Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canlar iyi ve hayırlı geceler,zaten yatıyorumda uyumamda lazım yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz işe gitcezz topikdeki herkese hayırlı gecler sevgiyle kalınn

Ceco gözün aydın kızın geliyormuş
Yenacım sana da kolay gelsin yorgun yorgun şimdi bir de hamur mu yapacaksın makarna severseniz makarna yap bari

asucum puf böreği yaptım..
Gece gece bir sürü de yedik...

Zeynepçiğim,umarım herşey yoluna girer bir şekil de...Üzülme sen..

Çok geçmiş olsun tatlım...Antibiyotiğin var öyle yan etkisi..KEşke hiç gerek olmasa da kullanmasak..
ÖZellikle çocuklar da kullanınca çok üzülüyorum ben zararlarından dolayı...

esrada uğramamışş
yenaa sahura ne yaptın ecep krep yapsaydın keşke

Krep hiç aklıma gelmedi nursenacım...
Bir daha ekmeksiz kaldığımızda artık

İlknurcuğum hayırlı yolculuklar,iyi tatiller...
Güle güle gidip gelin..

Biz detaylı kahvaltı yaptık bu akşam...
PAzara gittik eşimle peynirci den güzel peynirler aldık...
taze sebzeler boşa gitmesin deyu kahvaltı ettik
OĞluma spagetti yaptım istek üzerine..

Edebiyatçı olduğunu da hiç belli etmiyorsun
Benim kızlar da sever hem kitapları hem de okumayı

Kızım o kadar kitap okuyor ki bu tatil de..
takmış fantastik kitaplara..

Gerçekten çok uzaktasın hemşerim napalım gönüller bir olsun
Yena da gelmiş

Son düzenleme:
Banucum,

mercimek çorbasına dereotu konurmu hiç bilmiyordum ben ve duymadım da.. ki dereotunu çok severim...
KAynanan bayağı yaratıcıymış )

Üşenmeyip iyi yapmışsın yorgun yorgun püf böreğini ekmek de olmayınca mecbur yiyecen başka çare yok:)
Benim küçük kız da fantastik hatta korku türü kitaplar okuyor büyük daha duygusal ama
Ben arada da faydalı bişeyler okuyun diye sıkıştırıyorum tabii :))

Ev de bir sürü kitap var benim eşimin..hiç birini okumadı.. bazen alıp bakıyor tekrar bırakıyor..
sarmıyor nedense...
Acaba değişirimi ilerde..

Kıvanç'ın filmini izlemek istiyor kızım...''Hadi anne hadin anne'' deyip duruyor...
Bi koşu kelebeğin rüyasını izleyip geleyim )

Banucum,

mercimek çorbasına dereotu konurmu hiç bilmiyordum ben ve duymadım da.. ki dereotunu çok severim...
KAynanan bayağı yaratıcıymış )

Kadın nefret ettiğimi biliyor ya inadına koymuş sanki inan hiç yakışmıyor bence ama tabi zevk meselesi
Kız ben kadından önce ölsem eminim sırf beni sinirlendirmek için mezarıma bile dereotu eker
14 senedir söylüyorum inadına kadın dereotunu basıp duruyor bende ilk kez inadımdan yedim

Bakalım şimdi bir düşüneyim hatun neyi sevmiyor ona göre bir iftar menüsü hazırlayacağım
Hee birde hatun evi sattırmıştı ya bu gece bize müjdeliyor dişlerinide yaptıracakmış aslında bir sıkıntısı yokmuşta güzel görünmüyor diye senelerdir söylenip duruyordu şimdi abuk subuk şeylere harçayacak parayı Bilent ersoy gibi vidalama yaptırıp bembeyaz diş yaptıracak

İyi geceler fıstıklar,

Nasılsınız? Umarım herkesin keyfi yerindedir. biz dün akşamdan beri annemlerleyiz. beraber sahur, bu akşam da iftar yaptık. o yüzden uğrayamadım pek.

Banucum kızın dönüyormuş, hayırlı olsun. bu ayrılık çok yıprattı sizi, ama kızına güzel bir ders olmuştur sizin ne kadar kıymetli olduğunuza dair. inşallah döndüğünüzde eski sıkıntılar olmadan yeniden başlarsınız.

Filizcim ayağının durumuna rağmen fazla sor yapıyorsun bence. lütfen günlük toplam spor süreni 60 dakikanın altında tut. fazla spor yapmak kilo vermeyi olumsuz etkilediği gibi, yavaş yavaş arttırmak yerine birden belirli bir tempoya girersen eklem ve kas sakatlıklarına davetiye çıkarıyor. üstelik senin ayağında kırık var. ters bi hareketle tamamen sporu bırakmak zorunda kalabileceğini düşünüp kendini çok zorlama canım. ayrıca öyle üzücü şeyler düşünme, eşine de söyleme. İnşallah çok daha aktif olduğun günler gelecek, ne kötürümlüğü. sadece birazcık sabır kuzum

Yasemin abla tatlıyı çoktan yemişsindir belki ama ben de Asuman ablanın tarifini yapıyorum irmikle, güzel oluyor. hatta irmiği 8 değil de 10 kaşık koyup kek kalıbıyla dondurunca güzel bir sunum da çıkıyor ortaya. ama şekeri de 10 kaşık koyuyo olabilirim, biri 10, biri 8di neyse afiyet olsun ablacım :)

Zeynepcim umarım her şey yolundadır. okuduğumdan beri aklım sende. biz de seni çok özlüyoruz tatlı kuzu.

Asuman abla, Yenam ben de merak ediyorum o filmi, ama içim dayanmaz diye izlemiyorum. malum film gerçek olaylardan oluşunca sonu belli oluyor

Benim büyük kızım da izlemek istiyordu sen izle bakalım hadi iyi seyirler size

Asuman abla, Yenam ben de merak ediyorum o filmi, ama içim dayanmaz diye izlemiyorum. malum film gerçek olaylardan oluşunca sonu belli oluyor

Kelebeğin rüyasından vazgeçtik benim ısrarımla.. konusunu bildiğimden hüzünlenmek istemedim..

Onun yerine ''click'' diye sözde komedi izledik ama hiiç beğenmedim..3.sınıf amerikan filmi..Pek tavsiye etmiyorum...

Ben zaten yurdum mizahı dışında mizaha mizah demem

cuma günlerine enişteyide bekliyoruz bildirime öyle dalga geçtirtmem ben nursena ablamlan uleeeeeeeeeeennn

sondakine bittim yaa güzel davetiye olur o sözlerden

cecooooşş seviyorum seni vallla billa bayılıyorum sana o kv bende olsa cıldırıveririm herhalde ama maşallah öyle güzel idare edip ters köşe yapıyorsunki kahkahalarla okuyorum bu arada kızın dönüyormuş hadi gözü aydın diyelim senden cok sevindi belliki

Ev de bir sürü kitap var benim eşimin..hiç birini okumadı.. bazen alıp bakıyor tekrar bırakıyor..
sarmıyor nedense...
Acaba değişirimi ilerde..
değişir ablacım bende öyleydim fantastiik vampir hayalet felan filan bunları okuyordum hep. seri kitap olduklarından daha cok sarıyor sanırım benim açımdan öyleydi. ama zamanla farklı ilgi alanları oluşuyor hem bırak okusun istedigini ne olursa olsun kelime dagarcıgı genişlicek bu müthiş birşey. ben annemin yeter artık okuma kitap dediği zamanları hatırlıyorum biraz bagımlılık derecesinde okuyordum

Adam Sandler'in en kötü filmi bence o ya. çok severim normalde onu. filmi böyle bi hevesle izlemiştim tam bir hayal kırıklığı. ve evet sana katılıyorum kendi mizahımız müthiş derecelerde hiçbir ülkede yok bu. düz bir cümleyi 3-5 farklı anlama getirip mizah yapabiliyoruz algıyla

Son düzenleme:
merhabalar hayırlı sahurlar,

suyumu içtim geldim. dün arkadaşlarım iftardaydı baya bi yogun geçti. arkadaslardan birinin dogum günüydü. tam pastayı götürürken kabloya takıldım nerdeyse pasta gidiyordu neyseki bişey olmadı arkadaslarımı özlemişim onu farkettim ama bi yandanda üzüldüm. herkesin elinde telefon yer bildirimi yapıyorlar aldım topladım telefonları yeter la dedim bi arkadasım evli eşi ve cocuguyla geldi ayy cok güzeldi yaa bitirim bişey zaten. biz diyoruzki senin halanız biz. yok diyor babana sor dedik. gitti babasının yanına babaaa içerdeki kadınlar diyorki halammışlar anaaaaaamm bir kahkahaya bogulduk. gencecik kızız biz diye eşek sıpası ya bide oyuncak yokmu diye sordu yok dedim senin cocugun neyle oynuyorki hem ben cok sıkıldım gelsin oynayalım demezmi dedim benim cocugum yok. tüh dedi. bir tüh diyişi var görmeniz lazım. gece geç gittiler. ortalık darmadumandı sahura kadar evi topladım dayanamadım.
bu arada annem orucunu başarılı bir şekilde tuttu. biraz bası döndü felan ama iyiydi. bugünde tuttu. evdeyken rahat tutabiliyor. izin günlerinde tutcak artık.bugünde arkadaşım geldi. onla kadıköye gittik. iftar yaptık. rıhtımda bilenler vardır. bir adam türkü söylüyor müthiş bir sesi var. gittik kaldırımlara oturduk çay aldık türkü dinledik. gene geç geldim tabi ama bişeye canım cok sıkıldı. iftardan önce biraz gezdik. barlar sokagı var tıklım tıklım herkes içiyor okadar üzüldümki. diğer yerlerde öyle kimse oruc tutmuyor sokaklar yiyip içenlerle dolu. Allah ıslah etsin ne diyim. elin turisti bile saygısından dısarda yemiyor paket yaptırıp evine oteline gidiyor bizim kendi milletimiz umarsızca davranıyor. anlaşılması zor hakkaten.

İyi sahurlar güzeller bişeyler yedim geldim.Allah yarınıda nasip etsin.MEhtapp nöbetçi senmisin kuzum :)))

selamun aleyküm kızlaarr
ben geldim
nasılsınıızz. henüz geçmişe bakamadım hepiniz iyisinizdir inşallah
şimdi çıkıyorum gözümden uyku akıyor.

ohhh imrendimm ne güzel valla arkadaşlar oturmuşsunuz
benim babamda asker eşimde benim daimi bir arkadaşım olmadı malesef çok isterdim ilk okul arkadaşımla falan görüşmeyi kimbilir hangi dağda allahtan face varda bazı lise arkadaşlarımı buluyorum 1 kere de uluşuk çok eğlenceliydi nlar ankarada devamlı görüşüyolar çatlıyom ben burda

içki konusunda bişey diyemiyommm sen gel bide muğlayı gör(((
allah ıslah etsin aile den geçiyo herşeyy ne ekersen onu biçersinnn
face de bi söz var çok hoşuma gitti yazayım sana

Anne ve baba çocuğunu yalnız yemekle değil edep ve terbiye ile de beslemelidir ki ruhu hastalanmasın

bu arada eşim kilo aldığından tartıl diyom tartılmıyo bile bana diyoki ödem var bende ödem:))))))))))

Son düzenleme:
selamun aleyküm kızlaarr
ben geldim
nasılsınıızz. henüz geçmişe bakamadım hepiniz iyisinizdir inşallah
şimdi çıkıyorum gözümden uyku akıyor.

nerdeydin dafi merak ettimmm sordum arkadaşlara sen,i köydemiydinn
bende yatayımm benim küçük cadı sabah 8 de damlıyo anne talt acıktım sabat oldu diyosonrada göz kapaklarımı açıyo parmaklarıyla
:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…