Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sizede hayırlı pazarlar :KK16: ne güzel gezsinler babalarıyla anneleride yemekle uğraşsın :KK56:
hangi yemekler yapılcak neticeye varabildinmi acep :KK56: bende tekim ya hiiç yapasım yok bişey basitcene atıştırırım bugun :KK31:

Yapıyorum bişeyler bakalım canım senin işin kolay bende 3 tane oruçlu var hepsinin ortak seveceği bişeyler uyduruyorum işte

iyi akşamlar güzeller herkes iftar hazırlığındadır hepimizin oruçları kabul olsun.amin Dün manen çok kötüydüm okudumokudum ama yazmadım bugün daha iyiyim toparladım gibi ah erkekler. Esram00 geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine .yaw canım tatlı istiyor şerbetli yapmak istemiyorum ama sütlü irmikli basit tatlı tarifi varmı kızlarrrr

iyi akşamlar güzeller herkes iftar hazırlığındadır hepimizin oruçları kabul olsun.amin Dün manen çok kötüydüm okudumokudum ama yazmadım bugün daha iyiyim toparladım gibi ah erkekler. Esram00 geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine .yaw canım tatlı istiyor şerbetli yapmak istemiyorum ama sütlü irmikli basit tatlı tarifi varmı kızlarrrr

Canım bir litre süte 8 kaşık irmik 8 kaşık şeker 1 kaşık margarinle kaynat kıvamını alınca vanilya ekle en kolayı budur istersen yağı hiç eklemeyip şekeri de isteğine göre azaltabilirsin :KK54:
Seversen biraz da limon kabuğu rendeleyebilirsin yakışıyor

Son düzenleme:
Edebiyatçı olduğunu da hiç belli etmiyorsun:KK1:
Benim kızlar da sever hem kitapları hem de okumayı
evet ablacimn ee nede olsa tek askim benimm ne guzel kizlarda seviyolarmis simdiki nesil cok uzak kaldi kitaba herseyi pc den yapiyolar ne edeyim sayfayi cevirince kokusu gelmeyen romani hikayeyi :)
cnmm çok geçmiş olsun dinlenmene bak iyileşip regl bitince sahalara hızla dönüş yaparsın
senin azminden hiçbişey kurtulamaz :nazar:
ver gazi nilcecim zira cok ihtiyacim var :) hastalik gecsin oyle bi donecem ki ama saglik herseyin basi tsk ederim bitanemm

cok tskler canim okumakla ne iyi etmissin gercekten insan huzur buluyor Rabbim huzurunu hic bozmasin insallah :)

hadi inşallah senin sporların süper zaten bende tam 1 aydır spor yok başlamak zor olacak ama iyi sıkılaşırım gibi geliyor bakalım

ben şaka yapıyorum yanlıs anlama lutfen :KK1:

buarada ben topıge ılk geldıgımde gozume takılan hep senın sporlar oluyordu oyuzden ramazandan sonra yenıden eskı duzenıne kavusabıluırsın dıye dusunuyorum. ayrıca calısıyor olsam da evde cocuk yok, senın gıbı hastam yok oyuzden vaktım oluyor senın son haftalarda cok yogunlugun var okuyorum annen hasta zaten. oyuzden herkes ıyı olsun sen yenıden spor da yaparsın hıc merak etme.

Asum hemşom tarif için çok saol benzer tarif biliyodum bu daha hafif saol kuzum.Esram00 dileklerin için çok saol Allah kimsenin huzurunu bozmasın.amin

Günaydın kızlar

Dün doğru düzgün giremedim çünkü inanılmaz hastaydım İyice azdı hastalığım akşam eve gelemiyordum yani adım dahi atamııyordum şirket arabasıyla bıraktılar yürüme mesafem 2 dk düşünün yani...Eve geldim üstümü çıkarıp uzandım biraz geçer diiye ama geçmedi...ündüz eczaneden bir ilaç almıştım iftarda hemen onu içtim geçtim yine uzandım ağrıyı unutmak içi uyumak istedim öyle de yaptım sürekli huzursuz bir şekilde uyumaya çalıştım...Sahura annem kaldırınca kendimi daha iyi hissediyordum kaşıntım neredeyse yoktu ..Nasıl sevindik anlatamam..Dün yapmadığım şey kalmamıştı...Meğer antibiyotik kullanınca mantar azarmış.Ben de dişim için antibiyotik kullanıyordum ya ondan olmuş.Şükür ki o ilacı buldum içinde bir tane tek var içiyorsun iyi de geliyor.Bugün de daha iyim ama regl oldum.Zaten günlerimdi ama ilaç yaptı sanırım artık bir hafta oruç yok ...

Bunları yazdım çünkü bu çok kötü bir hastalık belki aramızda mantarı olan vardır önemli bir detay bu yüzden paylaştım...

Durum böyle olunca ben bu haftayı çok hareketsiz geçirdim .Ye ve yat misali ...İncirleri de uyutamadım artık iyileşince yapıcam...

canım yuruyemıyorum demıssın ben ınan o anı bıle gozumde canlandırdım cok kotu oldum cok cok gecmıs olsun nazara mı geldın bılmıyorum kı. neysekı daha ıyıymıssın bak buna cok sevındım sen once ıyılesmeye bak tamam mı,kılocuklar da gıder spor da yapılır yeter kı saglıgın yerınde olsun

hehhh tatlıcı nursenamda geldi hamarat hatun nasılsın?

geldim geldimmmm iftardan sonra çay bahçesine gittik eşimle tavla oynamaya türk kahvemide içtimm çok sıcak yaww bütün gün evin şeklini deiştirdikk adamlaa öldükkk yeni masa gelmeden yer açtıkkk sonra içli köfte istek yapıldı iftara bende yalancı içli köfteyle kandırdımm tatlı yapmadım yaneee:KK43:(

irmikli asum vermişş arasınada kakaolu biskevit koyarsan çok yakışıyo üzerinede kızlara ben seviyolar diye 1 er tane çilek reçeli koyuyorumm çok seviyolar
afiyet olsunn şekerimmm

kızlar merhaba nasılsınız

umarım herkes ıyıdır. haftasonu ev ıslerıne daldım, kuafore kas ıcın gıttım, market alısverısı, haftalık yemek ve oglene kadar uyuma dıyınce gıremedım oturma odasında degısıklık yaptım yatak odasında bır halı vardı yatagın altına da gelıyordu toplanıp duruyordu sınır oluyordum zaten bahar temızlıgı olacak bayramdan sonra en ıyısı o halıyı kaldırıyım da gozum rahatlasın dedım boyle ugrastım ıste. hatta evım rahat olsa odalar ıcınde degısıklıkler falan da yapacaktım ama olmadı degısıklık havam geldı anlayacagınızz:KK1:

menulerımı yazayım:

dun ıftar:

dun spor yapmadım. ev ıslerı ıle ugrastım dınlendım.

sadece 200 mekık, 200 twıst yapmıs oldum gun ıcınde.

ac karnına 2 lt su
bır bardak ayran
3 catal kavun
bır bardak ayran
yarım domates yarım salatalık
3-4 adet marul 4 adet semız otu
ıkı hurma
5 kasık bamya

ara: acık sekersız cay, 5 tatlı kasıgı dondurma

yatıncaya kadar 3 lt olmus oldu toplam suyum.

sahur:
bır salatalık
3-4 adet marul
4 zeytın
ıkı dılım tam bugday ekmegınden tost yagsız,cok az bır kasar koydum ıcıne.
bır catal recel
ıkı hurma

2 lt su ıctım ve nıyetlendım

bugunum:

bugun de spor yapmadım ama bos durmadım yıne ev ıslerım vardı markete falan gıttık esımle. malzemelerı tası, 3. kata cıkart derken yoruldum yarın yogunspora yıne baslayacagım ıcın kendımı ıkı gun dınlendırmıs oldum spor acısından ama dınlendın mı dersenız elbette pek mumkun olmadı :KK1: ama enazından ev temız, yemekler var, kafam rahat bırkac gun.

ıftar:

ıkı lıtre su
buyuk bır kase bol yesıllıklı salata
6 kasık taze fasulye
bır bardak ayran
4 catal karpuz
4 kasık bulgur pılavı ( esmer, kepeklı bulgur varmıs marketten aldım onunla yaptım daha doyuruc ve dusuk kalorılı olsun dıye )

ara: acık sekersız cay, bır avuc kadar kıraz

yatıncaya kadar su 3lt olur

Tammam nursenam birde piskevetli yapayım,lesli yapcaktım spordan kalma karnım ve bacaklarım et kesiği gibi accıyooo

Rica ederim Filizimm ne demek.Geçmişi okudumda sen niye öyle kendini üzmüşsün bakım.Sağlığınla ilgili başlıyım dün sen doktorluk bşşey değil demiştin ama bence bi görün ne kaybedersin ki ? Ayak ağrısının nedeni nedir acaba ?Spora ara ver filizim yine gitmişsin dert etme önce sağlık zaten umarım önemli bişey değildir zamanla olabiliyor ağrı sızı beni biliyosun bak kaç gündür adım atamıyorum spor falan umrumda değil yeter ki geçsin işe bile giderken gelirken patronuma söylüyorum o getiriyor halimi düşün yinede kötü düşünmüyorum her şerde bir hayır var diyoruz ya lütfen sen de takma kafaya çabucak iyileşirsin inşallah

İşe gelince hangimiz hata yapmıyor ki ? Çok normal bişey bunun için üzülmeye değmez hem yapacak bişey yok kaç senedir orda çalışıyorsun patronların bunu anlayışla karşılıcaktırlar insanlık hali ...

Bu modun düşüktü ama bence gerçkten önemli bi durum yok Allah başka dert vermesin bitanemm hepsi gelir geçer huzurunuz yerinde olsun kafi artık gülümseeee :KK16::KK16::KK16::KK16:

doktora gorunsem bırsey degısmez canm, buaralar zaman zaman olacak dıyorlar platının etkısıymıs vs ıste.

yogun spordan da olabılır agrı, yagmur yagdı romatızmamdan da kaynaklanmıs olabılır canım.

sukur ıkı gundur hıc agrım yok ınsaallah tekrarı da olmasın cunku ozaman kendımı cok kotu hıssedıyorum

ıse gelınce valla basıt bır hata degıl be canım bıldıgın gıbı degıl yerımızde kım olsa aynı hatayı yapardı ama yıne de ıste patron anlamaz bunu.

artık hayırlısı

kızlar ben kactım saat 12 olmus bıle. uyumam 12 bucuk bulur

herkese ıyı gecelerrrrrrrrrr

bana dua edın lutfennn. ınsaallah yarın bankadan guzel haberler alırız cozum yolu olur da ıstekı şu sorunu cozebılırız

Selamün Aleyküm milletttttttttt :KK3:

Sonunda eve gelebildik şükür ve bugünde bir KVyle buluşmayı sağ sağlim atlatabildim :KK1:
Hatun yine başka yemek bilmiyormuş gibi bezelye pilav yapmış :KK1:
Birde benim nefret ettiğimi bildiği halde mercimek çorbasına, cacığa birde müçvere basmış dereotunu :KK53: ama ilk kez inada bindi ve sevmediğim halde yedim :KK60: kadına inat yedim ve hatun fena bozum oldu :KK60: :KK60: :KK60:
Masaya oturduğumuzda sen bu tarafa geç diyip oturmak istediğim yerden kaldırdılar beni ve ana kız yan yana oturup sen ocağa daha yakınsın servisi sen yap diye gülüştüler :26: birde resmen kendileri söylüyor biz seni bilerek oradan kaldırdık diye :KK35:
Bende gayet rahat bir şekilde hiç umurum değil elime yapışmaz nasılsa dedim :KK1: iyice fit oldu hatun :KK1:

Benim canımı sıkacak hesapta ama başaramayıncada bozuluyor :KK1:
Yine üzerine basa basa benim telefonumu gösterip bende bunun aynını alacağım dedi kızına :KK35: ay valla çıldıracaktım ama gayet sakin birşekilde eşime dönüp annene s3 mini yeter çok bile dedim :KK1:
Onun bana geçen gün yaptığı gibi ağzımın içinde eline sağlık dedim ama kendi duymadı :KK1: yemin etsem başım ağrımaz eşimde birşey diyemez :KK1:

Bir tek sinir olduğum konu eşimin yeğenlerinin hiç fikrimi almadan eşime dayı cuma sana yatıya geliyoruz demeleriydi :KK20: Eşimde tabi o an birşey diyemedi ve dönüp aşkım cuma bak çocuklar geleceklermiş işimiz varmı dedi bende emin değilim bakarız o güne bir çıkalım diye kestirip atmayı düşünürken benim akıllı kocam ablasıyla anasına cuma iftara gelirsiniz sonrada çocuklar bizde kalır diye emrivaki yaptı bana :KK47::KK47::KK47::KK47: tabi yüz ifademden anladı uyuz olduğumu çünkü büyük yeğenini günahım kadar sevmiyorum ve bir araya gelmeye tahammülüm yok şimdide eşimin yüzünden hem iftar çıktı başıma hemde onlara sabaha kadar hizmet etmem gerekecek ( bir bardak suyunu bile almaz ayağına ister uyuz :KK47: heee bir kaç kere fena kalaylayınca bana karşı bu akşam inanılmaz kibardı ama geçmişte söylediği ağır sözler hala aklıma geldikce beni çıldırtıyor :KK36: )
Alışmışlar her istedikleri olsun istiyorlar ama ablası bile demedi o an ya salı günü bu kadının kızı gelicek çarşamba yeğeni için hastanelere koşturacak eee bu çocuk gelince çamaşırıda olucak valiz boşaltılacak falan diye :KK50:
Tabi işine geliyor çocukları başından atıp keyif yapacak uyuz ne olucak. En son kızım hala sizde bir gece kalabilirmiyim dediğinde çocuğa aaa kusura bakma benim çamaşırım var ütüm var kabul edemem demişti sanki kızım engel olacakmış gibi ama kendi sıpaları birşey istedimi herkes kabul etmek zorunda hesapta :KK47::KK47:

Bende eşime hiç ses etmedim ama eğer bir gün evvel bende hastayım ayağına yatıp bütün temizliği herife yaptırmazsam banada Banu demesinler :KK60: :KK60: :KK60: Geçen günki gibide bir sürü hazırlık yapmıyacağım :KK33: aynı KVnin yaptığı gibi bir çorba bir yemek birde pilav okadar :KK53: Çayın yanınada birşey yapmam getirirse çıkartırım getirmezsede geçen gün geldiğinde aldığı dondurmadan koyarım önlerine birer kase okadar :KK33:
Çok istiyorsa eşim yapsın yine güllaç falan umurum değil :KK35: Küçük kardeşinide çağırmıyacağım ( hanım cumartesi günü ablasını iftara alıyor ve abisine sırf benden dolayı abi sende gel hep bir arada olalım demiyor bile üstelik bizim bugün geleceğimizi bildiğinden annesine dün iftara gitmiş neymiş yarın iş günüymüşte eşi gelemeyiz pazar demişmiş ( duyanda fizanda oturuyor sanacak :KK1: alt tarafı arabayla 15 dakikalık yol üstelik Ramazanda kimse 12den önce yatmaya gitmezken :KK36: )

Neyse nasılsa ben eşimden bunun acısını çıkartırım :KK47: daha şimdiden emrivaki yaptığı için kızdığımın farkında eve geldiğimizden beri aşkım iyimisin, aşkım regl sancınmı var, aşkım şunu istermisin modunda dolanıyor yalaka :KK60: :KK60: :KK60: tabi biliyor başına gelecekleri :KK60:

slm tontisleriiiimmmmm :KK3::KK3::KK3:
hayirsiz ben gitmeden bi ugrayip selam vereyim dedim :KK34::KK34::KK34:
Ramazan bi yana izin hazirliklari bi yana inanin hergünüm yogun gecti :KK52::KK52::KK52:
Ama cok sükürki bugün valizlerimizide kapattik nasipse sali günü sabah namazindan sonra yola cikiyoruz :21::21::21:
Insallah yollar bosturda carcabuk variriz memleketimize :KK16::KK16::KK16: Arabayla gelicez yorucu gecsede icim kipir kipir :21::21::21:
Umarim sizdede hersey yolundadir ben Ramazanda kilo alirim sanmistim ama bütün artilarimi verdim simdilerde 93 küsürlerdeyim Ramazan boyunca burda olsaydim 80leride ucundan görücektim heralde :KK9::KK9::KK9: Allahim sabrini veriyo cok sükür iyi geciyo Ramazan baya gec aciyoruz ama yinede zevkli gecti simdiye kadar :KK16::KK16::KK16:
Hakkinizi helal edin canlarim iyi kötü birsürü sey paylastik gitmek var dönememek var ama iyiki sizi tanimisim cok öpüyorum hepiniziiiiii :KK54::KK54::KK54: kendinize iyi bakinnn insallah geldigimde kaldigim yerden devam edicem :21::21::21::KK16::KK16::KK16::KK5::KK5::KK5:

Canım size şimdiden hayırlı yolculuklar :KK3:
Sağlıcakla gidip gelin ve çok çok güzel vakit geçirin canım :KK34:
Ayyy ne güzel arabayla gidiceksiniz :KK16: Bir sürü yer görüyorsunuz ve geze geze hatta piknik yapa yapa geliyorsunuz :KK1:
Ben eskiden çok severdim arabayla gidip gelmeyi ama işte yolda vakit geçiyor.
Umarım döndüğünde de süper kilolar verip şu tontiş halimizden kurtuluruz :KK34:

Hanımlar, ramazanda ne zaman tartılmak gerekiyor??

Ben sabah tartıldım 105.9'dum şu an 105.5 olmuşum, 1 hafta daha açmazsam orucu bu hızla 60 olurum :KK52::KK52:

Eminim Bayramdan sonra çok daha güzel kilolar vereceğiz ve sende en kısa zamanda 2li haneleri göreceksin :KK34:
Herhalde iftar öncesi tartılmak daha mantıklı gibime geliyor :KK34: ama yine sen bilirsin :KK34:

X