımcısı olsun...aminnnnnnnnnnnn
Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz
Canım hadi gözünüz aydın
Şimdi ne güzel inci gibi olmuştur dişleri
Güzel bir kızken iyice fıstık olmuştur
Benim kızkardeşiminde vardı telleri
eskiden dişlerini göstermeyen kızkardeşim teli çıkarttıktan sonra inan 32 diş birden ortada artık senelerdir